Wat moet je doen als je NU gelijk geld nodig hebt?

28/08/2021

minuten leestijd

Door:

Je zit vast....... 

Je hebt alles gedaan wat je moest doen, maar je loopt een pijnlijke achterstand op met je rekeningen en er is geen verlichting in zicht. 

Je blijft bij jezelf denken: "Ik heb nu geld nodig", maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Tja, 

mensen praten over hoe ze online geld verdienen, maar veel van de opties die ze delen, hebben maanden nodig om te implementeren. En de waarheid is dat je gisteren al bijna geld nodig had.

Als dit herkenbaar is voor je ben je zeker niet de enige. We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Ik ook. 

Het belangrijkste om te onthouden is dat je snel kunt verdienen als je nu geld nodig hebt. Het is gewoon uitzoeken hoe. 

Klaar? Laten we er meteen in springen!

HELP! "Ik heb nu geld nodig"!

We hebben allemaal de druk gevoeld van 'ik heb nu geld nodig'. Dus hier zijn enkele snelle en gemakkelijke manieren om zo snel mogelijk wat extra geld te krijgen!

1. Bepaalde punten omdraaien is een snelle manier om geld te verdienen als je nu geld nodig hebt

Als iemand je vertelt dat je geld moet uitgeven om geld te verdienen is dit niet altijd waar. 

Met sites zoals eBay en Facebook Marketplace en marktplaats kunnen gebruikers items te koop aanbieden zonder voorafgaande kosten. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en een internetverbinding.

Wat betekent dat voor jou? Als je nu geld nodig hebt, kun je het beste doen om eens door je huis  te kijken naar items die je online kunt verkopen. 

Er is altijd dat ene ding dat al jaren stof verzamelt in de hoek, en die zit te wachten op de tijd dat het 'ding' eindelijk verkocht mag worden. De waarheid is echter dat je met zulke items, hoe goedbedoeld je ook bent, ze waarschijnlijk nooit zult gebruiken.

En in dit tijdperk van opruimen, wie wil er nu overtollige rommel vasthouden als er de mogelijkheid is om ze te verkopen en  geld te verdienen 

Als dit ook voor jou het geval is, kijk dan eens goed naar de inventaris in je huis, kamer voor kamer. 

Spullen die gemakkelijk te verkopen zijn boeken, meubels of unieke vintage producten.

Als je spullen in huis hebt gevonden, maak ze dan goed schoon, maak meerdere foto's van hoge kwaliteit en zet ze op marktplaats, E-bay of facebook.

2. Ga onderhandelen over je contracten

Met onderhandelen over je bestaande contracten kun je veel geld verdienen. Heb je zelf deze kennis niet dan raad ik je aan om dit artikel straks eens te gaan lezen. Onderhandelen kun je uitbesteden aan experts, Mensen die getraind zijn om succesvol te onderhandelen

Of meld je gratis aan bij Dyme en ontdek hoe ik heel veel geld heb kunnen besparen op mijn Ziggo contract

3. Ga rijden voor Uber

Als je een auto hebt, van autorijden houdt en graag nieuwe mensen ontmoet, dan is een ritje met de auto misschien wel iets voor jou. 

nu geld nodig

Diensten zoals Uber laten chauffeurs in- en uitklokken volgens hun eigen gekozen schema's. 

Het is niet verplicht om op specifieke dagen te werken, dus je kunt werken wanneer je wilt. Het enige wat je moet doen is de app uit te schakelen wanneer je uit klokt.

Afgezien van het financiële voordeel, dat behoorlijk lucratief kan zijn, vooral tijdens prijsstijgingen (hogere prijzen tijdens piekuren), biedt Uber ook veel extra voordelen. Je gaat nieuwe mensen ontmoeten!

4. Ga klussen als je nu geld nodig hebt

Heb je bepaalde vaardigheden die iemand anders niet heeft? Ga klussen! 

Als je nu geld nodig hebt om eten op tafel te zetten, is klussen een haalbare optie. Het kost tijd en misschien krijg je er vieze handen van maar dit kan wel het verschil maken tussen nog een maand geld tekort komen en aan je financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Je kunt denken aan:

  • werken bij een wasstraat
  • dierenoppas
  • was service
  • huizen schoonmaken
  • boodschappen doen
  • koken
  • iemands gras maaien. 

