Financiële vrijheid creëren? Dit moet je er voor doen!

29/10/2020

minuten leestijd

Door:

Ik weet bijna 100% zeker dat iedereen wel eens droomt dat je financiële vrijheid hebt of dat je dat wilt creëren, maar hoe moet je dat nu eigenlijk doen? In dit artikel ga ik het hebben over een aantal belangrijke punten wat je absoluut moet weten om financieel vrij te worden.

Hoe zou het voor je zijn als geld in de toekomst voor jou geen issue meer zal zijn:

  • geld is leuk
  • geld is gemakkelijk
  • wat je veel opties geeft
  • wat voor jou vreugde is
  • waar de lading van af is

Wat zou dat voor je betekenen?

Waar gaan we het over hebben?

Financieel vrij worden, wat moet je er allemaal voor doen.

In Nederland hebben we het niet vaak over geld. Rust er een taboe op? Wanneer je het over geld hebt dan ben je per definitie al een slecht persoon bij sommige mensen.

Het is heel bijzonder maar als je de wens hebt om gezond te zijn dan zal iedereen het daarmee eens zijn.  Heb je de wens om een goede relatie te hebben dan is ook iedereen het daarmee eens.

financiële vrijheid creëren

Maar heb je de wens om veel geld te hebben dan ben je ineens een slecht persoon.

Er is altijd zoveel lading omtrent veel geld te hebben, dat is op zich ook wel logisch. Alles draait om geld in de maatschappij. Dit geld niet voor jou als persoon. Ik ga er vanuit dat jij een goed persoon bent.

Je wordt echt geen slecht persoon als jij meer geld hebt hoor. Je hebt dan geen zorgen meer. Je zult minder stress ervaren. Je wordt alleen maar een betere ik!

het is gewoon iets wat verkeerd bekeken wordt door heel veel mensen. Geld is een bron van vreugde. Je kunt met geld zoveel leuke dingen doen!

Geld kan je heel meer opties geven. Wat zijn je dromen?

70% van alle inwoners heeft dromen die ze willen doen als ze meer geld hebben.

Welke stappen moet je ondernemen om meer financieel vrij te worden ? Misschien heb je € o,- op je rekening. Misschien heb  je een paar 100,- op je rekening. Misschien  heb je wel iets aan kapitaal opgebouwd?

Verdienwijzer.nl wil je dus helpen om van weinig geld meer te maken

Waarom wordt er nooit over geld gesproken?

Hoe kan het dat we omgaan met geld nooit leren op school?

Waarom is er een taboe over?

Mensen veranderen als ze veel geld hebben. Jij ook. Ga je andere dingen doen als je meer geld hebt? Waarschijnlijk wel.

Misschien blijf je ook wel dezelfde persoon als je nu bent. maar één ding weet ik zeker. Je gaat meer genieten van het leven.

Wanneer je open staat om te leren hoe je meer geld over wilt houden weet ik zeker dat je veel meer geld kunt gaan overhouden en eventueel ( als je ze hebt) uit de schulden gaat komen.

financiële vrijheid creëren

Stel je doel

Mijn doel met verdienwijzer is dat je enthousiast gaat worden over geld verdienen en geld besparen. Dat je meer geld gaat besparen, meer zin krijgt in je leven, en uiteindelijk financieel vrij gaat worden.

Wanneer het gaat om geld, neem je verantwoordelijkheid. Financieel vrij worden wordt niet voor je gedaan, dit moet je zelf doen. Investeren dus!

Denk groter Denk realistisch!

Wanneer ik tegen je zeg ga  NU 30km. hardlopen dan denk ik bijna zeker dat je zegt dat dit je niet gaat lukken. Maar als ik vraag “kun je over een jaar 30km. hardlopen als je NU gaat beginnen met trainen?

Dan wordt het een heel ander verhaal. Je gaat 3 a 4 keer per week trainen. Je gaat je voeding aanpassen dan sta je er gelijk anders in.

