Wie is Jacko Meijaard? De grootste Affiliate marketing expert?

27/06/2019

minuten leestijd

Door:

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te verdienen kom je steeds vaker de naam Jacko Meijaard tegen? Wie is die Jacko Meijaard nu precies?

Is hij alweer zo’n zogenaamde get rich quick goeroe die dè methode heeft ontwikkeld om bakken vol met geld te verdienen?

In deze blog heb je het antwoord en weet je straks precies wie Jacko Meijaard is en wat hij voor je kan betekenen!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko is voor mij inmiddels geen onbekende meer. Sinds 2018 heb ik me bij hem aangesloten om online geld te gaan verdienen. Jacko Meijaard is een nuchtere Zeeuw (Yerseke) die gigantisch veel geld verdient op internet door middel van affiliate marketing.

Hij heeft meerdere websites die allemaal super winstgevend zijn. Sinds een aantal jaren leert hij anderen van scratch een  affiliate business op te starten.

LET OP: Jacko maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent

Jacko heeft de code gekraakt van affiliate marketing

Jacko is geboren in 1991 en  heeft journalistiek gestudeerd. Tijdens deze studie is zijn liefde voor het vak affiliate marketing ontstaan. In het begin was het echt zoeken voor hem en na wat experimenten had hij de code gekraakt. Hij ontving zijn eerste affiliate commissie.

Er is niks mooier dan wanneer je student bent je eerste verkoop hebt, zonder dat je zelf voorraad hebt!

Het werkte dus…. destijds is hij zich  steeds meer gaan verdiepen in de wereld van affiliate marketing. Uiteindelijk ( met heel veel doorzettingsvermogen) groeiden zijn commissies uit maar enkele duizenden euro’s per dag.

Met affiliate marketing heb je eigenlijk alleen maar een laptop nodig, verder niets!

Inmiddels combineert Jacko Meijaard zijn eigen affiliate marketing werkzaamheden met het begeleiden en trainen van andere mensen in affiliate marketing. Dat laatste heeft hij gecombineerd met een forum waar meer dan 12000 leden inzitten.

Het is een zeer actief forum waar je terecht kunt met al je vragen, tips en ervaringen over affiliate marketing. Domme vragen bestaan niet, en ondanks dat alle leden concurrenten van elkaar zijn helpt iedereen elkaar.

Hoeveel verdient Jacko Meijaard?

Jacko is heel er open over zijn verdiensten. Op social media laat hij geregeld zien wat zijn inkomsten uit affiliate marketing zijn. Ga er maar van uit dat de inkomsten uit zijn affiliate websites meer dan 40.000,- per maand is.

wie is jacko meijaard


En dan heeft hij ook nog zijn eigen cursus waar hij aan verdiend. : De affiliate marketing revolutie. Aangezien deze cursus maar 47,- kost en de marketeers een commissie krijgen van 27,- als het verkocht wordt via hun link, lijkt het net of Jacko hier weinig aan verdiend.

Tijdens de cursus gebruikt Jacko ook affiliate links. Hierdoor kan hij dus toch nog wat aan zijn cursus verdienen.

Iemand die iets aanschaft via een affiliate link betaald niets extra. De marketeer krijgt hierdoor een kleine commissie

En het leuke is trouwens ook nog eens dat hij alles heeft uitbesteed. Jacko schrijft alleen nog de teksten van internetsuccesgids.nl en de rest laat hij doen door anderen.

Wat is de affiliate marketing revolutie?

Misschien heb je er wel een keer iets van gehoord of je bent het voorbij gekomen op internet. De affiliate marketing revolutie is dus de cursus van Jacko waar hij anderen leert om een affiliate website op te starten.

Het is een zeer uitgebreide training met video’s en een uitgebreid forum. Iemand die nog nooit een website heeft gebouwd kan binnen een week online zijn. Alle aspecten van Affiliate marketing komen aan bod in de AMR.

Ik heb zelf deze cursus ook aangeschaft wat als resultaat heeft dat ik nu, net als Jacko, mijn geld verdien met affiliate marketing.

LET OP: Als je wilt starten met de AMR en je wilt profiteren van extra korting meld je dan aan via DEZE LINK>>>

Dat is weer mooi meegenomen toch?

Wat leer je allemaal in de affiliate marketing revolutie?

Ten ik begon had ik binnen een week mijn website online. Niet dat het gelijk een flitsende website was, maar het begin was er!

Je wordt in de AMR stap voor stap meegenomen om je eigen business op te zetten. Oftewel hoe je andermans producten promoot in ruil voor een commissie. Daarnaast heb je ook nog het uitgebreide forum waar je ook weer kunt leren van de andere leden.

Je kunt in het forum terecht met al je vragen waar je altijd een goed antwoord op krijgt. Ook Jacko is iedere dag te vinden op het forum en heb je een vraag waar je echt niet uitkomt dan kun je hem altijd nog een e-mail sturen.

wie is jacko meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Jacko is een betrouwbaar persoon die zijn woorden nakomt. Omdat ik lid ben geworden van de 10k club van Jacko heb ik wekelijks contact met hem. In het begin telefonisch, maar als je zoveel mensen hebt die het kunstje van hem willen leren dan begrijp je waarschijnlijk wel dat dit niet meer mogelijk is.

wie is jacko meijaard

Ik samen met Jacko tijdens de 10k borrel

Als ik een vraag stel via e-mail heb ik binnen 24 uur antwoord van hem. De methode van Jacko werkt, en hij is daarin super behulpzaam.

