arrow_drop_up arrow_drop_down
Sim only abonnementen vergelijken? Alle aanbieders op een rij!
16 juni 2019 

Sim only abonnementen vergelijken? Alle aanbieders op een rij!

Sim only abonnementen vergelijken? Op deze pagina vind je de goedkoopste aanbieders van het land? Verdienwijzer heeft het voor je uitgezocht. Je kunt echt heel veel geld besparen op je sim only abonnement, meer dan je eigenlijk denkt.

[[showindex]]

De goedkoopste sim only abonnementen op een rijtje!

Met een sim only abonnement heb je in feite al een telefoon. Heel veel providers verkopen een abonnement tezamen met een telefoon. Uiteindelijk ben je dan veel meer geld kwijt.

Telefoon kopen? kies voor een refurbished telefoon

Sim only abonnementen vergelijken - refurbishedZelf koop ik altijd  een refurbished telefoon. Een refurbished telefoon is eigenlijk een tweedehands telefoon. Wanneer je refurbished vertaald betekend dit eigenlijk niets anders dan gereviseerd. De mobiele telefoons worden in het groot ingekocht. Ze worden helemaal nagekeken om te beoordelen wat de technische staat is.

Bij het grootste gedeelte wordt gelijk de batterij vervangen, dit is niet altijd nodig. Nadat de telefoon  visueel is gecontroleerd en gegradeerd, wordt er vaak ook een nieuw scherm en eventueel andere nieuwe onderdelen geplaatst, om ze weer als nieuw te laten functioneren.

Bijna alle refurbished telefoons hebben ook nog eens 1 a 2 jaar garantie!

Ga gelijk naar het goedkoopste assortiment refurbished telefoons

we gaan er nu vanuit dat je dus een geschikte telefoon hebt voor een sim only abonnement. Nu is het handig om een sim only abonnement eens te gaan vergelijken.

Waar moet je op letten bij een sim only abonnement?

Wanneer je een sim only abonnement gaat aanschaffen moet je met een aantal punten rekenschap houden:

  • Wordt er per seconde afgerekend of per minuut Wanneer er per seconde wordt afgerekend ben je veel duurder uit.
  • Wat is de prijs als je buiten je bundel belt? Komt het aantal belminuten overeen met het aantal minuten hoeveel je belt per maand?
  • is je telefoon simlockvrij? Wanneer dit niet het geval is dan heb je ook niks aan een sim only abonnement.
  • Wat is de contractperiode? Kun je tussentijds het contract verlengen of opzeggen?
  • Wat gebeurd er als je databundel wordt overschreden? Bekijk dit goed om te beoordelen dat je niet teveel kosten gaat maken

Sim only abonnementen vergelijken op deze pagina

Heb je al een goede telefoon? Bekijk dan ons aanbod van losse abonnementen. Bij een sim only-abonnement betaal je alleen voor je data, minuten en sms’jes. Sim only-aanbiedingen zijn er voor nieuwe en verlengende klanten. In onderstaande vergelijkings tool  vind je de goedkoopste sim only abonnementen van Nederland.

Bespaar honderden euro’s op je energierekening

Geld besparen op je alles in 1 pakket? Ga snel naar alle aanbiedingen

Verdienwijzer is 100% onafhankelijk en heeft goede contacten met verschillenden aanbieders. Door onze geweldige samenwerking kun JIJ straks gaan profiteren van het goedkoopste abonnement die het beste past bij jou belgedrag.

Vul je gegevens in, en deze tool rekent het automatisch voor je uit.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!

Wij gebruiken cookies