Hoe verdien je geld op TikTok? 10.000 euro schijnt een makkie te zijn!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Hoe verdien je geld op TikTok? 10.000 euro schijnt een makkie te zijn!

Laatste update: 26/11/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

geld verdienen met tiktok

Wil je weten hoe je geld kunt verdienen met TikTok? In deze blogpost weet je straks precies hoe je dit moet doen! TikTok is een zeer snelgroeiend platform voor het delen van korte video's. Het heeft het internet de afgelopen jaren op grote schaal veroverd. 

TikTok: Wat is dat eigenlijk?

TikTok is het social-media platform voor korte video's van vijftien seconden tot drie minuten en heeft meer dan een miljard gebruikers verzameld in een zeer korte tijd.

Makers van Tik Tok content gebruiken hun smartphone vaak om populaire korte video's te maken en te delen, waaronder dans, komedie en onderwijs, en meer. Dit heeft ook bedrijven de mogelijkheid geboden om samen te werken met TikTokkers om de inhoud om hun merk te transformeren tot een trendy TikTok post en om contact te leggen met klanten.

In deze blog leer je dus alles van A tot Z over TikTok:

 • 12 geweldige manieren hoe je geld kunt verdienen met TikTok
 • Hoeveel geld je kunt verdienen met TikTok
 • Hoeveel volgers heb je nodig om daadwerkelijk geld te verdienen met TikTok

Kun je geld verdienen met TikTok?

Er zijn veel manieren waarop je geld kunt verdienen als Tik Tok-gebruiker. Je kunt inhoud uploaden die viraal gaat, of gesponsorde inhoud plaatsen en er geld mee verdienen.

Wie is de eigenaar van TikTok?

TikTok is eigendom van het in Beijing gevestigde technologiebedrijf ByteDance, opgericht door de Chinese miljardair-ondernemer Zhang Yiming. De 37-jarige werd uitgeroepen tot een van Time Magazine's 100 meest invloedrijke mensen van 2019, waarbij hij werd beschreven als "de topondernemer ter wereld."

Hoeveel volgers heb je nodig om geld te verdienen met TikTok

Het aantal volgers dat je nodig hebt om geld te verdienen op TikTok staat niet vast. Het hangt allemaal af van het type inhoud Wat je maakt.

Hoe meer volgers je hebt, hoe groter de kans dat je content door veel mensen wordt gezien. Als je een groot merk of influencer bent, heb je misschien minder dan 10.000 volgers nodig om wat fatsoenlijk geld te verdienen met TikTok. Maar als je net begint, kan het meer dan 50.000 volgers kosten om geld te verdienen met tiktok.

Je moet er rekening mee houden dat TikTok een app voor sociale media is en niet alleen een app voor het delen van video's zoals YouTube of Vimeo.

Het belangrijkste doel is om betrokkenheid te genereren en het aantal volgers te vergroten in plaats van inkomsten te genereren uit advertenties of abonnementen zoals andere platforms voor het delen van video's.

Hoeveel geld verdien je met tiktok per 1000 views?

In tegenstelling tot YouTube betaalt TikTok hun makers niet uit advertentie-inkomsten. Contentmakers met ongeveer 100.000 volgers of meer kunnen $ 200-1000 per maand betaald krijgen. Creators met een miljoen of meer volgers kunnen $ 1.000 tot $ 5.000+ per maand krijgen.

TikTok verdienmodel:

- Advertenties: TikTok verdient geld door advertenties op zijn platform te plaatsen die zijn gericht op zijn doelgroep op basis van hun interesses en locatie.

- TikTok Plus: de app biedt een betaalde abonnementsservice genaamd TikTok Plus die $ 2,99 per maand kost en gebruikers toegang geeft tot functies zoals geen advertenties, gepersonaliseerde stickers en meer controle over de videobewerking

Hoeveel geld verdienen de beste TikTokkers?

Uit een recent rapport lijkt het erop dat Aly, de beste Indiase TikTok-beïnvloeder met meer dan 43 miljoen volgers, ongeveer $ 35.000 verdient voor elke merkpost.

Guragain, die 28 miljoen fans op het platform had, verdient ongeveer $ 23.500 voor elke post met gesponsorde inhoud. schrikbarend veel geld toch?

Bekende Nederlanders die geld verdienen met TikTok

Glen Fontein heeft meer dan 1 miljoen volgers op TikTok.

Dit maakt hem een van de populairste Nederlandse TikTokkers van Nederland.

Deze 20-jarige draagt amper een shirt, post veel video's met de standaard TikTok-dansjes, terwijl hij helemaal niet kan dansen.Hij zingt liedjes waar hij de woorden niet van kent met een sexy uitstraling.

Geld verdienen met TikTok?

Mis de boot niet! TikTok is de meest groeiende markt om online geld te verdienen!

