5 eenvoudige manieren om je inkomen vanaf vandaag nog te verhogen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • 5 eenvoudige manieren om je inkomen vanaf vandaag nog te verhogen

Laatste update: 26/11/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

je inkomen verhogen
Wat is eigenlijk de snelste methode om je inkomen ( vandaag nog) te verhogen? We gaan het bespreken in deze blog. 

Door je inkomen te verhogen, kun je eventuele schulden sneller aflossen, meer sparen en meer investeren.

Het kan de tijd die het je kost om je financiële doelen te bereiken aanzienlijk versnellen dan wanneer jij je alleen maar gaat concentreren op het verminderen van je uitgaven.

Als het echter gaat om manieren om je inkomen te verhogen, denken veel mensen dat het hartstikke ingewikkeld is. Maar de waarheid is dat het echt niet zo hoeft te zijn! 

Ik heb  5 super simpele en eenvoudige tips die je vanaf vandaag kunt implementeren om je inkomen een broodnodige boost te geven

Verhoog je inkomen door meer geld te gaan verdienen

Heb je al een side hustle? Een side hustle is een extra methode om wat extra bij te gaan verdienen. In onze kennisbank heb ik tientallen voorbeelden voor je waar je inspiratie uit kunt halen

1. Vraag om een verhoging of bonus

Wanneer heb je voor het laatst om loonsverhoging gevraagd op je werk? Of wacht je gewoon af totdat je het een keer gaat krijgen? 

Om loonsverhoging vragen is een geweldige manier om je inkomen te verhogen. Maar je wilt zeker weten dat je het goed doet.

Als je van plan bent om bij je baas om loonsverhoging te vragen, is het belangrijk dat jij je goed   voorbereidt op het gesprek. 

je inkomen verhogen

Maak een verslag van je prestaties en onderscheidingen op het werk. Zorg ervoor dat je specifieke statistieken en resultaten belicht om te laten zien hoe je bijdragen en vaardigheden het bedrijf positief hebben geholpen om zijn doelstellingen te bereiken. 

In wezen moet je je eigen hype-persoon zijn om je zaak te verdedigen.

Als een onmiddellijke verhoging niet mogelijk is, geef dan niet op. Je kunt je baas vragen wat er voor nodig is om die volgende verhoging of bonus te krijgen. 

Nogmaals, gebruik je prestatiegeschiedenis uit het verleden om je staat van dienst te benadrukken en werk vervolgens samen met je werkgever om prestatiedoelen vast te stellen voor een toekomstige verhoging.

2. Krijg een beter betaalde baan

is een loonsverhoging nu niet aan de orde? Was de loonsverhoging die je kreeg niet genoeg? 

Het is misschien tijd om je cv en je Linkedin-profiel af te stoffen en op zoek te gaan naar een beter betaalde baan.

Je kunt een website zoals Indeed gebruiken om onderzoek te doen naar salarissen op basis van je locatie, zodat je een goed idee krijgt van wat je moet krijgen voordat je op bepaalde vacatures solliciteert.

Je kunt ook overwegen om enkele certificaten te behalen of cursussen te volgen die je kunnen helpen je salaris te verhogen.

TIP: Kijk eens op Soofos naar een cursus die bij je past>>>

3. Zoek een deeltijdbaan

Een bijbaan is een geweldige manier om je inkomen een boost te geven. Zeker als een loonsverhoging of een beter betaalde baan niet direct beschikbaar is. Je bijbaan hoeft niets bijzonders te zijn en hoeft ook niet vast te zijn.

Je kunt ervoor kiezen om parttime te werken voor een bepaalde periode of totdat je een bepaald financieel doel hebt bereikt . 

Het draait allemaal om focussen op wat je wilt bereiken door een deeltijdbaan te gebruiken om je tijdlijn te versnellen.

Als het gaat om parttime werken, is het erg belangrijk dat je bewust bent van hoe u het extra geld dat je verdient uitgeeft. 

Het laatste wat je wilt, is extra tijd vrijmaken van je rust of je gezin,  om meer uren te werken en dan het geld door uw vingers te laten glippen. Zorg ervoor dat u deze inkomsten in uw budget plant.

4. Start een goedkope side hustle

Het starten van een side hustle is een andere geweldige manier om extra geld binnen te halen. 

Kortom, het stelt je in staat om geld te verdienen met waar je goed in bent of om geld te verdienen met iets waarin je geïnteresseerd bent. Je bijzaak kan iets zijn dat je 's avonds na het werk of in het weekend opzet.

je inkomen verhogen

Enkele populaire niches om een side-hustle te starten zijn:

 • Fitness, gezondheid en welzijn, bijvoorbeeld een gezonde levensstijl, maaltijdplanning, persoonlijke training, coaching
 • Beauty en mode bijv. product recensies, styling
 • Technologische ondersteuning, bijvoorbeeld beheer van sociale media, grafisch ontwerp, website-bouw
 • Bloggen, bijvoorbeeld consequent bloggen over een niche-onderwerp en gebruikmaken van gelieerde links en partnerschappen (Dit noemt men ook wel affiliate marketing)
 • Fotografie bijv. bruiloften, bedrijfsevenementen, feesten, lifestyle-sessies
 • Eten bijv. catering, bakken, lesgeven, praktische video's maken

Houd er rekening mee dat als het gaat om het vergroten van je bijbaan naar winstgevendheid, je geduld moet hebben. 

Mogelijk moet je ook specifieke zakelijke vaardigheden leren, zoals het maken van een bedrijfsplan, marketing en bedrijfsfinanciën.

5. Ruim je keuken, kasten, elektronica op... en verkoop het

We leven in een tijd waarin we geneigd zijn meer spullen te kopen die we echt nodig hebben. Als gevolg hiervan eindigen we soms met meer spullen in huis dan we echt nodig hebben en een hoop ongebruikte spullen die onze huizen vervuilen.

Als jij je ook zo voelt, is opruimen een heel goed idee. Je kunt dingen loslaten die je niet meer nodig hebt maar nog wel waarde hebben en wat bijverdienen. 

Dit geld kan een enorme impact hebben op het behalen van je financiële doelen. Plaatsen waar je snel en gemakkelijk kunt verkopen, zijn onder meer Facebook, E-bay, Marktplaats of het welbekende publicatiebord bij de supermarkt. 

Begin vandaag nog met de stappen om je inkomen te verhogen!

Terwijl jij de extra stappen onderneemt om je inkomen te verhogen, moet je ervoor zorgen dat je de juiste intenties stelt voor je extra inkomsten.

Je wilt je tijd of het hogere inkomen dat je verdient niet verspillen, vooral niet nadat je zo hard voor dat geld hebt gewerkt.

Geef prioriteit aan het van tevoren opstellen van een plan om eventuele schulden af te betalen , meer geld te besparen , uw investeringen te verhogen en uw andere doelen te bereiken.

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met affiliate marketing. Dit heeft me geen windeieren gelegd. Mijn leven is hierdoor drastisch veranderd, en dat door een cursus te volgen van 47,- 

De Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard heeft ervoor gezorgd dat ik een heel mooi zakcentje bij verdien momenteel. 

Neem voor de aardigheid eens een kijkje op de website van Jacko. Start vandaag nog om je inkomen te verhogen. Is het toch niets voor je? 

Don't worry, er is een niet goed geld terug garantie!

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>