Hoe kun jij extra geld verdienen in 2021? Dit kan wel eens de oplossing zijn!

24/12/2020

minuten leestijd

Door:

Heel veel mensen willen dolgraag in 2021 wat extra geld bijverdienen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Hat kan maar zo zijn dat je (tijdelijk) zonder werk zit. Je bent niet tevreden met je huidige salaris.

Je hebt een vreselijk duur jaar gehad omdat je onverwachts allerlei onkosten hebt gehad.

Of ben je gewoon toe aan wat nieuws? Een nieuwe uitdaging?

Extra geld verdienen in 2021

Er zijn verschillende mogelijkheden om extra geld bij te verdienen in 2021. Je kunt er nog een baan bij gaan zoeken, maar zit je daar zelf op te wachten? Eerst 8 uur bij je huidige werkgever aan het werk en daarna nog een keer elders aan de bak?

We leven in het internet tijdperk, en daar valt gigantisch veel uit te halen. Heel veel mensen beseffen dit nog niet. Vaak hoor ik van anderen dat geld verdienen op internet een hype is.

Geloof me, We staan nog maar aan het begin. Het begin van een tijdperk dat alles via internet gaat.

Eelco de Boer, De grootste en beste internetondernemer van Nederland?

in 2020 heb ik het gamechangers traject doorgelopen van één van de beste internet ondernemers van de wereld, niemand minder dan mijn held Eelco de Boer. Een rasechte Nederlandse ondernemer die jaarlijks miljoenen verdient met online ondernemen.

Ik moet je vertellen dat dit echt game changing is geweest voor mij. Wat een inzichten heeft die man! Eén brok ervaring en enthousiasme. Wat heb ik hier ontzettend veel van geleerd.

Het is jammer dat je met iedere module niet levenslang toegang hebt. Maar ik kan iedereen die online (of offline) wil ondernemen deze training een keer moet gaan volgen.

Wie is Eelco de Boer? enkele facts

Eelco de Boer is niet alleen internet ondernemer. Hij geniet nu van vrijheid en zijn missie is om iedereen van vrijheid te laten genieten. Hier heeft hij verschillende trajecten en trainingen voor om zijn skills over te brengen.

Het is alleen al een aanrader om zijn  boek winst.nl te gaan lezen. Ik heb hem al vier keer gelezen inmiddels. Bekijk het maar eens op zijn website, en download dan ook gelijk zijn gratis E-Book maar eens. Je zult versteld staan van zijn kennis en inzichten.

Facts over Eelco de Boer:

 • Geboren in Drachten op 3 juli 1980
 • In 2000 zijn eerste geld verdiend door LP’s te verkopen op internet. De eerste online hiphop LP-winkel met klanten over de hele wereld.
 •  tienduizenden producten gekocht en verkocht via sites als Marktplaats en eBay.
 • In 2005 ontdekte Eelco de kracht van internet marketing. Er was destijds nog geen bedrijf in Nederland die dit aanbood.  Aangezien dit toen in de kinderschoenen stond in Nederland besloot Eelco met een partner Enormail op te richten. Enormail is ontzettend gebruiksvriendelijk en helemaal in het Nederlands.
 • Rond diezelfde tijd heeft Eelco zijn eerste E-book geschreven. Hij heeft duizenden euro’s verdiend met zijn E-book met tips hoe je een marathon kunt lopen. Supersimpel idee, maar het leverde wel heel erg veel op.
 • Eelco denderde maar door en PayPro werd opgericht. Hij kon hier z’n eigen eigen digitale producten op een eenvoudige manier verkopen, affiliates inzetten en vele andere ondernemers helpen met hetzelfde probleem.
 • In de jaren daarna lanceerde Eelco verschillende internetconcepten waarvan veel succesvol waren. Niet alles was succesvol, een aantal werd helemaal niks. Ook dit hoort bij ondernemen. Hij ging bezig met affiliate marketing in verschillende nichemarkten waar digitale producten zoals e-books en online trainingsprogramma’s werden verkocht.
 • Met al deze bagage werd Eelco een veelgevraagde spreker op (inter)nationale seminars en evenementen. Eelco behoort tot de selecte vriendenclub van Sir Richard Branson en is geregeld te vinden op Necker Island en Zuid Afrika.

geld verdienen in 2021

Een greep uit de bedrijven van Eelco waar hij nog steeds (mede) eigenaar van is:

 • Luondo.nl
 • IMU.nl
 • webchamp.nl
 • betaalsociaal.nl

Eelco heeft nog nooit een website gebouwd. Hij heeft twee linkerhanden en kan nog geen gat in de muur boren. Hij is geboren zonder richtingsgevoel. Hij is ‘liever lui dan moe’.

Sebastien Debaenst,  van Eelco’s ‘rechterhand’ tot succesvolle internetondernemer

extra geld verdienen in 2021

Eelco heeft altijd een rechterhand nodig. In het verleden is Tonny Loorbach dit ook geweest. Tonny is nu de eigenaar van IMU en hij heeft dit bedrijf grootgebracht tot een miljoenenbedrijf.

