10K per maand mindset review | Jacko Meijaard

07/07/2019

minuten leestijd

Door:

Met een juiste mindset valt er uiteindelijk ontzettend veel te halen. Daarom is deze 10k per maand mindset review een artikel die je echt gelezen moet hebben!

Persoonlijk denk ik dat iedereen in Nederland wel 10k per maand wil verdienen. Ik wel tenminste! Om dit doel te bereiken is een goede mindset ontzettend belangrijk.

Wist je wel dat meer dan 50% van de Nederlanders genoegen neemt met minder salaris? Vreemde statistiek, hebben we het misschien te goed?

In dit artikel kun je een review lezen en mijn eigen ervaring over de 10K per maand mindset audiocursus van Jacko Meijaard. Ik heb deze training ook doorlopen, dus je weet straks ook wat mijn persoonlijke ervaring is.

Zonder een 10K Mindset, ga je nooit 10K per maand of meer realiseren.

Ik laat je een sneak preview zien van de verschillende hoofdstukken en je weet straks wat het mij heeft opgeleverd nadat ik de audiocursus heb gedaan.

Wat is de 10k mindset training?

De 10k per maand mindset training is een online cursus die mensen helpt om uit de ratrace te komen en meer te gaan verdienen dan ze nu verdienen.

Het leert hen hoe ze passieve inkomstenstromen kunnen creëren en hun eigen bedrijf kunnen opbouwen.

De cursus leert vooral hoe je moet denken als succesvolle ondernemer, zodat je het leven kunt gaan leiden dat je graag wilt.

Wat is de denkwijze van een miljonair?

Sommige mensen geloven dat een miljonair iemand is die veel geld heeft. Maar in werkelijkheid is een miljonair iemand met de juiste mentaliteit.

Een miljonair begrijpt dat hun manier van denken bepalend is voor hun succes of falen. Ze concentreren zich niet op de materiële dingen die ze hebben, maar in plaats daarvan op de dingen die ze willen en hoe ze die kunnen krijgen. Ze zoeken altijd naar manieren om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren.

Een miljonair weet dat het tijd, moeite en geduld kost om geld te verdienen. Maar ze weten ook dat het de moeite waard is als je de juiste mindset hebt en bereid bent om hard te werken voor wat je wilt in het leven.

Wie heeft de 10K per maand audiotraining ontwikkeld?

Jacko Meijaard heeft deze audiotraining ontwikkeld. Jacko verdient heel veel geld op internet, en vindt het geweldig dat hij nu ook anderen kan helpen om 10K per maand te verdienen. Hij verdient inmiddels veel meer, dus hij weet waarover hij praat.

Jacko treed naar de buitenwereld met www.internetsuccesgids.nl. De rest van zijn websites waar hij heel veel geld mee verdient houd hij voor iedereen geheim.

Jacko vertelde me laatst dat hij in het verleden negatieve ervaringen met zijn verdien-websites heeft gehad. Er zijn altijd mensen zijn die zijn website tot in de details gaan kopiëren, of content stelen. Daarom houd hij het nu geheim, en ik geef hem daar groot gelijk in!

wie is jacko meijaard

Ik samen met Jacko tijdens de 10k borrel

Naast de 10K per maand audiotraining heeft Jacko ook de affiliate marketing revolutie gemaakt. Hier leer je hoe je van A tot Z hoe je geld kunt verdienen met affiliate marking.

Je leert bij de affiliate marketing revolutie niet alleen hoe je een website moet maken, maar ook alle facetten er om heen. Echt super waardevol dus!

Wil je meer weten over de affiliate marketing revolutie? klik hier om naar het artikel te gaan op verdienwijzer.

Wat is de 10K per maand audiotraining?

In de 10K per maand audiotraining krijg je toegang tot meer dan 100 audio lessen. De lessen zijn onderverdeelt in:

 • introductie
 • Persoonlijk
 • Gezondheid en sport
 • Business
 • 10k+ Business ideeën
10k per maand mindset review

Module 1: Persoonlijk

In deze module gaat Jacko in op je persoonlijke situatie. 34 audiolessen staan voor je klaar. Hele inspirerende onderwerpen zoals:

 • Denk niet “ik kan dit niet”, maar “hoe kan ik dit gaan doen”
 • Visualiseer je doelen
 • Vermijd negatieve mensen
 • Rijk worden is makkelijk, rijk BLIJVEN is een ander verhaal

Een heel inspirerendemodule. Een aantal lessen heb ik per direct opgepakt en heb er ook al mijn voordelen uitgehaald.

Denk niet, ik kan dit niet, maar hoe kan ik dit gaan doen”

Module 2: Gezondheid en sport

Misschien denk je: “Wat heeft gezondheid en sport nu met een 10K per maand mindset te maken?”. dit dacht ik tenminste wel voordat ik met deze module begon. Kun je succesvol worden, als je ongezond leeft? Je prestaties worden sterk verbeterd als je fit en vitaal bent!

Enkele onderwerpen in deze module:

 • Gezondheid en mindset op 1 lijn.
 • Consistentie in vroeg opstaan.
 • Pak de fiets wanneer je kan.

Wat heb je eraan als je straks 10K per maand verdient en er niet van kunt genieten omdat je niet fit bent.

