Dealrunner review en ervaringen Geld besparen met aanbiedingen.

07/11/2020

minuten leestijd

Door:

Een uitgebreide Dealrunner review deze keer! Wanneer je iets wilt aanschaffen kun je heel veel geld besparen als je online gaat shoppen. Er zijn steeds meer actie websites waar je gigantische aanbiedingen kunt vinden.

Voordat jij iets gaat aanschaffen ga dan eerst onderzoeken of de website wel betrouwbaar is. Er zijn wel onbetrouwbare websites te vinden, doe dus eerst even grondig onderzoek.

Hoe kun  je zien of een website betrouwbaar is:

  1. Heeft de website een webwinkelkeurmerk?
  2. heeft het een beveiligde verbinding?  Dit kun je zien als er https in de url staat.
  3. Zijn er klantervaringen aanwezig? Als er alleen maar positieve klantervaringen zijn dan klopt er iets niet. 100% positief bestaat niet.

Is Dealrunner nu echt zo goedkoop? lees mijn onderzoek

Eén van de zogenaamde aanbiedingen websites is Dealrunner. Op dealrunner staan alleen maar aanbiedingen en ze hebben iedere dag een deal van de dag die echt spotgoedkoop is.

Op het moment van schrijven van dit artikel zitten we nog middenin de corona-tijd. Hier speelt uiteraard Dealrunner mooi op in en ze hebben nu dan ook een dag-deal met 10 Flessen Desinfecterende Handgel met  70% Alcohol.

dealrunner review

Dealrunner claimt dat er 40% korting wordt gegeven. De oorspronkelijke prijs is 19.95 en is nu 11.95. Dat is slechts 1,19 per stuk. Ik ben aan het zoeken geweest op  google en kwam uiteindelijk uit op een Spaanse website waar hetzelfde product te koop was voor 2,75 per stuk.

Dealrunner is dus echt goedkoop.

Wat kun je nog meer vinden op Dealrunner?

Er staan verschillende rubrieken op Dealrunner. Voor elk wat wils dus. Alle rubrieken zijn:

Alle rubrieken zijn weer onder te verdelen in sub rubrieken maar daar moet je zelf maar achter zien te komen. Een zeer ruime keuze in iedere geval!

Wat claimt Dealrunner?

Op de website van Dealrunner hebben ze staan dat ze altijd de beste aanbiedingen hebben. Het betaalproces is veilig met een SSL verbinding.

Ze hanteren 14 dagen bedenktijd, met een  niet tevreden, geld terug  garantie. Alle producten worden snel thuisbezord. De leveringstermijn van elke deal kun je terugvinden in de voorwaarden van de deal of in de voucher die je ontvangt na afloop.

Er wordt een uiterlijke verzenddatum gehanteerd. De leverancier kan de bestelling tot en met de uiterlijk genoemde datum verzenden. Doorgaans kun je jouw bestelling binnen enkele dagen na de genoemde verzenddatum thuis verwachten. 

Wat me verder opvalt is dat er een uitgebreide F.A.Q aanwezig is en er ook veel informatie te vinden is over het bestelproces. Wil je contact opnemen met Dealrunner? Het telefoonnummer en e-mailadres staat duidelijk in de footer.

Lees ook: Geld besparen: cadeaubonnen inwisselen voor geld

Mijn ervaring met Dealrunner

Batterijen. Altijd als ik er eentje nodig heb zijn ze leeg of kan ik ze nergens vinden. Op Dealrunner vond ik een actie met 48x AA of AAA Philips LongLife Batterijen MEGA voordeelpak voor 9.95. De oorspronkelijke prijs is 39,95. Ik heb even gekeken maar op bol.com was dit product 8,- duurder. Dus een deal voor me.

dealrunner review

Ik heb de bestelling geplaatst en binnen twee dagen had ik mijn batterijen.

Ervaringen van anderen

Over ieder bedrijf valt wel iets negatiefs te vermelden. De één vindt bijvoorbeeld coca cola niets terwijl de ander het geweldig vindt. Zo heb je dat ook bij Dealrunner. Ik heb alleen negatieve ervaringen gevonden over hun manier van e-mail marketing.

Dit komt bij sommige wat spammerig over. Eén ding scheelt, je kunt je altijd afmelden voor een e-mail bericht dan is dat ook weer opgelost.

Conclusie over de Dealrunner review

Wil je geld besparen op je online uitgaven? Kijk dan eerst altijd even op Dealrunner. Ga nooit impulsief allerlei aankopen doen, zorg ervoor dat je dus koopt wat je nodig hebt. Vergelijk ook altijd even verder. Zoek op google of Dealrunner op dat moment echt de goedkoopste is.

Weer een tip om geld te besparen. Op deze manier kom je er wel!

Neem een kijkje op DealrunnerGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Wil je veel geld besparen voor je vakantie? Gefeliciteerd, want op verdienwijzer hebben we

De verdienwijzer.nl vakantie vergelijker! Ontdek de beste deals voor je vakantie!

Affiliate marketing  is een geweldige manier om een passief inkomen te verdienen, maar de meest

Hoe kun jij je affiliate marketing business automatiseren?

Internetmiljonairs verwerven hun rijkdom en succes niet door het  geluk van een

6 geheimen van internet miljonairs. Waarom zijn ze zo succesvol?

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>