Hoeveel verdient Jacko Meijaard?
27 juni 2019 
8 min. leestijd

Hoeveel verdient Jacko Meijaard?

Ben je benieuwd hoeveel Jacko Meijaard verdient per maand. In dit artikel kom je erachter! Het leuke is ook nog dat Jacko iedereen graag wil leren hoe je ook veel geld kunt verdienen.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko is de oprichter van de website internetsuccesgids.nl en de maker van de Affiliate Marketing Revolutie videotraining. Tijdens zijn studie Journalistiek in 2011 kwam Jacko voor het eerst in aanraking met affiliate marketing.

Jacko is begonnen met affiliate marketing toen hij 18 jaar was. Hij had nog geen cent verdient en is toen begonnen met het opzetten van een website.

In het begin nog niet met producten te promoten Hij is eerst begonnen met Adsense. Dit zijn advertenties van google, je krijgt dan een commissie als er iemand op de advertentie klikt.

Jacko zijn allereerste commissie was er eentje van 8 cent!

Zijn allereerste commissie was dus eentje van 8 cent. Hij had geld verdient terwijl hij op dat moment niet aan het werk was! Op dat moment dacht Jacko dat hij dan ook 80 cent, 8,- of 80,- kon verdienen terwijl je niet aan het werk bent.

250,- per dag. Is dat mogelijk?

Toen hij 18 jaar oud was had Jacko een doel voor ogen. Hoe zou het zijn als je 250.- per dag kunt gaan verdienen? En dit 7 dagen per week. Dit doel had Jacko in een zeer korte tijd al gehaald. Het werd tijd om de grenzen weer opnieuw te gaan verleggen.

Wanneer je geld wilt verdienen met affiliate marketing is eigenlijk alles mogelijk. Wanner jij je houd aan consistentie, doorzettingsvermogen. en vooral lange termijn denken kun jij je doel bereiken!

Werk iedere dag aan je business en mindset. Zorg ervoor dat je sowieso 1% per dag beter wordt

Wat is affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je geld verdienen terwijl je niet aan het werk bent. “huh, dat bestaat toch helemaal niet?”. Je promoot iemand anders zijn product op internet, verkoop je het product dan krijg jij daar een commissie voor.hoeveel verdient jacko meijaard - laptop

Je kunt je aansluiten bij een affiliate netwerk zoals daisycon of paypro. maar het is ook mogelijk bij bol.com of coolbleu. Je ontvangt daar je unieke affiliatelink.

Iemand wordt via jouw website of social media kanalen doorverwezen naar het desbetreffende product. Iemand koopt het product, en jij hebt een commissie verdient!

De keuze is oneindig! Het enige wat je voor affiliate marketing nodig hebt is een laptop met internetverbinding

Het leuke van affiliate marketing is ook nog eens dat je zelf geen voorraad hoeft te hebben. Geen opslag van producten, geen hoge verzekeringspremie om je voorraad te verzekeren. Je hoeft niets te verzenden.

Commissies tot 100% met affiliate marketing!

Bij sommige producten heb je zelf 100% commissies. Echt, dit bestaat, en ik verdien er zelf ook geld mee. Het werkt heel erg simpel en iedereen die gemotiveerd is kan dit!  Lees hier het artikel waar ik je het voor je uitleg.

Hoeveel verdient Jacko Meijaard?

Ik had al eerder verteld dat het doel van Jacko 250,- per dag was. Dit heeft hij inmiddels al ruim overtroffen. Hij heeft momenteel maanden van 30.000,-! Hij heeft in 2019 in het eerste kwartaal al net zoveel verdient als in heel 2018.

Heeft Jacko gewoon geluk gehad?

Wat heel veel mensen niet weten is dat hij 24/7 aan zijn business heeft gewerkt. Hij heeft niet altijd gewerkt IN zijn business maar we altijd AAN zijn business.

Hij heeft in zijn leven heel wat moeten opofferen om aan zijn verdiensten te komen waar hij nu op zit. er is nog nooit iemand rijk geworden met niets doen. Wil jij dit resultaat ook halen dan moet je er wel iets voor gaan doen.

Wat is het geheim van Jacko?

Jacko verdient 90% van zijn inkomsten via internet. Met affiliate marketing uiteraard. Wil je weten hoe?[

 • Verschillende niche websites puur gericht op affiliate marketing
 • Jacko verkoopt zijn eigen producten. De affiliate marketing revolutie kost je 47,- Van deze 47,- gaat 27,- naar de affiliate wanneer je het  product gaat promoten.
 • verkoop van abonnementen. Dit zorgt voor wederkerende inkomsten
 • Verkoop van de 10k per maand mindset training
 • … en ik denk nog wel meer, hij geeft vast niet al zijn geheimen prijs!

