Nog meer verdienen met AI.marketing? Ga een team bouwen!

26/06/2021

minuten leestijd

Door:

Met de robot van AI marketing verdien ik een heel mooi zakcentje. Maar wist je wel dat ik met het team wat ik aan het bouwen ben nog veel meer verdien?  Toen ik op 14 december 2020 begon met dit geweldige verdienmodel hield ik me er in het begin eerst helemaal niet mee bezig.

Uiteindelijk werden anderen ook enthousiast en ging ik ze inschrijven. Toen gebeurde er iets magisch. Ik ontdekte dat ik met een team bouwen op de juiste manier nog veel meer kon verdienen!

Mijn grootste fout toen ik begon met het bouwen van een team

Ik had nog niet zoveel kennis van het systeem in het begin. Ik schreef mensen in met mijn eigen inschrijflink en kreeg er een commissie over. Echter mijn blauwe balken in inb.network gingen maar heel erg langzaam omhoog.

Dit kwam puur door gebrek aan kennis en toen ben ik gaan nadenken over een andere strategie. Hoe kan ik sneller groeien? Op welke manier kan ik meer commissies krijgen? Ik ben na een tijdje overgestapt op het 3-3-3 systeem. Hoe dit systeem werkt ga ik je allemaal uitleggen in deze blog.

team bouwen ai marketing

AI Marketing en INB. Network, wat is het verschil?

AI marketing werkt samen met een partner. Deze partner is INB.network. Inb.network verzorgt het network marketing gedeelte en staat dus helemaal los van AI. marketing. Zij zorgen voor het MLM gedeelte en heeft koppelingen met je robot zodat je uiteindelijk je commissies kunt krijgen.

Wanneer jij je op de juiste manier gaar aanmelden bij AI. Marketing wordt je ook eerst naar inb.network gestuurd. Hier maak je eerst je account aan en nadat dit is gebeurd wordt je doorgestuurd naar je robot.

wanneer je een team gaat bouwen met ai. marketing is er een zeer aantrekkelijk bonusprogramma:

 • De Hoogste bonus is $2.000.000
 • Je ontvangt van iedereen die je inschrijft een commissie die  varieert van 5% tot 15%
 • Wanneer iemand uit je downline gaat herinvesteren ontvang je daar ook een x bedrag van.
 • Uiteindelijk ga je 24/7 commissies ontvangen van je teamleden!

Het compensatieplan van Inb. network en AI. Marketing

Wanneer je kijkt in je backoffice van inb.network dan kan het compensatieplan er best wel ingewikkeld uitzien. Ik zit al een tijdje in de wereld van network marketing en heb al veel verschillende compensatieplannen gezien. Ze zijn allemaal verschillend!

Iedereen die begint met bouwen start met de rang ‘partner’ Wanneer je partner bent ontvang je 5% van de inleg van je teamleden die je inschrijft. Ook ontvang je 5% van het bedrag wat ze gaan investeren. Schrijf jij pietje in en Pietje schrijft Klaas in? Dan ontvang je van Klaas 4% en zo gaat het verder de diepte in.

Wanneer je teamvolume groter gaat worden en komt je teamvolume op $4096,-? Dan gaat je rang naar ‘toonaangevende agent’ Uiteindelijk is het dus de taak om zoveel mogelijk volume op te bouwen, groeien dus!

Let op: je gaat pas verdienen over je tweede lijn als je toonaangevende agent bent.

Op het moment van schrijven zit ik op 14% en heb de rang ‘leidend directeur’. Ook ik ben destijds begonnen als partner, maar door hard te werken heb ik me weten op te bouwen

team bouwen ai marketing

Wanneer je toonaangevende agent bent geworden ontvang je daar een cadeau voor. Je krijgt van INB.network een beloning van $100,-! In bovenstaande afbeelding zie je dit staan onder NBO-bonusuitkoop.

Hoe zou je leven eruit zien als je de bonus krijgt van $2.000.000?


Wat zijn NBO tokens?

Inb.network betaald de bonussen uit met hun eigen token: De NBO token. Je kunt de tokens niet als cash opnemen. Je kunt het alleen teruggeven aan je robot van AI. Marketing.

