Valentus verdienmodel, VET verdienen met health en weightloss!
16 november 2019 

Valentus verdienmodel, VET verdienen met health en weightloss!

Het Valentus verdienmodel heeft één van de beste compensatieplannen die er bestaan. Valentus is druk bezig om de Benelux te veroveren. Om mee te liften in de groei van Valentus is dit het ideale moment om in te stappen in deze business. Ik zit er al een tijdje bij en ben ontzettend blij met deze stap.

Nog nooit heb ik meegemaakt dat je zoveel hulp van elkaar krijgt om je uiteindelijke doel (financiële vrijheid) op te bouwen. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe het allemaal werkt bij Valentus.

Wat is Valentus?

valentus koffieValentus is opgericht in 2014. Het is een Amerikaans bedrijf wat 100% winstgevend is. Valentus heeft iedere maand een groei van 40%! In 2016 en 2017 hadden ze een winst van $32 miljoen. De verwachtingen voor 2020 is een geplande groei van $220 miljoen!

Eigenlijk best wel bizar dat een bedrijf zo'n gigantische groei maakt in zo'n korte tijd! Valentus staat momenteel in de top 100 van beste bedrijven om voor te werken.

Valentus is een typisch Network Marketingbedrijf, dit wil zeggen dat er over de hele wereld één groot netwerk is van distributeurs is. ( en daar ben ik gelukkig ook ééntje van)

Wat zijn de producten van Valentus?

De producten waar het allemaal omdraait zijn allemaal health en weightloss producten. Alle producten zijn 100% natuurlijk, vegan, lactose en glutenvrij.

De afslankproducten zijn onder te verdelen in de afslankkoffie, afslankchocolademelk en afslank ananassap. Met deze producten boek je binnen een week al resultaat. Verder heb je nog de detox producten ( dit is momenteel helemaal trendy, en verkoopt als een tierelier)

De overige producten zijn carb burners, immune boosters en natuurlijke energy drinks. De producten van Valentus verkopen allemaal hartstikke goed, veel beter dan vergelijkbare health en weightloss producten.

valnetus webshop

Bezoek onze valentus webshop

Waarom worden de producten zo goed verkocht?

Valentus begint steeds meer een naam te krijgen in de Benelux. Dit komt mede doordat we het allemaal ontzettend druk aan het promoten zijn. Het zijn superproducten, die ook echt resultaat bieden. Er wordt dan automatisch over gepraat.

We hebben in onze facebookgroepen ontzettend veel trainingsmateriaal, waar je uit kunt putten.

 • Voorbeeldposts
 • Productinformatie
 • Trainingsmateriaal
 • Business kickstart
 • Diverse scripts
 • Gratis E-books om weg te geven als klantenbinding
 • geregeld een webinar

Verder hebben we een Whatsappgroep waar je 24 uur per dag al je vragen kwijt kunt. Het leuke aan Valentus is dat je het met z'n allen doet. Iedereen helpt elkaar en dat is echt geweldig! Het is net één grote familie! Je staat er nooit alleen voor!

Hoe kun je geld verdienen met Valentus?

Bij Valentus draait het om de producten te promoten en te verkopen. Daarnaast bouw je ook een team op. Je gebruikt je social media kanaal als webshop om de producten te verkopen. Ben je al aardig ingeburgerd in de Valentus familie?

Dan raad ik je aan om een eigen website te gaan beginnen en er een webshop op te maken. dit heb ik ook gedaan en dat gaat helemaal super!

Met social media gaat het al geweldig, maar een webshop met Valentus producten is helemaal een topper!

valentus verdienmodel social media

Social media gebruiken om te verkopen

Iedereen wil deze producten, de producten verkopen zichzelf. Je gaat bij Valentus je social media kanalen als verkoop kanaal. Per verkocht artikel verdien je ongeveer 25,-! Geweldig toch?

De producten verkopen zichzelf

Wat ik heel vaak meemaak is dat als ik een product verkoop ik twee week later een berichtje ontvang: ” Ik heb geweldige resultaten geboekt met Valentus, de buurvrouw wil het ook graag”

Het verdienmodel van Valentus

Heel vaak hoor je in de wereld van online marketing:

 • Het is een scam
 • Alweer een piramidespel (zucht)
 • Een hype wat zo weer voorbij is…

Ik kan je vertellen dat dit bij Valentus absoluut niet het geval is. Ik en vele anderen verdienen een leuk bedrag met de health en weightloss producten, en daar kun jij ook bij horen.

