Snel rijk worden? 3 methodes die NIET altijd goed werken!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Snel rijk worden? 3 methodes die NIET altijd goed werken!

Laatste update: 19/08/2022   gemiddelde leestijd:  minuten 

snel rijk worden

Snel rijk worden: het is een ongrijpbare droom van vele mensen onder ons. Ook is dit helaas een ongrijpbare droom van mij.

Als we nu eens kunnen leren hoe we snel rijk kunnen worden, gaan dan al onze problemen op de één of andere manier verdwijnen?

Maar is er echt een manier om snel rijk te worden? En zelfs als je die ene manier probeert, maakt dit het leven dan echt zoveel beter?

Natuurlijk....

Snel rijk worden, zelfs als je met niets begint, is   mogelijk (als dat niet zo was, zou niemand ooit in de loterij spelen), maar het is niet altijd gegarandeerd. Bovendien betekent meer geld hebben niet dat je leven ineens perfect gaat worden.

Snel rijk worden garandeert echter niet dat je altijd rijk gaat blijven. Het geld kan ook zo ineens weer weg zijn als je niet goed oplet.

In deze blog heb ik een aantal methodes om snel rijk te worden en laat ik je zien waarom het vertrouwen op deze tactieken niet altijd een goed alternatief is voor een solide financieel plan.

In plaats daarvan, als je rijk wilt worden, laten we je de echte manier zien om het te doen.

Snel rijk worden... of niet

Er zijn mensen op internet te vinden die beloven dat ze het geheim hebben ontdekt om snel rijk te worden.

Het zijn heus niet allemaal oplichters maar er zijn vele goeroes te vinden die alleen maar valse beloftes aanbieden die zelden hun vruchten afwerpen.

Ik heb een aantal "hoe snel rijk worden" methodes voor je op een rijtje gezet. Echter zijn het geen duurzame manieren die gelijk aan kunnen slaan.

Hoewel je geluk kunt hebben, is de kans groter dat jij je geld verliest dan dat je het verdient als je snel rijk probeert te worden met een van de volgende methodes.

1. Meespelen met de loterij

Geloof je dat meespelen met een loterij, een betrouwbare weg is om rijk te worden? Als dat zo is, heb je misschien een 'loterij-mindset'.

snel rijk worden

Iemand met deze mentaliteit zal waarschijnlijk ongeschoolde risico's nemen met zijn geld, zoals het spelen van de loterij of gokken. Deze activiteiten worden gezien als snelle manieren om rijk te worden, maar je moet echt heel veel geluk hebben.

Hoewel je hier en daar een paar euro in een kraslot steekt, is de kans klein dat je in de schulden komt.

Winkans loterijen:

 • Postcode Loterij: 1 op 245.000
 • Vriendenloterij: 1 op 510.000
 • Miljoenenspel: 1 op 1,12 miljoen
 • Staatsloterij: 1 op 2,7 miljoen
 • De Lotto: 1 op 49 miljoen

Dus ga je gang en speel een spelletje als je wilt, maar reken er niet op dat je er rijk van wordt

Financiële vrijheid?

Laat je dromen uitkomen met de visie en werkwijze van Jorik Vermeulen

2. Deelnemen aan een multi-level marketingbedrijf (MLM)

Met multi-level marketing kun je heel veel geld verdienen als je het kunstje door hebt. Alle MLM bedrijven die claimen dat ze het beste compensatieplan hebben, echter is dit niet altijd het geval. .

Het wordt vaak aangeprezen als een gemakkelijke manier is om snel rijk te worden. Je kunt vanuit huis  werken en je eigen bedrijf runnen. 

Er zijn hele goede network marketing bedrijven zoals HerbaLife en AI. Marketing. Maar in het algemeen moet je op je hoede zijn.

snel rijk worden

Je moet producten verkopen en ook gelijk nieuwe leden werven, en als je niet goed door hebt hoe dat werkt kan het nog wel eens aardig tegenvallen.

MLM bedrijven richten zich vaak op vrouwen en in het bijzonder op thuisblijfmoeders.

Je kunt met MLM best wel snel rijk worden maar pak het dan gelijk goed aan!

Hoe werken MLM's?

Wanneer jij je bij een bedrijf aansluit als 'distributeur', moet je eigenlijk de voorraad van het bedrijf vooraf kopen en die voorraad vervolgens weer verkopen.

Klinkt duidelijk, toch?

Welnu, hoewel je een beetje geld kunt verdienen door de producten van het bedrijf te verkopen, is de echte manier om geld te verdienen in een MLM door nieuwe distributeurs aan te werven. Vervolgens verdien je een commissie op basis van hun verkopen.

Het grootste probleem met MLM's is dat je vooraf veel voorraad moet kopen en dat het vaak erg moeilijk is om te verkopen. Hierdoor blijf je zitten met overtollige voorraad waaraan je veel geld hebt uitgegeven en geen inkomen.

Zelf heb ik dit ook ervaren. Ik heb een tijdje bij Valentus gezeten. Ik heb giga veel producten verkocht omdat hun producten razend populair waren. Uiteindelijk was de hype voorbij en bleef ik zitten met de voorraad die ik had opgebouwd.