Nu denk je misschien: “Wat vreemd dat ik mijn bonus niet kan opnemen als cash?”:  Eigenlijk is dit helemaal niet vreemd. Stel je voor dat je een bonus hebt behaald van $100,- Je geeft het dan terug aan je robot en die zorgt ervoor dat minimaal 30% extra gaat worden.

Inb.network heeft een eigen beurs waar jij je bonus moet kopen? Ik zie je nu denken: “Kopen?” Inb.network moet uiteraard ook geld verdienen en anders kunnen ze niet bestaan. Het zou wat zijn dat ze voor het network gedeelte helemaal niets verdienen.

Op de speciale exchange van inb.network kun je de NBO tokens kopen voor ongeveer 0.07 dollarcent per stuk. Wanneer jij ze in bezit hebt zijn ze gelijk $1,- waard. De 0.07 dollarcent moet je dan eigenlijk zien als een soort fee wat je moet betalen.

Heb je ze aangeschaft dan kun je ze vanuit inb.network verplaatsen naar je robot.  Je robot zorgt dan weer voor minimaal 30% extra. Zo werkt het dus. Niets vreemds aan de hand dus dat je de bonus moet kopen!

Het 3-3-3 systeem, Zo kun je sneller je bonus scoren!

Ik ga je nu uitleggen wat het beste systeem is om mensen in te schrijven. Dit is namelijk het 3-3-3 systeem. Wanneer je bent gestart met AI marketing dan kun je in inb.network je refferall link kopiëren.

De eerste drie schrijf je in onder je eigen inschrijflink. Laten we ze voor de gein Pietje, Jantje en Truus gaan noemen. Deze drie staan nu in je eerst lijn ingeschreven. Onder die drie personen plaats je ook weer drie mensen. Dus drie onder Pietje, drie onder Jantje en drie onder Truus. Dit is dan je tweede lijn.

Nu ga je weer verder de diepte in en ga je werken aan je derde lijn volgens het 3-3-3 systeem. Je hebt nu 27 mensen ingeschreven en nu ga je weer verder in je eerst lijn.

samengevat:

 1. Dit systeem houdt in dat u 3 personen onder uzelf inschrijft met uw eigen link (dit is uw 1e lijn).
 2. Onder die personen zet u bij elk weer 3 personen, ingeschreven met hun persoonlijke link (zij zijn uw 2e lijn).
 3. En onder die personen, schrijft u met hun persoonlijke link, ook weer 3 personen in (zij zijn uw 3e lijn).
 4. Hebben alle personen 3 personen onder zich, dan heeft u dus op uw 1e lijn 3 mensen staan, op uw 2e lijn 9 en op uw 3e lijn 27 personen.
team bouwen ai marketing

Sinds ik dit systeem ben gaan volgen zijn mijn teamopbrengsten gigantisch omhoog gegaan en zit door dit toe te passen al bijna op mijn bonus van $20.0000!

Hoe krijg je de refferal link van iemand die onder je staat?

Je weet natuurlijk je eigen link om mensen in te schrijven, maar je hebt niet de link van iemand die onder je staat. Toch wil je er mensen onder zetten. Hoe doe je dat?

Ik ga het voor je uitleggen en je gaat ontdekken dat dit heel erg simpel is.

 1. Ga naar inb.network en kopieer je eigen link (altijd de bovenste):https://inb.network/#/?ref=e533d62  Plak deze even in word of in een ander textbestand
 2. Nu ga je naar partners en zoek je de persoon op waaronder je een inschrijving wilt zetten. Achter de naam vindt je de I.D. van die persoon in dit geval is het I.D. : 187f2af
 3. Nu ga je weer naar het textbestand en verwijder je eigen code die achter Ref= staat.
 4. het komt er nu zo uit te zien: https://inb.network/#/?ref=
 5. Plak het I.D van de andere persoon hierachter en deel deze link aan diegene die geïnteresseerd is: https://inb.network/#/?ref=187f2af

Op deze manier kun je dus heel erg gemakkelijk mensen onder iemand anders zetten. Dit is echt een win-win situatie en de kracht van network marketing. Niet alleen JIJ wordt hier beter van, maar diegene die onder je staat gaat ook weer blij worden.

