Bas Urlings review. Kan deze gast je echt miljonair maken?

30/01/2021

minuten leestijd

Door:

Vorige week heb ik een webinar gevolgd van Bas Urlings. Bas noemt het trouwens geen webinar maar een show. dit heeft op mij een verpletterende indruk gemaakt.

In dit artikel ga ik het met je hebben over de ‘ondernemer op slippers’ Bas Urlings. Wie is Bas Urlings en is hij de persoon die jou miljonair kan maken?

Wie is Bas Urlings?

Bas Urlings is een ondernemer die het op zijn relatieve jonge leeftijd al helemaal heeft gemaakt. Hij is schat hemel rijk geworden met zijn online business. Nu is de tijd aangebroken om zijn kennis en strategie over te dragen aan anderen.

bas urlings review

Eén van de dromen van Bas was om de wereld rond te reizen met een laptop in zijn rugzak. Iedereen verklaarde hem voor gek. Hij werkte de klok rond in de horeca om wat geld bij elkaar te sprokkelen.

Daarna is hij naar Afrika gegaan om ontwikkelingswerk te gaan doen. Het contrast met de Westerse wereld heeft een diepe indruk op hem gemaakt. Hierna is Bas naar Beijing gereisd en heeft hij ontdekt dat er veel te halen valt uit E-commerce.

Keihard op zijn bek gegaan

Het moment was nu aangebroken om de wereld van E-commerce in te stappen. Echter het werd 5 jaar lang hard werken met minimale resultaten. Oftewel Bas is in deze periode keihard op zijn bek gegaan.

Hij heeft nooit opgegeven en is blijven ploeteren. Met zijn doorzettingskracht heeft Bas een aantal niche webshops opgericht. En yes, dit sloeg aan en de webshops liepen als een tierelier!

Op het moment dat alles stabiel was besloot Bas om met zijn vrouw te gaan reizen. Hij is toen 2 jaar lang gaan rondreizen over de hele wereld en zijn droom werd toen werkelijkheid. Meer dan 50 landen heeft hij in deze periode bezocht!

Bas: “Dit was allemaal nooit gelukt als ik niet was blijven geloven in mezelf”

Bas gelooft dat iedereen kan bereiken wat hij of zij wil, als je maar nooit opgeeft.

Na het reizen kwamen er twee krachtige kinderen in het gezin Urlings en besloot Bas om meer tijd aan zijn gezin te gaan besteden. Met het hele gezin drie maanden naar Bali.

Met de juiste mensen op kantoor en zelf een beetje op afstand aansturen kon Bas met gemak zijn business runnen. Zijn  business groeide uit naar een omzet van meer dan 10.000.000,- Ongekend dat je op deze manier je bedrijf kunt runnen.

Bas Urlings de E-commerce koning van Nederland?

Bas denderde maar door en werd ook succesvol op Amazon en Bol .com. Toen hij het spelletje eenmaal doorhad en de code had gekraakt werd hij succesvoller dan ooit.

Ik heb het boek besteld van Bas: ‘Nu of nooit op Amazon‘ en daar zat een brief bij. Enkele citaten uit de brief die bij het boek zat:

 • “In die tijd had ik nog geen 300,- op mijn rekening staan en ik begon met het importeren van spullen uit China. Ik begon aan de keukentafel en al snel begon het aantal verkopen op te lopen en ontgroeide ik mijn appartement.”
 • “Al snel groeide de business als een dolle. Ik had de mogelijkheid een bewezen systeem te volgen en zag direct dat het werkte.”
 • “Nadat ik van 350.000,- maar  7 MILJOEN was gegroeid was ik het snelst groeiende E-commerce bedrijf van Nederland.”

Het snelst groeiende E-commerce bedrijf van Nederland

Bas won uiteindelijk de crossborder award. Dit is een toonaangevende prijs voor het snelst groeiende E-commerce bedrijf van Nederland. Een ondernemer met een schat aan kennis en ervaring dus!

bas urlings review

Bas heeft nu zijn pijlen gericht om zijn kennis te delen zodat jij ook van het vrije leven kunt genieten door zijn bewezen systeem.

