AI Marketing review. Een market-bot die 24/7 geld voor je verdient!

16/07/2022

minuten leestijd

Door:

Hoe zou het zijn als er een robot voor ja aan het werk gaat die geld voor je gaat verdienen? Dit is geen droom of iets wat staat te gebeuren in 2036 ofzo, maar sinds kort is dit nu al mogelijk! Het bedrijf AI Marketing gaat jou hiermee helpen..

Samen met een paar partners ben ik in december 2020 als één van de eerste personen In Nederland begonnen met dit bedrijf. Eerst even de kat uit de boom kijken maar het is nu een groot succes.

Bekijk mijn casestudy maar eens. 

De bank geeft je praktisch niks meer . Bij dit bedrijf ontvang je gemiddeld 35% cashback per maand!

Ik ga in dit artikel zoveel mogelijk informatie met je delen hoe dit verdienmodel precies werkt. Wil je op gemakkelijke manier je geld verdienen dan is dit echt iets voor jou!

Tot 35% cashback per maand? Hoe is dit mogelijk?

Ken je de term Artificial Intelligence? Als je hier nog nooit van gehoord hebt hoef jij je echt niet te schamen hoor. Artificial Intelligence  staat voor kunstmatige intelligentie. Computers en robots worden steeds slimmer. Ze kunnen bepaalde taken van ons overnemen en in de meeste gevallen zijn ze veel slimmer dan ons.

Nog niet zolang geleden moesten we computers en robots opdrachten geven om iets uit te voeren. Tegenwoordig is dat allemaal anders. Artificial Intelligence gaat weer een stuk verder. De systemen zijn zelflerend en hebben een interpretatievermogen, zoals ook mensen dat hebben.

ai marketing review

Wat zijn voorbeelden van kunstmatige intelligentie?

Wanneer je naar een bepaald onderwerp zoekt in Youtube en je zit een dag later weer op Youtube dan kom je heel veel advertenties tegen die gerelateerd zijn op je laatste zoekopdracht. ditzelfde geld voor Google en Facebook. Is je dat wel een keer opgevallen?

Veel meer bedrijven maken gebruik van kunstmatige intelligentie:

 • Amazon
 • Über
 • Wallmart
 • Banken
 • Crypto en trading ( de welbekende trading bots)
 • Zelfs bol.com!
 • Internet marketing (Zo kun jij hiervan profiteren)
Wist je wel dat er ook gebruikt wordt gemaakt van artificial intelligence in je smartphone?
ai marketing review

Twee versies van artifical intelligence

Er bestaan twee versies van AI ( kunstmatige intelligentie:

 •  De narrow-variant – Deze is al flink in ons dagelijks leven ingeburgerd, denk aan zoekmachines, spamfilters, robot-stofzuigers of grasmaaiers. Narrow AI heeft zich in rap tempo ontwikkeld en wordt ook ingezet bij gezichts- en stemherkenning, het signaleren van patronen en het doen van onderzoek.
 • De general variant– Dit is volledig ontwikkelde kunstmatige intelligentie die in de toekomst los van de mens kan bestaan. Het klinkt nog science fiction, maar zal in de nabije toekomst dichterbij komen.

Het verdienmodel wat ik je ga uitleggen is dan ook een zelflerende marketing robot van het bedrijf AI marketing. Deze robot maakt gebruik van kunstmatige intelligentie. De robot is in staat om advertenties te genereren, hier goedlopende advertenties van te maken wat gaat zorgen voor veel verkopen.

De robot van AI marketing gaat  dus voor jou aan het werk, zodat jij hier minimaal 35% cashback gaat ontvangen!

Hoe werkt dit verdienmodel van AI Marketing?

Voor niets gaat de zon op, je moet wel eerst een investering doen. Je kunt starten met een budget van $10,-. Ik moet je er wel bij vertellen dat het dan heel erg lang duurt voordat je dan veel geld gaat verdienen. Je robot werkt beter als hij gelijk goed gefund wordt.

Wanneer jij een grote beloning ergens voor krijgt ga jij toch ook beter je best doen toch?

Ik adviseer iedereen om met $100,- of meer te starten. Is dit bedrag te hoog dan biedt AI marketing ook de mogelijkheid om te starten met een cadeaubon van $50,

Voor een aankoop van $100,- (ongeveer €85.-) wordt er $45,- voor de robot geïnvesteerd en $55,- is voor jou!

