Affiliate marketing met YouTube.De software van Vidnami is een uitkomst!

14/05/2021

minuten leestijd

Door:

Dat afiliate marketing een geweldig mooi verdienmodel is hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Persoonlijk vind ik Affiliate marketing één van de beste en gemakkelijkste manieren om geld te verdienen.

Ik ga je in deze blog uitleggen hoe je met een geweldig mooi stukje software affiliate marketing kunt toepassen op YouTube. Dit op een manier dat je zelf niets hoeft in te spreken of zelf in beeld te komen.

Hat kan uiteraard wel natuurlijk. Het is zelfs beter. Maar sommige marketeers doen dit liever zelf niet. Waaronder ik.

Af en toe heb ik best wel een beetje angst om in beeld te komen. Van kinds af stotter ik af en toe en als ik dan een video zou gaan maken kan het in mijn ogen nooit een topvideo worden.

Waarom affiliate marketing inzetten met Youtube?

Google is de grootste zoekmachine op internet. Op een goede tweede plaats staat YouTube. Steeds meer mensen gebruiken YouTube om op zoek te gaan naar informatie.

En het mooie is dat als je een blog maakt en er gelijk ook een video over maakt je twee zoekresultaten hebt in Google: Je blog en je video!

De software die je daarvoor kunt inzetten heet Vidnami. Ik heb het onlangs aangeschaft en heb van de meeste blogs die op verdienwijzer.nl nu ook een video gemaakt.

Per video ben ik gemiddeld 20 minuten bezig, inclusief uploaden op YouTube.

Hoe werkt affiliate marketing met YouTube?

Allereerst maak je een kanaal aan op YouTube. Dit is in een paar tellen gebeurd. Vervolgens zorg je ervoor dat je een mooie afbeelding en een beschrijving plaats bij je videokanaal.

Zorg ervoor dat je gelijk je zoekwoorden plaats in de beschrijving. Vervolgens maak je een profielfoto. Loop nog even alle instellingen na en je hebt nu je eigen videokanaal ingericht om mee te werken.

affliate marketing met youtube

Bovenstaande afbeelding is mijn nieuwste videokanaal die ik heb opgezet waarbij ik affiliate marketing met YouTube toepas. Dit zonder mijn eigen stem en beeld te gebruiken.

Je video gaat uiteraard over het product wat je wil promoten. In de omschrijving zorg je ervoor dat je de juiste zoekwoorden en je affiliate link plaatst. Wat ik zelf doe is om er ook gelijk de link naar je blog in te zetten. Zo heb je automatisch ook meer bezoekers op je website!

Bij tags zet je alle zoekwoorden die passen bij je video.

Hoe maak je een opvallende thumbnail voor bij je video?

Een goede thumbnail is ontzettend belangrijk als je affiliate marketing toepast met YouTube. We leven in het tijdperk van de smartphone. Als iemand aan het scrollen is op YouTube en ze komen bij je video uit dan klikken ze eerder om de video te bekijken.

Een thumbnail kun je heel erg gemakkelijk maken in Canva. 

In Canva staan al sjablonen die je naar je eigen wens kunt aanpassen.

affiliate marketing met youtube

Hoeveel kun je verdienen als je Affiliate marketing met YouTube combineert?

Een voorbeeld: Ik ben twee maanden gelden begonnen met YouTube en ik heb er mijn eerste sales al mee te pakken. In het begin was het ook voor mij een zoektocht om alles toe te passen, maar ik heb mijn eerste geld al verdiend door affiliate marketing toe te passen met YouTube.

Zorg voor consistentie en plaats geregeld een nieuwe video op je kanaal. Ga experimenteren met de juiste zoekwoorden en kijk wat de beste strategie is voor je.

Verder bouw je een autoriteit op wat gaat leiden naar meer bezoekers op je website.

Vraag altijd in je omschrijvingen of de kijkers zich willen abonneren of de video een like te geven. Dit zorgt ervoor dat YouTube je een hogere ranking gaat geven.

Voorbeeld hoe bezoekers je kunnen vinden op Youtube

Ik heb een voorbeeld voor je hoe bezoekers je kunnen vinden. Als voorbeeld neem ik dan even het verdienmodel van AI marketing waar ik en anderen ontzettend veel geld mee verdienen momenteel.

Ik heb de test gedaan in een incognitovenster om mijn eigen cookies uit te schakelen.

als zoekwoord heb ik google “AI marketing” ingetypt

affiliate marketing met youtubeJe ziet dat mijn blog op nummer 5 staat wat een giga hoge score is. Wanneer ik op video’s ga zoeken krijg je onderstaand resultaat:

affiliate marketing met youtube

Op plek nummer twee van de 1230.000.000 resultaten. Knap gedaan toch? Zo kun je zien dat je met een video hoog kunt scoren. De blog en de video hebben beide dezelfde inhoud maar je wordt twee keer gevonden!

Hoe maak je een video zonder je eigen stem of beeld te gebruiken?

