10 simpele manieren om geld te besparen voor en tijdens je vakantie

17/07/2021

minuten leestijd

Door:

Op vakantie gaan kan ontzettend veel geld gaan kosten als je niet goed uitkijkt. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet teveel geld wilt uitgeven tijdens je vakantie moet je goed voorbereid zijn.

Een goed plan dus! Ik ben er van overtuigt als je deze 10 simpele manieren gaat toepassen je veel geld kunt besparen tijdens je vakantie.

1. Ga sparen voor je vakantie.

Schat van te voren in hoeveel geld je vakantie ongeveer gaat kosten Deel die kosten door hoeveel tijd je hebt (in weken of maanden) en zet geld het geld op een apaerte (spaar) rekening.

2. Ga op zoek naar de goedkoopste deal.

Kijk op websites zoals Expedia voor de goedkoopste deal.  In veel gevallen kunt je hier ook een pakket samenstellen.

Expedia verzameld de beste deals en je kunt zelfs kortingen vinden op entertainment en attracties wanneer je deze sites gebruikt om  een vakantiebundel te boeken.

3. Bekijk de directe aanbiedingen.

Voordat jij je laat verleiden tot aanbiedingen op Expedia raad ik je aan om eerst te gaan vergelijken wat voor korting je kunt krijgen als je  rechtstreeks via de luchtvaartmaatschappijen en hotels gaat boeken.

Ontdek wat je rechtstreeks kunt boeken en wat je via een tweede partij kunt bundelen. Reserveer dan op de manier wat je het minst geld gaat kosten

4. Recensies, foto’s en tips.

Gebruik Zoover of Tripadvisor  om hotels te vergelijken. Op deze websites kun je veel beoordelingen vinden zodat je  erachter kunt komen welke het beste is voor uw budget.

Soms is het de moeite waard om een beetje extra te betalen voor een betere ervaring.

Je wilt er toch zeker van zijn dat je hotel echt een goede deal is voor het geld, want soms krijgt je waar je voor betaalt.

5. Bespaar op uw vakantie met coupons.

Zoek naar kortingsbonnen op de websites van attracties of restaurants die je van plan bent te bezoeken. Bijna elke dierentuin, museum of pretpark heeft kortingsbonnen op zijn website.

Je kunt waarschijnlijk een betere deal krijgen door een zogenaamde citypass aan te vragen voor de eventuele stad die je gaat bezoeken.

6. Efficiënt inpakken.

Neem niet meer kleding mee dan je echt nodig hebt en rol je kleding op zodat ze in minder tassen passen. Omdat veel luchtvaartmaatschappijen extra bagage in rekening brengen, kan dit een gemakkelijke manier zijn om geld te besparen.

geld besparen tijdens je vakantie

Met efficiënt inpakken kan je ook geld besparen op brandstof als je met de auto op vakantie gaat.

7. Gebruik zo weinig mogelijk je portemonnee

Als je op vakantie gaat naar een strandbestemming,  boek dan een all-inclusive resort. Met eten, drinken en de vele activiteiten die inbegrepen zijn, voorkomt dit dat je tijdens je vakantie voortdurend je portemonnee moet trekken. Het is een goede manier om geld te besparen tijdens je vakantie.

8. Neem je eigen eten en drinken mee.

Ga je naar een pretpark? Neem dan zelf iets te eten en te drinken mee. De horeca prijzen in  attractieparken zijn verschrikkelijk duur. Zelf  eten en drinken meenemen is een goede manier om geld te besparen zodat je misschien toch nog een leuk souvenir kunt kopen.

Gratis E:book: 50 belachelijke simpele tips om geld te besparen>>>

9. Ga op vakantie in het laagseizoen.

Niet alleen kan op vakantie gaan in het laagseizoen je veel geld besparen vliegtickets en hotels, maar je gaat ook merken dat een terrasje vaak ook veel goedkoper zal zijn. De prijzen van een overnachting is vele malen hoger in de zomer dan in alle andere jaargetijden.

10. Online boeken? Deze tip kan je veel geld besparen!

9 van de 10 mensen heeft nog nooit deze ‘hack’ toegepast. Voordat je online gaat boeken moet je altijd eerst je coookies gaan verwijderen en je incognito venster aan te gaan zetten.

Online boekingssites kunnen de prijs die  je krijgt voor dezelfde vlucht of vakantie steeds verhogen. 

Dit doen ze door cookies op je computer te installeren (die je browsergeschiedenis opslaan), de prijs die je al hebt gekregen te vergelijken en te verhogen. Dit zijn dynamische prijzen, maar je kunt dit omzeilen door de cookies op uw computer te wissen met behulp van de instellingen op de werkbalk.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je voldoende geld hebt om op vakantie te gaan?

Je hebt nu 10 tips kunnen lezen over hoe je geld kunt besparen  tijdens je vakantie. Maar is er nog een probleem om op te lossen. Wat moet je nu doen als je nu helemaal, of te weinig geld hebt om op vakantie te gaan?

geld besparen tijdens je vakantie

Er is een heel mooi boek/spel in de markt waar je leert om grip te krijgen op je financiën. Je leert op een belachelijke simpele manier om meer geld over te houden. Ik heb het boek/spel zelf ook en de eerste resultaten waren binnen een maand al merkbaar.

Money Game inzetten om geld te besparen tijdens en voor je vakantie!

Het boek/spel heet Money Game en is ontwikkeld door Sandra Boon. Ik heb op deze website ook een Money Game review geschreven. Ga je alle tips opvolgen en er serieus mee aan de slag dan ben ik ervan overtuigd dat je 100% zeker geld gaat besparen.

Ondek via deze link of Money Game iets voor je is>>>>>Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Financiele vrijheid bereiken is echt niet zo moeilijk dan je denkt. Je hebt

Financiële vrijheid bereiken? Deze 10 hacks kunnen je absoluut helpen!

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te

Wie is Jacko Meijaard? De grootste Affiliate marketing expert?

Een hele makkelijke manier om geld te verdienen is door enquêtes in te vullen. Je wordt

Geld verdienen met enquêtes? 7 beste websites om geld te verdienen met enquêtes!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>