High ticket dropshipping: Online bizar veel geld verdienen?

23/07/2022

minuten leestijd

Door:

In deze blog ga ik het met je hebben over high ticket dropshipping en hoe je het kunt gebruiken om veel geld te verdienen per maand.

Ik ga het ook met je hebben over een aantal van de belangrijkste punten die je moet weten om succesvol te zijn met dit business model.

High ticket dropshipping kan ongelooflijk winstgevend zijn, maar er zijn wel een aantal uitdagingen. In dit artikel zullen we tevens een kijkje nemen wat high ticket dropshipping precies is, de voordelen en uitdagingen van het starten van een high ticket dropshipping bedrijf, en een aantal tips om vandaag nog aan de slag te gaan.


Wat is dropshipping?

Dropshipping is een bedrijfsmodel waarbij de winkelier (webshopeigenaar) de goederen niet op voorraad heeft. In plaats daarvan vertrouwen ze op leveranciers om de goederen tot aan de deur van de klant te leveren.

Dropshipping is eigenlijk een hele goedkope manier om een eigen bedrijf te starten. Het kan ondernemers in staat stellen hun eigen bedrijf te starten zonder te hoeven investeren in inventaris of productie.

Dropshipping is een geweldige manier voor nieuwe ondernemers om de markt te betreden en gelijk geld te verdienen met weinig kapitaalinvesteringen.

high ticket dropshipping

Wat is high ticket dropshipping

High ticket dropshipping is een verdienmodel waarbij een e-commercebedrijf producten aanbiedt die doorgaans duurder zijn dan het gemiddelde. Hierdoor kun je meer winst maken met veel minder risico. De producten worden verzonden door leveranciers en de klant betaalt ze wanneer ze deze in ontvangst nemen.

Het high ticket dropshipping-model is afhankelijk van leveranciers die producten aanbieden tegen groothandelsprijzen of lager. De leverancier zal de klant de nodige informatie verstrekken over hoe het product te bestellen en te gebruiken en het vervolgens rechtstreeks naar hun te verzenden. Dit betekent dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over douane, verzendkosten of belastingen.

Wat is beter? High ticket dropshipping of low ticket dropshipping?

Er zijn een heleboel e-commerce ondernemers die op zoek zijn naar de beste manier om geld te verdienen online. Sommige mensen denken dat high ticket dropshipping is de beste manier om te gaan, terwijl anderen geloven dat low ticket dropshipping is de betere optie. Dus, wat is de betere optie?

High ticket dropshipping gaat de verkoop van producten die hoog in waarde. De gemiddelde waarde van de bestelling is meestal rond de € 200,- Het voordeel van high ticket dropshipping is dat je veel geld kunt verdienen met elke verkoop. Echter, het nadeel is dat het veel meer werk om de producten te verkopen. Je verkoopt minder producten maar uiteindelijk levert het wel meer op!

Met low ticket dropshipping praat je over producten die lager zijn in waarde. De gemiddelde orderwaarde ligt meestal rond de € 20,- Het voordeel van low ticket dropshipping is dat het veel gemakkelijker om elke verkoop te maken. Echter, het nadeel is dat je minder geld verdiend met iedere verkoop.

Dus, wat is de betere optie? Het hangt echt af van wat je zoekt. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om online geld te verdienen dan is low ticket dropshipping is de manier om te kiezen. Echter, als je op zoek bent naar een manier om veel geld te verdienen, dan is high ticket dropshipping de beste optie!

High ticket dropshipping is ontzettend laagdrempelig om op te zetten. Van startups tot grote bedrijven. Je leveranciers bieden doorgaans alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief de product omschrijvingen, klantenservice en orderafhandeling.

high ticket dropshipping

Het belangrijkste onderdeel van het opzetten van een high ticket dropshipping webshop is het vinden van betrouwbare leveranciers die concurrerende prijzen en kwaliteitsproducten bieden.

Dropshipping is echt niet zo moeilijk

Echt.... Dropshipping is gemakkelijker dan je denkt! Wil je meer weten over hoe dropshipping werkt en hoe gemakkelijk het eigenlijk is?

