Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als foto editor

Fotobewerking verwijst simpelweg naar het wijzigen van een afbeelding. Maar het werk is niet zo eenvoudig als je denkt. Fotobewerking wordt gedaan door middel van geautomatiseerde bewerkingssoftware met veel tools, voor persoonlijk en professioneel gebruik. 

Sommige technieken zijn eenvoudig en kunnen door iedereen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld helderheid, contrast, belichting, kleur, formaat wijzigen / bijsnijden en achtergrond verwijderen. Maar professionele fotobewerking is wel moeilijker en vereist een goede training en veel oefening 

Hoe word je een foto-editor? 

Om een professionele foto-editor te worden, moet je ervaring hebben met fotografie, grafisch ontwerp, digitale media, beeldende kunst of fotojournalistiek, etc. Je studeert studio-ontwerp, video en fotobewerking en digitale beeldverwerking. Je moet creatieve vaardigheden hebben, een expert met foto bewerkingssoftware, bijv. Adobe Photoshop, en geduld en sterke communicatieve vaardigheden. 

Werk samen met een ontwerpstudio of een hoofdfoto-editor om ervaring op te doen. Ontwikkel webvaardigheden, foto redacteuren zijn vaak verplicht om aan digitale afbeeldingen en online sites te werken. Je kunt werken als ondernemer. We raden je aan om als freelancer te beginnen. 

Hoe verdien je als foto-editor?

Je kunt als foto-editor verdienen door te werken voor een ontwerpstudio of een IT-bedrijf, een tijdschrift, een website, een persbureau of een modellenportfolio, etc. 

U kunt ook een account aanmaken op freelance sites als Fiverr, Upwork etc. Poets uw vaardigheden en specialiseer u in uw werk om een concurrentievoordeel te krijgen. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>