Phoenix website review en ervaringen. Bouw een winstgevende website!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Phoenix website review en ervaringen. Bouw een winstgevende website!

Laatste update: 10/07/2022   gemiddelde leestijd:  minuten 

Ben je op zoek naar een review over Phoenix of echte ervaringen van gebruikers? Dan ben je hier op het juiste adres! Stel je voor, je hebt een website of je wilt er graag eentje. Wat voor doel heb je daarmee?

Wanneer je een hobby website gaat beginnen dan is een WordPress website de beste keuze. Goedkoop, niet lastig om te maken en je kunt binnen een paar dagen online.

Maar wat voor systeem kies je nu als je een winstgevende, goed converterende website wilt hebben? Kies dan voor het Phoenix website systeem van IMU. Niet voor niets staat dit systeem ver bovenaan in Nederland als het gaat om conversie!

Ook ik heb dit jaar de stap gemaakt om over te stappen naar dit systeem. Tot dusver heb ik er absoluut geen spijt van! In deze review over Phoenix lees je dan ook mijn eigen persoonlijke ervaring.

Waarschijnlijk kom je op internet talloze andere reviews tegen die over Phoenix gaan. Wat ik daar jammer aan vindt is dat dit reviews zijn van mensen die er nog nooit in het echt meegewerkt hebben. Bij mij is het anders. Al  mijn websites zijn tegenwoordig Phoenix websites.

Wat is de IMU?

De IMU is het bedrijf van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren die zich bezig houden met alles wat te maken heeft op het gebied van internet marketing. Oftewel, ze gaan je helpen en ondersteunen hoe je beter wordt “gezien” gaat worden op internet.

Je wordt niet alleen geholpen om hoger in Google te komen maar ook weten ze de fijne kneepjes van alle facetten van internet marketing over te brengen op je.

Domineren op het internet, daarmee kan het team van IMU je helpen!

Welke producten heeft de IMU nog meer?

Naast het Phoenix website systeem heeft de IMU ook nog een aantal andere producten wat ontzettend interessant is:

 • Plug & pay Een doordacht betaalsysteem
 • Huddle Bouw simpel een community en een E-learning omgeving
 • IMU Premium. Cochingstraject waar je alle facetten leert om succesvol je online marketing uit te gaan voeren

Dit zijn allemaal producten die je nodig hebt om je concurrenten te verslaan. Samen met het Phoenix website systeem.

Lees ook:

Wat is het phoenix website systeem?

De website waar je nu op bent aangekomen is dus een Phoenix website systeem. Dit systeem onderscheid zich ten opzichte een doorsnee WordPress website op verschillende facetten:

 • schone broncode
 • supersnel
 • alles is al ingesteld. Je hoeft geen plugins te gaan gebruiken
 • Kant-en-klare landingspagina’s die al helemaal geoptimaliseerd zijn voor conversie.
 • AMP pagina’s (super mobiel vriendelijk)
 • Ingebouwde conversietechnieken zoals boomboxen, magnets en ribbons
 • ingebouwde kennisbank wat gaat zorgen voor een hoge positie in google
 • SSL certificaat
 • Constante updates & uitbreidingen

Waarom ben ik zelf overgestapt naar Phoenix?

Ik was altijd een groot WordPress fan. Wat is er nu makkelijker als je iets nieuws wilt hebben je even een plugin download en die installeert. Al die plugins installeren is hartstikke mooi maar ik was me nooit bewust van alle nadelen:

 • Je website wordt steeds trager doordat de broncode’s vervuild worden
 • Een hele grote kans op foutmeldingen met zelfs een grote kans dat je alles kwijt raakt
 • Gratis plugins zijn er wel, maar zijn vaak beperkt in de mogelijkheden
 • Plugins kopen kan uiteindelijk aardig in de cijfers lopen.

Kortom, allemaal nadelen. Ik was op zoek naar een totaalpakket. Phoenix kwam op mijn pad en ik besloot om eerst kennis te maken met de gratis proefperiode. Ik ben een “dummy website” gaan bouwen en waar ik me over verbaasde was dat ik binnen een uur al bijna mijn hele website klaar had.

Zo gemakkelijk eigenlijk. Phoenix is eigenlijk een website systeem die je heel veel werk uit handen neemt. Dit heeft me nog niet gelijk laten besluiten om over te stappen. Nu kwam ik in de oriënterende fase.

“Zou het echt zo zijn dat een Phoenix website zo converterend werkt en je positie in google automatisch beter gaat worden?

Ervaringen van anderen over Phoenix

Op zoek dus naar ervaringen van anderen over Phoenix. Op de website van Phoenix  vindt je uiteraard alleen maar positieve ervaringen. Ook dat is marketing! En daar zijn Tonny en Martijn heel erg goed in.

