Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Wat is Daisycon?

Wanneer je wilt starten met affiliate marketing dan moet je op zoek naar adverteerders. Oftwel bedrijven die affiliate links aanbieden.

Een website waar alle adverteerders opstaan is Daisycon. Voor Daisycon moet je je eerst aanmelden en worden goedgekeurd.

Daisycon is een zeer groot affiliate netwerk die hun werkgebied hebben in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Op Daisycon bieden adverteerders hun verschillende producten en diensten aan. Eenmaal aangemeld dan kun je hun producten gaan promoten en commissies ontvangen.

Wanneer je wilt starten bij Daisycon moet je eerst een account maken. Een account bij Daisycon is helemaal gratis.

Het leuke is met Daisycon dat als een bezoeker op een link klikt die je promoot er een cookieduur opzit van soms wel 100 dagen. Dit wil zeggend dat als er binnen de 100 dagen tot een aankoop wordt overgegaan je alsnog een commissie ontvangt.

Wanneer jij je hebt aangemeld moet je “media” nog wel geverifieerd worden. Dit wil zeggen dat je door middel van een tag of een code kunt laten zien dat jij de eigenaar bent van de website.

Ook kun je via Daisycon een handige vergelijker tool downloaden waar de bezoeker in één oogopslag kan zien wat de goedkoopste zorgverzekering, telefoon abbonement of andere vergelijkingen kan maken.

….. En de commissies zijn uiteraard voor jou

–>> Klik hier om je gratis aan te melden bij Daisycon

Inhoudsopgave
>