De toekomst van bitcoin. 10 redenen waarom je NU bitcoin moet kopen.

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De toekomst van bitcoin. 10 redenen waarom je NU bitcoin moet kopen.

Laatste update: 28/07/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

de toekomst van bitcoin

De bitcoin is nu ongeveer 12 jaar op de markt en het was een lange reis voordat het zijn huidige hype bereikt heeft. Om eerlijk te zijn, Als ik zelf 12 jaar geleden ooit van bitcoin had gehoord dan had ik het zeker aangeschaft. 

Helaas….   Ik ben weer eens te laat!

En vandaag ben ik er zeker van dat de meesten van jullie zich in dezelfde situatie bevinden. Wat is de toekomst van bitcoin? Heeft het nog zin om bitcoin aan te schaffen? Daarom ga ik je helpen met dit artikel.

let op:

Ga x10 met je crypto!  Bekijk via deze link de actuele prijs.

Wat is de toekomst van bitcoin? 

Bitcoin heeft de afgelopen jaren ontzettend veel aandacht gekregen. 

De prijs ging gigantisch omhoog en nu is één bitcoin $ 48240 waard (peildatum 16-12-2021)

Bitcoin is een nieuwe activaklasse geworden. Nog niet zolang heeft zelfs het land El Salvador bitcoin erkend als een valuta. Wat is de volgende stap voor deze cryptomunt? 

We kunnen verwachten dat de cryptocurrency-markt voor onze ogen aanzienlijk zal groeien.

Volatiliteit van bitcoin

Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies zijn de afgelopen tien jaar echt geweldige investeringsmogelijkheden geweest. Er is echter veel volatiliteit geweest in de cryptowereld. 

Recente bewegingen van overheden over de hele wereld zouden suggereren dat cryptocurrency goed voorbereid is op meer acceptatie en groei. 

Dus, als je overweegt om in bitcoin te investeren, overweeg dan de onderstaande vragen voordat jij je beslissing neemt.

#1 Bitcoin is de nummer 1 in marktkapalisatie

Bitcoin blijft de nummer één cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie en handelsvolumes.  Het heeft ook een enorme impact als het gaat om het definiëren van trends in andere cryptocurrencies. 

Het lijdt geen twijfel dat Bitcoin de komende jaren de aandacht van mensen zal blijven trekken, maar kan het zijn snelle prijsstijging voortzetten? 

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de toekomst van bitcoin en bepalen of het een goede investering is voor je crypto portefeuille.

Op BitVavo kun je nu voor €1000.- gratis handelen met crypto. Lees mijn review of meld je via deze link gelijk aan bij BitVavo

#2 Bitcoin: meest liquide betaalmiddel ter wereld

Bitcoin is de beste cryptocurrency ter wereld omdat het de meest liquide is, met een enorm aantal beurzen die erop handelen. 

Het was ook een van de eerste digitale valuta's ooit gemaakt en heeft de grootste marktkapitalisatie. Dit zijn slechts enkele van hun sterke punten. 

Als je overweegt om in Bitcoin te investeren, is dit waarom u eerst uw huiswerk moet doen: "Veel experts geloven dat Bitcoin goud zal vervangen als de nummer één opslag van waarde in de wereld". 

Op 3 januari 2010 stuurde een programmeur genaamd Satoshi Nakamoto een e-mail naar zijn klant. Er stond: "Ik heb gewerkt aan een nieuw elektronisch geldsysteem dat volledig peer-to-peer is, zonder vertrouwde derde partij." Op dat moment werkte hij aan de whitepaper voor Bitcoin. Pas drie maanden later bracht hij de eerste versie van het protocol uit. De rest is geschiedenis...

 #3 Crypto currency experts verwachten dat Bitcoin een gouden toekomst heeft

Bitcoin is tot nu toe een geweldige investering geweest. Maar wat brengt de toekomst precies?  De meningen van cryptocurrency-experts wegen mee.

Bitcoin (BTC) is de afgelopen tien jaar 's werelds best presterende valuta geweest. Maar sommigen zijn bezorgd dat Bitcoin zijn potentieel als een levensvatbare valuta niet zal waarmaken - of dat het kan doorbreken in de mainstream en wereldwijde acceptatie kan bereiken. 

Het is de moeite waard om te overwegen of Bitcoin in de toekomst een goede investering zal zijn. 

Als je in 2010 $ 100 aan bitcoin hebt gekocht, zou het vandaag meer dan $ 2 miljoen waard zijn.

 #4 De prijs gaat stijgen naar mate meer mensen bitcoin gaan kopen

Bitcoin is een valuta zonder grenzen, dus zijn er verschillende andere cryptovaluta ontwikkeld door teams met verschillende achtergronden. De meeste cryptovaluta zijn open-sourced.

Het juiste moment om bitcoin te kopen hangt af van je instap- en uitstapmoment. Het potentiële rendement op de investering wanneer je bitcoin koopt is hoog. De prijs van bitcoin zal stijgen naarmate meer mensen het gaan gebruiken.