Als iedereen in je team op deze manier gaat werken dan vliegen de bonussen je straks om de oren. Niet alleen bij jou maar ook bij diegene die onder je staat!

Je commissies op je robot zetten of uitbetalen

Uiteindelijk als je lekker bezig bent om een team te bouwen dan ontvang je hier PRTN voor. Deze kun je vinden onder activa in inb.network. 1 PRTN heeft een waarde van $1,- Je kunt hier twee dingen meedoen:

 • overzetten naar je robot van AI Marketing
 • Uitbetalen

Lees hier hoe je PRTN kunt overzetten naar je robot>>>

Wanneer je ze laat uitbetalen of gebruikt om te herinvesteren betaal je wel een kleine fee van $3,- . Spaar het daarom eerst even lekker op en ga niet iedere 10 PRTN gelijk overzetten.

team bouwen ai marketing

Momenteel zit ik in de luxe positie dat ik wekelijks mijn PRTN kan laten uitbetalen. Op bovenstaande screenshot is te zien hoeveel ik per week aan PRTN verdien.

Binnen 24 uur staat het in mijn BTC wallet. Dit is het resultaat van een team bouwen op de juiste manier met AI. Marketing en INB. network,

Tip: lees straks ook even mijn casestudy over AI Marketing waar ik je laat zien hoe ik met een inleg van $100,- wekelijks meer dan $1000 laat uitbetalen

Hoe krijg je op ‘auto pilot’ mensen onder je in AI. Marketing?

Rekruten is een vak apart. Ook ik heb het moeten leren. Aangezien ik de skills heb geleerd van de beste marketeers uit de gehele wereld zit je goed bij mij. In het begin toen ik in dit wereldje was aangekomen had ik weinig resultaat met het netwerken. Door de juiste strategie toe te passen gaat het me nu ontzettend goed af en kan ik jou ook de basis principes leren.

Doordat ik aan de lopende band mensen kan inschrijven kan JIJ daar van profiteren. Ik probeer namelijk zoveel mogelijk mensen als mogelijk is, onder je neer te zetten zodat ik en jij daar profijt van hebben.

…..En geloof me: Pas je mijn tips toe en je gaat de komende maanden er keihard tegenaan dan kun je hetzelfde resultaat verkrijgen als ik:

 • Een passief inkomen
 • Iedere week uit laten betalen
 • genieten van vrijheid en niet meer ieder dubbeltje om te hoeven draaien!

Het enige wat je maar hoeft te doen is contact met me op te nemen. Ik ga je dan meenemen in het avontuur en je begeleiden zodat je uiteindelijk succesvol gaat worden. Wil je een keer een 1 op 1 zoom met me?

…Geen probleem!

Iedereen die start met AI. Marketing heeft recht op een supergoeie begeleiding. Een buddy die je begeleid en antwoord geeft op al je vragen.  Samen met jou gaat bouwen

Networkmarketing is samenwerken. Doe je dat niet dan is de kans op succes ontzettend klein

Hoe kun je in contact met me komen?

Je kunt contact met me opnemen via:

Schrijf je niet lukraak in met mijn refferal link. Het mag uiteraard wel, maar dan is de kans zeer klein dat ik mensen onder je kan zetten. Je komt dan namelijk gewoon in mijn eerste lijn terecht.

Op verdienwijzer kun je ontzettend veel informatie vinden over AI Marketing. Het wordt continu uitgebreid en ik hoop dat ik je op deze manier waarde kan geven:Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Sim only abonnementen vergelijken? Op deze pagina vind je de goedkoopste aanbieders

Sim only abonnementen vergelijken? Alle aanbieders op een rij!

Even een korte blog deze keer maar ik heb wel leuk nieuws

Gratis boek: “in 10 stappen succesvol beleggen” (alleen verzendkosten)

Heel veel mensen willen dolgraag in 2021 wat extra geld bijverdienen. Hier

Hoe kun jij extra geld verdienen in 2021? Dit kan wel eens de oplossing zijn!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>