Veel geld verdienen met Pokeren: De complete startgids

15/04/2022

minuten leestijd

Door:

Er zijn veel manieren om geld te verdienen op het web, en online pokeren is zeker een legitieme manier om dit te doen. Er zijn duizenden professionals die dagelijks online poker spelen en er bakken met geld mee verdienen. 

Daarom, om de titel meteen te beantwoorden: JA!,  je kunt online ontzettend veel geld verdienen door online poker te spelen. 

Dat is echter helemaal niet de juiste vraag om te stellen, dus laat me meteen even een kleine correctie aanbrengen.

De juiste vraag zou deze moeten zijn: hoe moeilijk is het om de kost te verdienen door poker te spelen op het web?

Dit is zeker iets dat je niet leuk gaat vinden. Het is behoorlijk moeilijk en vereist veel oefening, toewijding opoffering en training. 

Vooral de training is ontzettend belangrijk, gelukkig is er een hele goede Nederlandse training beschikbaar die er voor kan zorgen dat jij straks ook online veel geld kan verdienen met pokeren. 


Wat is poker?

Poker is een kaartspel dat al eeuwen bestaat. Het werd oorspronkelijk gespeeld met een kaartspel waaruit spelers kaarten zouden trekken en handen zouden maken met twee of meer kaarten in een poging hun tegenstanders te overtreffen.

Het spel is in de loop van de tijd geëvolueerd, maar het volgt nog steeds dezelfde basisprincipes: spelers zetten in op handen en proberen betere handen te maken dan hun tegenstanders.

Poker is een kaartspel dat door een groot aantal mensen in de wereld wordt gespeeld. Het wordt gespeeld met een kaartspel van 52 kaarten en het doel is om de best mogelijke hand van vijf kaarten te maken.

Het spel is opgedeeld in twee delen: pre- en post-flop. De flop zijn de eerste drie kaarten die op het bord komt te liggen. Vandaar heet dit zo. Voordat de eerste drie kaarten er liggen heb je een inzetronde (pre-flop). Nadat die afgesloten is volgt de post-flop (de drie kaarten worden neer gelegd).

Zodra na die drie kaarten de inzetronde voorbij is, dan komt de turn. Na de turn is er weer een inzetronde. Nu komt de vijfde en laatste kaart: de river. Nu volgt er nog 1 inzetronde en dan worden de kaarten opengegooid of in de ‘muck’ gegooid.

Geld verdienen met Pokeren?

Wordt lid van de community


Verschillende soorten pokerspellen

Er zijn veel verschillende soorten pokerspellen die gespeeld kunnen worden, maar de meest populaire zijn (bron):

  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Razz
  • Pineapple
  • Chinese Poker
  • Seven Card Stud

Het spel wordt meestal gespeeld met 2-10 spelers aan een tafel en er is een dealer die de kaarten deelt.  Het spel begint meestal met elke speler die twee kaarten ontvangt. 

Spelers krijgen dan de mogelijkheid om in te zetten op hoeveel kaarten ze denken te krijgen, voordat de dealer hun hun derde kaart deelt. 

Als een speler op enig moment geen paar tienen of beter heeft, verliest hij automatisch en wordt hij uit het spel geëlimineerd.

Texas Hold’em is de meest bekende variant. Deze wordt verdeeld tussen een “Cashgame” en “Toernooi”. Bij een cashgame koop je je met geld en krijg je hiervoor een cashwaarde in chips terug.

Elke chip (of fiche) heeft dan een waarde in euro’s. Bij een toernooi is het zo dat je een eenmalig bedrag betaald en hiervoor een x aantal fiches krijgt, die geen echte geldwaarde representeren.

geld verdienen met pokern


Online Poker als fulltime job?

Eén ding dat je moet begrijpen, is dat geld verdienen door online poker te spelen, betekent dat je moet accepteren dat dit uiteindelijk uit kan groenen tot een fulltime job. Je moet jezelf dan wel trainen (zowel mentaal als skills om je geld te verdienen.