Geld verdienen met Valentus productverkoop

Wanneer je de producten van Valentus gaat verkopen is het verschil tussen je inkoop en verkoop voor jou! De verzendkosten bereken je door naar de klant ( is een eigen keuze, ik doe het wel) Stel je verkoopt een product voor 75,- en je koop het in voor 45,- dan is het verschil (30,-) voor jou!

Geld verdienen met Valentus teamopbouw

Wanneer je lekker bent ingeburgerd in de Valentus family kun je er voor gaan kiezen om een team op te gaan bouwen. Je krijgt dan betaald door het bedrijf omdat je pre-enrollers gaat coachen en begeleiden om hun business op te zetten.

Je wordt dan iedere vrijdag uitbetaald. Valentus zet het dan netjes op je payoneer card, en daar kun je eventueel lekker van gaan shoppen, uit eten gaan of je wekelijkse boodschappen er mee gaan halen!

JA! Ik wil VET veel geld verdienen met health en weightloss producten

Gemiddelde verdiensten bij Valentus

Er zijn verschillende rangen te behalen bij Valentus. Je kunt lekker op je eigen tempo gaan opbouwen dus. met gemiddeld één tot twee uur per dag  kun je over een paar maand een leuk zakcentje extra verdienen.

laten we ze even op een rijtje gaan zetten.

Zorg er voor dat je Ruby wordt  voor een kickstart bij Valentus!

Je worValentus verdienmodeldt Ruby als je 16 boxen hebt verkocht. Je moet dan eerst 16 boxen verkocht hebben. Wanneer je Ruby bent heb je de 7 verdien mogelijkheden van Valentus ontgrendeld.

Voor de eerste 3 enrollers die je inschrijft ontvang je $100.- Vanaf de 4e  ( tot oneindig diep ) ontvang je $200.- van Valentus.

Het leuke is ook nog eens dat wanneer de mensen die jij hebt ingeschreven ook mensen inschrijven je ook weer $100.- ontvangt!

Uiteindelijk ga jij je opbouwen, waarmee je een inkomen kunt genereren van $12000.- per week! Emerald, diamond, double diamond, triple diamond en blue diamond.

Uiteindelijk krijg je zelfs een lease auto ter beschikking van Valentus!

Wat zou het gaaf zijn als je op een terrasje of op het strand je business kunt gaan runnen. Wanneer jij de juiste mindset hebt en echt gaat knallen is dit mogelijk!

Ruby? Je hebt de 7 Valentus verdienmogelijkheden ontgrendeld!

Stel je voor, je bent begonnen bij Valentus en je bent Ruby geworden. Gefeliciteerd alvast, want dit gaat gewoon iedereen lukken. Je hebt nu de code gekraakt van de 7 verdienmogelijkheden.

 • Retail commissie
 • Fast start bonus
 • Legacy bonus
 • Dual team cycle
 • Dual team matching
 • Global bonus
 • Car bonus

Typische Amerikaanse termen denk je misschien. Tja, daar kan ik ook niet aan doen. We gaan er even wat dieper op in

#1 Retailcommissie: Bij je aanmelding krijg je van Valentus een eigen website. Wanneer je deze gaat promoten en klanten kopen hun producten vanaf jouw website ontvang je 25% commissie daarover.

Je kunt er ook voor kiezen om vanuit je eigen backoffice de producten aan te schaffen en dat gelijk online te gaan verkopen. De verdiensten liggen dan nog hoger

#2 Fast start bonus: Wanneer jouw downline of een klant voor het eerst besteld krijg jij de fast start bonus hierover. Als jij zelf een pakket als Ruby koopt ben je Ruby en ga je daarover alle 7 manieren van verdienen betaald krijgen.

Om je rank te behouden dien je daarna elke maand 3 boxen te verkopen.  Als je een eerste bestelling hebt gedaan en later voor Ruby gaat krijgt jouw upline later nog eens de $100.

#3 Legacy bonus: Jouw eerste 3 persoonlijke ingeschreven Ruby's zijn jouw foundation team. Vanaf je vierde Ruby ontvang je naast de $100.– fast start bonus ook $100,– legacy bonus!

Maken de Ruby's in jouw team ook andere mensen Ruby, ontvang je ook $100,- …oneindig diep! Dit wordt dan wekelijks uitbetaald

#4 Dual team cycle: Valentus werkt volgens een binair systeem. Je hebt 2 sign-ups nodig, 1 in elk been, om betaald te krijgen over de dual team cycle.  Iedere keer wanneer je 200 BV(punten) in je ene been hebt en 100 BV(punten) in je andere been zal het systeem je hier $20 dollar voor geven. (Vanaf ruby).

Als je nog niet in ieder been een sign up hebt zal dit worden bewaard in carry-over en wordt dit later betaald.