Je ontvangt gegarandeerd 25% tot 35% rendement Bij AI marketing!

ai marketing review en presentatie

35% cashback verdienen met AI marketing, hoe doen ze dit

 1. Het Global Product Analysis and Promotion systeem analyseert de trends op het gebied van sociale media en zoekopdrachten. De analyseresultaten worden gebruikt om de sleutelwoorden en trends die regionaal aan populariteit winnen, te selecteren.
 2. Programma’s en producten die overeenkomen met regionale trends worden voornamelijk geselecteerd omdat dit platform verbonden is met cashback programma van talrijke websites (meer dan 50).
 3. Het marketingteam bestelt reclame op basis van de trends in een bepaalde regio met behulp van Google Ad-woorden, Yandex Direct, sociale media en andere internetplatform.
 4. Nadat klanten die door de reclame zijn aangetrokken een product of dienst hebben gekocht, stelt de Cashback Program Operator ons op de hoogte van de cashback via de API en verschijnt er een aangroei met de “Pending” status in uw persoonlijke account.
 5. Nadat de Cashback Programma Operator een aankoop bevestigt (als de klant bijvoorbeeld niet vraagt om het gekochte ticket of product terug te betalen of te retourneren), ontvangen wij cashback en krijgt u 55% van het cashback bedrag terwijl ai.marketing website 45% krijgt. Cashback bevestigingstijd afhankelijk van het cashback programma en kan 16 tot 60 dagen duren. De cashback die u ontvangt wordt weergegeven in de “Cashback”-account.
 6. De 45% van de cashback die ai.marketing ontvangt, vormt voornamelijk de inkomsten van het bedrijf. Deze fondsen worden gebruikt om de bedrijfsactiviteiten te dekken en om het MarketBot Protest-fonds te ondersteunen. Het MarketBot Protest-fonds dekt betalingen aan klanten wanneer klanten het product of de dienst terugbetalen en de cashback operator de uitbetaling annuleert.

VOORBEELD:

 1. Tegen de feestdagen ontdekt het analysesysteem dat de woordcombinaties “last minute tour”, “cheap ticket” en “book hotel” trendy zijn geworden.
 2. Cashback programma’s van websites in de reisindustrie zoals OneTwoTrip, Booking.com, Teztour, enz. worden geselecteerd
 3. Er worden massale reclame campagnes geselecteerd in bepaalde trendy gebieden.
 4. klanten gaan aankopen doen, je provisie gaat dan op je account verschijnen als “In afwachting van”.  in de “Verkoop” sectie van uw account.  Nadat de cashback is bevestigd door de Cashback Program Operator, wordt het geld ontvangen op de “Cashback”-rekening en is het beschikbaar voor opname.

Begin je het systeem al een beetje te snappen?

AI marketing, is het een betrouwbaar bedrijf?

Wanneer je ergens mee gaat starten ga je uiteraard eerst goed onderzoeken of het bedrijf wel te vertrouwen is. Je hebt één gelukje. Dit heb ik al deels voor je gedaan.

In het verleden ben ik veel geld verloren door overal zomaar in te stappen. Crypto projecten waar ze je gouden bergen beloven. Geld verdienen met goud en nog veel meer.

Dit gaat me nooit weer overkomen. Ik doe nu eerst uitvoerig onderzoek om goed te bepalen of het eens scam is.

 1. Is het een beveiligde website? ( begint de url met HTTPS?)
 2. Hoe lang bestaat de website? ( met de tool Whois Lookup,  heb ik dit gecontroleerd, vanaf 2015)
 3. Is de betaalpagina veilig? (Jazeker, binnenkort zelfs met IDeal)
 4. Zijn er contactgegevens aanwezig? ( deze staan keurig vermeld)
 5. Kun je gemakkelijk communiceren met het bedrijf? ( via E-mail en een chatfunctie)
 6. Zijn er vergunningen? (die zijn aanwezig en zijn zelfs in te zien op hun website)

Voordat ik ben begonnen met AI marketing heb ik dit eerst allemaal gecontroleerd. Inclusief een zoekopdracht in Google en Youtube om te kijken of er negatieve ervaringen zijn.

Op bovenstaande punten heb ik niets negatiefs kunnen vinden. Er zijn alleen maar mensen die trouw geld verdienen met dit bedrijf en ik heb geen negatieve ervaringen gevonden.

ai marketing review en ervaringen

Je hebt niets te verliezen dus. Wanneer je gaat starten, zorg er dan altijd voor dat je de inleg er eerst uit gaat halen. Dan is het helemaal safe voor je. AI marketing is in mijn ogen geen scam gezien de punten die ik al voor je hebt gecontroleerd.