De voordelen van dropshipping zijn onder andere dat het gemakkelijk is om aan de slag te gaan, dat je geen kapitaalinvestering nodig hebt en dat je geld kunt verdienen met slechts een paar verkopen.

Er zijn echter ook enkele nadelen: het is moeilijk om je bedrijf te laten groeien zonder uw marketingbudget te verhogen, en als u niet voorzichtig bent met het opzetten van uw account, kan het meer kosten dan verwacht.

Hoeveel Geld Verdien Je Met High Ticket Dropshipping?

High ticket dropshipping kan worden gedaan met elk product dat u in bulk tegen een groothandelsprijs kunt kopen en tegen een verkoopprijs kunt verkopen. De winstmarge voor dropshipping ligt meestal tussen de 30-50% van de verkoopprijs.

Dit is een uitstekende zakelijke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar manieren om wat extra inkomsten te genereren. Het kan alleen of met andere mensen.

Het belangrijkste dat je nodig hebt, is een webshop en een leverancier die je tegen groothandelsprijzen van je voorraad voorziet. Het volgende dat u moet hebben, zijn marketingvaardigheden, zodat je potentiële klanten naar je webshop kunt trekken.

In de niche van high ticket dropshipping kun je ontzettend veel geld verdienen. Hoe hoger de ticketprijs, hoe beter het is voor je winstmarge.

De reden waarom je high ticket dropshipping zou moeten doen, is dat het winstgevender is dan andere niches. je kunt een hogere winstmarge behalen en meer geld verdienen als je producten in deze niche verkoopt.

Het vereist in het begin wel even tijd en moeite en de juiste vaardigheden om succesvol te zijn. Maar als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met je eigen webshop, dan is high ticket dropshipping het overwegen waard.

Wat zijn goede producten om te dropshippen?

Er zijn een heleboel geweldige producten om te dropshippen. Het hangt er echt vanaf wat je zoekt en wat je niche is. Maar een aantal populaire producten voor high ticket dropshipping omvatten:

 • Kleding
 • Schoenen
 • Juwelen
 • jacuzzi's
 • Handtassen
 • accesoires
 • Meubels

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Als je een specifieke niche hebt, zijn er waarschijnlijk specifiekere om te gaan verkopen

Als je in de huisdieren niche, kon je dropshipping diervoeding, speelgoed, huisdier benodigdheden of complete hondenhuisjes gaan verkopen.

TOPTIP!

Maak gebruik van upsells!

Stel je voor: Je gaat je richten op Elektrische fietsen als high ticket dropshipping item. De klant komt dan uiteindelijk bij de betaaloptie. Gebruik dan upsells om de gemiddelde orderwaarde om meer omzet te krijgen. Je kunt dan een telefoonhouder, fietstassen of een ander iets aanbieden als upsell!

De beste manier om erachter te komen welke producten goed zou zijn voor dropshipping is om je onderzoek te doen. Zie wat er goed verkoopt online, wat populair is in uw niche, en wat goed bij je bedrijf past.

Hoe je dit moet doen leer je allemaal in de high ticket dropshipping academy

Waar vind je goede leveranciers?

Er zijn vele manieren om high ticket dropshipping leveranciers te vinden. Je kunt online zoeken, deelnemen aan beurzen, of rechtstreeks contact opnemen met fabrikanten.

Er zijn een paar dingen te overwegen bij het kiezen van een leverancier. Zorg ervoor dat de leverancier is gerenommeerd en een goede track record heeft.

Zorg er ook voor dat je de prijzen en verzendkosten kunt vergelijken voordat je met hun in zee gaat.

Hier zijn een paar tips voor het vinden van hoge ticket dropshipping leveranciers:

1. Ga online op zoek naar leveranciers

Een van de gemakkelijkste manieren om hoge ticket dropshipping leveranciers te vinden is om te zoeken online. Er zijn veel websites met lijsten van dropshipping leveranciers, zoals Alibaba.com en Global Sources.

2. Bijwonen van beurzen

Een andere geweldige manier om high ticket dropshipping leveranciers te vinden is om beurzen bij te wonen. Dit is een geweldige manier om leveranciers te ontmoeten in persoon en hun producten uit de eerste hand te zien.

