4 manieren om Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

26/05/2021

minuten leestijd

Door:

De term artificial intelligence kom je steeds vaker tegen. In onze huidige samenleving kom je er niet meer onder uit, zonder dat je het zelf door heb. Wist je ook wel dat je Artificial intelligence kunt inzetten om geld te verdienen?

Daar gaan we het in deze blog over hebben. Geld verdienen met kunstmatige intelligentie!

Wat is artificial intelligence?

Artificial intelligence is eigenlijk niets anders dan kunstmatige intelligentie. slimme software en robots kunnen tegenwoordig heel veel taken van de mens overnemen. De software en robots zijn tegenwoordig zo goed dat ze bepaalde dingen zelfs beter kunnen als mensen.

Zonder dat je het door hebt kom je Artificial intelligence (AI) dagelijks tegen in de samenleving, zonder dat je het zelf doorhebt.

Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

Wat zijn voorbeelden van artificial intelligence?

Ik zei net al, zonder dat je het doorhebt kom je AI tegen in de samenleving. Enkele voorbeelden:

 • Slimme assistenten op je smartphone en  (zoals Siri en Google assistant)
 • Hulpmiddelen voor het in kaart brengen en voorspellen van ziekten
 • Productie- en drone-robots
 • Geoptimaliseerde, gepersonaliseerde aanbevelingen voor medische behandelingen
 • bots voor marketing en klantenservice
 • Robot-adviseurs voor aandelenhandel
 • crypto
 • Spamfilters op e-mail
 • Social media monitoringtools voor gevaarlijke inhoud of vals nieuws
 • Aanbevelingen voor liedjes of tv-programma’s van Spotify en Netflix
 • Uiteraard Google en facebook
 • … en ik kan nog wel honderden voorbeelden noemen.

De geschiedenis van artificial intelligence

Je zou haast denken dat AI nog maar net bestaat. Toch is dat niet zo.

De eerste stappen op weg naar de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie vonden al plaats in de vorige eeuw. In een toneelstuk van Karel Čapek’s werd voor de eerste keer het woord robot gebruikt.

In 1950 was Alan Turing, een Engelse wiskundige en pionier op het gebied van theoretische informatica en kunstmatige intelligentie, druk bezig met berekeningen te maken die de basis vormden van artificial intelligence.  

Aan de hand van een soort ‘Imitatiespel’ werd een methode ontwikkeld om te bekijken of een machine die gedrag vertoont ook echt ‘intelligent’ genoemd kan worden.

Het idee achter het imitatiespel was dat als een machine en een persoon allebei via natuurlijke taal met een andere persoon communiceren, deze persoon niet kan detecteren welke van de communicators de machine is. Dit staat nu bekend als de ‘Turing Test’ en heeft het onderzoek naar AI aanzienlijk beïnvloed.

Dartmouth conferentie

De term ‘kunstmatige intelligentie’ werd voor het eerst aangenomen in 1956 tijdens de Dartmouth-conferentie. In de Verenigde Staten doken onderzoekscentra op om het potentieel van AI te onderzoeken.

Eliza was een van de eerste chatbots. Hoewel ze in staat was om sommige gebruikers voor de gek te houden door te denken dat ze eigenlijk met een mens aan het praten waren was dit nog niet echt spectaculair.

Eigenlijk is er in de periode tussen de jaren 70 en jaren 80 weinig gebeurd. De ontwikkeloingen bleven uit omdat de computers niet in staat waren om grote hoeveelheden data te verwerken en de investeringen kromp.

Deep blue verslaat de wereldkampioen schaken

In 1997 schreef de computer Deep blue geschiedenis door de eerste machine te zijn die wereldkampioen schaken Kasparov versloeg.

Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

Vanaf de 21 eeuw werden er grote stappen gemaakt op het gebied van AI. Computers werden steeds krachtiger en de techniek werd sterk verbeterd

Er was uiteindelijk een geweldige groei  in nieuwe technologieën zoals de eerste spraakherkenningssoftware van Google in 2008 en de start van onderzoek naar een zelfrijdende auto in 2009.