Lees ook: Mijn ervaring met de Internet Marketing Universiteit (IMU). De ultieme review

Het was juli 2016, Toen Sebastien per ongeluk terecht kwam bij een grote, voor hem onbekende ondernemer.

Hij zag per toeval een Facebook post voorbij komen waarin Eelco aangaf op zoek te zijn naar iemand die hem kon helpen met zijn video strategie.
Sebas besloot er toch maar een mailtje aan te wagen.
 
Drie week na de verstuurde mail kreeg Sebas een uitnodiging voor een skypegesprek met Eelco. Sebastien was het allang weer vergeten.  Na een 5 minuten durende Skype-call, was er al een klik, Hij was aangenomen!
 
Sebastien ging aan de slag bij Eelco de Boer, iets wat eigenlijk heel erg weinig mensen lukt. In een korte tijd gebeurde er heel wat:
 • Binnen een paar week was Sebas de rechterhand van Eelco
 • Binnen 3 maanden mocht hij mee met één van de eerste trips die ze samen gingen maken.
 • Sebastien heeft alle processen van heel erg dichtbij meegemaakt
 • Sebastien  weet nu precies hoe je succesvol op internet kunt zijn. Hoe je bepaalde dingen moet doen en waarom hoe Eelco de resultaten met zijn business behaalt die hij nu behaalt

Enkele Citaten van Sebastien Debaenst over zijn periode bij Eelco.

Je hebt met Sebastien dus met een topper te maken die gigantisch veel heeft geleerd van zijn mentor.

Uit het E-Book “ 28 Lessen van mijn “Millionaire Mentor” van Sebastien heb ik enkele citaten uitgehaald die bij mij een diepe indruk hebben achtergelaten.

” Als je alle trips die Eelco en ik ondertussen samen hebben gemaakt zou optellen hebben we in totaal meerdere maanden lang samen de wereld rondgereisd”

“Ik heb ontdekt hoe hij denkt, wat hij doet en waarom hij doet wat hij doet… “

Ik durf dan ook te zeggen dat ik dankzij Eelco mijzelf heb kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik vandaag ben en sta waar ik nu sta”

” Ik besloot iets te doen wat Eelco nooit zou doen. Een pad Dat Eelco nooit zou bewandelen. Ik kreeg wel alle steun van hem!  Door deze keuze te maken heb ik ongeveer 1,5 jaar geleden een verdienmodel ontdekt dat perfect bij mij past en me sindsdien alle vrijheid en veel geld heeft opgeleverd. Een verdienmodel waarvan Eelco nooit had verwacht dat dit zo goed ging werken” . 

Extra geld verdienen in 2021? Sneak preview van het verdienmodel van Sebastien Debaenst

Hoe zou je het vinden als je een gratis online training kunt krijgen van Sebastien hoe je extra geld kunt verdienen in 2021?

Het geheim van de smid dus! 

Tijdens deze online training gaat Sebastien onthullen hoe hij met een uniek business model in de afgelopen 18 maanden meer omzet heeft gedraaid dan met al zijn online programma’s bij elkaar.

En dit op een manier die voor iedereen toegankelijk en te doen is.

Wat ga je allemaal leren in de ‘Upside only’ gratis online training?

Tijdens deze unieke training gaat Sebastien je alles vertellen over een businessmodel wat ideaal is wanneer je:

 • Geen (extra) eigen product of dienst wil
 • Commercieel niet zo sterk bent
 • Geen groot team wilt bouwen
 • Je eigen uren wilt bepalen
 • Geen klantensupport wilt doen
 • Geen grote investering wilt doen
 • extra geld wilt verdienen in 2021

Starten met de gratis online training van de rechterhand van Eelco de Boer

Wanneer er iemand met de goedkeuring van Eelco de Boer iets gaat beginnen dan moet wel heel erg speciaal zijn. Wil je in 2021 echt het roer omdraaien dan kan deze gratis webinar misschien wel een van grote impact voor je zijn.

Je hebt niets te verliezen, dit ook omdat het 100% gratis is. Binnenkort ga ik zelf ook deelnemen aan dit programma. Eelco de Boer is mijn held en als de rechterhand van Eelco ook de inzichten kan delen dan moet het wel heel bijzonder zijn.

Klik op deze link om je aan te melden voor het webinar van Sebastien Debaenst

 Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Dat afiliate marketing een geweldig mooi verdienmodel is hoef ik je waarschijnlijk

Affiliate marketing met YouTube.De software van Vidnami is een uitkomst!

De term artificial intelligence kom je steeds vaker tegen. In onze huidige

4 manieren om Artificial intelligence in te zetten om geld te verdienen.

.....Het klinkt best wel gek eigenlijk.  Maar wist je wel dat het

25 ideeën om iedere maand (VEEL) geld te besparen

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>