Starten met Affiliate marketing. Leer het in 10 dagen!
20 september 2020 
11 min. leestijd

Starten met Affiliate marketing. Leer het in 10 dagen!

Starten met affiliate marketing en je weet niet hoe je dit moet aanpakken? In deze blog ga ik je dit allemaal uitleggen. Ik ga je ook gelijk waarschuwen voor de valkuilen die ik allemaal al heb meegemaakt.

Wanneer je kijkt naar de titel van deze blog: “Starten met Affiliate marketing. Leer het in 10 dagen!” Dit wil nog niet zeggen dat je na 10 dagen meteen bakken vol met geld kunt gaan verdienen.

In 10 dagen weet je wel hoe het allemaal werkt en heb je de basis klaar staan hoe jij je doel (bakken met geld verdienen) kunt gaan bereiken.

In het kort: Wat is affiliate marketing ook alweer?

Affiliate marketing is een online verdienmodel wat eigenlijk supersimpel is. Je promoot iemand anders zijn product. De bezoeker stuur je naar de adverteerder. Hij of zij doet een aankoop en hier ontvang jij een beloning voor. Een zogenaamde commissie.

Je kunt iets promoten via een website. Maar via social media of adverteren is het ook heel erg goed mogelijk.

Hoe hoog kunnen de commissies zijn met affiliate marketing?

De hoogte van de commissies zijn verschillend. Je kunt producten promoten van bol.com waarvan de commissies niet heel erg hoog zijn. Aan de andere kant. Verkoop je heel erg veel dan kan het oplopen tot enkele honderden euro’s per maand.

Ik ben zelf fan van het promoten van digitale producten zoals trainingen, cursussen en health producten. Deze commissies zijn vaak hoger. Een commissie van 180,- is dan vaak heel normaal.

Maar met 15 keer 10,- per week ben je ook snel tevreden.

Wederkerende commissies

Dit is nog veel mooier! commissies die iedere maand gewoon weer terugkomen. Dit zie je vaak bij software producten. Stel je voor je hebt 100 mensen waarvan je maandelijks 25,- commissies voor krijgt. Je hebt dan al een passief inkomen.

Het internet is dan een geldautomaat!

Voorbeelden van wederkerende commissies:

 • Enormail – Enormail is een e-mail marketing programma die je uiteindelijk voor je business kunt gaan gebruiken.
 • Phoenix – Phoenix van IMU is het websitesysteem waar ook deze website op gebouwd is. Super converterend en ideaal voor affiliate marketing
 • Plug & Pay – maak simpel betaalknoppen op je website

Meer over de internet marketing universiteit? Lees de review

Starten met affiliate marketing? Hoe en waar kun je dit leren van een professional?

Ik ben in 2018 begonnen met affiliate marketing. Net als jou waarschijnlijk wist ik er helemaal niets van. Ik ben me erin gaan verdiepen en kwam op internet de affiliate marketing revolutie tegen van Jacko Meijaard.

Ik ben op zoek gegaan naar ervaringen van anderen en kwam tot de conclusie dat dit de manier was om het vak te leren. Mijn eerste website die ik met behulp van de trainingen op heb gezet was www.perfectevoeding.nl

In het begin duurde het lang voordat ik mijn eerste commissie kreeg. Na ongeveer drie maanden was het zover. Een commissie van 15,-! Het werkt! Wat kun je dan blij zijn met 15,-!

Het slaat eigenlijk nergens op maar ik krijg nog steeds kippenvel als ik daar aan terugdenk. ….. En nu? Perfectevoeding.nl levert steeds meer geld op.

Op perfectevoeding.nl komen meer  dan 50.000 enthousiaste bezoekers per jaar, daar ben ik best trots op!

Inmiddels kijk ik er niet meer raar van op dat je een commissie ontvangt. Soms meerdere commissies op één dag!

Ben je nu nieuwsgierig naar de affiliate marketing revolutie: Bekijk het hier. Of lees eerst mijn review even op deze website.

stoppen met werken? Dat wil jij toch ook wel?