3. Neem rechtstreeks contact op met fabrikanten

Een andere optie is om rechtstreeks contact op te nemen met fabrikanten. Dit kan worden gedaan door online te zoeken naar fabrikanten of door een bezoek aan hun website. Zodra je een fabrikant vind, kun je informeren over dropshipping hun producten.

In de High ticket dropshipping academy leer je hoe je contact kunt opnemen met leveranciers met een uitgebreid stappenplan.

Inclusief kant en klare sjablonen die je kunt inzetten zodat je gelijk een goede band hebt met de leverancier. Dit is namelijk ontzettend belangrijk!


Hoe maak je een goede dropshipping webshop? 23 winstgevende tips!

Een goede dropshipping webshop is er een met een geweldig product, een goede website en een gemakkelijke manier van kopen.

Het belangrijkste als het gaat met het starten van je eigen dropshipping-bedrijf, is het product. Je moet iets hebben dat mensen echt willen kopen.

wat is low ticket dropshipping?

Het is niet genoeg om alleen een product te hebben, je moet ook weten met wat voor soort product je moet beginnen. Probeer verschillende niches uit en kijk welke je de meeste winst per verkoop oplevert voordat je beslist in welke niche jij je winkel wilt hebben.

De volgende belangrijke stap is de website. Een goede dropshipping webshop heeft een website nodig die zowel gebruiksvriendelijk als gemakkelijk te navigeren is voor klanten. Je kunt hiervoor Woocommerce of Shopify gebruiken. Het ontwerp van de website moet schoon, modern en professioneel zijn, zodat je de klanten een vertrouwd gevoel krijgen.

 1. Gebruik een responsible thema, zodat je webshop ook op mobiele apparaten geopend kan worden.
 2. Voeg een chatfunctie toe aan je webshop, zodat bezoekers gemakkelijk vragen kunnen stellen.
 3. Bied een breed assortiment aan, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.
 4. Zorg ervoor dat de producten goed beschreven zijn en dat de foto's duidelijk zijn.
 5. bied een goede klantenservice, zodat bezoekers er zeker van kunnen zijn dat ze geholpen worden als ze problemen hebben.
 6. Je webshop moet een duidelijk doel hebben, op een nichemarkt gericht zijn en gemakkelijk te gebruiken zijn.
 7. Je webshop moet ontworpen zijn om bezoekers om te zetten in klanten.
 8. Je webshop moet een goede gebruikerservaring bieden, met snelle laadtijden en een eenvoudige navigatie.
 9. Je webshop  moet een sterke aanwezigheid hebben in de sociale media, om verkeer te stimuleren en naamsbekendheid op te bouwen.
 10. Gebruik Google Analytics om de bronnen te volgen. Probeer organisch verkeer te krijgen met backlinks en promotie via sociale media.
 11. Je webshop moet super snel laden, een duidelijk design hebben en gemakkelijk navigeren. Product foto's van hoge kwaliteit zijn een must. De product omschrijvingen moeten duidelijk en beknopt zijn.
 12. Vermeld klantbeoordelingen en ervaringen op je website om vertrouwen op te bouwen. Bied gratis verzending en retourzendingen aan om aankopen te stimuleren.
 13. Zorg ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.
 14. Voeg ook video's van hoge kwaliteit toe
 15. Ontwerp een schone en gebruiksvriendelijke interface
 16. Bied concurrerende prijzen
 17. Geef klanten meerdere betalingsmogelijkheden
 18. Bied uitstekende klantenservice
 19. Gebruik een plugin zoals Yoast SEO om je te helpen met de SEO van je website.
 20. Gebruik pakkende koppen en mooi beeldmateriaal om je website opvallend te maken.
 21. Zorg ervoor dat je website mobiel-vriendelijk is zodat mensen onderweg producten kunnen kopen.
 22. Bied gratis verzending of kortingen aan om mensen aan te moedigen bij je dropshipping webshop te kopen.
 23. Maak gebruik van neuro marketing

High ticket dropshipping?