Plazatalk – Het E-learning platform met bewezen E-commerce strategieën!

bas urlings review

Bas heeft enkele jaren geleden plazatalk.nl opgericht. Alle kennis wat Bas in de loop der jaren heeft opgedaan zijn uitgewerkt in verschillende E-learning trajecten.

Leren van de meester himself dus.

Wanneer je gaat besluiten om een training van de ondernemer op slippers te gaan volgen ben je niet één van de eerste. Inmiddels zijn er al meer dan 21.000+  je voorgegaan.

Dit zegt wel iets natuurlijk. 21000 personen is de helft van alle zitplaatsen van de Amsterdam Arena! Nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd welke trainingen dit allemaal zijn.

Ik heb alles wat Bas Urlings te bieden heeft voor je op een rijtje gezet.

Nu of nooit op Amazon (fysiek boek)

Dit boek stond al een tijdje op mijn bucketlist. En ik heb hem binnen. In dit fysieke boek leert Bas je de eerste skills over hoe je moet verkopen op Amazon. In dit boek van 110 bladzijdes en 11 hoofstukken Gaat Bas aan je uitleggen wat zijn succes was op Amazon en hoe hij dit geflikt heeft.

bas urlings review

Voor het geld hoef je het niet te laten. Je betaald alleen de verzendkosten!

Enkele onderdelen die in het boek worden behandeld:

 • Exclusieve lanceer- en verkoopstrategieën
 • Handige Amazon kickstart checklists
 • 8 Valkuilen waar je niet in wilt trappen
 • Optimaliseren van je Amazon listings
 • PPC Adverteren op Amazon
 • Je eigen Private Label product in 9 stappen
 • Hoe gebruik je de fullfilment klantenservice van Amazon

Bestel hier het boek Nu of nooit op Amazon

Amazon kickstart event

Het Amazon kickstart event is een online event van Bas. De eerstvolgende vindt plaats op 25 maart. Wees er snel bij als je bij dit unieke event aanwezig wilt zijn.

het is niet alleen een online event, Er wordt nog veel meer waarde gegeven.

Na afloop krijg je volledige toegang tot:

 • Plazatalk Community met 3000+ leden
 • Verkopen op Amazon Cursus (twv €1497,-)
 • Verkopen op Bol.com Cursus (twv €1497,-)
 • Inkopen in China Cursus (twv €697,-)
 • Whitelabel (merk) bouwen Cursus (twv €797,-)
bas urlings review

BONUS

 • GAMEPLAN Van 0 naar 1 miljoen op Amazon (twv €297,-)
 • Sourcing Course (twv €197,-)
 • Exclusief stappenplan voor het starten met verkopen op Amazon!

Klik hier voor meer informatie over het Amazon kickstart Event

Verkopen op Amazon Kickstart in 4 stappen

Wil je eerst kijken of er een match is tussen jou, Amazon en Bas? Dan raad ik je aan om je een keer ( net als ik heb gedaan) een Webinar, oftewel een show van Bas Urlings mee te maken.

Ik weet bijna zeker dat er na afloop van het webinar een gigantische mooie aanbieding komt. Toen ik aanwezig was bij het webinar hadden de eerste 25 aanmeldingen 50% korting.

Dit kan maar zo weer gebeuren dus. Lekker goedkoop instappen dus!

Klik hier om je aan te melden voor het webinar

Gameplan: van 0 naar 1 miljoen op Amazon

Amazon heeft echt de toekomst in Nederland. Het staat nu nog in de kinderschoenen, dus je kunt nu profiteren van dit moment.

Als je alle lessen hebt bekeken in het GamePlan dan snap je de 3 zeer eenvoudige en duidelijke stappen die jij moet nemen om tot 1 miljoen in sales te groeien op Amazon en wat daar voor nodig is.

Tijdelijk van 297,- voor maar 47,-!

Het belangrijkste is dat je vooral veel focus wat je moet doen ervoor terug krijgt in deze wereld vol afleiding en mogelijkheden!

