Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Hoe kun je online geld verdienen met Affiliate marketing?

Velen van jullie hebben gehoord over hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Ik ben er al een tijdje mee bezig en ik wil met jullie delen hoe ik mijn eerste $1000 online heb verdiend met affiliate marketing.

1. De eerste stap is het vinden van de markt waarin je wilt werken. Ik kies graag voor product, soort niche. Als je van honden houdt, zorg er dan voor dat je product voor honden is. Het zal u helpen om uw zoekopdracht te verfijnen en u zult in staat zijn om te zien welke producten het best verkopen. U kunt forum of blog berichten lezen, zoeken op trefwoorden om te zien wat er wordt verkocht.

2. Meld u aan bij een affiliate programma. Er zijn twee soorten van affiliate programma’s. Betalen voor en betalen commissie voor verwijzing. Ik neig naar betalen voor.

3. Stuur verkeer naar de affiliate site. Dit is de sleutel. Verkeer is hoeveel verkeer je naar je site stuurt. Hoe meer het verkeer, hoe meer je zult verkopen. Nogmaals, als je online geld wilt verdienen. Dit is een must.

4. Zet een webpagina op. Dit is uw site. Probeer het er professioneel uit te laten zien. Ik persoonlijk gebruik WordPress. Het is makkelijk te installeren en is gratis.

5. Maak uw affiliate links. Ik gebruik Yahoo admeld. Het is makkelijk te gebruiken en het creëert links die net onder je foto’s, YouTube video’s, artikelen etc. verschijnen. Dit is hoe mensen je zullen vinden en de producten kopen die je promoot. Het helpt ook met zoekmachine rankings.

Dit lijkt misschien veel werk, maar als je het gemakkelijk laat lijken. Mensen zullen denken dat je weet wat je doet. Het is niet nodig om al deze regels te lezen. Kopieer en plak gewoon uw affiliate links op de juiste plaatsen. Het is niet moeilijker dan dat. Ik heb mijn geld online en op mijn eigen met behulp van deze methode.

Inhoudsopgave
>