starten met hashing ad space - uitgelicht

Starten met Hashing Ad Space? Zo werkt het!

Op zoek naar een passief inkomen met maar 5 minuten werken per dag?

Gelijk starten met hashing ad space? klik hier om naar de pagina te gaan

Wil je starten met hashing ad space? Op deze pagina word je alles in simpele taal uitgelegd! Hashing Ad Space is het meest krachtige crypto en advertentie platform wat er bestaat.

Hashing Ad space is nog maar vanaf november 2018 op de markt. Het staat nog echt in de kinderschoenen, dit betekend dus dat je één van de eerste mensen bent die in dit platform kan stappen.

Met hashing Ad Space kun je uiteindelijk $3000.- per maand verdienen

Hoe werkt hashing Ad space? 

Je bekijkt advertenties en daar krijg je voor betaald. Voor iedere ‘klik’ ontvang je 1 Ad mint. Elke Ad mint ontvangt voor die dag een gelijk aandeel in de virtuele Asimi munt. Hoe meer advertenties je bekijkt en uiteindelijk bezit, hoe meer je kunt verdienen! Via waves wallet kun je het er uiteindleijk weer uit je dashboard halen.

Lees ook:

Zo werkt het waves platform

het kopen van asimi voor in je waves wallet

I.D. verificatie in Waves wallet

 

Wat zijn Asimi’s?

Asimi (zilver in het Grieks) is het utility-token dat speciaal is ontworpen om te worden gebruikt in het Hashing Ad Space-netwerk. Het wordt vrij verhandeld op de Waves DEX-uitwisseling, waar token-houders Asimi’s  gemakkelijk kunnen kopen, verkopen of ruilen voor andere valuta’s.

Ook kun je Asimi’s  gebruiken om een  extra advertentie bij te kopen. Dit heet ook wel een Asimi stake.

De Asimi bestaat sinds eind 2018, en is momenteel alleen nog maar te verhandelen op Hashing ad Space.

Weet je nog wel hoe de bitcoin uiteindelijk is gegroeid? Wie weet staat dit de Asimi ook te wachten! Vroeg instappen en cashen? De tijd wijst het uit!

Toen Hashing ad space begon in november 2018 was de waarde van de asimi $0.50,-. momenteel staat de waarde op $1.35 (peildatum 1-4-2019, cryptomunten gaan altijd op en neer.

Gelijk starten met hashing ad space? klik hier om naar de pagina te gaan

Hoeveel kan ik verdienen?

De huidige waarde/verdiensten variëren van 1.25 tot 2.50 Asimi per dag. Dit varieert dus per dag. Hoe het in de toekomst zal zijn is dus nog een vraagteken. Laten we het op deze website eerst maar houden op een gemiddelde waarde van 4.50 Asimi. Als er voldoende op de advertenties wordt geklikt door alle deelnemers zal de Asimi alleen nog maar stijgen!

Waarom moet je NIET gaan starten met Hashing Ad Space?

Stel je voor….. Je wilt niet een passief inkomen opbouwen op een simpele manier. Dan raad ik je aan om niet verder te gaan lezen. Hashing Ad Space is niet veel werk. Je hoeft alleeen maar wat advertenties aan te klikken en je gaat verdienen!

Is Hashing Ad Space een snel rijk programma?

Helaas, dan moet ik je teleurstellen! Snel rijk programma’s bestaan helaas niet. Wat ik je wel kan vertellen is dat je na enige tijd wel een passief inkomen kunt opbouwen.

Frank Calabro JR.

aanmelden hashingadspace-frank calabroFrank Calabro Jr. verdient per dag $250.- met hashing ad space. Frank, een ervaren internet marketeer) heeft het vooral gekregen om in een korte tijd 300 stakes te minten. Dit gaat ons allemaal niet lukken op korte termijn. Maar als je heel veel geduld hebt is dit echt mogelijk.

Dit is toch uiteindelijk ook jouw doel toch? Wat kun je met $250.- per dag toch ontzettend leuke dingen doen!

 • nooit geen geldzorgen meer
 • minder gaan werken of helemaal stoppen met werken
 • 4 keer per jaar op vakantie
 • …..(vul zelf maar in)

Starten met Hashing Ad Space. hoe moet je beginnen?

Stappenplan om je aan te melden:

Wanneer je bent aangemeld, kun je eigenlijk gelijk al beginnen!

Je gaat starten met het view to earn programma. Je bouwt nu al gelijk asimi op om in de toekomst een stake te kunnen kopen. Heb je al een stake dan kun je ook gewoon meedoen met het View to earn systeem.

 • Hoe werkt het?
 • open hashing ad space door middel van je wachtwoord en gebruikersnaam
 • Rechtsboven de website zie je V2E (view to earn)en start minting ads.
 • klik op V2E. Je komt nu op een andere pagina.

Op deze pagina staan 50 advertentie. Hier kun je asimi mee verdienen, die gelijk zichtbaar zijn in je dashboard. Maak een keuze uit de beschikbare advertenties en verdien de weergegeven Asimi-waarde naast die advertentie.

Met het V2Earn systeem kun je dagelijks prijzen winnen. Er zijn elke dag 4 willekeurig geselecteerde loterijwinnaars!

De 1e, 2e, 3e en 4e winnaars van de loterij verdienen aan het eind van elke dag 80 – 40 – 20 -10 Asimi respectievelijk gestort op hun rekeningsaldo!