Hoeveel volgers heb je nodig om influencer te zijn?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals het type inhoud dat je produceert, je niche, en je engagement niveaus. Maar over het algemeen heb je minimaal zo'n 10.000 volgers nodig om als influencer te worden beschouwd.

12 creatieve manieren om geld te verdienen met je TikTok-account.

Social media kanalen zijn een geweldige manier om geld te verdienen. En als jij je afvraagt, er zijn zoveel manieren waarop mensen geld verdienen op TikTok heb ik 12 voorbeelden voor je. 

1. Doe mee met het TikTok Creator Fund

Videomakers worden gestimuleerd door TikTok om goede, waardevolle video's te maken. Hoe meer views hun video's krijgen, hoe meer geld ze verdienen.. Om deel te nemen aan TikTok's creatur fund, moet je:

 • 18 jaar of ouder zijn
 • voldoen aan een minimale drempel van 10.000 authentieke volgers
 • ten minste 100.000 authentieke videoweergaven hebben in de afgelopen 30 dagen
 • Post originele video's in overeenstemming met de community richtlijnen van TikTok.

2 Verkoop merchandise aan TikTok-gebruikers

Een van de beste dingen van een influencer op sociale media zijn, is dat je je bekendheid kunt gebruiken om geld te verdienen met merchandise..

Als je geld wilt verdienen met je influencer-marketing, kun je dit onder meer doen door je platform te gebruiken om door jou gemaakte kunst, t-shirts, kleding en andere gerelateerde items te verkopen.

geld verdienen met tiktok

3. Maak gesponsorde inhoud

Een andere manier om geld te verdienen met je TikTok-kanaal is via gesponsorde berichten. Als influencer op sociale media kun je gesponsorde berichten maken voor merken en bedrijven en hun nieuwe producten en diensten promoten.

Dit is een geweldige manier om inkomsten te genereren uit de betrokkenheid die je ontvangt van volgers op sociale media.

4. Verdien geld met TikTok-advertenties

TikTok-advertenties bieden bedrijven goede kansen om hun bereik onder klanten te vergroten. U kunt beginnen met geld verdienen via TikTok For Business door in-feed videoadvertenties, merk-hashtags, merkovernames en merkeffecten te gebruiken om je te helpen een aantal goede advertentie-inkomsten te behalen.

5. Accepteer virtuele geschenken

TikTok-gebruikers kunnen vanuit hun profiel cadeaus en munten kopen. Vervolgens kunnen ze hun virtuele geschenken en muntbetalingen schenken aan hun favoriete TikTok-makers tijdens live TikTok-video's, waar de creators ze in ruil daarvoor kunnen verzilveren en echt geld kunnen krijgen.

6. TikTok-accounts laten groeien en verkopen

Veel grote bedrijven zijn nog nieuw bij TikTok en willen uitzoeken hoe ze dit het beste kunnen gebruiken. Jij kanze helpen hun impact te vergroten door het eigen account van hun merk te verkopen.

Dit kun je doen op websites als 123accs , Accfarm en Fameswap .

7. Beheer influencer-campagnes

Je kunt influencer-campagnes ook beheren door op te treden als tussenpersoon tussen een TikTok-maker en een merk.

Als influencer-campagne voorzie ik je van betrouwbare influencers die video's, livestreams en content op sociale media zullen plaatsen waarin jouw merkboodschap is verwerkt.

geld verdienen met tiktok

8. Beheerdiensten

Je kunt ook geld verdienen met TikTok door beheerdiensten aan te bieden aan makers. Hier kun jij je diensten verlenen door hen te helpen met een inhoudsstrategie, zoals het behalen van doelstellingen voor de productie van inhoud, profiteren van aanbiedingen en hen helpen hun aanhang te laten groeien.

9.Affiliate marketing via TikTok

Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een affiliate partnerprogramma's door affiliate links op je TikTok-postbeschrijvingen of je bio-kanaal te plaatsen om geld te verdienen met TikTok.

In deze video laat Jacko Meijaard je zien hoe hij al jarenlang meer dan tienduizend euro per maand verdiend met affiliate marketing. Affilate marketing op TikTok is nog niet echt ontdekt, dus haal hier je voordeel uit.

10. Promoot muzieknummers

Je kunt je TikTok gebruiken om muzieknummers te promoten door ze in je video's op te nemen en ervoor betaald te krijgen.

Door muziek op de achtergrond op te nemen en ervoor betaald te krijgen, is deze app een van de beste manieren geworden om je nummer te promoten.

11. Word een merkambassadeur

Merken zijn altijd op zoek naar influencers die hen kunnen helpen klanten naar hun producten en diensten te leiden.

Als merkambassadeur help je merken hun aanwezigheid op sociale media te vergroten, positieve berichten over te verspreiden en de verkoop aan consumenten te beïnvloeden.

Naast dat je betaald wordt, word je als merkambassadeur niet alleen betaald voor je diensten, maar kun je ook je eigen netwerk uitbreiden.