Daarom, als je van het spel houdt, zul je verliezen en winnen. Toch is het (nog) niet mogelijk om professional te zijn als je er geen tijd, energie en geld aan besteedt. Zodra je dit als essentiële componenten van een Pro-speler erkent, ziet het er goed uit voor je.

Leer begrijpen hoe je bakken met geld kunt verdienen met online pokeren

Verdienen met het spelen van poker betekent begrijpen hoe geld binnen dit spel gaat stromen.

Het eerste waar je rekening mee moet houden, is dat de meeste mensen het voor de lol spelen. Sommigen zijn er misschien goed in, maar de realiteit is dat velen van hen beginners zijn

Professionele pokerspelers spelen met onervaren spelers omdat ze gemakkelijk kunnen winnen. Spelen tegen iemand die geen idee heeft van het spel is een geweldige manier om te beginnen voor beginnende professionals en om hun vaardigheden op te bouwen

Maar spelen tegen beginners is zeker niet de belangrijkste bron van inkomsten. Je zou moeten beginnen met het verdienen van hogere winsten zodra je genoeg geld hebt om in het spel te investeren.

De verhouding tussen prijzengeld en inschrijfgeld is veel hoger bij toernooien met hoge inzetten. Als je games met een lage inzet speelt, gaat er minder van je bijdrage naar de prijs.

Als je bekwaam genoeg bent om tegenstanders met hoge inzetten te verslaan, kun je meer geld verdienen.

Een van de belangrijke dingen die u onmiddellijk moet begrijpen als u geld wilt verdienen met online poker, is dat variantie u niet mag beïnvloeden. Professionele pokerspelers weten dat ze hun hele stack kunnen verliezen en zijn klaar om op korte termijn zo'n verlies te maken.

(Variantie is het verschil tussen wat je verwacht te winnen, en wat je werkelijk wint.)

Met andere woorden, ze accepteren dat het geluks element een onvermijdelijke factor is bij het spelen van poker en dat ze periodes zullen hebben waarin ze meer verliezen dan winnen.

Online geld verdienen met pokeren? Je moet aan de bak met een studie!

Om een succesvolle online pokerspeler te zijn, moet je echt aan de bak met een studie anders wordt het niks. Poker is een geweldig spel dat veel plezier en entertainment biedt.

Je kunt op internet vele boeken en cursussen vinden maar het beste is om te gaan starten met een strategie die werkt zoals deze cursus

Als je online poker speelt als een pro, heb je te maken met alle getallen, statistieken, kansen en al het andere dat je spel kan beïnvloeden. Als je statistisch de best mogelijke uitkomst van je kaarten kunt berekenen, kunt je een meer nauwkeurige beslissing nemen over wat je moet doen. 

Het kost tijd om dat onder de knie te krijgen. Ik heb het niet over dagen of weken - ik heb het over jaren en jaren ervaring. 

Ga je fanatiek aan de slag dan merk je wel dat je na een paar weken al de eerste tegenstanders met gemak kunt verslaan. 

Je hoeft niet echt een getalenteerde wiskundige te zijn om het te doen, je moet deze processen gewoon meteen begrijpen en toepassen op je online pokersessies.


Online geld verdienen met pokeren is niet voor iedereen weggelegd

Poker is een geweldig spel en het maakt niet uit wie je bent. Als je het leuk vindt om te spelen, ga ervoor!

Of je het nu leuk vindt of niet - we worden geboren met bepaalde talenten. Het is waar dat hard werken het belangrijkste onderdeel is, maar een talent van 2% kan alles zijn wat iemand nodig heeft om 100% te worden.  

Helaas, om geld te verdienen met online poker, moet je in de top 10% of op zijn minst de top 20% van spelers op het platform dat je gebruikt. Om dat te doen, heb je een beetje talent en wat geluk nodig.


Geld verdienen met Pokeren?

Wordt lid van de community

Wanneer ben je een poker talent?