Er zijn iedere dag 2 stakes te winnen

Als je meer dan 25 advertenties hebt bekeken binnen 24 uur, krijg je 1 deelname aan de trekking voor onze loterij voor de dagelijkse bonus!Als u 50 advertenties bekijkt, krijg je 2 vermeldingen!

Hoe kom ik aan extra advertenties (Asimi stakes)?

Extra advertenties betekend dus meer inkomsten. Dit kun je krijgen door een Asimi stake aan te schaffen. Een Asimi stake is een extra Ad (advertentie) die je dagelijks kunt aanklikken. Dit kun je aanschaffen in het dashboard van Hashing ad Space.  Het kost nog steeds niets, De Asimi stake betaal je eigenlijk van je opgespaarde munten! Dubbel verdienen dus! Een Asimi stake is één jaar geldig.

Hoe meer de Asimi waard is, des te minder je er voor betaald

Moet je voor een Asimi stake betalen?

Ja, maar je kunt dit op verschillende manieren doen:

 • Je kunt met eigen geld betalen. Éen stake kost 100 dollar. De keuze is aan jezelf
 • Wat nog beter is om het te kopen met de commissie die je krijgt van het gratis klikken. Je wilt uiteraard geld verdienen met zo weinig mogelijk kosten toch? Het duurt dan wel wat langer voordat jij je eerste stake hebt. (…..ach, je bent nog geen 5 minuten per dag bezig)

Stel je voor, je hebt je eerste stake binnengehaald:

Na een tijdje heb je genoeg Asimi’s om een tweede Asimi stake te kopen. Je hebt dan twee advertenties om te klikken en dan wordt je dus ook dubbel beloond. Had je met één Ad 1.35 Asimi, dan heb je dus 2.70 Asimi!

YES…..2 Asimis Stakes. Nu op naar de derde!

Het gaat nu steeds sneller en sneller, Nu kun je weer verder sparen voor de derde stake. Je gaat vanaf nu merken dat de periode steeds korter gaat worden.

…..We gaan gewoon verder, je wilt veel geld verdienen toch?

De dagen dat je stakes kunt kopen gaan vanaf nu korter duren.

Je kunt er ook voor kiezen om de helft van het geld iedere maand op te nemen en de andere helft nieuwe pakketten te kopen. Het is maar wat je zelf wilt! Je hoeft eventueel niet iedere keer een stake te kopen, maar dan zijn je opbrengsten wel minder.

Voel je er wat voor om mee te doen in Hashing Ad Space? Wanneer jij je inschrijft onder mij,  betekent dat ik je upline ben. Aangezien ik dan een zorgplicht heb kun je bij mij altijd terecht voor vragen. Dus dat is in ieder geval al mooi meegenomen toch? klik hier om je aan te melden

En dan nog dit……

Een advertentie bekijken kost maar 70 seconden. Frank Calabro JR. is met 300 advertenties 45 minuten per dag aan het klikken. Hij verdient dan wel eventjes $ 250.-! En dat is nog geen uur werk. Er gaan bij Hashing Ad space nog hele bijzondere dingen gebeuren. Het is een stabiel bedrijf en gaat gewoon levenslang door. Ik volg alles op de voet bij hashing ad space, en ben destijds zeer gemotiveerd begonnen.

Iedere dag als ik weer mijn ads heb bekeken weet ik dat dit uiteindelijk eeen passief inkomen voor mij gaat opbouwen. Ik hoop dat dit jou ook gaat lukken

Gelijk starten met Hashing Ad Space? Welkom bij mijn team!

Wanneer jij je straks gaat  aanmelden voor Hashing Ad Spaces vergeet dan niet om je ook gelijk als affiliate aan te melden. Je kunt dan ook anderen benaderen om mee te doen, waar jij je voordelen van hebt:

Over je 1e lijn leden krijg je 10% over het klikken en 4% over de aankoop van een advertentie-en/of mintingpakket (de extra ad om te klikken)

Hoe kun je affiliate worden en NOG meer geld gaan verdienen?

 1. ga naar het dashboard
 2. Ga naar sales affiliate centre
 3. meld je aan
 4. Als het goed is staat er nu de optie “Become Affiliate”. Vul daar al je gegevens in. Zo krijg je je account compleet en creëer je je eigen link.
 5. Als je dit hebt doorlopen en je gaat terug naar “Sales Affiliate Centre”
 6. Als je de bovenste optie kiest “Affiliate Resources” kom je bij je “personal link” deze gebruik je om nieuwe leden in te schrijven.
Ook jij kunt $3000.- per maand verdienen. Ga gelijk naar de speciale pagina

Veel gestelde vragen (F.A.Q)

Ik heb alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Klik hier om naar de speciale pagina te gaan.

Gelijk starten met hashing ad space? klik hier om naar de pagina te gaan

Eigenlijk hartstikke simpel. Als je nog niet was begonnen met hashing ad space dan is dit je kans. Uiteindelijk zul jij ook genoeg asimi hebben om een stake te kunnenkopen. Met een stake verdien je dus meer, veel meer!

…… Vergeet niet: als je uiteindelijk 300 stakes heb verdien je wel ongeveer 250 dollar per dag!

klik hier om de uitleg te zien van Luke Millard (CEO hashing ad space) op youtube
Wanneer je nog behoefte hebt aan uitleg dan hoop ik dat je contact met me opneemt.

Ik ben er voor om je te helpen. Zoek me op via (facebook messenger), laat een reactie achter, of  stuur een whatsapp (0646216441)

 

handtekening

 

GRATIS E-BOOK!

Leer hoe je in 5 simpele stappen €2500.- (of meer) kunt verdienen op social media.
e book social media