Hoe krijg je meer volgers op TikTok? 13 tips om razendsnel viral te gaan!

29/07/2022

minuten leestijd

Door:

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, dan is dit de ultieme blog voor je. In deze blog behandelen we 13 tips om heel erg snel meer volgers te krijgen op Tiktok.

Meer volgers op TikTok, Waarom is dat zo belangrijk?

Er zijn vele redenen waarom het hebben van meer volgers op TikTok belangrijk is. Als je een bedrijf hebt, is het een geweldige manier om je producten of diensten te promoten. Je kunt er ook voor zorgen dat je kijkers blijven door interactie met ze aan te gaan en ze waardevolle content te bieden.

Bovendien, als je een grote aanhang op TikTok hebt, kun je geld verdienen met je account door samen te werken met merken of producten te verkopen.

Hoe werkt het algoritme van TikTok?

Het algoritme van TikTok is een complexe mix van personalisatie en curatie. De app vertrouwt op zowel mensen als machines om video's aan gebruikers aan te bevelen.

Ten eerste personaliseert het algoritme van TikTok je feed door je interesses te begrijpen. Het kijkt naar het type video's dat je bekijkt, de onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent en wie je volgt.

Vervolgens selecteert het team van TikTok zelf video's waarvan zij denken dat jij ze leuk vindt. Deze video's worden gekozen op basis van trends, onderwerpen en andere factoren.

Tot slot promoot het algoritme video's die het goed doen. Als een video veel views, likes en reacties krijgt, is de kans groter dat hij aan andere gebruikers wordt getoond.

Het algoritme van TikTok is dus een mix van personalisatie en curatie. Het houdt rekening met wat je bekijkt, waar je geïnteresseerd in bent en wat populair is. Door deze factoren te begrijpen, is TikTok in staat om video's aan te bevelen die je waarschijnlijk leuker vindt.

hoe krijg je meer volgers op tiktok

1. Gebruik boeiende en creatieve inhoud 

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, moet je boeiende en creatieve inhoud gebruiken. Dit betekent dat je video's moet plaatsen die interessant zijn en de aandacht van je publiek trekken.

Je kunt dit doen door creatieve montagetechnieken te gebruiken, interessante locaties te filmen, en pakkende muziek te gebruiken.

2. Wees actief en ga de dialoog aan met andere gebruikers

 Om meer volgers op TikTok te krijgen, moet je actief zijn en met andere gebruikers in gesprek gaan. Volg andere gebruikers die je interessant vindt, en laat reacties achter en vind-ik-leuks op hun video's.

Als je iemand ziet met veel volgers, wees dan niet bang om uit te reiken en te proberen met hem of haar samen te werken. Hoe actiever je bent, hoe groter de kans dat mensen je opmerken en je willen volgen. 

3. Gebruik hashtags en trending topics

Hashtags zijn een geweldige manier om meer views en volgers te krijgen op TikTok. Als je populaire hashtags gebruikt, is de kans groter dat je video's door een groter publiek gezien worden.

Trending topics zijn ook een geweldige manier om meer views en volgers te krijgen. Als je een video kunt maken die relevant is voor een trending topic, heb je meer kans om opgemerkt te worden. 

4. Promoot je TikTok account op andere sociale media platforms. 

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, moet je je account ook op andere sociale media platforms promoten. Zorg ervoor dat je je TikTok gebruikersnaam op je andere sociale media accounts plaatst, en neem een link naar je TikTok profiel op in je bio.

Je kunt ook video's van je TikTok account op andere sociale media platforms plaatsen, en gebruik hashtags en trending topics om meer views te krijgen. 

5. Werk samen met andere TikTok gebruikers. 

Samenwerken met andere TikTok gebruikers is een geweldige manier om meer volgers te krijgen. Als je met iemand samenwerkt, promoot je allebei elkaars account bij een groter publiek.

Je kunt met andere gebruikers samenwerken door duetten te maken, of door elkaar in je video's op te voeren. Je kunt ook proberen samen te werken met gebruikers die een vergelijkbaar aantal volgers hebben als jij. 

6. Wees consequent met je inhoud zodat je meer volgers op TikTok gaat krijgen. 

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, moet je consequent zijn met je inhoud. Probeer regelmatig video's te plaatsen, en blijf bij een thema of niche waar je je goed bij voelt.

Als mensen zien dat je consequent boeiende en creatieve inhoud plaatst, zijn ze eerder geneigd je te volgen. 

Geld verdienen met TikTok?

Mis de boot niet! TikTok is de meest groeiende markt om online geld te verdienen!

7. Gebruik TikTok advertenties.

TikTok advertenties zijn een geweldige manier om meer volgers te krijgen. Je kunt een advertentie maken die je TikTok account promoot, en die richten op mensen die geïnteresseerd zijn in het soort inhoud dat je plaatst.

TikTok advertenties zijn een geweldige manier om een breder publiek te bereiken, en ze zijn een effectieve manier om meer volgers te krijgen. 

8. Probeer een TikTok wedstrijd.

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, kun je proberen een wedstrijd uit te schrijven. Je kunt een prijs uitloven voor de meest creatieve video, of voor de meeste likes op een video.

Prijsvragen zijn een geweldige manier om met je publiek bezig te zijn en meer mensen geïnteresseerd te krijgen in je TikTok account. 

hoe krijg je meer volgers op tiktok

9. Werk samen met een TikTok influencer.

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, kun je proberen een partnerschap aan te gaan met een TikTok influencer. Een influencer is iemand met een grote aanhang op TikTok die kan helpen je account te promoten.

