DAD (Digital Art Dealers) Passief verdienen met NFT’s

06/03/2022

minuten leestijd

Door:

In dit uitgebreide artikel ga ik je mee nemen in de wereld van NFT's. Ik laat je zien hoe je met Digital Art Dealers een passief inkomen kunt opbouwen. 

DAD (digital art dealers) is een nieuw bedrijf waar je nu je positie kunt pakken om gelijk vanaf de top mee te doen. NFT's gaan de komende jaren  SKY HIGH! Deze boot mag je niet missen dus. 


Waarom is dit het moment om te starten met NFT's?

Als je op Google gaat zoeken naar informatie over NFT's dan kom je erachter dat dit een enorm potentieel is voor de toekomst. Alle slimme investeerders zijn er inmiddels al ingestapt. 

Ik denk dat dit in vergelijking staat met de introductie van de Bitcoin destijds. Toen de bitcoin werd geïntroduceerd waren er heel veel mensen die zeiden dat je GEEN bitcoin moest kopen. 

"Dit wordt toch niks", werd er door vele gezegd. Als je bij de introductie van de Bitcoin wel was ingestapt dan was je nu misschien wel multi miljonair geweest!


BTC koste in de beginperiode 10 cent, nu is 1 BTC 40.000 dollar waard!


Hetzelfde is nu het geval met NFT's. Dit gaat de komende jaren gigantisch knallen! DAD (digital art dealers) heeft dit allemaal in een speciaal jasje gegoten zodat jij op meerdere manieren geld kunt verdienen met NFT's 

Wat zijn NFT's?

NFT staat voor non fungible (vervangbaar) token. Het is een token dat niet vervangbaar . NFT is een digitaal bewijs, oftewel eigenschap wat geparkeerd is in de blockchain. 

Je kan heel veel items digitaliseren:

 • een exclusief horloge
 • digitale kunst. 
 • tickets
 • Boeken
 • berichten


Jack Dorsey, de bedenker van Twitter, verkocht zijn allereerste tweet ooit voor €2.9 miljoen.


 Laten we eens wat dieper ingaan op digitale kunst. Dit gaat een enorme vlucht nemen. Als je gaat zoeken op internet dan zie je dat sommige digitale kunst voor 100.000 dollar verkocht wordt, terwijl het voor maar een paar honderd dollar gemaakt is. 

Als jij in je digitale portfolio NFT's hebt dan heb jij het nieuwe goud in handen. Je koopt het nu voor een laag bedrag en als je de trend van de bitcoin gaat volgen dan kan er iets heel speciaals gaan gebeuren. 

Digitale kunst is wat je koopt voor een laag bedrag en wat je voor een hogere prijs weer gaat verkopen. 

Op het moment dat jij de eigenaar bent van digitale kunst. dan gaat je nettowaarde gegarandeerd omhoog!


DAD (Digital Art Dealers) en NFT's. Hoe werkt het?

DAD is een uniek platform waar jij de NFT's kunt aankopen en er op verschillende manieren geld mee kunt verdienen. Het is een "All for you done" systeem.

Wat ook waardevol is als jij een digital art dealer wordt is dat jij ook een commissie kunt verdienen. Als jij digitale kunst gaat kopen dan krijg je een plek in de matrix. 

Naarmate er mensen bijkomen in de matrix worden de commissies verdeeld. De mensen hoeven niet persoonlijk door jou worden aangebracht. maar als ze in jouw structuur komen verdien je daar ook een commissie over

Uiteraard verdien je meer als je ze zelf aanmeld verdien je nog meer. 


Als jij DAD gaat promoten dan wacht er een gouden toekomst op je! 


Drie manieren om geld te verdienen met DAD (Digital Art Dealers)

Er zijn meerderde manieren om geld te verdienen met DAD. 

 • NFT's aankopen / verkopen / houden.  
 • DAD delen met je vrienden (promoten dus) Je ontvangt dan 10% commissie
 • Structuur commissie (3x12 geforceerde matrix ) 

Het belangrijkste is om een aantal NFT's in je bezit hebt. Ze gaan gegarandeerd stijgen, let maar op! 

Wil jij ook op meerdere manieren

geld verdienen met NFT's?

Wat houd de structuur commissie in van DAD?

Hier hoef je niks voor te doen. Je hoeft alleen maar een pakket aan te schaffen en je gaat verdienen, De structuur commissie is een forced matrix 3x12 ( De kenners in de wereld van network marketing weten dat dit een hele mooie matrix is waar je geen invloed hebt waar je terecht komt. 

