Vidnami review. Maak in no-time van je blog een video!

16/05/2021

minuten leestijd

Door:

Hoe zou het zijn als je van je blog een video kunt maken zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen? Video’s om je boodschap over te brengen word steeds belangrijker. Kijk maar eens naar de groei van YouTube en andere sociale mediabronnen.

Het softwarepakket Vidnami kan voor jou de uitkomst zijn om meer publiek te trekken naar je blog, website of webshop. Supersimpel en tijdbesparend!

Tijd voor een review over Vidnami. Ik heb het zelf kort geleden ook aangeschaft en ben er ontzettend blij mee!

Wat is Vidnami?

Vidnami is een software die in een paar muisklikken een video voor je kan maken. Deze video kun je gebruiken voor YouTube, op je website of inzetten op andere social media kanalen.

Vidnami maakt gebruik van Artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. De software onderzoekt de ingevoerde tekst en kiest automatisch de juiste video’s of afbeeldingen erbij. Je kunt dus in een hele korte tijd een professioneel uitziende video maken, zonder urenlang te hoeven editen.

De cashback robot van AI marketing maakt ook gebruik van artificial intelligence.

Je hebt toegang tot:

 • een bibliotheek van 750.000+ videoclips.
 • Een voice over toevoegen
 • 30.000  soorten achtergrond muziek
 • meer dan 50 templates
 • 125,000,000+ rechtenvrije foto’s
 • Onbeperkt* video’s maken
 • Je logo als watermerk in je video ‘branden’
 • Meer dan 125.000.000 rechtenvrije afbeeldingen
 •  Meer dan 30.000 premium muziektracks
 •  Meer dan 170 verbluffende videosjablonen
 •  30+ populaire lettertypen
 •  Automatische intelligente selectie van videoclips
 •  14 Automatische tekst naar spraakstemmen
 •  Automatische synchronisatie van audio en visuals
 •  Full Motion Video Achtergronden
 •  Landsape & vierkante video’s
 •  Aanpasbare sjablonen en branding
 •  Upload uw eigen media
 •  trefwoorden automatisch toevoegen.

…Dat is nogal wat hé!

Wat is het belang van video’s in te zetten als marketing tool?

Voordat ik begon met video’s te maken heb ik eerst even op Google gezocht naar informatie over het belang van video’s als je het inzet als marketingtool. Ik kwam uit op een onderzoek van Hubspot.

Wanneer je een link van een video plaatst in een e-mail leid dit tot een CTR van 200 – 300%. Werk je wel eens met landingspagina’s? een video verhoogt je conversie met 80%.

Alleen al als je naar de cijfers kijkt van YouTube: Het mobiele videoverbruik stijgt elk jaar met gemiddeld 100%  Na het bekijken van een video heeft 64% van de gebruikers meer kans om een product online te kopen.

En dan kwam er ook nog iets naar voren over vertrouwen: 36% van de online consumenten vertrouwt videoadvertenties.

Lees ook: Affiliate marketing met YouTube.De software van Vidnami is een uitkomst!

Het grote voordeel van Artificial Intelligence

Wanneer je geregeld komt op verdienwijzer ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat ik een groot fan ben van Artficial intelligence. Kunstmatige intelligentie staat nu nog in de kinderschoenen maar in de toekomst kunnen we er echt niet meer zonder.

Grote bedrijven hebben AI al ontdekt. Ik gelukkig ook en verdien er momenteel aardig veel geld mee. De cashback robot van AI marketing is hier een voorbeeld van.

Vidnami maakt ook gebruik van Artificial intelligence. De software is in staat om zelf de juiste video’s te plaatsen die corresponderen met de door jouw ingegeven tekst. Aangezien Vidnami georiënteerd is op de de Engelse taal moet je de software af en toe wel een klein beetje helpen.

Waar kun je Vidnami voor gebruiken?