Hij geeft bijna al zijn hacks om geld te verdienen, maar één ding verteld hij je niet: Zijn websites waar hij geld mee verdiend.

De reden dat hij dit niet verteld is dat hij in het verleden hier slechte ervaringen mee heeft gehad. Mesen kopiëren zijn teksten of kopiëren de gehele website. Jacko deelt al genoeg met zijn cursisten en ik begrijp dan ook heel erg goed dat hij sommige dingen niet verteld.

Ook is hij eerlijk tegen zijn cursisten door te vertellen dat je niet binnen een week net zoveel verdient als hem zelf. Alleen de echte doorzetters kunnen succesvol worden.

Rome is ook niet in één dag gebouwd toch?

Jacko Meijaard in de media

Jacko is een veelgevraagde gast in de media. Een artikel in het AD is nog steeds een veel gelezen artikel, ondanks dat het dateert van 2018! Hij is geregeld te vinden in verschillende podcast en spreekt regelmatig op verschillende seminars.

Ook plaats hij wekelijks video’s op YouTube met tips om een master te worden in affiliate marketing.

Waarom de AMR van Jacko aanschaffen?

Er zijn verschillende affiliate marketing cursussen te vinden op internet. Gelukkig zijn de meeste allemaal van goede kwaliteit. Ze worden allemaal gegeven door ervaren marketeers en een groot gedeelte van deze aanbieders hebben zelf ook de AMR gevolgd.

De reden dat je met de AMR kunt gaan beginnen is omdat je voor de belachelijke lage prijs van 47,- een zeer uitgebreide cursus hebt.

Je kunt Jacko eigenlijk wel zien als de persoon met de meeste kennis op dit gebied. Het is echt zeer uitgebreid en niet voor niets hebben inmiddels meer dan 12000 personen deze cursus aangeschaft.

Je kunt het in je eigen tempo volgen en hebt levenslang toegang. Blijkt het nu echt niets voor je te zijn? Er wordt met een 30 dagen niet goed geld terug garantie gewerkt.

lees straks ook eens:

Mijn eigen ervaring met Jacko Meijaard

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Jacko. Ik ben super ongeduldig en toen ik in 2018 begon met de AMR dacht ik dat ik gelijk geld ging verdienen.

Ik heb een aantal keer echt gedacht om er maar mee te stoppen. Nadat ik contact had gehad met Jacko hierover kreeg ik weer een motivatieboost en ging dan toch maar weer door.

Dat ik nu online geld verdien heb ik dus te danken aan die persoon uit Zeeland. Ik verdien dan nog niet zoveel als hem, maar merk wel dat het iedere keer weer meer wordt.

Ik heb verschillende cursussen over affiliate marketing van ‘de binnenkant’ bekeken. De meeste zijn allemaal super waardevol maar de AMR van Jacko springt er echt tussenuit.

Dit heeft me dan ook doen besluiten om me aan te melden bij de 10k club van Jacko.

Wat is de 10k club?

Een tijd terug heb ik een clarity call aangevraagd met één van de mederwerkers van Jacko. In een gesprek van een uur was er een klik en besloot ik me aan te melden voor de 10 k club.

De 10k club is een selecte groep die nog mee begeleiding krijgen om hun doel te bereiken: 10k per maand verdienen!

Er is meer persoonlijk contact, en je wordt één op één begeleid. Door me hiervoor aan te melden ben ik afgelopen jaar spectaculair gegroeid:

  • meer bezoekers
  • meer commissies
  • mentaal sterker geworden

Laptop Lifestyle: Het ultieme affiliate marketing boek

wie is jacko meijaard

Jacko had al jarenlang één doel voor ogen. Zijn  eigen boek. Vorig jaar is dan ook het boek ‘De laptop Lifestyle’ uitgekomen. Ik heb  het boek in één keer uitgelezen en heb door het lezen van het boek nog meer inzichten gekregen. Ik heb er een review over geschreven

Het leuke is…………..Het boek is gratis! Je betaald alleen de verzendkosten van 7,75

Is Jacko betrouwbaar en kan hij je bakken met geld laten verdienen?

Na het lezen van dit artikel hoop ik dat je antwoord hebt gekregen op de vragen:

  • Wie is Jacko Meijaard
  • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?
  • Waarom je moet starten met de affiliate marketing revolutie

In ieder geval, Wanneer je mindset goed is en je hebt geduld dan is er een grote mogelijkheid dat jij ook bakken met geld kunt verdienen. Let op: Je moet geduld hebben om dit doel te bereiken. Verwacht dus echt niet dat je dit binnen een paar weken gaat lukken.

Een uitspraak van Jacko: “consistentie is de sleutel naar succes”

Ik neem aan dat je geen dief bent van je eigen portemonnee. Als je wilt starten met de AMR dan kun je het beste DEZE KORTINGSLINK gebruiken


Alvast heel veel succes met de AMR en wie weet….. komen we elkaar tegen op het forum!
Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Hoe zou het zijn als je van je blog een video kunt

Vidnami review. Maak in no-time van je blog een video!

In dit uitgebreide artikel ga ik je mee nemen in de wereld

DAD (Digital Art Dealers) Passief verdienen met NFT’s

Als beleggen nieuw voor je is, is het gemakkelijk om fouten te maken. Je

Hoe voorkom je beginnersfouten met beleggen?

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>