Leer hoe jij de beste dropshipping website kunt maken

Waar moet je opletten bij high ticket dropshipping?

Als je net begint in high ticket dropshipping, zijn er een paar dingen die je moet oppassen voor.

Ten eerste, zorg ervoor dat je in zee gaan met een gerenommeerde dropshipping leverancier. 

Er zijn een heleboel oplichters te vinden, en het zou zonde zijn als je hierin trapt.

Ten tweede, wees bewust van retourzendingen. Retourzendingen kunnen ontstaan wanneer een klant niet tevreden is met de aankoop.

Dit kan een heel gedoe voor je zijn, dus het is het beste om ze te vermijden. Ten slotte, zorg ervoor dat je de prijs van producten goed calculeert. Je wilt toch winst maken en dan moeten al je kosten in de prijs zijn verwerkt.

Doe je dit niet dan is de kans groot dat je high ticket dropshipping avontuur snel voorbij is.Gelukkig leer je dit allemaal in de high ticket dropshipping academy

Is dropshipping gemakkelijk?

In principe is het mogelijk om met elk product te gaan dropshippen, maar sommige producten zijn makkelijker te verkopen dan andere.

Het is belangrijk om een product te kiezen waarvan je denkt dat er vraag naar is en dat je ook echt iets toevoegt aan de markt. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede leverancier te vinden die betrouwbaar is en snel kan leveren.


Is dropshipping makkelijk? Ja en nee. Het is zeker mogelijk om een succesvolle dropship business op te zetten, maar het is ook belangrijk om te beseffen dat er veel werk en toewijding voor nodig is.

Het is niet zo dat je even een website bouwt en daarna klanten gaan binnenstromen. Je moet blijven werken aan het uitbreiden van je assortiment, het optimaliseren van je website en het aantrekken van nieuwe klanten. Als je bereid bent om hard te werken en je business voortdurend te blijven ontwikkelen, dan is dropshipping zeker een goede optie voor jou.

Waar moet je absoluut op letten als je gaat starten?

Als het gaat om high ticket dropshipping, het opbouwen van een sterk merk is van cruciaal belang. Dit komt omdat mensen zijn veel meer geneigd om een hogere prijs te betalen voor een product als ze weten dat het van goede kwaliteit is en dat er een solide merk achter zit.

Denken op lange termijn is de sleutel als het gaat om het bouwen van een succesvolle hoge ticket dropshipping bedrijf.

Dit betekent dat het creëren van een uitgebreide sociale media-strategie en ervoor te zorgen dat uw merk is de beste in zijn niche.

Als je dit kunt doen, zul je in staat zijn om klanten aan te trekken die bereid zijn om een premie te betalen voor uw producten.

En ik blijf het roepen: Ga niet zelf het wiel uitvinden, leer het van anderen die al succesvol zijn en zij kunnen je behoeden voor de valkuilen die je ongetwijfeld tegen gaat komen.

Starten met high ticket dropshipping

High ticket dropshipping is een geweldige manier om online geld te verdienen. Door producten van hoge kwaliteit te vinden en ze tegen een hogere prijs te verkopen, kun je veel geld verdienen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat je nodig hebt om in het werk te zetten om dit te laten gebeuren. Je kunt niet gewoon achterover leunen en verwachten veel geld te verdienen zonder er iets voor te doen.

Als u klaar bent om te beginnen, adviseer ik u om te controleren Joshua Kaats 'hoge ticket dropship cursus. In zijn cursus leer je stap voor stap om het opzetten van een winstgevende (high ticket) dropship website en bedrijf.

High Ticket Dropship Academy 2.0

Als je aan de slag wilt met High Ticket Dropship en succesvol wilt zijn, dan is de High Ticket Dropship Academy de cursus voor jou. Je leert alles wat je moet weten om succesvol te zijn met hun online videocursus. De Academy is zo overtuigd van wat je zult leren dat ze een 100% geld-terug-garantie bieden.

De eigenaren van deze cursus zijn er van overtuigd dat je er veel uit zult halen. Je zult de cursus zeker waardevol vinden als je geïnteresseerd bent in het verkopen van high ticket producten.

