Waves platform hashing ad space, zo doe je het!

Je hebt je aangemeld bij hashing ad space, en je eerste advertenties geklikt. Dan heb je inmiddels ook je eerste asimi’s verdient. En hoe voelt dat? Het gevoel dat je in heel erg weinig tijd, gewoon tijdens het koffiedrinken geld verdient!

Nu komt de volgende stap in het proces. Je moet een waves wallet aanmaken om straks verder te kunnen in het programma van Hashing Ad Space.

stappenplan

Ga naar https://wavesplatform.com. Kopieer nooit een link van facebook of ergens anders vandaan. Je weet nooit op wat voor site je dan uitkomt. Klik op download client en kies je besturingssysteem: windows, mac of Linux.

blockchain - waves hashing ad space

Klik nu op installeren. Het kan zijn dat je eerst nog winzip moet downloaden om het programma uit te pakken. Het wavesplatform moet nu op je bureaublad staan als het goed is.

maak nu een nieuw account aan. Klik dus op create new account. Je komt nu op de volgende pagina. Hier mag je een avatar (pictogram) kiezen. Als je dit gedaan hebt klik je op continue.

Nu mag je een accountnaam en een wachtwoord gaan aanmaken. klik op verder.

 

no back up no money

Nu kom je in een scherm waar staat: NO BACK UP, NO MONEY. Dit wordt een hele belangrijke stap.  We weten allemaal als er iets gebeurd, je computer crasht of er gebeuren andere dingen. Dan heb je dus iets nodig om alles weer terug te zetten,

Hier heb je een bepaalde woordenreeks voor nodig. Deze moet je dan ook heel erg zorgvuldig bewaren. Met deze woordenreeks kun je dus altijd weer terug.

Klik op back up now en dan kom je  in het volgende onderdeel: threat your back up phrase with care. Klik nu op I understand. Ze zorgen er gewoon voor de zekerheid wat er mee bedoeld wordt. klik nu verder.

save backup phraseVervolgens krijg je 15 woorden te zien. Schrijf deze woorden op of maak er een printscreen van en plak het in een word document. Print het uit.

als je dat gedaan hebt klik je op I’ve written it down. Vervolgens klik je de woorden in de juiste volgorde aan zoals je ze hebt opgeschreven.

Als je dit allemaal hebt gedaan klik je op confirm. Bewaar dit papiertje goed.

Als dit goed is gegaan kom je op de volgende pagina. Op de achtergrond zie je al je wallet staan! Je bent er nu bijna.

Vink de drie vakje aan en druk op confirm and begin.

 

waves hashing ad space- confirm back up

Nu kom je weer in een ander scherm. Rechtsonder zie je een plus (+) teken staan. Hier mag je op drukken.

Toets hier ASIMI in en druk op pin. De Asimi wordt nu toegevoegd aan je wallet.

Klik nu op ontvangen bij het vakje van ASIMI.

Kopieer de code die wordt weergegeven bij adres

Nu mag je naar www.hashingadspace.com gaan en klik op profile

klik nu op wallet Adress

waves hashing ad spaceklik op Wallet toevoegen

Voeg je WALLET Adres toe. Als het goed is heb je deze in waves Wallet gekopieerd, dus je kunt het nu plakken en klik daarna op toevoegen

Controleer daarna of dit is echt toegevoegd door nogmaals op “Profile” te klikken en daarna op “Wallet-Adres”. Nu is deze toegevoegd en kan je de pagina sluiten en Waves sluiten. Er komt een snelkoppeling in je scherm van je PC te staan van WAVES.

Heb je een foutje gemaakt? Deze kun je altijd nog aanpassen. Ga terug naar je Wallet-adres en klik dan op het icoontje op ”ACTION” dan kan je de code verwijderen en de juiste erin zetten.

Dis was eigenlijk alles om het wavesplatform in te stellen. Viel het je mee? Kan ik je nog ergens mee helpen? laat dan een reactie achter.

 

handtekening

 

 

 

 

 

volg en like!
fb-share-icon20
Tweet20
fb-share-icon20