#5 Dual team matching: Voor iedere persoon die je hebt ingeschreven ontvang je een dual team matching bonus. Je ziet het voorbeeld in de afbeelding

valentus matrix

#6 Global bonus: Wanneer je 3 persoonlijke Rubies of meer hebt gemaakt kom je in aanmerking voor deze bonus. Je krijgt dan 1% van de winst van het bedrijf, verdeeld over de mensen die dit ook hebben behaald. Als je 6, 9, etc. rubies haalt verdubbel je steeds dit bedrag.

#7 Car bonus: dit is dan ook gelijk de leukste. Hier ga ik voor tenminste. Deze bonus krijg je vanaf het moment dat je diamond bent.  Je moet deze titel dan 2 maanden aanhouden. Stel je wordt in mei Diamond. Dan moet je dit in juni nog aanhouden en eind juli zul je dan de eerste keer betaald krijgen voor jouw droomauto.

Wanneer je de auto niet wilt zul je de helft van het bedrag in cash op jouw bankrekening ontvangen. Je mag dan in eerste instantie een leaseauto gaan uitzoeken ter waarde van $400.-

Tijdens het schrijven van dit artikel was ik even nieuwsgierig, ik heb mijn doel gezet op de Volkswagen T cross, die je kunt leasen voor 369,- (op kosten van Valentus!)

volkswagen van valentus

Start met de juiste mindset!mindset valentus

Ik heb je nu het grootste gedeelte verteld over het Valentus verdienmodel. ik kan je er nog veel meer over vertellen, maar dat kan ik je mischien beter in een persoonlijk gesprek uitleggen, via messenger of skype.

Alles draait om mindset wanneer je een business wilt gaan bouwen. Als je echt iets wilt bereiken en er vol voor gaat, dan kun je een gigantisch leuk inkomen op gaan bouwen. En ik weet zeker dat dit je gaat lukken!

 • Wees consistent
 • Wat je uitstraalt krijg je terug!
 • Werk elke dag aan zelfontwikkeling
 • Voeg elke dag mensen toe aan jouw facebook/instagram zodat je jouw netwerk uitbreidt
 • Spreek elke dag mensen aan over de kans
 • Ga uit je comfortzone, alleen zo groei je
 • Ga LIVE! Dit trekt enorm veel mensen aan en zorgt ervoor dat je onwijs gaat groeien
 • Wees positief, dit helpt je verder
 • Laat jezelf zien, wees geen copycat. Dit voelen mensen aan. Ze kopen van jou, omdat ze jou leuk vinden en niet omdat ze Valentus zelf leuk vinden
 • Denk niet: “ik kan dit niet, maar denk Hoe kan ik dit doen”
 • Investeer in jezelf en geloof in jezelf
 • Vermijd negatieve mensen
 • Start iedere dag met een doel
 • Vertel iedereen over je nieuwe activiteit: zet dus jezelf en Valentus op de kaart

Wanneer je besluit om te gaan starten met Valentus besef dan wel dat je aan het werk moet. Valentus is geen snel geld programma. Je moet echt aan het werk! Wanneer jij een doel hebt en er echt vol voor gaat dan ben ik er 100% zeker van dat dit je gaat lukken.

Je staat er niet alleen voor. Ik, het team van Valentus Benelux en anderen staan altijd voor je klaar om je te helpen. Ook als het even tegenzit ( wat heel normaal is) krijg je van ons even weer een oppepper. We moeten het samen doen, dus ik ben er echt van overtuigd dat dit goed gaat komen.

Ben je geïnspireerd geraakt door het Valentus verdienmodel?

Hat kan zijn dat je na het lezen van dit artikel denkt: “Nee, Valentus is niets voor mij“. Denk er dan nog eens goed over na of je tevreden bent met je huidige situatie. Mar mocht het zo zijn dat je echt wilt gaan knallen?

meld je dan alvast aan als pre enroller op de website van Valentus. Klik op deze link om naar de website van Valentus te gaan.

Heb je behoefte aan meer informatie? ( wat ik heel best kan begrijpen) Voeg de grote Nederlandse leader, Charlotte even toe op facebook, en stuur me dan even een messenger bericht

Ik hoop dat dit een waardevol artikel voor je is. Ik ( en vele andere uit mijn team zijn ontzettend blij dat Valentus op ons pad is gekomen. Het heeft één van de beste compensatieplannen die er bestaan. Wil je in de toekomst een passief inkomen opbouwen, dan raad ik je echt aan om met mij in gesprek te gaan.

Op jouw succes!

JA! Ik wil VET veel geld verdienen met health en weightloss producten

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!