Hoeveel geld heeft Jacko Meijaard inmiddels al verdient?

Ik denk dat Jacko inmiddels al bijna de miljonairsstatus heeft gehaald. Hij deelt zijn resultaten vaak ook op social media. Op deze manier laat hij zien dat je eigenlijk heel erg gemakkelijk geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Een gedeelte wat hij verdient gaat keurig in goedlopende beleggingsfondsen. Maar hij geniet er ook van. Het leuke is als je business uiteindelijk lekker loopt dat je zelfs geld verdient wanneer je niet aan het werk bent. Het is net een virtuele geldautomaat.

Wat is er nu mooier dan ’s morgens wakker te worden en je opent je email en ziet dat er zelfs ’s nachts geld wordt verdient. Dit heet slapend rijk worden!

Hoe ziet een werkdag eruit van Jacko Meijaard

Sinds kort zit ik in de 10K per maand club van Jacko Meijaard. Dit is een groep waarin  je wordt toegelaten als je een zogenaamde clarity call hebt gehad. Zie het als een soort sollicitatiegesprek. In een gesprek van een uur wordt je dan aan de tand gevoeld of je de juiste 10k per maand mindset hebt.

De 10k per maand club heeft een apart gedeelte in het ledengedeelte van de internetsuccesgids. Je hebt dan toegang tot alle geheimen om tot een succes te komen. Je kunt voor al je vragen over affiliate marketing bij Jacko terecht.

Ook iedere maand vind er een speciale Webinar plaats. Het is een lidmaatschap zonder einde en het uiteindelijke doel is om straks echt 10k per maand te verdienen met internetmarketing!

Eén van de Webinars ging over timemanagement. Ontzettend leerzaam en ik heb de technieken geleerd om in zo weinig mogelijk tijd met je bussinus bezig te zijn.

hoeveel verdient Jacko Meijaard - screenshot

De werkdag van Jacko:

 • Hij staat vroeg op en werkt van 5:30 uur IN 10:00 aan zijn business
 • vanaf 10:00 is hij AAN zijn business aan het werk
 • vanaf 13:00 doet Jacko alleen nog maar leuke dingen!

…..En dit is dus affiliate marketing. Heb je het allemaal goed staan, dan gaat alles vanzelf. Je hoeft dan alleen nog maar focus te houden! Je kunt je baas ontslaan en lekker thuis gaan werken.

Wil jij ook net zoveel geld verdienen als Jacko Meijaard?hoeveel verdient Jacko Meijaard - aaffiliate marketing revolutie

Misschien ben je nu geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je ook zoveel geld verdienen.

Je kunt er dan voor kiezen om zelf het wiel uit te vinden. ik hoop dat dit je dan uiteindelijk gaat lukken.

Wat ik je aanraad is om de affiliate marketing revolutie te gaan volgen van Jacko Meijaard.

Voor 47,- heb je:

 • inspiratie en motivatie (1 video)
 • module 1: starten met affiliate marketing ( 8 video’s )
 • module 2: Je website inrichten  (10 video’s )
 • module 3: hoog scoren in google (7 video’s)
 • module 4: puntjes op de i (6 video’s)
 • module 5: Geld met emails (5 video’s)
 • module 6: alles komt samen (5 video’s)
 • module 7: meten is weten (2 video’s)
 • 7 extra modules met instructies (25 video’s)
 • onbeperkt toegang tot het forum (ja, we maken elkaar iedere dag beter met tips en tricks). Ook kun je hier iedere dag met al je vragen terecht. Jacko is ook iedere dag aanwezig op het forum en beantwoord veel vragen.

Negatieve ervaringen, zijn ze er eigenlijk wel?

Ik heb nog geen negatieve ervaringen gevonden over de affiliate marketing revolutie op internet. Ga zelf maar eens op zoek en laat het me weten als je een negatieve ervaring vind. ik ben daar erg nieuwsgierig naar namelijk.

Omdat ik zelf al een tijdje actief ben op het forum van de affiliate marketing revolutie zie ik ook dat er iedere dag nieuwe leden bijkomen. Ik moet zeggen dat er een hoop gelukszoekers bij zijn.

Dit zijn mensen die vaak mensen die denken dat je binnen een maand veel geld zult gaan verdienen met affiliate marketing. Er zullen heus wel mensen bij zitten die dit lukt.

…Maar geloof me, bouw iedere dag aan je business, het gaat allemaal niet vanzelf. Denk lange termijn en geef nooit de moed op! Dan gaat het allemaal goed komen als je net als Jacko veel geld wilt gaan verdienen op internet!

Wil jij net als Jacko Meijaard ook een riant inkomen opbouwen? Start met de Affiliate Marketing Revolutie. 

 

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!