Je kunt contact opnemen met influencers en aanbieden met ze samen te werken, of je kunt ze betalen om je account te promoten. 

10. TikTok volgers kopen.

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, kun je TikTok volgers kopen. Er zijn een aantal diensten waarmee je TikTok volgers kunt kopen, en ze kunnen je helpen om een boost in volgers te krijgen.

Het is echter belangrijk op te merken dat het kopen van TikTok volgers tegen de dienstvoorwaarden van TikTok is, en je account kan worden geschorst als je betrapt wordt.

11 Post op de juiste tijd op TikTok

Door op de optimale timing te posten, maximaliseer je het bereik van je videoposts. Op die manier is de kans groter dat mensen je video's vinden en bekijken en uiteindelijk een volger van je kanaal gaat worden.

Het is het beste om tijdens de spits te posten. Uit een onderzoek van Influencer Marketing Hub blijkt dat meer dan 50% van de meest populaire tijden om op TikTok te posten tussen 05.00 uur en 11.00 uur is.

12. Wees niet lui, blijf creatief en geduldig.

Je eerste video op TikTok is misschien niet meteen een succes, maar wees geduldig en blijf nieuwe ideeën uitproberen. Uiteindelijk ontdek je wat werkt voor je doelgroep en wat niet. Met meer dan een miljard dagelijkse gebruikers is het slechts een kwestie van tijd voordat jij je doelgroep vindt.

Om te weten wat jouw unieke verhaal is, is de eerste stap om te bepalen wie je bent. Als je dit eenmaal hebt bedacht, is het tijd om groot te worden op TikTok.

13 Een like en reactie op de comments zorgt voor meer volgers op TikTok

Als je meer volgers wilt krijgen op TikTok, is een van de beste dingen die je kunt doen het liken van en reageren op de reacties onder je video's. Door dit te doen, laat je je volgers zien dat je actief en betrokken bent, en je hebt ook meer kans om in het algoritme van de app te komen, wat je zal helpen meer views en volgers te krijgen.

Met de tips uit deze blog staat niets meer in de weg om snel te groeien op TikTok!

Conclusie: Meer volgers krijgen op TikTok

Nu je weet hoe je meer volgers op TikTok kunt krijgen, is het tijd om geld te gaan verdienen! Het zou toch zonde zijn dat je straks 100.000 volgers hebt en er niks mee gaat verdienen?

Zorg ervoor dat u de technieken van Sophia Meijer van de Viral Academy” volgt om op de juiste voet te beginnen. Met haar begeleiding, moet je in staat zijn om te beginnen met geld te verdienen in een mum van tijd!

Lees de uitgebreide blog over de Viral Academy.

Veelgestelde vragen

Kan ik geld verdienen met TikTok?

Er zijn een paar manieren om geld te verdienen op TikTok. Je kunt een influencer worden en samenwerken met merken, of je kunt gesponsorde content maken. Je kunt ook producten verkopen via het e-commerce platform van TikTok. Tot slot kun je lid worden van TikTok's Creator Fund en betaald krijgen om content voor het platform te creëren. Of start met deze training!

Hoeveel euro krijg ik voor 1 miljoen views?

Als je je afvraagt hoeveel geld je kunt verdienen op TikTok, is het antwoord: dat hangt ervan af. Terwijl sommige gebruikers hebben gemeld dat ze 0,01 dollar per view verdienen, hebben anderen beweerd dat ze wel 0,03 dollar per view verdienen. Dus, als je een miljoen views op je TikTok video's hebt, kun je mogelijk ergens tussen de $10.000 en $30.000 verdienen. Natuurlijk, dit is slechts een schatting, en uw werkelijke verdiensten zal afhangen van een verscheidenheid van factoren, zoals uw locatie, de advertenties die worden weergegeven met uw video's, en nog veel meer.

Hoe kan ik zien waar mijn volgers op tiktok vandaan komen?

Als je je afvraagt waar je TikTok volgers vandaan komen, is er een manier om dat te controleren. Ga naar je profiel en tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Selecteer daar "Inzichten bekijken". Op het volgende scherm, zou je een sectie moeten zien genaamd "Volgers." Als je daar op tikt, zie je een uitsplitsing van waar je volgers zich bevinden.

Hoe kan je viral gaan op tiktok?

Als je viral wilt gaan op TikTok, zijn er een paar dingen die je kunt doen om je kansen te vergroten. Ten eerste, post creatieve en originele inhoud die waarschijnlijk mensen aan het praten krijgt. Zorg ervoor dat je hashtags en trending topics gebruikt om meer ogen op je video's te krijgen. Je kunt ook proberen samen te werken met andere populaire TikTok-gebruikers om video's te maken. Tot slot, wees actief op de app en communiceer met andere gebruikers om een aanhang op te bouwen. Als je er moeite voor doet, kun je zien dat je TikTok-video's een hoge vlucht nemen!

Geld verdienen op TikTok?

Bekijk deze strategie en ga net als anderen meer dan 10K per maand verdienenGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Welkom bij de AI Marketing casestudy. In deze blog laat ik jullie

Ai marketing casestudy: Van $100 inleg naar meer dan $1000 per maand!

De meesten zullen waarschijnlijk wel nooit in aanraking komen om een advocaat

Op zoek naar een goede en goedkope advocaat? Bespaar tot 40%!

Het is geen geheim dat netwerkmarketing best lastig kan zijn in het

7 redenenen waarom mensen falen met network marketing

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>