Je kunt eigenlijk Vidnami voor je hele marketing strategie gebruiken. Een aantal voorbeelden:

 • Blogartikelen en podcastscripts converteren naar video
 • Berichten op sociale media
 • Advertenties op sociale media
 • Marketing video’s
 • Cursusvideo’s
 • Je dropship website
 • Network marketing

Wanneer je wel eens gebruik maakt van Pinterest open je eerder een video-pin van 15 seconden dan een saaie afbeelding. Hetzelfde geld voor Tiktok of Instagram.  Dit is allemaal mogelijk met Vidnami.

Wel of niet met je stem of gezicht in je eigen video?

Je kunt zelf je eigen voice over en je gezicht in beeld zetten als je dat wilt. Wil je dit liever niet? Dan is er ook een mogelijkheid on zelf een voice over onder je video te zetten. Ik gebruik daar zelf de tool Voice Studio FX voor.

Je hebt met Voice Studio FX drie Nederlandse stemmen en ook nog eens ontzettend veel stemmen in andere talen. Hiervoor heb ik Speechelo uitgeprobeerd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Voice studio FX omdat dit het meest realistisch was.

OK… Het blijven kunstmatige stemmen, maar het komt een heel eind naar de werkelijkheid

Schaf hier Voice Studio FX aan met korting>>>

Wil je toch nog even bekijken of Speechelo iets voor je is? Bekijk het hier.

Je kunt beide programma’s kosteloos uitproberen want er is een niet goed geld terug garantie.

Ga je Engelse video’s maken? Dan is Voice Studio FX niet nodig. Vidnami gaat dit dan helemaal voor je regelen. Een voice over van hoge kwaliteit!

Stop even… Vidnami kun je via deze link aanschaffen met 25% korting

Hoe moet je Vidnami gebruiken?

Het gebruik van Vidnami is heel eenvoudig en wordt iedere keer verbeterd doordat er continu updates komen om het gebruik ervan te vergemakkelijken en functies te verbeteren.

Zodra je bent ingelogd op je Vidnami-account, klikt u op de knop “create a new video”. Je kunt ook eerdere video’s die je hebt gemaakt bekijken, bewerken, klonen of downloaden.

vidnami review

Nu kun je kiezen wat voor soort video je wilt maken:

 • content video
 • presentatie
 • Advertentie
 • Sales
 • trainingsvideo
 • property
 • of je maakt je eigen template aan

vidnami review tutorial

Nu hoef je alleen nog maar het type video te kiezen dat je wil maken. Vervolgens zie je vooraf gemaakte sjablonen die u kunt gebruiken of je kunt ze aanpassen om specifieke lettertypen en kleuren te gebruiken.

Nu kun je het videoscript typen of plakken. Zorg ervoor dat het goed is neergezet. Vidnami is zeer intelligent en zal de interpunctie gebruiken om het geautomatiseerde audiogeluid realistischer te maken. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om je eigen stem toe te voegen, of een professionele voice-over (via Voice Studio FX) als je dat liever hebt.

vidnami review content

Nu kun je de scènes bewerken en en eventueel andere clips toevoegen dan de clips die Vidnami voor je heeft uitgekozen. Voeg een trefwoord toe en Vidnami doet de rest. Of je kiest voor een video, of je kiest voor een foto.

Je kunt de tekst ook bewerken, meer dia’s toevoegen en meer.

Audio toevoegen

Nu je video klaar is, kun je er eventueel nog op verschillende manieren audio aan toevoegen. Je kunt ervoor kiezen om gewoon een van de duizenden achtergrondmuziekjes te gebruiken als u geen audio wilt of u kunt de ingebouwde audio gebruiken om uw script te lezen, watalleen werkt met Engelstalige teksten.

Of om het echt goed te laten klinken, kun je je eigen stem rechtstreeks in Vidnami opnemen of via de tekst uit Voice Studio FX.