Bekijk hier mijn uitgebreid onderzoek (PDF)

Wat kan er allemaal gebeuren als je start met AI marketing

Heb je ook al veel programma’s uitgeprobeerd wat iedere keer uitloopt op een teleurstelling? Dan kan dit wel eens je Game-changers zijn. Iedere dag verdienen. Je verdiende geld herinvesteren en uiteindelijk een passief inkomen opbouwen?

 • Wat vaker uit eten
 • Eindelijk die droomkeuken
 • Vaker op vakantie
 • Een leuk spaarpotje opbouwen voor je pensioen
 • Wat vaker uit eten
 • Eindelijk een keer een droomvakantie

AI.marketing is niet een quick-rich methode. Net als andere programma’s moet je hier ook geduld voor hebben. Maar als je uiteindelijk gaat zien dat er iedere dag geld binnen gaat komen dan krijg je wel een beetje de kriebels. Zelfs als je slaapt is je eigen marketbot voor je aan het werk!

Heb je er geen goed gevoel over? Dat kan! Dat is ook helemaal niet erg. Ik hoop in ieder geval dat je contact met me opneemt als de tijd er wel rijp voor is.

Hoe kun je starten met AI marketing?

Ik heb een stappenplan voor je hoe je kunt starten met AI marketing. Het is echt niet moeilijk en binnen 5 minuten zit je in het systeem. Bekijk eerst onderstaande video en volg dan de stappen.

aanmelden bij ai marketing

 • klik op deze link
 • klik op register now om je in te schrijven.
 • Vul alle gegevens zorgvuldig in, vergeet de captcha niet aan te klikken.
 • Nu kun je de taal in het Nederlands zetten, wel zo handig toch?
 • Klik op AI marketing om verder te gaan.
 • Klik op de wereldbol om ‘Nederlands’ te selecteren.
 • Klik nu weer op aanmelden
 • Klik op het blauwe logo (belangrijk)
 • Vul nu weer het e-mailadres en wachtwoord in die je ook al eerder hebt gebruikt (vergeet de captcha niet)
 • Nu komt het leuke, je mag een naam verzinnen voor je robot Die van mij heet Daisy ( vond ik wel grappig)
 • klik op next en bekijk eventueel de video
 • Klik nu op reclame kopen. Je mag nu je robot voeden!
 • Kies een betaalmethode die het best bij je past. De robot werkt het best met een bedrag van $100,- of meer. Dan gaat de marketbot echt hard voor je aan het werk
 • Het bedrag wat je hebt overgemaakt bevindt zich nu in ‘Ads Balance’ boven de groene virtuele creditcard. Na ongeveer 48 uur ( vaak wel eerder) gaat de robot aan het werk voor je en wordt er automatisch geld voor je verdiend. Alles is in te zien, volkomen transparant dus!
ai marketing review en ervaringen

Kom je er niet uit? Ik help je graag op gang. Stuur me even een e-mail en ik ga je helpen!

Wanneer je bent aangemeld krijg je toegang tot onze Facebookgroep en whatsapp groep waar je terecht kunt met al je vragen. Hier is nog meer achtergrond informatie te vinden.

5 redenen om met AI marketing te starten

Ik heb in het verleden in heel veel geld verdienprogramma’s gezeten. Iedere keer was er wel iets mee aan de hand. Maar wat ben ik blij dat we AI marketing naar Nederland hebben gehaald:

 1. Dagelijks een extra inkomen
 2. Een eenvoudig en duidelijk verdienmodel
 3. Onbeperkt opnemen
 4. Marktbot risicoverzekering
 5. Meer dan 200 partners

Simpeler kan het haast niet. Geen gedoe met crypto waar de waarde iedere moment kan kelderen, maar een standaard passief inkomen.

Ik wil starten maar zit momenteel financieel krap. Dit is de oplossing…

Wanneer je dolgraag wilt starten maar momenteel geen $100,- dollar klaar hebt liggen dan is er nog iets geweldigs. Je kunt van AI marketing een tegoedbon krijgen. Deze tegoedbon moet je wel terugbetalen en je betaald het terug met je winsten.