Het is de vaardigheid om mensen en hun acties te kunnen lezen. Het is soms meer intuïtie dan een vaardigheid. Dit kan met de tijd worden geleerd, maar sommige mensen hebben veel meer tijd nodig om het onder de knie te krijgen dan anderen. 

Helaas beheersen sommige spelers het nooit.

Daarom is de beste manier om online poker te spelen, te accepteren dat het niet voor iedereen is weggelegd. Het vereist een specifieke combinatie van talent en hard werken die slechts enkele mensen hebben.

Hoe slim te spelen en meer verdienen met pokeren?

Poker is een spel van behendigheid en geluk, maar het is ook een spel van geduld. Als je kalm kunt blijven en op de juiste kans kunt wachten, kun je groter winnen.

Zoals het gezegde luidt: "geduld is een schone zaak". Pokerspelers mogen nooit ongeduldig worden. Als ze dat doen, kunnen ze overhaaste beslissingen nemen die hen het spel kunnen kosten. 


"Dit is de definitie van geduld", zegt Guy Laliberte, oprichter van Cirque du Soleil. "Het is niet hetzelfde als zwak zijn."


Is poker een goede manier om geld te verdienen?

Poker is een spel van geluk en vaardigheid. Het vereist veel geduld, discipline en strategie. Dit spel is niet voor iedereen. Poker vereist dat je snel kunt nadenken en slimme beslissingen kunt nemen in het licht van onzekerheid.

Veel mensen die poker als hobby spelen, hebben niet de intentie om er hun beroep of bedrijf van te maken. Ze willen gewoon genieten van het spel met hun vrienden of familieleden in hun vrije tijd. Maar als u op zoek bent naar manieren om geld te verdienen met poker, dan zijn er enkele dingen die u moet weten over hoe u dit kunt doen.

online geld verdienen met pokeren

Hoeveel geld kun je verdienen met pokeren?

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op hoeveel geld u kunt verdienen met poker.

Het eerste waar u rekening mee moet houden, is de hoeveelheid tijd die u in het spelen van poker investeert. Als je een paar uur per week speelt, zal je inkomen beduidend lager zijn dan iemand die meer dan 20 uur per week speelt. 

De tweede factor die van invloed is op hoeveel geld u kunt verdienen met poker, is uw vaardigheidsniveau en de inzetten waarmee u speelt. Als je een amateurspeler bent met weinig ervaring, dan is de beste manier om je inkomsten te verhogen, door de inzetten waarop je speelt te verhogen. 

Je moet niet proberen je vaardigheidsniveau te verhogen als het laag is, omdat dit op de lange termijn alleen maar tot frustratie en teleurstelling zal leiden.

Waarom de meeste pokerspelers falen

Poker is een spel van vaardigheid, strategie en psychologie, en het vergt jaren van oefening en studie om een succesvolle pokerspeler te worden. Echter, zelfs de beste spelers kunnen verliezen, en veel spelers bereiken nooit het niveau van succes dat zij wensen. Er zijn een aantal redenen waarom de meeste pokerspelers falen.

Een van de belangrijkste vaardigheden in poker is discipline. Het is essentieel om uw emoties onder controle te houden, vast te houden aan uw strategie, en de drang om impulsieve beslissingen te nemen te weerstaan. Veel spelers missen discipline en laten hun emoties de overhand nemen. Ze nemen slechte beslissingen wanneer ze boos, gefrustreerd of moe zijn, en deze beslissingen kunnen hen duur komen te staan.

Een andere belangrijke vaardigheid is het vermogen om andere spelers te lezen. Veel spelers maken de fout om te veel handen te spelen, en ze nemen niet de tijd om hun tegenstanders te lezen. Het resultaat is dat ze slechte calls en raises maken, en ze verliezen vaak geld.

Veel spelers maken ook geen gebruik van de mogelijkheden die poker biedt. Ze spelen bijvoorbeeld te veel handen zonder te raisen, of ze callen te vaak wanneer ze zouden moeten folden. Door geen gebruik te maken van deze mogelijkheden, lopen spelers potentiële winsten mis.