De lijst is eindeloos en de mogelijkheden zijn direct beschikbaar.

5. Meld je aan om kinderopvang te doen

Het kan duur zijn om kinderen op te voeden, en een belangrijke kostenpost die ouders moeten bedenken, is kinderopvang. 

Sommige ouders hebben het geluk dat ze familie in de buurt hebben die hierbij kunnen helpen, maar de meesten, vooral in grote steden, moeten hulp inhuren bij deze taak.

Dat is waar jij kan binnenkomen. 

Als oppas of kinderopvang kun je effectief je dag besteden aan het oppassen op de kinderen terwijl de ouders aan het werk zijn. 

Meld je hier aan bij Oppasland en begin morgen als oppasser>>>>

6. Ga enquêtes invullen

Hoewel je hier zeker niet rijk van zult worden en veel tijd in beslag kan nemen, is het bekend dat deelname aan online enquêtes deelnemers extra geld oplevert.

Er zijn letterlijk honderden sites die deze diensten aanbieden. Ze zijn echter niet allemaal gelijk en er moet een goede zorgvuldigheid worden betracht bij het verkennen van uw opties.

Ik heb in dit artikel de best betaalde enquêtes alvast voor je op een rijtje gezet>>>

7. Verhuur een deel van je huis op Airbnb

Realistisch gezien gebruiken de meeste mensen dagelijks maar een fractie van hun huis, tenzij het een klein appartement is. 

Dit resulteert in veel potentieel om extra inkomen te verdienen. Het inkomstenpotentieel van het verhuren van je extra kamer via Airbnb is zelfs hoger dan wat je verdient door de ruimte te delen met een huisgenoot.

nu geld nodig

Wat één persoon een maand aan huur zou betalen, kan op Airbnb in meerdere dagen worden verdiend. 

Het kan nogal intimiderend zijn om een complete vreemdeling bij u thuis uit te nodigen. De waarheid is echter dat het aantal incidenten dat via het platform plaatsvindt minimaal is.

Bovendien beschikt Airbnb over regels en eisen om jou als verhuurder te beschermen. U kunt bijvoorbeeld de gast vragen om Airbnb een kopie van hun identificatiedocumenten te verstrekken. 

Naast de regelgeving en uw eerste zorgvuldigheidsproces, is de volgende stap het publiceren van een goed geoptimaliseerde vermelding. 

Stel jezelf voor als een complete vreemdeling van een nieuwe stad die op zoek is naar een verblijfplaats. Wat is het enige dat u veel vertrouwen geeft in uw besluitvorming? Het is informatie.

Onthoud dat de meeste mensen die je te gast hebt zo goed als niets over uw gebied weten. Dus de kwaliteit van uw vermelding zal je kansen op succes maken of breken. 

Zorg ervoor dat u veel informatie van hoge kwaliteit verstrekt over je aanbod, de buurt, het vervoer en de afstand tot de belangrijkste bezienswaardigheden en zorg voor foto's van hoge kwaliteit.

8. Zoek een huisgenoot

Hoewel het huren van een deel van je huis als Airbnb je meer geld oplevert, kun je een huisgenoot misschien als een eenvoudigere optie beschouwen. 

Zo kun je huur in rekening brengen en eventueel de rekeningen splitsen om je woonlasten te verlagen. Laten we -zeggen dat uw huur- of hypotheekbetaling 850,- is. 

Als je dat kunt splitsen, en dat is een extra 425,-  per maand in uw zak.

Voordat je dit gaat doen, moet je natuurlijk eerst duidelijke afspraken gaan maken. 

Vind een huisgenoot door gebruik te maken van je netwerk van vrienden en familie. Je kunt ook ergens een advertentie plaatsen, zoals op Facebook. Een huisgenoot is een uitstekende optie als je snel geld nodig hebt!

9. Onderhandel over uw factuur met een betalingsplan

Verrassend genoeg begrijpen veel op abonnementen gebaseerde diensten dat moeilijke tijden iemand in het leven kunnen treffen. 

Een grote meerderheid heeft alternatieve betalingsregelingen die ze niet aan het grote publiek laten zien.  

Bedrijven zouden veel liever een abonnee op de lange termijn veiligstellen in plaats van de klant te verliezen omdat hij of zij niet heeft betaald.