Daarom hebben heel veel grote bedrijven geïnvesteerd in Bitcoin. Zij zien het potentieel in om als eerste een marktaandeel te veroveren. Kleine bedrijven beginnen ook bitcoin te accepteren als betaalmiddel omdat ze geen extra kosten hoeven te betalen voor het verwerken van transacties. 

De kosten die worden aangerekend door creditcardbedrijven of online betalingsgateways worden vermeden bij bitcoin-betalingen.


Verdubbel je Cryptowinsten!

Alles wat je moet en wilt weten over Bitcoin en Crypto. Zeer uitgebreide video training met praktische tips. De hoogst gewaardeerde bitcoin training van Nederland!

#5 bitcoin heeft steeds meer toepassingen

Bitcoin heeft meerdere toepassingen: het kan worden gebruikt als beleggingsinstrument en als betaalmiddel.

Je denkt misschien dat het kopen van bitcoin veel weg heeft van een lot uit de loterij. Dat is niet al te ver van de basis. 

En net als het kopen van tickets voor een loterij, zijn hier enkele gerenommeerde bronnen die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw investering soepel verloopt:

Experts verwachten een nieuwe golf van beleggers die de markt zullen betreden. Je leest de berichten in de media en creditcardmaatschappijen zijn begonnen hun klanten in BTC te laten betalen. 

Hoeveel van deze nieuwe investeerders doen een kleine aankoop en verkopen het vervolgens omdat ze geld nodig hadden om de hypotheek te betalen? 

Er zijn veel mensen die te laat in de wereld van bitcoin zijn gekomen, gewoon denkend dat ze snel rijk zullen worden omdat de prijs van Bitcoin blijft stijgen. 

Bitcoin is een digitale valuta. Een peer-to-peer systeem van geld dat volledig grenzeloos en gedecentraliseerd is. Het heeft geen enkele controlerende autoriteit zoals een centrale bank.

#6 Bitcoin was de eerste cryptocurrency en de populairste!

Bitcoin was de eerste cryptocurrency en is nog steeds de populairste. Het is een peer-to-peer betalingssysteem waarbij transacties rechtstreeks tussen gebruikers plaatsvinden, zonder tussenpersoon. 

Deze transacties worden geverifieerd door netwerkknooppunten en vastgelegd in een openbaar gedistribueerd grootboek, de zogenaamde blockchain. De blockchain voorkomt dubbele uitgaven zonder centraal toezicht terwijl de anonimiteit van gebruikers behouden blijft...

Bitcoin werd uitgevonden door een onbekende persoon of groep mensen onder de naam Satoshi Nakamoto en in 2009 vrijgegeven als open-source software.

Het wordt nog niet beschouwd als wettig betaalmiddel zoals door de overheid gesteunde wereldwijde valuta, maar het wordt door sommige handelaren gebruikt om goederen en diensten te verkopen zonder aanzienlijk waardeverlies.

#7 Bitcoin is geen oplichterij (Scam)

Bitcoin is geen oplichterij, maar het is ook geen echte valuta. Het heeft geen centrale bank die de geldvoorraad reguleert en controleert.

Bitcoins zelf proberen te minen is eigenlijk  nutteloos. Je kunt net zo goed speculeren op bitcoinprijzen in plaats van energie te verspillen aan minen

Hetzelfde geldt trouwens voor alle andere cryptocurrencies. Verspil je elektriciteit niet. Niet aan beginnen!

Als je goud wilt kopen, ga je niet zelf goud uit de grond graven. Je koopt het van een goudverkoper of goudbeurs, die het aan je levert in ruil voor geld.

Dat is wat cryptocurrency exchanges doen: ze verbinden kopers en verkopers en nemen een commissie voor zichzelf. 

Het verschil is dat u voor cryptocurrencies betaalt met uw nationale valuta (dollars, yuan, euro's, enz.), terwijl u met goud moet betalen in fysieke goudstaven of munten - wat nogal omslachtig kan zijn.


De meest gewaardeerde crypto cursus

Alles wat je moet en wilt weten over Bitcoin en Crypto. Zeer uitgebreide video training met praktische tips. Nu tijdelijk een welkoms geschenk ter waarde van 100,-!

De hoogst gewaardeerde bitcoin training van Nederland!

.

#8 Bitcoin wordt schaars! Straks is het uitverkocht

De vraag "waarom zou je bitcoin kopen?" is een veel gestelde vraag die veel mensen stellen. Sommigen zien het als de toekomst van valuta, anderen als de toekomst van investeringen, maar de meeste mensen begrijpen gewoon niet hoe het werkt, of waarom ze het zouden moeten vertrouwen. 

De beste manier om hierover na te denken is om het kopen van Bitcoin te vergelijken met het kopen van goud. Als je goud koopt, koop je niet echt goud. 

Je investeert eigenlijk in goud, en de waarde van je investering hangt af van de zeldzaamheid van goud op aarde en hoeveel je ervoor kunt verkopen. 

Hetzelfde kan gezegd worden van Bitcoin. De eigenlijke valuta is schaars, maar wat dit het meest waardevol maakt is het feit dat het waarde heeft op andere plaatsen. 