Het is een geforceerde matrix, iedereen wordt dus op volgorde geplaats van je aanmelding. Iedereen krijgt zijn eigen matrix van 3x12 onder zich. In die matrix kunnen er heel veel personen bijkomen:

 • Vanuit je sponsor
 • Vanuit het bedrijf
 • Door jezelf

Op het moment dat jij ze zelf aanmeld komen ze in je persoonlijke matrix en ontvang je 10% van hun aanschaf. (van links naar rechts en van boven naar beneden)

Op het moment dat ze in je matrix zitten ontvang je 5% van ieder pakket wat ze hebben aangekocht. En die levels gaan 12 lagen diep. Je kunt dan enorm veel gaan verdienen, duizenden of meer! 

Hou er rekening mee dat er een gigantische overspill kan komen van bovenaf, Dat is het voordeel om nu tijdens de prelaunch in  te gaan stappen

Hoe ziet de Forced 3x12 matrix eruit?

Jij staat helemaal bovenaan. Je hebt drie posities op je eerste lijn en zo gaat dit twaalf legen diep. Iedereen wordt op volgorde geplaatst. Meld jij je aan dan wordt je automatisch geplaatst op de lege plekken. 

DAD Digital art dealers

Het belangrijkste: Hoeveel kun je verdienen bij DAD (Digital art Dealers)?

Ik ben er voor je ingedoken en kwam tot een schokkende ontdekking. Je kunt giga veel verdienen met DAD. Ik ben uitgegaan van 6 lagen. Officieel is het twaalf maar toen werden de bedragen zo gigantisch hoog en ben ik er maar mee gestopt, 

Bekijk onderstaande grafiek maar eens. Bizar gewoon! 

dad digital art dealers

Wat zijn de pakketten bij DAD (Digital Art Dealers)

Wanneer je gaat starten met DAD kun je kiezen uit verschillende instapmogelijkheden. Vanaf $125,- kun je al instappen. Laten we als voorbeeld even het rode pakket nemen:

 • kosten $125,- 
 • Je betaald dit met Bitcoin of Ethereum
 • Je bent dan gelijk eigenaar van een stukje digitale kunst voor 1/81e deel. Dus je deelt de waarde van dit object met 80 andere investeerders.
 • Er gaan met het rode pakket 3 levels open in de matrix. 

Wanneer je dus met minder mensen het kunstobject deelt des te hoger je opbrengsten zijn. Simpel toch?

dad pakketten

Iedere 90 dagen moet iedereen zijn pakketten vernieuwen. Aangezien er veel verdiend word gaat waarschijnlijk iedereen een duurder pakket nemen. Er wordt dan door jou ( en de anderen) steeds meer verdiend.

Het kan dus uiteindelijk ontzettend hard gaan!

Alles begint klein met Digital art dealers. Het begint met drie mensen, Wie ken jij voor wie dit interessant is.? Je ontvangt 10% op je inschrijvingen. 

Vinden jouw drie personen ook anderen? Dan ontvangen zij ook 10% Als ze dan uiteindelijk besluiten om een groen of blauw pakket aan te schaffen, dan gaan de 9 of 12 lagen open en wordt het nog leuker! Dan ga he 5% pakken op alles wat gebeurd in de structuur van al die lagen!

DAD digital art dealers

Nu ben jij aan de beurt!

Wat ga je doen?  Ik snap heel erg goed dat je nog  ontzettend veel vragen hebt. Ik ben er voor om je te begeleiden zodat je straks op auto pilot geld kunt verdienen met DAD. 

Binnenkort gaan we starten met zoom presentaties, webinars en op het YouTube kanaal van Rob Buser staan ongelofelijk veel video's met uitgebreide uitleg. 

Dit is het juist moment om te starten met deze business omdat je dan gelijk een toppositie hebt in een bedrijf wat de komende tijd gigantisch hard gaat groeien. 

Of kies je voor:

 • Je geld op de bank zetten en hopen dat de rente omhoog gaat? 
 • Instappen in een scam bedrijf die je gouden bergen beloofd die ze nooit kunnen waarmaken? 
 • Een bijbaantje beginnen en dubbele uren draaien?

Echt..... Deze business is zo gemakkelijk op te schalen. Je hoeft niet te rekruten als je dat wilt, Kies je er wel voor om dit te gaan doen, en je doet het op de juiste manier dan zien we elkaar vast wel een keer op het strand van een prachtig tropisch eiland. 

Heb je hulp nodig om je marketing strategie op te starten? Ik help je daarmee, 100%   


Wil jij ook op meerdere manieren

geld verdienen met NFT's?Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Eindelijk is het boek de “laptop Lifestyle” van Jacko Meijaard uitgekomen. Groot

Laptop Lifestyle kopen? Het (GRATIS) waardevolle boek van Jacko Meijaard!

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te

Wie is Jacko Meijaard? Dankzij Jacko bakken met geld verdienen?

Wil je graag iets met crypto doen maar door het gebrek aan kennis

BitbrokerTrade review. Op autopilot traden zonder verlies!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>