Ik maak zelf gebruik van het Vidnami software programma. Vidnami maakt een video voor je in een handomdraai. Je hoeft zelfs helemaal niets in te spreken! De software maakt gebruik van artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie.

Ontdek alles over Vidnami in de review die ik heb geschreven

Je voegt de tekst toe die je als ondertiteling wilt hebben, de software zoekt zelf de juiste videobeelden erbij. Soms moet je de software een beetje helpen en als je een zoekwoord toevoegt dan zoekt Vidnami de juiste scene erbij.

 • Meer dan 750,000 videoclips
 •  30+ populaire lettertypen
 • Automatische ondertiteling
 • Intelligente clipselectie aan de hand van kunstmatige intelligentie
 • geen tijdrovende video editing
 •  14 Automatische tekst-naar-spraakstemmen
 •  Landscape – en vierkante video’s
 • ruime keuze in achtergrond muziek
 • Vidnami exporteert de video’s snel naar een hoge resolutie video
 • Regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en meer ingebouwde media

Aangezien ik mijn video’s ook niet zelf inspreek gebruik ik de software Voice studio FX. Deze software maakt ook alweer gebruik van kunstmatige intelligentie en maakt een voice over van dezelfde tekst die ook in je video als ondertiteling komt.

Je hebt bij Voice Studio FX de keuze uit de stemmen van:

Voordat ik met de vorm van deze manier van Video’s maken begon heb ik eerst verschillende text to speech software getest. Uiteindelijk kwam ik uit bij Voice studio FX.

Voice Studio FX gaf me het beste resultaat. Af en toe moet je Voice studio FX een klein beetje helpen. Het woord Affiliate werd niet helemaal begrepen en moest ik in bij mijn tekst een klein beetje aanpassen. Eén ding scheelt………dit gebeurd maar zelden.

Fout: “Welkom bij deze blog die gaat over affiliate marketing met YouTube” (voorbeeld)


Goed: “Welkom bij deze blog die gaat over afieliejeet marketing met YouTube”(voorbeeld)

Hoe maak je een affiliate video met Vidnami?

OK…. Je weet dus nu hoe je affiliate marketing met YouTube kunt toepassen. Ik ga je nu mijn stappenplan vertellen hoe ik van mijn blog een video maak die ik op YouTube kan plaatsen zonder mijn stem en eigen beeld gebruik.

Je hebt alleen Vidnami nodig en Voice Studio FX. Maak je gebruik van Engelstalige video’s? Dan hoef je Voice Studio FX niet aan te schaffen

 1. Download Vidnami ( kortingslink)
 2. Download Voice Studio FX
 3. Kopieer de tekst van je blog en plak het in Voice Studio FX. Maak er wel even een logisch verhaal van.
 4. Kies de stem naar keuze en download je voice -over
 5. Open vidnami en selecteer je template naar keuze
 6. Kopieer dezelfde tekst in Vidnami
 7. selecteer “one scene per parapraph” Dan krijg je constant nieuwe beelden per zin
 8. Klik op create scenes
 9. Loop de scenes even door om te kijken of de video’s passen bij je blog
 10. Klik op “voice” om je voice -over die je gemaakt hebt in Voice studio FX toe te voegen
 11. Kies een achtergrondmuziekje
 12. Klik op preview
 13. Ga nog even checken of de timing klopt door op “manualy adjust timing” te drukken
 14. Is je video naar wens? Je kunt het nu in hoge resolutie downloaden en op YouTube plaatsen.

Tip: zet in je beschrijving van je YouTube video dan ook gelijk de affiliate link van Vidnami en Voice Studio FX

Uiteindelijk is dit het resultaat en kun je affiliate marketing toepassen met YouTube!

Starten met Vidnami en Voice studio FX?

Denk je nu: “WOW, ik wil wel eens kijken hoe dit werkt”. Je kunt Vidnami en Voice studio FX 14 dagen uitproberen. Er zijn geen addertjes onder het gras.

Je weet dat video’s maken tijdrovend werk zal zijn. Je gaat merken dat jij straks ( net als ik) binnen 20 minuten een video klaar hebt. Uiteindelijk gaat dit je meer bezoekers en meer sales opleveren. Ik ben daar van overtuigd. Het werkt bij mij dus ik weet zeker dat het ook bij jou gaat werken!

Alleen al het bonusmateriaal wat erbij komt is al geweldig!

Veel succes met het maken van je eerste video! Zet je dan de URL dan even bij de reacties onder dit artikel? Dan heb je gelijk een mooie backlink naar je video!Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Wil je graag beleggen en ben je op zoek naar een broker die lage

DEGIRO review, Lange termijn beleggen met lage kosten

Valentus: De scam van de eeuw! Shocking! Ga snel naar dit artikel

Valentus verdienmodel? Trap er niet in. Scam waarschuwing

De Tornado Masterclass is breaking news op internet! Ze zijn bij de IMU

Tornado Masterclass Review – Flabbergasted toptraining!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>