Net als bij goud, zijn er maar zoveel bitcoins die bestaan. Bitcoins moeten "gemined" worden, en zodra er 21 miljoen zijn gecreëerd (wat rond 2140 zal gebeuren), zullen er geen nieuwe bitcoins meer worden gemaakt.

De zeldzaamheid van Bitcoin maakt het ook een zeer goede investering, omdat er zo weinig van in omloop zijn vergeleken met standaard fiatvaluta's. 

Er is niets vergelijkbaars in de wereld van vandaag, wat betekent dat het waardepotentieel hoog is voor slimme beleggers die weten hoe ze moeten instappen.

#9 Bitcoin is onafhankelijk van andere markten

Bitcoin is onafhankelijk van andere markten. Wanneer de beurzen naar beneden vallen, wordt BTC niet beïnvloed. Dit is natuurlijk een algemene verklaring, maar het feit dat Bitcoin het antwoord is op de laatste crash, laat zien dat het een ontsnapping kan worden tijdens de volgende. 

Het biedt de mogelijkheid om investeringen te diversifiëren op een plaats die volledig onafhankelijk is van banken.

#10 Nu Bitcoin kopen in verband met de transactie kosten die hoger gaan worden

Crypto wordt steeds populairder en er komen dan ook steeds meer brokers op de markt. Ik weet haast wel zeleker dat de tranactiekosten dan ook gaan stijgen. Nu kopen is later de vruchten plukken 

Is Bitcoin een goede investering voor de toekomst? Veel analisten hebben gezegd dat Bitcoin zijn prijskaartje van $ 63.000 niet verdient. Sommigen zijn zelfs zo ver gegaan om het een enorm Ponzi-scheme te noemen. 

Ze geven een duidelijke redenering waarom ze in deze aantijging geloven. Andere analisten noemen de opkomst van Bitcoin een goed teken voor de cryptocurrency-markt in het algemeen. Het heeft zijn legitimiteit in de ogen van beleggers vergroot.

 Wat ooit een ruwe diamant van een idee was, is nu een waardevolle investering voor de toekomst geworden. Met een marktkapitalisatie van meer dan 400 miljard USD wint Bitcoin voortdurend aan wereldwijde tractie.

 Bitcoin is uitgegroeid tot een populair alternatief voor beleggingen. Maar Bitcoin heeft een zeer volatiel verleden achter de rug, met enorme prijsschommelingen. Het is belangrijk op te merken dat de waarde van je investering zowel kan dalen als stijgen en wordt beïnvloed door veranderingen in wisselkoersen. 

Conclusie: Waarom je nu bitcoin moet kopen

Bitcoin zal in de toekomst niets of juist een fortuin waard zijn. Dat is de aard van zeer speculatieve investeringen zoals Bitcoin. Naarmate echter meer en meer mensen deze cryptocurrency beginnen te adopteren en accepteren in ruil voor goederen en diensten, zal het opwaartse potentieel ervan duidelijker worden. 

Bitcoin is een digitale valuta en heeft geen fysieke vorm. Niemand controleert het omdat het gedecentraliseerd is.

 Bitcoin is de meest gebruikte digitale valuta die de afgelopen twee jaar in waarde is toegenomen. 

Maar is het echt veilig en beveiligd? Of kun je beter high-tech, made-complex investeringen vermijden en in plaats daarvan een lekker kopje koffie kopen? 

Het is duidelijk dat het gebruik van bitcoin als betaalmiddel nog in de kinderschoenen staat. 

Echter, een van de meest opwindende dingen aan deze technologie is het potentieel. Het antwoord op de vraag waarom je bitcoin zou moeten gebruiken, is dat als je iets nieuws wilt opbouwen, je bitcoin zou moeten gebruiken. 

Hoewel dit artikel soms obscuur of verwarrend voor je kan zijn, hoop ik dat je nu een beter beeld hebt gekregen van bitcoin en wat de mogelijkheden ervan zijn voor de toekomst.

Bitcoin wordt steeds meer waard, let maar op! 

Bitcoin groeit. Steeds meer mensen raken erbij betrokken, en het is een wereldwijde munt geworden die door geen enkel land of bedrijf genegeerd kan worden. 

Het zal de manier veranderen waarop we zaken doen, de manier waarop we geld uitgeven en de manier waarop overheden met elkaar omgaan. 

Het beïnvloedt ons leven op dit moment, als je het nog niet hebt gemerkt.  

Je hebt iemand erover horen praten op een of andere plek. 

Bitcoin bestaat echt, en het verandert alles, van grote bedrijven tot de internationale financiële wereld. We konden alleen maar hopen op zo'n innovatie in de eenentwintigste eeuw, maar het is uitgekomen - en dat is waarom je NU zou moeten investeren in bitcoin.

Er zijn geen garanties in dit artikel. Alles wat je leest is mijn eigen mening. Ik ben geen belegging of crypto adviseur.


De Bitcoin Masterclass

Alles wat je moet en wilt weten over Bitcoin en Crypto. Zeer uitgebreide video training met praktische tips. Nu tijdelijk een welkoms geschenk ter waarde van 100,-!

De hoogst gewaardeerde bitcoin training van Nederland!

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>