Refurbished IPhone X kopen? ik heb 48% bespaard op de aanschaf!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Refurbished IPhone X kopen? ik heb 48% bespaard op de aanschaf!

Laatste update: 16/07/2022   gemiddelde leestijd:  minuten 

Refurbished IPhone X kopen

Vandaag kwam DHL langs: Ik heb een Refurbished Iphone x gekocht! Mijn huidige smartphone was aan vervanging toe. Dat mocht ook wel een keer want mijn Iphone 5S heeft het 4 jaar volgehouden. Op advies van mijn kinderen moest ik maar een Iphone X kopen.

Refurbished IPhone X kopen

Mijn kinderen zijn de experts in huis als het op smartphones aankomt en ze vinden het helemaal geweldig als papa ze om advies vraagt.

“Pap, we denken allebei dat een nieuwe Iphone X het beste voor je is”, werd me verteld.

Wij samen achter de laptop op zoek en toen kwam het:”Pwoef, wat zijn die dingen vreselijk duur!”

Mijn oude Iphone 5S, Wat een avonturen hebben we samen beleefd

Mijn Iphone 5s heeft het dus 4 jaar volgehouden. Dat vind ik best lang. Als je ziet hoeveel er mee gebeld is, duizenden WhatsApp berichten verstuurd, ontelbaar MB’s verslonden en dan heeft de telefoon ook nog eens weer en wind getrotseerd.

In die 4 jaar is de telefoon eenmaal defect geweest. De ingang waar de oplader ingaat was defect en dit is voor nog geen 25,- gerepareerd. En in mijn scherm zit een ( niet hinderlijke ) scheur.

Refurbished IPhone X kopen

Deze scheur is er op onverklaarbare wijze ingekomen. Waarschijnlijk zat het knel in mijn  broekzak. De Iphone 5S heeft al die jaren goed zijn best gedaan. De accu wordt nu ook minder en ik moet de smartphone soms wel drie keer per dag opladen.

“Pap, je moet nu echt een nieuwe Iphone kopen, want ik denk dat deze geen updates meer krijgt van Apple”

Waarom een refurbished telefoon kopen?

Ik ga nooit meer een nieuwe smartphone kopen. Niet dat ik het geld er niet voor over heb ofzo,  maar ik vindt dat de smartphone fabrikanten er veel te veel geld voor vragen.

De echte smartphone fan zal het wel niet met me eens zijn. Die wil het nieuwste van het nieuwste. Met een refurbished smartphone bespaar je in heel veel gevallen soms wel 70%!

Ontdek in dit artikel alles over refurbished telefoons

Een refurbished IPhone X kopen? Mijn zoektocht op internet

Eén ding staat. Ik ben al jarenlang een fan van Apple smartphones en stap dan ook niet zomaar over op Samsung of Huawei. Ik vind een IPhone handig en praktisch in het gebruik en ben dan ook merktrouw.

Wanneer je 4 jaar kunt doen met een IPhone 5S dan zegt dat genoeg. Mijn oude smartphone heb ik destijds ook ‘tweedehands’ oftewel refurbished gekocht. Deze heb ik ooit gekocht bij het bedrijf mobieltekoop.nl

Nu kwam ik uit op de website van Mresell. dit is een bedrijf die hoog staat aangeschreven op het gebied van Refurbished telefoons. Ik heb uiteraard eerst de recensies en ervaringen van anderen opgezocht.

Wat is mResell voor een bedrijf?

MResell is van oorsprong een Zweeds bedrijf die Smartphones reviseert en weer verkoopt als refurbished smartphone. Het bedrijf is opgericht in 2013 en is vanaf 2016 ook actief in Nederland.

Refurbished IPhone X kopen

Ze zijn momenteel actief in 10 landen en groeien nog steeds.

Wat vinden anderen van mResell?

Een hele goede graadmeter om erachter te komen wat anderen vinden van de service van een bedrijf is trustpilot. Op Trustpilot heeft Mresell uitstekende beoordelingen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de service en diensten

mResell, Hoogwaardige refurbished Apple producten

OK, Op de website van mResell kun je dus alleen Apple producten kopen die refurbished zijn. Een greep uit hun assortiment:

Refurbished IPhone X kopen

MacBook Pro Retina 15″ | MacBook Pro 13″ Touch Bar – US Keyboard | Watch Series 5 (40mm) | iPad Pro 11″ Wi-Fi | iPhone 8 Plus | MacBook Pro 15″ Touch Bar | MacBook Air 13″ |

Wat kost een refurbished IPhone X bij mResell?

