arrow_drop_up arrow_drop_down
Odds matcher. Sneller en beter resultaat met legaal gokken
4 oktober 2020 

Odds matcher. Sneller en beter resultaat met legaal gokken

Geld verdienen met legaal gokken is momenteel het nummer één verdienmodel wat er bestaat. Deze methode wordt ook wel Matched betting genoemd. Rick productions ( de maker van de matched betting fast start cursus) heeft ervoor gezorgd dat je de eerste drie maanden gratis gebruik kunt maken van de Odds matcher!

[[showindex]]

Wat is matched betting?

Er komen steeds meer gokwebsites waar je kunt inzetten op uitslagen van wedstrijden. Wanneer je de uitslag goed hebt voorspeld dan ontvang je geld. Verlies je dan heeft de gokwebsite winst. Zo werkt het eigenlijk.

Maar wat nu als het mogelijk zou zijn om op elke mogelijke uitslag in te zetten, win stof verlies. Je hebt dan gegarandeerd winst. Een lucratief systeem wat je niet in één dag leert. Daarom heeft Rick de cursus ontwikkeld: Matched betting fast start cursus

Leestip: Matched betting fast track cursus review. Nieuw in Nederland!

Wat is de Odds matcher?

Stel je voor. je hebt de training gevolgd en hebt ontdekt dat dit de manier voor je is om op een simpele manier geld te verdienen. Nu wil je natuurlijk nog minder werk er aan hebben en meer winst.

Logisch toch?

De Odds matcher is een stukje software die je heel veel werk uit handen gaat nemen.  Als je inzet op een uitkomst van een sportwedstrijd, is er een bepaalde kans dat je wint. Die kans heet in het Engels ‘odds'.

Bij matched betting moet je zoeken naar de beste odds en wedstrijden om de bonussen in te zetten. De Odds Matcher gaat de bookmakers en betting exchanges af om de odds te vergelijken. Daarna zorgt de Odds Matcher een tabel waarin de beste odds bovenaan staan.

Met één klik heb je direct de wedstrijd en uitkomst waarmee je de meeste winst gaat maken.

De Odds matcher gebruiken als een personeelslid?

De odds matcher kun je eigenlijk zien als een personeelslid die voor je aan het werk is. Het is een tool die 24/7 de beste odds zoekt voor je . Deze odds matcher is speciaal gebouwd voor matched betters in Nederland. De Rick Productions Odds Matcher bevat dus alleen bookmakers waar we als Nederlanders bonussen kunnen claimen.

Met de odds matcher hou je meer tijd over voor andere dingen. Nog meer geld verdienen in  een kortere tijd!

Met de odds matcher bespaar je dus ongelofelijk veel tijd. Je hoeft nooit meer handmatig te zoeken naar wedstrijden en goede odds. Je krijgt gegarandeerd 24/7 de beste odds.

De Odds matcher aanschaffen, is dit de moeite waard?

Wanneer je de odds matcher gaat aanschaffen scheelt dit je enorm veel werk en tijd. Tijd is kostbaar en die tijd kun je dan weer gebruiken om op te schalen met matched betting.

Wil je echt knallen met matched betting? schaf dan de training en de odds matcher tegelijk aan. Je gaat dan echt een kickstart maken!

Dit ontvang je:

  • Odds van 14 bookmakers
  • De beste odds voor zowel Betfair als Matchbook
  • 24/7 Toegang
  • Binnen 1 seconde is alles geladen
  • Elke 5 minuten verversing van de odds
  • Odds filter: Sorteer op odds tussen 1.0 en 30.0 met 0.1 step size
  • Liquidity filter: Sorteer op hoeveel geld er openstaat op de odds
  • Tijdsfilter: Krijg de wedstrijden tussen de tijdstippen die jij aangeeft
  • Zet de odds en commissie automatisch in de betting calculator als je op ‘go' klikt

Is matched betting voor iedereen winstgevend?

Lastige vraag, het ligt helemaal aan jezelf. Je kunt er blind instappen en kijken waar het schip strand, maar je kunt ook een training gaan volgen en de Odds matcher aanschaffen.

Matched betting heef een steile leercurve. Je moet veel details onthouden. Daarom moet je er een paar middagen goed voor zitten.

Besteed je 3-5 middagen aan de theorie en begin je met de eerste bonussen? Dan zal je een goed idee hebben over hoe het werkt. Je kunt dan al geld verdienen. Als je dan alle welkomstbonussen pakt, zal je na 2 weken op een goed niveau zitten.

Het kan iets langer duren voordat je het door en door begrijpt. Zie het als ervaring opdoen. Toen je voor de eerste keer ging fietsen kon je ook niet gelijk met losse handen toch?

Samen met de Odds matcher en de trsining van Rick heb je een goed betaalde bijbaan met een minimum aan werkzaamheden.

Bekijk hier de matched betting fast start cursus

Op deze pagina vindt je de odds matcher van Rik productions

 

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet. Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen. Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek! See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!

Wij gebruiken cookies