Ik heb dus zelf in het verleden de training van Jacko gevolgd. Uiteindelijk heb ik me ook aangesloten bij de 10K per maand club van de affiliate marketing revolutie. Hier betaal je dan wel eenmalig een fiks bedrag voor. Maar je krijgt dan nog meer begeleiding.

In dit geval is Jacko mijn persoonlijke mentor en kan dagelijks bij hem aankloppen voor tips en informatie.

next level affiliate marketing dus.

Er zijn inmiddels meerdere personen zeer succesvol geworden met affiliate marketing.

Eentje daarvan is Paco Vermeulen. Op het forum van de affiliate marketing revolutie is Paco vaak te vinden. Hij is succesvol, en tikt nu maandelijks de 10K aan. Het zal me niks verbazen als hij binnenkort naar de 20k of 30k per maand gaat.

starten met affiliate marketing paco vermeulen

Paco deelt niet alleen zijn tips maar is net als ik nieuwsgierig naar de tips en ervaringen van andere marketeers op het forum. Het forum telt inmiddels meer dan 9000 leden. en is één grote kennis en ervaring centrum. Uniek in Nederland. Nergens anders vind je zoveel kennis op een forum over affiliate marketing.

Wie is Paco Vermeulen?

paco vermeulen affiliate marketing

Paco Vermeulen is een 33 jarige ondernemer. Hij is geboren in Brazilië, opgegroeid in Boskoop. Hij is de oprichter van pianolesonline.com (de grootste piano-site van Nederland & België met +25.000 leden). Hij is ook oprichter van interestexplorer.io (software voor Facebook adverteerders met +7000 gebruikers)

Met zijn affiliate werkzaamheden pakt hij + €10.000 per maand winst uit affiliate promoties. Hij weet dus waar hij het over heeft. Paco is al ruim 12 jaar ondernemer en heeft al heel veel dingen geprobeerd.

Van bloggen, tot online cursussen maken, software ontwikkelen, websites maken, affiliate zijn, bedrukte t-shirts verkopen, en nog veel meer.

Paco: “Mijn belang is om m’n kennis en ervaring in een praktische cursusvorm aan te bieden om daarmee te voorzien in de groeiende behoefte die ik om me heen zie ontstaan”.

Affiliate marketing in 10 dagen

affiliate marketing in 10 dagen

Paco Vermeulen heeft sinds kort een geweldige waardevolle training ontwikkeld: Affiliate marketing in 10 dagen. Wil je starten met affiliate marketing, dan adviseer ik je om eerst de affiliate marketing revolutie te gaan volgen van Jacko Meijaard.

Heb je dan de basis klaar dan ga je gelijk door met de training van Paco Vermeulen!

Wat leer je allemaal van Jacko Meijaard?

Wanneer je wilt starten met affiliate marketing heb je waarschijnlijk nog nooit een website gemaakt. Ook wil je graag weten hoe emailmarketing, SEO en een domeinnaam aanvragen werkt. Dit leer je dus allemaal in de Affiliate marketing revolutie

Verder:

 • inspiratie en motivatie
 • Starten met affiliate marketing
 • Website inrichten
 • Website live zetten
 • Hoog scoren in google
 • Meten is weten ( google search console en google analytics)
 • Email marketing
 • Verschillende affiliate programma’s
 • en meer… je hebt namelijk meer dan 70 video lessen

Samengevat: Bij Jacko Meijaard leer je de basis. dit is een prima kickstart als je een online business wilt gaan starten. 

Gelijk starten met de affiliate marketing revolutie? 30 dagen niet goed geld terug garantie

Wat leer je allemaal van Paco Vermeulen?

Heb je de basis van affiliate marketing al onder de knie dan adviseer ik je om gelijk door te knallen met de cursus ‘Affiliate marketing in 10 dagen’ van Paco Vermeulen.

Deze training is geschikt voor:

 • Mensen die al met affiliate marketing bezig zijn, maar waarbij ’t nog niet echt wat oplevert.
 • Ondernemers, ZZP’ers, freelancers etc. die een extra bron van inkomsten willen creëren.
 • Website eigenaren die een slimme manier zoeken om meer aan hun site te verdienen.