7 waardevolle audiolessen vind je in de module gezondheid en sport.

Module 3: Business

27 audio lessen staan op je te wachten als je bent aangekomen bij deze module. Enkele onderwerpen:

 • Iets beginnen is gemakkelijk, volhouden is wat anders.
 • Besteed de dingen uit waar jezelf niet goed in bent.
 • Vier je successen!
 • Neen geen genoegen 1-2K per maand.

Iets beginnen is gemakkelijk, volhouden is wat anders

Jacko tijdens deze audioles:” Iedereen kan wel een website beginnen. Iedereen kan wel met een business beginnen.  Het op lange termijn volhouden en succesvol maken is een compleet ander verhaal. 

Ik zie zoveel mensen die van het één naar het ander springen. Ze beginnen dit, ze beginnen dat, maar ze houden niets vol. Doe eens iets voor een jaar lang. Doe eens een jaar lang hetzelfde. Bouw een jaar lang aan hetzelfde en kijk wat er gaat gebeuren”.

Module 4: 10K business ideeën

In deze module leer je verschillende cases over business modellen waar je geld mee kunt verdienen. Van drones verhuren tot sportschooleigenaar.


Levenslange toegang tot de 10K per maand mindset training

Het leuke aan de audiotraining is dat er continu nieuwe lessen wordt geüpdatet. Aangezien ik veel in de auto zit heb ik de trainingen beluisterd tijdens het autorijden. Dat is dus timemanagement!

Heb je alle modules doorlopen? Dan raad ik je aan om ze nog een keer te beluisteren. In mijn geval kreeg ik toen pas de inzichten die ik voor mijn eigen mindset moest veranderen.

Je hebt dus altijd toegang tot de training, levenslang!

Mijn persoonlijke ervaring met de 10K per maand mindset audiotraining

In 2018 ben ik met de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard begonnen. Met de affiliate marketing revolutie leer je hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Met affiliate marketing promoot je iemand anders zijn product, verkoop je het product dan ontvang je daar een commissie voor.

Bij de affiliate marketing revolutie heb ik ontzettend veel geleerd. Ik wist in het begin helemaal niets.

Zeg maar dat ik op level -5 (ik had zelfs nog nooit van wordpress gehoord) ben begonnen. Nu ben ik een jaar verder en verdien ik mijn geld op internet!

De volgende stap is dat ik 10.000,- per maand hiermee wil gaan verdienen.

In december 2019 kreeg ik een mail van Jacko dat de 10K per maand mindset training was uitgerold. ik was één van de eerste deelnemers, ik ben gelijk gestart en het was een ontzettende waardevolle training!

Voor mij persoonlijk is er heel veel verandert na het volgen van deze training. een aantal punten heb ik gelijk in mijn dagelijks leven toegepast.

Ik ben veel meer gedreven om resultaten te bereiken als voorheen. …..Nee ik verdien nog geen 10K per maand, maar ben nu wel super gemotiveerd om dit te gaan bereiken!

Wanneer je financieel wilt groeien moet je uiteraard ook persoonlijk groeien. Wanneer je persoonlijk niet groeit, maar financieel wel, is de kans dat je alles kwijtraakt heel erg groot.

Er zijn ontzettend veel mensen die na een hoofdprijs in de loterij binnen enkele jaren alles weer zijn kwijtgeraakt. Dit komt omdat ze niet de juiste mindset hadden!

10k per maand mindset review: Hoe moet je starten met de audiocursus?

Wanneer je na het lezen van dit artikel besluit te starten met de 10K per maand mindset audiocursus hoef je alleen maar op deze link te klikken. het kost nu nog tijdelijk 67.- in plaats van 197.-!

Dit is een tijdelijke actie, zeg maar een earlybird actie van Jacko. Beslis daarom snel, het zou zonde zijn als je later besluit om in te stappen en meer dan het dubbele gaat betalen.

Wanneer jij je emailadres invult kom je bij het betaalscherm, waar je heel erg gemakkelijk met i-deal kunt betalen.

Wat ik je nog niet verteld heb in deze 10k per maand mindset review!

Het is niet alleen de 10K per maand mindset training. Je krijgt nog veel meer!

Dit is het bonusmateriaal wat je allemaal krijgt

 • 66% Korting wanneer je vandaag aan de slag gaat.
 • Meer dan 100+ audio’s
 • Bij elke les een geschreven uitleg
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie (je loopt geen enkel risico)
 • Alle mindset lessen om een 10K P/M inkomen te realiseren
 • Ontdek hoe je onverslaanbaar kunt worden op alle vlakken van je leven
 • Toegang tot de ISG community met meer dan 5000 leden waar dagelijks waardevolle lessen worden gedeeld
 • 10K P/M business ideeën waar je direct mee kunt beginnen
 • Levenslange toegang
 • …..Nog veel meer!
Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Het is geen geheim dat netwerkmarketing best lastig kan zijn in het

7 redenenen waarom mensen falen met network marketing

De term artificial intelligence kom je steeds vaker tegen. In onze huidige

4 manieren om Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

Wil je starten met dropshipping? dan kan dit wel eens een heel

Starten met dropshipping? Zorg dat je deze 10 punten goed voor elkaar hebt!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>