Tenslotte steken veel spelers simpelweg niet de tijd en moeite in poker die nodig is om succesvol te worden. Zij bestuderen het spel niet, zij oefenen niet en zij proberen niet hun vaardigheden te verbeteren. Als resultaat blijven zij middelmatige spelers, en bereiken zij nooit hun volledige potentieel.

Als u een succesvolle pokerspeler wilt zijn, moet u de tijd en moeite nemen om goed te worden in het spel. Je moet je vaardigheden ontwikkelen, en je moet gedisciplineerd zijn. Alleen dan zult u in staat zijn om het niveau van succes te bereiken dat u wenst.

Hoe zijn andere spelers er in geslaagd om veel geld te verdienen met poker?

Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien elke speler zijn eigen unieke strategie heeft die voor hem heeft gewerkt. Echter, enkele algemene tips die spelers hebben gebruikt om veel geld te verdienen met online poker zijn onder andere:

- Het vinden van de juiste games om in te spelen. Niet alle online pokerspellen zijn gelijk geschapen, en sommige zullen veel winstgevender zijn dan andere. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet en de spelen vindt die het beste rendement op investering bieden.

- Het spelen van meerdere tafels tegelijk. Veel online pokerspelers spelen aan meerdere tafels tegelijk om hun inkomsten te maximaliseren. Dit kan een geweldige manier zijn om uw uurtarief te verhogen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de extra actie aankunt.

- Gedisciplineerd zijn met je bankroll. Het is erg gemakkelijk om op tilt te slaan en je hele bankroll op te blazen als het slecht gaat. De beste spelers zijn echter in staat om hun emoties onder controle te houden en zich te houden aan hun vooraf bepaalde bankroll management strategie.

- Voortdurend je spel verbeteren. De beste spelers zijn altijd op zoek naar manieren om hun spel te verbeteren. Dit kan het lezen van pokerboeken inhouden, het bestuderen van handhistories, of het bijwonen van live trainingssessies. Door constant uw spel te verbeteren, zult u in staat zijn om de concurrentie voor te blijven en veel geld te blijven verdienen met het spelen van online poker.

Beste Nederlandse poker community

Niemand kan geld verdienen met pokeren zonder eerst een studie te gaan doen. Wil jij een riant inkomen opbouwen met pokeren dan is er een geweldige community waar je alle tips en tricks kunt leren. 

Pokerstudie.nl is dè community en E-learning platform van Nederland en België waar jij alle ins en outs kunt leren over geld verdienen met pokeren. 

Het is laagdrempelig, niet duur en ontzettend uitgebreid. Je kunt meedoen als:

Maar je kunt ook voor een super laag bedrag inschrijven voor de community. 

De gezichten achter Pokerstudie.nl

De gezichten van dit platform zijn:

  • Robert Douna (pokercoach)
  • Ruurd Nauta (mindsetcoach)
  • Koen Meutstege (pokercoach)
  • Marthijn Lakerveld (pokercoach)

Via deze link kun je meer informatie vinden over de founders

Deze vier heren gaan ervoor zorgen dat jij straks met een geweldig goed en zelfverzekerd gevoel aan de pokertafel kunt plaatsnemen. Of je gelijk gaat winnen kan ik niet voor je invullen, Dat ligt aan jezelf en het kleine beetje geluk. 

Maar dat je de eerste tegenstanders van de tafel gaat blazen daar ben ik van overtuigd!

Veel succes met pokerstudie.nl


Geld verdienen met Pokeren?

Wordt lid van de communityGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Sinds enige tijd heb ik me aangesloten bij de Happy Investors Mindset/Community. Dit is

Happy investors mindset review. Financieel vrij door succesvol beleggen.

Het is heel erg goed om af en toe eens je energieprijzen

Energieprijzen vergelijken? Bespaar tot 500,- per jaar!

Wil je beginnen met affiliate marketing? Ik heb een hele mooie checklist

Beginnen met affiliate marketing? Bekijk hier de affiliate marketing checklist.

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>