Volgens de website van Paco is het niet geschikt voor mensen die nog geen eigen website hebben en personen  die er geen moeite voor te hoeven doen. Mensen die denken dat ze slapend rijk kunnen worden hoeven ook niet te beginnen aan deze training.

Niet voor dummies dus. Een cursus voor de mensen die echt door willen knallen met tips van iemand die de skills al heeft ontdekt!

Paco leert je:

 • Je leert het affiliate marketing speelveld kennen.
 • Het affiliate marketing speelveld 
 • De “geld-lekken” in affiliate tracking 
 • Click tracking tools en link cloaking
 • De essentiële spelregels
 • Het 10X principe van top-affiliates 
 • Clicks converteren naar commissies
 • De oerkracht van story-selling 
 • Het perfecte product om te promoten 
 • Vind jouw winnende product 
 • Content template voor lezers & Google

Misschien dat dit je helemaal niets zegt, maar dit is echt affiliate marketing voor gevorderden. In de training van Paco ga je net even een stap verder. Daarom sluit dit ook heel erg goed aan op de Affiliate marketing revolutie.

Verdien ik na deze trainingen bakken vol met geld?

Om veel geld te verdienen heb je een aantal belangrijke skills nodig:

 • Mindset
 • doorzettingsvermogen
 • Leergierig

Heb je niet deze eigenschappen dan gaat het nooit wat met je worden. dit klinkt mischien een beetje hard maar het is wel de realiteit!

Je moet er bewust van zijn dat je moet investeren in jezelf. We hebben ook allemaal moeten leren praten, lopen, fietsen, zwemmen, auto rijden en meer.

Affiliate marketing moet je ook leren. En daar moet je voor investeren. 

Wanneer je dus door blijft knallen, nooit de moed op gaat geven dan is er inderdaad een grote kans dat je net als andere marketeers bakken vol met geld kunt gaan verdienen. Het ligt dus helemaal aan jezelf!

Starten met Affiliate marketing. Leer het in 10 dagen!

Op dit moment kun je starten voor 197,– . Voor een aantal kan dit best veel geld zijn. Denk er dan eens over na hoe lang het duurt voordat je dit geld terugverdient!affiliate marketiing in 10 dagen

voor 197,- ontvang je:

 • Levenslang toegang tot het online programma (5+ uur lesvideo’s), bijbehorende downloads en updates.
 • Een doelgericht actieplan om (binnen 10 dagen) je éérste winstgevende affiliate content te publiceren.
 • De onbetaalbare skills om geld te verdienen zonder je tijd in te ruilen. Dat verleer je nooit, kan je niet afgepakt worden én kun je eindeloos herhalen.
 • alle 11 lessen die ik je al eerder heb verteld in dit artikel.

Uiteraard is er een niet goed geld terug garantie (binnen 14 dagen) Dit geld echter niet als je meer dan 5 lessen al hebt gevolgd.

Bekijk hier de training : affiliate marketing in 10 dagen (GRATIS PROEFLES)

Conclusie: Starten met Affiliate marketing. Leer het in 10 dagen

In dit artikel heb ik je uitgelegd hoe je moet starten met affiliate marketing. Ik heb de stappen zelf al doorlopen en verdien nu dus na twee jaar mijn geld via internet. Heb jij ook deze droom dan kan ik je alleen maar adviseren om je goed voor te bereiden en de moeite moet gaan nemen om een training te gaan volgen.

Het is daarom het beste om te starten met de training van Jacko Meijaard: De affiliate marketing revolutie. Deze kun je volgen voor maar 47,-. Heb je daarna je basis klaar? Ga dan gelijk verder met de training van Paco Vermeulen: Affiliate marketing in 10 dagen.

Uiteindelijk heb je in het totaal ongeveer 250,- uitgegeven, maar je bent dan wel voor dat geld super getraind om een passief inkomen op te bouwen.

Open eens een winkel. Hoeveel geld ben je dan kwijt? Daarom is afilliate marketing een spot goedkope manier om geld te gaan verdienen!

Hierna komt het punt om het allemaal uit te gaan voeren. Je gaat dan merken dat het dan aankomt op kopiëren en plakken wat je allemaal geleerd hebt!

aanmelden:

 

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!