Het beste is uiteraard om met je eigen geld te starten, omdat je dan ook eerder gaat verdienen. In ieder geval, iedereen kan dus starten met AI marketing.

Lees hier de voorwaarden

Hoe werkt de robot?

 1. Je inleg wordt geïnvesteerd in een reclamecampagne
 2. Na 48 uur wordt het gelanceerd
 3. Je campagne draait
 4. heb jij je eerste sale gehaald? Dan gaat er 45% naar jou en 55% naar AI marketing
 5. De cashback termijn is afhankelijk van het bedrijf (cashback is teruggave van geld op een gedane aankoop)
 6. Cashback betaling
 7. Nu kun je je advertentiebudget in trekken of opdrijven.
ai marketing review

AI marketing ervaringen

Al heel veel mensen hebben we gelukkig kunnen overtuigen dat AI marketing echt een goed bedrijf is waar je uiteindelijk veel mee kunt verdienen. Er komen steeds meer succesverhalen in onze facebookgroep.

AI marketing in payment proof! Ze betalen netjes binnen 24 uur uit, dus dat zit wel goed.

Hier een klein voorbeeldje van een robot die enkel met cadeaubon heeft gewerkt. Gestart 21 november 2020 en gestopt 7 december 2020. Je maakt dan wel 48,22% winst op de cadeaubon, maar net niet genoeg om cadeaubon terug te betalen en de eerste opname of herinvestering te doen van 100$. Dus zorg ervoor dat uw robot altijd actief is. Investeer alleen wat je kan missen.

En alweer een screenshot dat het werkt. Zie je het? een profit van +50.88%!

Nog meer verdienen met AI Marketing

Ben je gestart met AI Marketing dan kun je ook anderen enthousiast gaan maken voor dit geweldig verdienmodel. Simpel je link delen aan vrienden of op social media en je gaat geweldige bonussen ontvangen.

Je ontvangt sowieso 5% bonus van iedereen die je inschrijft met jouw refferal link. AI marketing werkt op dit gebied samen met INB network. Het uitgebreide compensatieplan vind je in je backoffice als je bent ingelogd.

Ik duik er binnenkort voor je in en kom met een uitgebreide uitleg over het compensatieplan. Een team bouwen is niet verplicht, heb je hier geen zin in dan is er niks aan de hand.

Wil je knallen, dan is het zeker de moeite waard!

Ik laat iedere week uitbetalen via BTC. Binnen 24 uur  staat het op mijn rekening. AI marketing is dus payment proof!

ai marketing review en ervaringen

Ook heeft AI marketing een uitgebreide pagina waar duizenden korting codes opstaan. In sommige gevallen wel tot 20%! Je kunt zelf profiteren van deze kortingen, maar je kunt de korting codes ook gaan delen met anderen.

Meer dan 20.000 geselecteerde cashback winkels zijn er geselecteerd, dus voldoende keuze om met korting iets aan te schaffen.

ai marketing review en ervaringen

Ben je klaar om te starten met AI marketing?

Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen dat AI marketing absoluut geen scam is. Dit bedrijf is payment proof en de robot gaat ook voor jou aan het werk. 7 dagen in de week, 24 uur per dag.

Nogmaals Je moet geduld hebben. Klein beginnen en groot eindigen, maar dat is met alle programma’s om geld te verdienen aan de orde.

Belangrijke links:

Hou verdienwijzer.nl in de gaten, ook ik ben nog maar net gestart, en ga hier in andere artikelen verder op in. Op deze website ga je veel informatie vinden over dit nieuwe verdienmodel.

Wanneer je start ben je echt één van de eersten in Nederland en België. Er is een geweldige grote markt voor ons. Artifical Intelligence heeft de toekomst!

Je staat nu onder aan de berg, Ik weet zeker dat je boven aan de top je vlag kunt planten en kunt profiteren van extra inkomsten. 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Aangemeld?… Stuur me een berichtje op messenger en dan krijg je toegang tot de facebookgroep. Moet ik je helpen om een team te bouwen. Neem dan ook even contact met me op

See you at the top!Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te

Wie is Jacko Meijaard? Dankzij Jacko bakken met geld verdienen?

De Tornado Masterclass is breaking news op internet! Ze zijn bij de IMU

Tornado Masterclass Review – Flabbergasted toptraining!

OK…. Affiliate marketing is een simpel verdienmodel waar iedereen uiteindelijk geld mee kan

De waarheid over affiliate marketing. Is het echt de moeite waard?

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>