Als laatste kun je een voorbeeld van je video bekijken in een lage resolutie, eventuele extra wijzigingen aanbrengen, muziek, watermerken toevoegen, scènetiming wijzigen en meer.

….. En klaar! Bekijk de video:

Dat is het eigenlijk! Normaal gesproken duurt het slechts ongeveer 20 minuten om een echt goede video te maken als je je script al hebt voorbereid. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid van de media die het automatisch kiest voor je video terwijl deze wordt gemaakt.

Gek op korting? Vidnami met 25% korting aanschaffen (kortingslink)

Is Vidnami geschikt voor jou?

Of Vidnami geschikt voor je is kan ik zelf niet over beoordelen. Dat moet je helaas zelf doen. Wanneer je in onderstaande categorieën hoort dan is Vidnami zeker wel iets voor je

 1. Mensen die video aan hun marketing strategie willen toevoegen zonder al te veel geld uit te geven
 2. Niet-technisch onderlegde gebruikers die het belang van video erkennen maar te weinig tijd hebben om te editen
 3.  Iedereen die zijn inhoud van zijn website wil verbeteren, meer bekendheid wil krijgen en een breder publiek wil bereiken
 4. Marketeers, bloggers en influencers die snelle en verbluffende video’s willen maken
 5. Wanneer je op een natuurlijke manier backlinks wil bouwen
 6. Verlegen of privacy-bezorgde mensen die graag video’s willen maken
 7. Hun blog niet alleen als tekst willen hebben maar graag twee keer gevonden willen worden in Google
 8. Meer conversies en meer omzet willen hebben

Vidnami is niet geschikt voor mensen die veel ervaring hebben met video editing en alles zelf willen doen.

Wat ik zelf geweldig vind aan Vidnami

Nu ben je misschien wel nieuwsgierig wat ik zelf geweldig vind aan vidnami:

Pure eenvoud. 

Ik ben geen professionele video-editor. Vidnami krijgt sneller betere resultaten dan ik ooit zou kunnen met slechts een paar klikken.

Enorme mediabibliotheek

Een ander tijdverspillend aspect was op jacht naar auteursrechtvrije muziek of afbeeldingen om te gebruiken. Met een enorme bibliotheek geïntegreerd in Vidnami hoefde ik niet langer door tal van websites te jagen om de media te krijgen die ik nodig had.

Cloudbased

Als je een oudere computer hebt dan gaat video bewerken verschrikkelijk traag. Het vergt veel van je PC of laptop. Met Vidnami heb je alleen een moderne browser nodig, omdat alle verwerking in de cloud wordt gedaan. (Vidnami raadt Google Chrome aan).

Waar voor je geld

Voordat ik Vidnami gebruikte, moest ik me abonneren op een muziekservice en een beeldplatform om fatsoenlijke media voor mijn video’s te krijgen. Vanwege kostenoverwegingen heb ik me niet geabonneerd op een videobibliotheek. Nu is het slechts één eenvoudig abonnement om alles te dekken.

Ik heb verschillende video software programma’s vergeleken en Vidnami is één van de goedkoopste en ook één van de meest uitgebreide programma’s

Keuze uit zeer veel sjablonen

Ik hou van het feit dat ik met slechts een paar selecties een keuze aan sjablonen krijg die bij uitstek geschikt zijn voor de taak waaraan ik werk. En elk van de sjablonen is goed ingedeeld en in het oog springend.

Voice-overs en automatische tekst 

Het toevoegen van tekst met een voice-over aan een video kan echt niet eenvoudiger. De software zorgt er echt voor.

Uitgebreide helpdesk

Er is een uitgebreide helpdesk functie en ook een uitgebreide facebookpagina waar je terecht kunt met al je vragen.