12. Word lid van TikTok's Creator Marketplace

Ga gewoon naar TikTok's Creator Marketplace om een sponsor te vinden en nieuwe berichten te maken. Het enige dat je maar hoeft te doen, is hun product of dienst in je video te vermelden en ervoor zorgen dat je naar hen terug linkt.

Om in aanmerking te komen, moet je ten minste honderdduizend volgers hebben.

De Creator Marketplace wordt geleverd met een tool voor bedrijfsanalyse waarmee je kunt bepalen hoeveel weergaven, volgers en demografie je bereikt.

Hoe je nog meer geld kunt verdienen met TikTok-video's

Nu je enkele manieren kent waarop je serieus geld kunt verdienen met TikTok, volgen hier enkele tips over hoe je nog meer geld kunt verdienen met TikTok-video's.

Creëer

Jouw succes hangt af van je wil om consistent inhoud te uploaden. Je moet voortdurend boeiende inhoud maken voor je volgers om het algoritme van TikTok te kraken.

Zorg voor een enorme aanhang

Net als bij andere sociale netwerken, ligt het geheim van jouw succes in het aantal volgers dat je kunt verzamelen. Je moet zoveel mogelijk volgers krijgen, en dit vereist dat je regelmatig video's moet uploaden.

Hoe meer volgers je hebt, hoe meer invloed je hebt op TikTok, hoe meer geld je gaat verdienen!

Betrek je publiek erbij

als TikTok-influencer moet je naast het genereren van de inhoud ook actief communiceren met je volgers.

Dit betekent dat je naar hen moet luisteren, inhoud produceren die ze zoeken, vragen beantwoorden en livestreams produceren.

Promoot je inhoud op andere sociale-mediaplatforms

Om je kansen op vindbaarheid en betrokkenheid te vergroten, kun je het TikTok-kanaal op andere platforms promoten. Je kunt het bijvoorbeeld promoten op Instagram, Facebook of YouTube.

Kijk om meerdere inkomstenstromen van uw account te creëren

Om een echt goed inkomen te verdienen, kunt u het beste ervoor zorgen dat je niet afhankelijk bent van slechts één inkomstenstroom. Dit gaat je helpen om je kanaal op de lange termijn te laten groeien. Door je inkomen te diversifiëren, kun je ook in contact komen met meer mensen die kunnen helpen met wat extra werk voor je bedrijf.

Hoeveel views heb je nodig om door TikTok betaald te worden?

Om direct geld te verdienen met TikTok, moet je 18 jaar of ouder zijn, minimaal 10.000 volgers hebben en in de afgelopen 30 dagen minimaal 100.000 videoweergaven hebben verzameld.

Geld verdienen met TikTok?

Mis de boot niet! TikTok is de meest groeiende markt om online geld te verdienen!

Hoeveel geld verdienen TikTok influencers?

TikTokkers met een groot aantal volgers kunnen tussen de 200 Euro en 25.000 Euro per maand verdienen, afhankelijk van de grootte van hun volgers. Dit zijn lage bedragen, de exacte bedragen liggen waarschijnlijk veel hoger, want met deze cursus wordt geclaimd dat je met de juiste inzet binnen 10 weken al 10.000 euro kunt verdienen. 

De hoeveelheid geld die TikTokkers verdient, is afhankelijk van vele factoren, waaronder locatie, aantal volgers en weergaven.

Creators die video's maken met dans en muziek, krijgen vaak de hoogste betrokkenheid en inkomsten wat soms meer is als een miljoen!

De 19-jarige TikToker Josh Richards meer dan een miljoen dollar verdiend via sponsorovereenkomsten met Reebok en Houseparty.

Hulp nodig om geld te verdienen met TikTok?

Bovenstaande lijkt allemaal gemakkelijk maar om echt goed te slagen met geld verdienen op TipTok is er een hele goede cursus om dit voor elkaar te krijgen. Als jij er voor de volle 100% voor gaat kun je in 10 weken zelfs al 10.000 euro met TikTok verdienen!

De cursus: "Social media fortuin" claimt dat je binnen 10 week geld verdient met met TikTok!


Deze resultaatgerichte cursus is de persoonlijke blauwdruk van Bas en hij onthult hierin al zijn geheime technieken die hij heeft gebruikt om 100.000 volgers te krijgen en meer dan €10.000 per maand te verdienen met TikTok.

Al deze technieken kun je kopiëren, zodat je in een mum van tijd geld kunt verdienen met TikTok. (BRON)

Conclusie: Geld verdienen op TikTok

Dit is het juiste moment om te starten met geld verdienen op TikTok. dit social media platform heeft een publiek van meer dan 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en het groeit snel, ontzettend snel.

Met zoveel gebruikers is er een groeiende markt en het zou zonde zijn om de de boot te missen!

Veel succes, en ik ben benieuwd naar je resultaten!

Geld verdienen met TikTok?

Mis de boot niet! TikTok is de meest groeiende markt om online geld te verdienen!

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>