Direct toegang tot het Gameplan: van 0 naar 1 miljoen op Amazon

Nog meer trainingen van Bas Urlings

Er is nog veel meer te vinden op plazatalk.nl:

Amazon of Bol.com, Wie wordt de grootste in Nederland?

Amazon is nog maar net in Nederland. Heel veel ‘kenners’ denken dat er in de wereld van E-commerce ontzettend veel gaat veranderen. Als je de trend ziet hoe Amazon de andere landen van de wereld in korte tijd heeft veroverd denk ik dat ze bol.com ruimschoots voorbij gaan.

Er gaat een gigantische prijzenoorlog plaatsvinden. De fysieke winkels gaan daar helaas de dupe van worden.

Eigenlijk is Nederland voor Amazon  in verhouding een hele kleine markt.

 • In 2018 draaiden de Amerikanen een omzet van 209 miljard.
 • Bol.com scoorde 2 miljard omzet.
 • Zalando 1,7 miljard.
 • Coolblue 1,4 miljard.
 • Wehkamp haalde een omzet binnen van 0,7 miljard.

Voor wie is een training van Bas Urlings geschikt?

 1. Wanneer je een fysieke winkel hebt en je ziet door de komst van E-commerce je omzet dalen dan kan het een slimme stap zijn om je te gaan richten op Amazon.
 2. Als je een ondernemend type bent en net als Bas Urlings wilt genieten van vrijheid en de wereld rondreizen.
 3. Als je op zoek bent naar 310.000.000+ potentiële klanten.
 4. Wanneer je geen gedoe wilt hebben van klantenservice en logistiek (dit doet Amazon voor je)
 5. Iedereen die al op Bol.com verkoopt en Amazon direct succesvol wilt aanpakken
 6. Iedereen die wilt leren hoe je snelst groeiende Crossborder E-Commerce bedrijf kan worden (Net zoals Bas)

Deze training is alleen geschikt voor je als je leergierig bent, geloof hebt in de tips & tricks van Bas en als je beschikt over  een fikse dosis doorzettingsvermogen.

Conclusie van deze Bas Urlings review

Ik heb dus het boek gelezen en het webinar gevolgd van Bas. Het is dus meer een show die hij geeft dan een saaie en simpele webinar waarbij je in slaap valt.

Bas is zo super enthousiast en gedreven ( niet gemaakt, maar echt). Hij kan je echt een  gigantische kickstart geven over het succesvol ondernemen op Amazon.

Ik zat nog in twijfel: De training van Jia Ruan over verkopen op Bol of de training van Bas Urlings.

De training van Bas geeft me gelijk een beter gevoel. Wil je wat bereiken dan is dit een absolute must om een kickstart te gaan maken op Amazon.

Je bent de concurrentie ( die er nu nog maar amper is) gelijk een stap voor!

Succes met verkopen op Amazon

Piepkleine nabrander wat me op opviel…

…Toen ik op de website  van Bas aan het kijken was viel me op dat Bas ook gebruik maakt van het website systeem van Phoenix. Laat ik daar nu ook net een groot fan van zijn. Ook deze website is gemaakt met het drag en drop systeem van Phoenix. Razendsnel en hogere conversies!

Alle cursussen van Bas Urlings zijn nu GRATIS!

Ja, je leest het goed. Door de stapsubsidie van de overheid kun je nu gratis starten met alle cursussen. Bekijk snel het aanbod via deze link voordat het vervalt!

gratis cursus bas urlings

Wil  je leren verkopen op Amazon van Bas Urlings?

Leer alle tips en tricks van de persoon die miljoenen heeft verdiend op AmazonGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Ik weet bijna 100% zeker dat iedereen wel eens droomt dat je

Financiële vrijheid creëren? Dit moet je er voor doen!

Er is een geweldig mooi en waardevol E-Book uitgekomen. Online geld verdienen

Review: Online geld verdienen in 10 stappen

Wil je starten met dropshipping? dan kan dit wel eens een heel

Starten met dropshipping? Zorg dat je deze 10 punten goed voor elkaar hebt!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>