Nu ben je zeker wel benieuwd wat ik voor mijn IPhone X heb betaald bij mResell. Mijn nieuwe telefoon heeft 409,- gekost. Dit is inclusief 12 maanden garantie en verzendkosten.

een nieuwe IPhone X had me 790,- gekost. Ik heb mijn smartphone dus 48% goedkoper dan de originele IPhone X! OK, er kunnen dus lichte gebruikssporen opzitten, maar ik weet zeker dat die er ook opzitten na een paar week gebruik.

mResell hanteert verschillende kwaliteit gradaties

Wanneer je bijvoorbeeld een refurbished IPhone X wilt kopen via mResell dan kom je verschillende prijzen tegen. mResell maakt gebruik van kwaliteits gradaties:

 • Zeer goede conditie
 • Goede conditie
 • Cosmetische schade (hier heb ik voor gekozen)

Refurbished IPhone X kopen

Zeer goede conditie

Dit product is getest door gecertificeerde Apple technici en functioneert zonder problemen. Het product is zo goed als nieuw en heeft geen zichtbare schade .

Goede conditie

Ook dit product is wederom getest door gecertificeerde Apple technici en functioneert dan ook zonder problemen. Dit product is in goede staat maar er kunnen wel  lichte gebruikssporen op zitten.

Cosmetische conditie

Dit is de goedkoopste variant. Dit product is ook getest door gecertificeerde Apple technici en functioneert zonder problemen. Het heeft echter wel zichtbare schade zoals diepere deuken, krassen, coating issues of dode pixels.

Drie verschillende kwaliteitsklasse’s wat je ook weer terugziet in de prijs.

Een refurbished IPhone X gekocht? Wat doe je nu met de oude?

Yes, Je hebt je nieuwe telefoon binnen, maar wat doe je nu met de oude? mResell wil je oude telefoon maar al te graag hebben, en je krijgt er ook nog eens een leuk bedrag voor.

Mijn oude IPhone 5s hadden ze helaas geen belangstelling voor wat ik heel erg goed begrijp. Dat ding is veel te oud en is rijp voor het museum 🙂

Op de website van mResell kun je het typenummer van je oude Smartphone in voeren. Ik heb het even getest en je ontvangt voor een IPhone 8 met 64GB. eventjes 125,-!

Refurbished IPhone X kopen

Dus je kunt eigenlijk met inruil van je oude telefoon nog goedkoper een refurbished IPhone X aanschaffen!

Yes!, DHL staat voor de deur

Het moment is aangebroken! Na twee dagen is mijn Refurbished IPhone X aangekomen die ik heb gekocht bij mResell. Mooi snel toch! Ik heb het gelijk uitgepakt om te kijken hoe het eruit zou zien.

Ook omdat ik het onder cosmetische conditie heb gekocht. Er kunnen dus krasjes of beschadigingen opzitten.

Refurbished IPhone X kopen

Op een piepklein krasje die op de achterkant te vinden was kon ik, de kinderen en mijn vrouw niets ontdekken op mijn nieuwe aanwinst. Zelfs de batterij was al driekwart vol!

Gelijk de gegevens overgezet van mijn oldtimer IPhone 5S naar de IPhone X. Dit duurde een half uurtje ongeveer. De simkaart overgezet en klaar!

refurbished iphone x kopen

Bijpassende accessoires voor mijn refurbished IPhone X

Tegelijkertijd heb ik een handige beschermcover aangeschaft bij bol.com. Ik wil het namelijk weer een lange tijd volhouden met mijn smartphone.  Dit is een cover met een ingebouwde magneet zodat ik het met de bijgeleverde houder gemakkelijk in de auto kan plaatsen.

Het is de Azuri magnetische backcover met magnetische autohouder. Deze kost op Bol.com 17,95.

Refurbished IPhone X kopen

–> Bekijk hier de backcover met magneet

Ook heb ik een screenprotector aangeschaft via bol.com. Ik heb gekeken naar de beste recensies en ervaringen van andere gebruikers. Deze is van het merk Spigen en kwam als beste uit de bus.

Refurbished IPhone X kopen

Er zat een bijgeleverde QR code bij voor de gebruiksaanwijzing, Deze screenprotector kost 13,50. Ze waren er ook wel goedkoper, maar daarbij  waren de recensies niet echt goed.

–> bekijk hier de screenprotector

Mijn ervaringen met mResell

Na het lezen van dit artikel weet je nu wel zo ongeveer wat mijn ervaringen zijn met mResell. Niks meer dan lof.

 • een super overzichtelijke website
 • Geen gedoe met een irritante betaalpagina
 • Snelle bezorging, binnen twee dagen
 • Een IPhone X die er gloednieuw uitziet
 • Duidelijke track en trace. Bezorgd door DHL en je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt bezorgd
 • 12 maand garantie

In ieder geval, Ben je op zoek naar een IPhone X of een andere Apple telefoon of artikel. Ik kan je mResell van harte aanbevelen.

Ik ben blij met mijn aanwinst, en ik hoop dat ik met mijn IPhone X net zo lang kan doen dan met mijn oude IPhone 5S.

Bespaar minimaal 48% op je nieuwe IPhone

Waarom een nieuwe IPhone kopen omdat een refurbished net zo goed is!

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>