Makkelijk en snel geld besparen zonder iets daarvoor te hoeven doen!

31/12/2020

minuten leestijd

Door:

Honderden euro’s per jaar besparen? Wie wil dat niet. Vorig jaar stapten van de 7 miljoen huishoudens maar 1,6 miljoen huishoudens over van energieleverancier, dit betekent dus dat 5,4 miljoen huishoudens niet zijn overgestapt van energieleverancier. En dat is zonde.

Een huishouden laat al gauw honderden euro’s liggen door niet ieder jaar over te stappen van energieleverancier waardoor men het “slaperstarief” betaald voor energie.

Dit terwijl overstappen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn en je bespaart al gauw honderden euro’s. Dit geld kun je vanzelfsprekend weer gebruiken voor leuke dingen. Hieronder staan de twee meest voorkomende redenen waarom mensen niet ieder jaar overstappen van energieleverancier.

Redenen waarom mensen niet overstappen

De meest genoemde reden waarom mensen niet overstappen van energieleverancier is, dat ze goed zitten bij hun huidige energieleverancier.

Echter blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond dat het wel degelijk loont om jaarlijks over te stappen van energieleverancier. Veel  leveranciers gebruiken aanbiedingen als lokkertje om over te stappen van energieleverancier. Deze aanbieding is alleen voor het eerste jaar.

makkelijk en snel geld besparen

Na een jaar betalen mensen het slaperstarief. De echt slimme consument stapt jaarlijks over van energieleverancier. Een andere reden die mensen vaak opgeven waarom ze niet overstappen is, dat het overstappen te veel tijd kost om uit te zoeken en om over te stappen.

Kostenservice heeft een bewezen concept uit Engeland naar Nederland gehaald om het overstappen volledig uit handen te nemen, ieder jaar te besparen en toch zelf “in controll” te zijn. Sinds het begin in 2019 heeft Kostenservice reeds tienduizenden klanten geholpen met het automatisch besparen op hun energierekening, en werkt men inmiddels nauw samen met de consumentenbond.

Door je eenmalig in te schrijven bespaar je jaarlijks honderden euro’s zonder er iets voor te doen. Het geld dat je uitspaart kan je weer gebruiken voor leuke dingen of opzij zetten als een financiële buffer voor de opleidingen van je kinderen of voor jezelf natuurlijk.

Besparen was nog nooit zo makkelijk en leuk.Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Een uitgebreide Dealrunner review deze keer! Wanneer je iets wilt aanschaffen kun

Dealrunner review en ervaringen Geld besparen met aanbiedingen.

Een uitvaartverzekering. We hebben het allemaal nodig (helaas) Een uitvaart kost ook

Hoe kun je flink veel geld besparen op je uitvaartverzekering?

Geld besparen op boodschappen is niet altijd gemakkelijk. Maar als je een

Geld besparen op je boodschappen? 17 super tips hoe je dit moet doen!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>