Als u moeite heeft om een specifieke rekening te betalen , bel dan met het bedrijf. 

Leg alles netjes uit dat je het even financieel moeilijk hebt. Vertel je wensen en vooral je inzet om je abonnement te betalen. 

Je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Een alternatieve betalingsregeling is vaak zonder problemen mogelijk. 

Heb je nu gelijk dringend geld nodig?

Je hebt alles gedaan wat je moest doen, maar je zit nog steeds vast. Wat nu?

1. Vraag om overwerk op het werk

Een van de gemakkelijkste manieren om uw 'ik heb dringend geld nodig'-situatie te verhelpen, is door te vragen of je overuren kunt maken. Soms besteden we uren en uren aan het zoeken naar de beste manier om extra geld te verdienen wanneer de kans ons in het gezicht staart.

Als je baan de mogelijkheid biedt om extra diensten te draaien, dan ben je in een uitstekende positie om snel meer geld te verdienen. Enkele extra voordelen van overwerken zijn onder meer dat je geen extra kosten maakt om van en naar het werk te komen.

Ook heb je misschien geen aanvullende opleiding nodig en draag je automatisch meer bij aan je pensioen via je bestaande betalingsregelingen. 

Als je de mogelijkheid nog niet hebt onderzocht, bespreek dit dan met je werkgever.

2. Stuur onnodige aankopen weer terug

In deze tijd van online winkelen is het niet ongewoon om iets te kopen waarvan je denkt dat je het leuk vindt, alleen om het thuis te proberen en je te realiseren dat je er niet zo van houdt of dat je het eigenlijk niet nodig hebt. Online winkelen is vaak de oorzaak van een hoop te hoge uitgaven.

Veel mensen stoppen hier en verzamelen stapels ongewenste items vanwege het gedoe van het verwerken van een retour. 

Als je contant geld nodig hebt, bekijk dan het retourbeleid van de artikelen die je hebt gekocht. Veel winkels hebben een beleid dat soms kan worden verlengd tot 90 dagen. 

3. Vraag vrienden of familie om hulp als je snel geld nodig hebt (met een plan om ze terug te betalen)

Je vrienden of familie kan een goede hulp zijn voor de momenten dat je financiën niet goed op één lijn liggen. Je moet deze optie echter met de nodige voorzichtigheid benaderen.

Lenen van vrienden en familie en het niet terugbetalen van het geld kan leiden tot een breuk in relaties. Het is begrijpelijk dat diit in het leven gebeurt, en soms is er geen andere optie dan deze route te volgen.

Als je van vrienden of familie leent , formuleer dan duidelijk een realistisch schema voor wanneer je het geld terug kunt krijgen en doe er alles aan om je eraan te houden of het sneller af te betalen.

4. Overweeg een lening af te sluiten (die je kunt veroorloven om terug te betalen)

Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en geen van de opties lijkt haalbaar voor je, dan moet je misschien de mogelijkheid onderzoeken om een lening of creditcard af te sluiten. Benader echter voorzichtig.

Wat is nu de moraal van dit verhaal?

Alles begint bij de basis. Je bent op verdienwijzer aangekomen om extra geld te verdienen of flink veel geld te besparen. Als je jouw eigen basis goed hebt staan dan heb je eigenlijk helemaal geen extra geld nodig. 

Wat mij in het verleden heel goed geholpen heeft is het boek/spel Money Game. Op een leuke manier krijg je door Money Game inzicht in je financiën.

Lees de review over Money Game>>>

Hierdoor wordt het regelen van je geldzaken niet alleen leuker, maar bespaar je ook een heleboel tijd. Bij het spel zit namelijk een 'bulletproof formule' waarmee jij jouw persoonlijke financiën in slechts 5 minuten per maand kunt regelen.

<<< Onderneem NU actie om gelijk geld te besparen , Bekijk het kortingsaanbod op de website van Money Game >>>Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Wanneer je wilt gaan starten met MLM (network marketing) dan kunnen er twee

7 leerzame tips voor een succesvolle start met MLM (network marketing)

Wat doe jij liever? Je spaargeld op de bank zetten tegen 0.1%

Traden voor beginners met crypto en aandelen. Review Trading Formule

Je bent dus op zoek naar een Bol masterclass review? Een zoekopdracht

Bol Masterclass review + KORTINGSLINK (75%!)

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>