Een fikse korting bij Ziggo. Ontdek hoe ik dit gefikst heb.

06/02/2021

minuten leestijd

Door:

Ik heb een fikse korting ontvangen bij Ziggo, en ik heb er eigenlijk niets voor hoeven te doen? Wil je weten hoe ik dit gedaan heb? Lees dan snel verder!

Dyme heeft een fikse korting voor me geregeld bij Ziggo

In mijn vorige blog heb ik het met je gehad over Dyme. Dyme is een app die orde maakt in je financiële chaos. Daarnaast kan Dyme ook voor je onderhandelen over je bestaande contracten zoals telecom, enenrgie en verzekeringen.

Ik heb de app van Dyme nu ongeveer twee weken op mijn  smartphone staan en ben er erg blij mee. Alles overzichtelijk en je weet precies wanneer er iets van je rekening af wordt gehaald, en nog mooier… Wanneer er iets bij komt.

Eén van de opties van Dyme is dat de medewerkers voor je gaan onderhandelen over je bestaande contracten. Hier was ik benieuwd naar wat ze er voor mij uit konden halen.

korting bij ziggo via dyme

In bovenstaand screenshot staat dus dat Dyme korting voor me kan regelen bij Ziggo. Een korting die kan oplopen tot € 137,- dus. . Ik heb op de blauwe button gedrukt en kwam toen op een scherm waar Dyme wat gegevens van me wou weten.

Alles ingevuld en korte tijd daarna kreeg ik gelijk al een mail van Dyme dat ze voor me aan het werk gingen. Onderstaan screenshot is van zondagmiddag.

korting bij ziggo via dyme

Op maandagochtend kreeg ik alweer een mail van Dyme:

Beste Geert,

Ik heb voor komende week een afspraak met Ziggo ingepland om jouw contract te onderhandelen!

Zodra de onderhandeling is afgerond mail ik je het aanbod van Ziggo. Het kan zijn dat Ziggo je bijvoorbeeld een nieuw jaarcontract met korting aanbiedt. Uiteraard heb je altijd 14 dagen om over dit aanbod na te denken.

Ik hoor het graag als je verder nog vragen hebt!

Met vriendelijke groeten,

Sarah
Dyme Customer Support

Helemaal geweldig toch? Korting krijgen terwijl je zelf niet hoeft te onderhandelen!

2 dagen na mijn verzoek aan Dyme om korting te regelen

Dinsdagochtend kreeg ik weer een mail van Dyme. Het is hun gelukt en er was een geslaagde onderhandeling geweest met Ziggo! Ik krijg de komende 6 maanden €20.45 korting per maand op mijn Ziggo abonnement. Deze korting geeft Ziggo normaal alleen aan nieuwe klanten.

Mijn korting gaat in vanaf 1 maart 2021, met 14 dagen bedenktijd.

Wat ga ik nu besparen?

Nu wil je zeker weten wat mij dit heeft opgeleverd? Mijn oude maandelijkse kosten zaten op 65,45 per maand. Doordat Dyme met Ziggo aan het onderhandelen is geweest ontvang zijn mijn maandelijkse Ziggo kosten de komende maan verlaagd naar 45,-!

Een totale korting van 122,70, zonder er iets voor te hoeven doen!

Wat je wel moet weten is dat Dyme dit niet voor niets doet. Dyme heeft ook recht op bestaansrecht en ze ontvangen hier een commissie voor. Dus de korting van 122,70 gaat nog wel iets vanaf.

De commissie die Dyme ontvangt is 36,81. Dus mijn daadwerkelijke korting is uiteindelijk 85,89 geworden. Niks mis mee toch?

korting bij ziggo via dyme

Dyme laten onderhandelen levert je dus echt geld op!

even een vraag aan je. Heb je wel eens onderhandeld bij je huidige energieleverancier, telecom aanbieder of verzekeraar? Ik heb er zelf eigenlijk nooit aan gedacht om dit te doen.

Af en toe denk ik er wel eens aan om over te stappen, maar waarom zou je overstappen als het bij je huidige aanbieder zo goed bevalt. Waarom krijgen nieuwe klanten korting terwijl je al jarenlang vaste klant bent?

Geloof me beste mensen, deze service van Dyme is gratis geld besparen.! Ik ga nu al mijn contracten die ik heb bij de aanbieders door Dyme laten onderhandelen. Op deze manier kan ik dus honderden euro’s per jaar besparen en kan daar weer leuke dingen voor gaan doen.

Je hebt eigenlijk niet te verliezen

Je hebt niets te verliezen, dat klopt. Onderneem je geen actie dan blijf je dus teveel betalen. Je kunt het natuurlijk zelf proberen om te onderhandelen en wie weet haal je er meer korting uit.

Echter ik denk wel dit de medewerkers van Dyme hierin getraind  zijn en precies weten hoe ze dit moeten aanpakken.

Dyme ondersteund spieren voor spieren

Dyme heeft momenteel een actie om het goede doel Spieren voor spieren te ondersteunen. Ik weet niet of dit een tijdelijke actie is of dat de samenwerking voor langere tijd is .

Waneer jij Spieren voor Spieren een donatie geeft van  €10 van jouw besparing? Dan geven wij ook €10! Dyme verdubbeld het dus!

Hoe kun je de gratis app van Dyme downloaden?

korting bij ziggo via dyme

De app van Dyme is dus gratis. Je kunt voor een paar euro’s een versie aanschaffen waar meer uit te halen valt. Die extra optie’s kun je lezen in mijn review over Dyme

via deze links kun je de app installeren en gelijk beginnen met geld te besparen:

korting bij ziggo via dyme
korting bij ziggo via dyme

Bonustip om nog meer geld te besparen

Sinds kort ben ik ook in het bezit van Jan Modaal’s Money game. Dit is een programma waarbij je in spelvorm leert om geld te besparen. Echt leuk om te doen en je gaat binnen enkele weken al resultaat zien.

Weer een nuttige tip voor je om geld te besparen. Daar draait het allemaal om op verdienwijzer.nl. Geld verdienen en geld besparen op één plek!

Heb je trouwens ons gratis E-book al gedownload waar nog veel meer tips instaan?

Succes met je besparingen!Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

In deze blog ga ik het met je hebben over high ticket

High ticket dropshipping: Online bizar veel geld verdienen?

Met een juiste mindset valt er uiteindelijk ontzettend veel te halen. Daarom

10K per maand mindset review | Jacko Meijaard

Welkom bij deze Bitvavo review. Na het lezen van deze review kun je

Bitvavo review. Waarom moet je kiezen voor deze exchange?

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>