De IBM’s Watson-supercomputer (koste in 2011 1 miljoen dollar) kon mensen verslaan in een spelshow over strategie en kennis.

Hieruit bleek dat AI slimmer was dan de beste menselijke spelers in dit spel.

In 2016 werd Sofia ontwikkeld, de eerste mensachtige robot die met mensen kon praten.

En in 2018 was er de zelflerende Google-assistent Duplex, die kon bellen en afspraken kon plannen zonder dat de persoon aan de andere kant besefte dat het niet-menselijk was.

en in 2021? ………..Lees snel verder.

(bron)

Hoe kun je artificial intelligence inzetten om geld te verdienen?

Het is nu 2021. De ontwikkelingen denderen maar door. Het gaat zo hard dat je het haast niet meer kunt bijhouden. Momenteel is het zelfs mogelijk om met Artificial intelligence  je geld te verdienen!

1- AI marketing

Met AI marketing heb jij je eigen robot die geld voor je gaat verdienen. Je koopt eenmalig een reclamebudget en de robot gaat advertenties voor je plaatsen op social media en internet.

Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

Een gedeelte van de cashback is dan voor jou! Aangezien ik hier al vele duizenden dollars mee heb verdient staat verdienwijzer.nl dan ook tjokvol met waardevolle informatie over AI. marketing

Alle links:

Ik en vele andere zijn ontzettend blij dat we hiermee aan de slag zijn gegaan.

2- Vidnami

De combinatie Youtube en affiliate marketing is een schot in de roos. Alleen het grootste struikelblok van mensen is om video’s te maken. Hier heb ik iets op gevonden zodat je in no-time een video kunt maken

Vidnami maakt gebruik van artificial intelligence en kan van een ingevoerde tekst de juiste videobeelden erbij zoeken. Er moet alleen nog even een gesproken stem bijn  maar daar is ook weer iets voor te vinden. Hier kom ik zo op terug.

De video onderaan deze blog is gemaakt met Vidnami.

3- Voice FX Studio

Heb je vidnami aangeschaft en je wilt er een Nederlands gesproken voice -over bij? Voice studio FX maakt ook gebruik van AI. Je hoort bijna niet het verschil tussen een mens en een robot.

Met Voice studio FX kun je alle talen van de wereld creëren, zelf een Engelstalige stem met een Indiaas accent. Ongelofelijk toch?

Ik heb een aantal voorbeelden voor je

Best wel gaaf toch? Via deze link kun je Voice Studio FX aanschaffen

4- Creaite

Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

Met Creaite kun je een robot je teksten laten schrijven. Ik heb op deze website meerdere stukken tekst laten schrijven door Creaite. Niet een complete blog, omdat ik schrijven nog steeds machtig mooi vind, maar wel gedeelte ervan.

Maar je kunt eigenlijk best wel gave teksten laten schrijven door Creaite

In dit voorbeeld kun je een tekst zien die door een robot is geschreven. En het is geen duplicate content

Creaite aanschaffen met korting? Klik hier>>>>

Dit zijn maar een paar voorbeelden van manieren hoe je met Artificial geld en tijd kunt besparen. Zodra ik meer opties voor je heb wordt deze blog verder uitgebreid. AI. Marketing staat echt op nummer 1 bij mij. Dit ook omdat dit een passieve manier is om geld te verdienen  met Artificial intelligence
Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Kun je met alleen een laptop 30K per maand verdienen met affiliate marketing?

30K per maand verdienen met affiliate marketing. Zo doe je dat!

Voel jij je soms een mislukkeling omdat je teveel geld aan het

Hoe kun je stoppen met teveel geld uitgeven? 7 tips en tricks!

Het is geen geheim dat netwerkmarketing best lastig kan zijn in het

7 redenenen waarom mensen falen met network marketing

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>