Het scheelt me tijd

Ik ben per video ongeveer 20 minuten tot een half uur bezig. Dit is echt bizar snel. Je gaat merken dat je steeds sneller kunt werken als je een geoefende Vidnami gebruiker bent,

Wat ik zelf minder mooi vind aan Vidnami

Het enige wat ik kan bedenken is dat er geen Voice over is in het Nederlands. Hier heb ik dus Voice Studio FX voor moeten aanschaffen. Gelukkig is dit een eenmalige aanschaf en de kosten heb ik er zo weer uit.

Wat kost Vidnami?

Alles kost geld en voor Vidnami moet je ook voor betalen. Het is het geld zeker waard, dat moet ik je wel erbij vertellen. Als je Vidnami via deze link aanschaft krijg je wel een lifetime korting van 25%, dus dat scheelt je weer.

Je betaald dan $35,- per maand en dat scheelt je op jaarbasis $144,-!

Dat is dan alweer mooi meegenomen toch?

Je kunt Vidnami 14 dagen gratis uitproberen om te bekijken of het echt een supergoed programma is.

Uitgebreid bonusprogramma

Wanneer je Vidnami via deze link besteld heb je naast de 25% korting ook nog eens het uitgebreide bonusprogramma (waarde $1365) te pakken:

 • Ultimate video Blueprint
 • 21 manieren om klanten te krijgen E-book
 • 5 minutes facebook ad formule
 • Zet je smartphone om in een professionele videocamera E-book
 • YouTube video Cheat Sheet
 • En deze krijg je van mij: ‘De ultieme YouTube titel generator’

vidnami review

Conclusie Vidnami Review

Ik ben super positief over Vidnami.

Video heeft de afgelopen jaren een geweldige groei meegemaakt en dat gaat de komende jaren alleen nog maar meer worden. Ongeacht wat je online doet, als je wilt slagen, is dit een enorme kans die je moet nemen.

Vidnami is zo eenvoudig te gebruiken dat er geen voorafgaande videobewerkingservaring vereist is. Het enige dat u nodig hebt, is de stapsgewijze aanpak volgen om geweldige video’s te maken in  letterlijk minuten van uw tijd.

Ook dart het cloud based is vind ik een enorm voordeel. Geen trage PC en al je video’s worden in de cloud bewaard.  Naast de tijd en misschien ook wel de hoofdpijn die het je zal besparen, is het absoluut niet duur wanneer je het gaat vergelijken met de alternatieven.

Zie het als een investering die je kan helpen om te groeien. Zo zie ik het zelf ook tenminste. Vidnami verdient zichzelf terug als je de affiliate link in de beschrijving zet van je video

Alles bij elkaar genomen is mijn oordeel positief: Als je nog steeds twijfelt, waarom ga je het niet eerst gratis testen?

Ik ben benieuwd naar je eerste video, Laat je de link naar je video achter bij de opmerkingen?

Kortingslink: Vidnami aanschaffen met 25% korting>>>

Voice Studio FX met korting>>>

disclaimer: Bedankt voor het lezen van dit artikel en ik hoop dat je er waarde uit hebt kunnen halen. Ik wil je wel even op de hoogte stellen dat de links in dit artikel “affiliate links” zijn. Dit betekent dat als u op de link klikt en het artikel koopt, ik een kleine commissie ontvang.

Hier ga jij niets van merken in het bedrag wat je moet afrekenen. Hoe dan ook, ik raad alleen producten of diensten aan die ik persoonlijk gebruik en geloof dat ze waarde zullen toevoegen aan mijn lezers.Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Bitcoin heeft het afgelopen jaar een achtbaanrit gemaakt en het is moeilijk

Hoe kun je geld verdienen met Bitcoin?

Geld besparen op boodschappen is niet altijd gemakkelijk. Maar als je een

Geld besparen op je boodschappen? 17 super tips hoe je dit moet doen!

De 15 grootste fouten bij affiliate marketing zullen worden onthuld in dit artikel. Deze

de 15 grootste fouten die gemaakt worden met affiliate marketing

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>