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van high ticket items, maar weet je niet hoe je moet beginnen? 

De High Ticket Dropship Academy cursus is perfect voor jou! In deze exclusieve online videocursus leer je hoe je een succesvolle high ticket dropship business opzet, zonder afhankelijk te zijn van Facebook Ads of andere betaalde advertenties.

Je leert ook hoe je dure producten kunt verkopen (vanaf 200 euro) met een goede winstmarge. Hoewel het handig is om ietsjepietsje startkapitaal te hebben, zal deze cursus je in staat stellen om je eerste stappen in deze business te zetten zonder dat je veel startkapitaal hoeft aan te spreken.

De High Ticket Dropship Academy belooft hoe je een zeer winstgevende business kunt runnen zonder de rompslomp van een eigen voorraad.

Je leert hoe je producten kunt vinden en verkopen waar veel vraag naar is, en hoe je dit allemaal kunt doen vanuit je eigen huis of waar dan ook ter wereld.

Met deze cursus, heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van groot geld zonder zorgen of hoofdpijn. 

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle hoge ticket dropshipping bedrijf is het opbouwen van relaties met kwaliteit leveranciers.

Veel mensen denken ten onrechte dat dit alleen het werken met goedkope Chinese leveranciers inhoudt, maar dat is niet het geval.

Tijdens de High Ticket Dropship Academy leer je hoe je waardevolle connecties kunt maken met leveranciers uit Nederland.

Daarnaast is het verkopen van high-ticket artikelen een zogenaamde "blue ocean" markt, wat betekent dat de potentie ervan nog niet volledig is gerealiseerd. Dit biedt een grote kans op succes als u het slim aanpakt. Zelfs in 2022 en de verre toekomst zal deze markt nog relatief onontgonnen zijn, wat een kans biedt om veel geld te verdienen.

Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is een naam die je misschien wel eens voorbij hebt zien komen. Bijvoorbeeld via de Facebook-advertenties die hij uitvoert met de belofte jou te helpen bij het opzetten van een online e-commercebedrijf.

Maar wie is Joshua Kaats precies, en is hij te vertrouwen of is hij een oplichter?

high ticket dropshipping joshua kaats

De Dropship Academy is de bekendste cursus van Joshua, en hiermee leert hij andere (startende) ondernemers met het starten van een eigen dropship business.

Iets waar veel mensen ook naar op zoek zijn is de kundigheid van Joshua Kaats. Waarschijnlijk omdat mensen willen weten in hoeverre Joshua daadwerkelijk succesvol is.

Joshua's vermogen is niet zomaar te zien, alleen hij (en de belastingdienst als het goed is) hebben daar inzicht in.

Wel kun je heel snel uitrekenen dat hij met zijn verschillende bedrijven (cursussen en webshops) al miljoenen heeft verdiend. Zo laat hij regelmatig een succes zien van een webshop, waar hij dan honderdduizenden omzet heeft.

Conclusie: Is high ticket dropshipping de moeite waard?

High ticket dropshipping is een relatief nieuwe manier om online geld te verdienen, en het is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire methoden om dit te doen.

Maar wat is high ticket dropshipping, en is het de moeite waard om hiermee te gaan beginnen?

Absoluut!

High ticket dropshipping is een geweldige manier om geld te verdienen online, en het is iets dat iedereen kan gaan doen. De skills leer je in de uitgebreide cursus. Je hoeft de stappen alleen nog maar te kopieren om succes te hebben. 

Als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen dan is high ticket dropshipping een absolute aanrader

High ticket dropshipping?

Bekijk de allerbeste cursus en word financieel vrij!Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Wil je graag beginnen met een cursus om te gaan verkopen op Bol.com?

Bol Masterclass gestopt? Gelukkig is er een goed en beter alternatief!

Affiliate marketing is een populaire manier om online geld te verdienen, maar

Is affiliate marketing moeilijk? Niet als je de juiste strategie toepast!

Je zit vast.......  Je hebt alles gedaan wat je moest doen, maar

Wat moet je doen als je NU gelijk geld nodig hebt?

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>