Een zoektochtje op internet dus. Ik ben verschillende Phoenix websites tegengekomen die er allemaal super strak uitzagen.

phoenix review en ervaringen

Ook bij een aantal heb ik de snelheid even getest door de URL in te voeren op de website van GTMETRIX. De snelheidsscores waren allemaal boven de 90% dus dat is dik in orde!

Maaike van de website www.wijzeroverdebasisschool.nl heeft meer dan 20.000 bezoekers per maand op haar website. Dit was haar zonder het Phoenix systeem waarschijnlijk nooit gelukt.

phoenix review en ervaringen

20.000 bezoekers per maand met je website

Andere websites die gebouwd zijn met Phoenix:

Heeft het Phoenix systeem ook nadelen?

Er wordt wel eens gezegd en geschreven dat alle Phoenix websites op elkaar lijken. Zelf ben ik het daar absoluut niet mee eens. Lijken bovenstaande websites inclusief deze op elkaar?

Je kunt je eigen look and feel aan je website geven. Ook kun je kiezen uit verschillende thema’s als je je eerste project op gaat starten

Tonny Loorbach: “Creativiteit zit niet in pixels en kleurtjes. Kies voor effectiviteit”.

Op onderstaande afbeelding kun  je zien hoe je zelf de kleuren en thema kunt aanpassen in Phoenix

phoenix review en ervaringen

 Wanneer je kijkt naar het Marketheme systeem van Jacko Meijaard en Leon Gotjé, die websites lijken wel allemaal op elkaar. Dit zijn eigenlijk ook goed converterende websites, maar ze halen nog lang niet de kwaliteit van een Phoenix website.

IMU support, Het team staat altijd voor je klaar

Dit vindt ik ongelofelijk mooi. Een support team die altijd voor je klaar staat. Als je aan het werk bent in Phoenix vindt je rechtsonder in je dashboard een chatfunctie.

Je kunt dan gelijk je vragen stellen of je vraag opzoeken. Deze functie heb je niet bij WordPress. Daar kun je eigenlijk nergens je vraag kwijt als je even vastzit.

phoenix review ervaringen

Op bijna al je vragen kun  je haast wel een antwoord vinden bij de support functie. 

Je kunt eigenlijk gelijk merken dat de afdeling support enorm veel kennis heeft. Erg prettig dus, gewoon een Nederlandse helpdesk die altijd voor je klaar staat.

Phoenix website review, wat zijn de kosten?

Ik moest in het begin wel even slikken van de prijs als je gewend bent dat WordPress gratis is. Toch hebben de vele extra functies en voordelen me doen besluiten om te starten met dit systeem.

Ik weet bijna 100% zeker dat ik de extra kosten terug ga verdienen vanwege de vele conversietechnieken die Phoenix heeft.

Ben je ook klaar met WordPress? Zat van al die vast lopers en totaal geen conversie? Dan kan ik je Phoenix van harte aanbevelen. Dit systeem haalt je heel veel werk uit handen namelijk:

 • in no time een landingspagina of funnel maken
 • automatisch interne links
 • het content kanon (kennisbanken
 • Compatible met enormail en andere software voor email marketing
 • Binnen een korte tijd een website online door de ruime keuze aan templates
 • Goede support
 • Hoger in Google ( blijf wel goede teksten schrijven)

Binnenkort laat ik in een ander artikel je kennis maken met alle features  die Phoenix heeft.

phoenix review ervaringen

Conclusie van deze Phoenix review

Ik was zelf in het begin enorm aan het twijfelen of Phoenix wat voor me was. De ervaringen van andere gebruikers heeft bij mij snel de twijfel weg genomen. Van te voren heb ik om een zoom presentatie aangevraagd om kennis te maken met het systeem.

Als ik een grote aanschaf doe bereid ik me goed voor. Hollandse zuinigheid of zorgvuldigheid?

Ik was blij verrast hoe belachelijk simpel het was om een website te maken. Staat je basis eenmaal goed, dan hoef je eigenlijk alleen nog maar je blogartikelen te schrijven.

Een aantal artikelen die op pagina 3  van Google stonden staan nu ineens op pagina 1. Zou dit ook door het Phoenix systeem komen?

Wil jij je business naar een hoger level brengen? Ben je ook de crashes in WordPress helemaal zat. Dan kan ik je dit systeem van harte aanbevelen!


(update: 22-10-2020)

Ik heb dit artikel online gezet. en binnen 4 uur stond dit artikel op plek 3 in google, Komt dit door de magie van Phoenix? Automatisch hoger in Google met Phoenix!

phoenix review ervaringen

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>