Ditzelfde geld voor het financieel vrij worden. Wanneer jij je gewoontes gaat aanpassen. In plaats van op de bank liggen en iedere avond televisie gaat kijken in jezelf gaat investeren dan sta je volgend jaar op een heel ander level

Je hebt dan een skill-set gekregen dat je dit kunt bereiken! iedere dag 1% beter worden.

Ik weet bijna 100% zeker dat iedereen wel eens droomt dat je financiële vrijheid hebt of dat je dat wilt creëren, maar hoe moet je dat nu eigenlijk doen?

Financiële vrijheid creëren

Als je ambities hebt om financieel vrij te worden dan kan ik je als tip geven om 100 keer groter te gaan denken.

100x groter denken is het beginpunt om financieel vrij te gaan worden. Door deze gedachte aan te houden is er veel meer mogelijk. Stel je voor dat je nu in de schulden zit. Dan is het best wel lastig om na te gaan denken:” ik wil tientallen miljoenen opbouwen”. Maar waarom kun je dat niet als ambitie  hebben?

Zou ik dat wel kunnen? vraag jij je misschien wel eens af. Misschien denk je wel dat het mogelijk is,  maar alleen al de gedachte dat je er zoveel voor moet laten krijg je al de gruwel van.

Hoe denkt en doet een miljonair?

Stel je voor dat een miljardair wilt worden. Werkt een miljardair 1000x harder dan een miljonair?  Betekend het dat als je miljonair wilt worden je gigantisch hard moet werken? NEEE, dan gaat er iets fout in je gedachtegang.

Misschien zit je nu in de schulden en je wilt dingen veranderen. Het goede nieuws is financiële vrijheid is mogelijk! Dit is mogelijk als je x100 gaat denken.

Denk 100x groter in  acties en resultaat

Wat je nu eigenlijk doet in acties en resultaten. zou je dit ook x100 kunnen doen?  Nu denk je misschien wel er zitten maar 24 uur in een dag, dat lukt toch nooit?

Waarom zou je dit niet lukken door bepaalde dingen slimmer te gaan doen?

Wat is je commitment?

Zet je knelpunten eens op papier waarom je denkt dat het je niet gaat lukken. Ga ermee aan de slag om te kijken hoe je die weg kunt werken? Hoe sta je er dan in?

voorbeeld:

Je hebt weinig energie omdat je ongezond leeft. Ga daar aan werken en werk dat punt weg. Op deze manier kun je uiteindelijk x100 gaan.

Maak voor jezelf het commitment dat je volop bezig gaat met je financiële vrijheid

  • hoe sta je er financieel voor
  • zorg ervoor dat je vanaf vandaag 100% controle hebt over je geld

Als je geen controle hebt over je eigen financiële huishouding die niet weet hoe ze er financieel voor staan dan wordt het echt helemaal niets voor je. Je blijft in de ratrace van de maatschappij.

Financiële vrijheid is alleen mogelijk als je er echt bereid voor bent om ervoor te gaan.

“start klein en droom groot. droom 100x groter.

Start gewoon vandaag en leg je eerste bouwsteen. Bouw iedere dag verder en kijk waar je na een tijdje staat.

… Nooit opgeven!

Enkele tips om financieel vrij te worden

Je moet ergens beginnen toch? ik heb een aantal artikelen op deze website die je kunnen helpen om financieel vrij te worden. Stuk voor stuk programma’s en trainingen waar anderen hun doel mee hebben bereikt. Anderen hebben met onderstaand inmiddels een financiële vrijheid gecreëerdGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Betaal je niet teveel voor je autoverzekering? In dit artikel kun je

Autoverzekering vergelijken? 60% betaalt veel te veel!

De Tornado Masterclass is breaking news op internet! Ze zijn bij de IMU

Tornado Masterclass Review – Flabbergasted toptraining!

Een hele makkelijke manier om geld te verdienen is door enquêtes in te vullen. Je wordt

Geld verdienen met enquêtes? 7 beste websites om geld te verdienen met enquêtes!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>