Ik doe nog steeds MLM. Met AI marketing en dat gaat echt super. Een totaal andere constructie omdat er geen product verkoop mee gemoeid is.

Inmiddels heb ik de klappen van de zweep geleerd hoe je wel succes kunt hebben met MLM. Ik ben 'begeleid' door de beste network marketeers van Nederland en België en leer anderen nu ook hoe ze het moeten aanpakken

Lees daarom ook:

Mijn review over AI marketing

AI marketing casestudy

99% van alle personen heeft met MLM geld verloren

3. Day trading

Je hoort ook vaak day trading een leuke manier is om snel rijk te worden. Wat is day trading eigenlijk?

Day trading is een is een zeer risicovolle vorm van beleggenDaytraden is een speciale vorm van beleggen. Anders dan bij gewoon beleggen, is deze vorm niet gericht op de lange termijn maar juist op de koerswijzigingen op korte termijn.

Aandelen en opties die gekocht worden, die worden meestal op dezelfde dag weer verkocht. 

snel rijk worden

 Letterlijk vertaald betekent daytrading 'daghandelen'. Day traders kopen en verkopen effecten en crypto op dezelfde dag, meestal op de valutamarkt (forex) of een aandelenmarkt, in de hoop winst te maken.

Een day trader kan bijvoorbeeld 's ochtends aandelen kopen tegen een lage prijs en hopen deze later die dag tegen een hogere prijs te verkopen.

Succesvol day trading vereist tijd, kennis en overtollige kapitaalreserves om eventuele verliezen te dekken.

Het is echt riskant is en niet zo eenvoudig als het soms wordt voorgesteld, dus het wordt over het algemeen niet aanbevolen voor de gemiddelde belegger.

TIP: Wil je wel succes hebben met aandelen? Jorik Vermeulen van The Happy investors' is de expert en hij kan je dit leren!

Waarom snel rijk worden meestal niet het antwoord is

Sommige mensen die erachter komen hoe ze snel rijk kunnen worden, leven uiteindelijk voor de rest van hun leven rijk. 

Anderen komen echter vrij snel in financiële problemen omdat ze niet weten hoe ze hun financiën moeten beheren.

Het staat ter discussie of loterijwinnaars echt vervloekt zijn ( er zijn overal voorbeelden van de "loterijvloek" , maar er zijn ook genoeg loterijwinnaars waarbij hun geluk nooit opraakt).

Wat kunnen we hiervan leren? Snel heel erg rijk worden, of het nu is door de loterij te winnen, een erfenis te krijgen of op een andere manier, garandeert niet dat het geld eeuwig meegaat.

Als je niet de basis hebt om het geld dat je hebt te beheren, zal het waarschijnlijk snel verdwijnen. Dit is de reden waarom leren hoe je echt rijk kunt worden I(waar we het hierna over zullen hebben) , de ware sleutel is tot blijvend financieel succes.

Hoe je echt rijk kunt worden – het vergt geduld en focus

Rijk worden kost tijd en geduld. Langzame en gestage methoden zullen bijna altijd de sleutel tot succes zijn. De volgende tips zijn eigenlijk heel erg simpel. Maar weet je?.......

................ Ze werken.

1. Verdien meer geld

 Hoewel meer geld verdienen je niet van de ene op de andere dag rijk gaat maken, is het verhogen van je inkomsten zeker een manier om rijk te worden.

Beetje bij beetje gaat je toegevoegde inkomen een groter vermogen opleveren. Er zijn zoveel manieren om meer geld te verdienen, waaronder:

 • Je huidige baan om loonsverhoging vragen
 • Een bijbaantje starten
 •  En Een parttime baan krijgen .

2. Investeer in jezelf  met een opleiding

Jij bent zelf je beste troef. Investeren in jezelf en een opleiding kost tijd en toewijding, maar de uitbetalingen op de lange termijn kunnen groot zijn.

Hoewel je niet in je opleiding hoeft te investeren om je vermogen te laten groeien, is dit zeker een van de beste manieren om een sterke basis op te bouwen als je dit slim aanpakt

Door met een opleiding te starten komen vaak meer kansen, opties en hogere salarissen. 

Zorg ervoor dat voordat je studieleningen aangaat je een plan hebt om ze terug te betalen, want enorme schulden voor studieleningen kunnen je nettowaarde negatief houden tot lang nadat je van school bent gegaan.

3. Leer  je zelf meer over persoonlijke financiën

Onderwijs is niet beperkt tot een hogeschool of handelsschool. Jezelf onderwijzen over persoonlijke financiën is net zo cruciaal als je rijk wilt worden.

In plaats van te proberen te leren hoe je snel rijk kunt worden, kunt je ook leren hoe jij je geld voor je kunt laten werken.

4. Maak en houd je aan een financieel plan

Wat moet je doen met al die informatie die je hebt gekregen door te leren over persoonlijke financiën? 

Welnu, de volgende stap is om je kennis te gebruiken, wat het laatste stukje van de puzzel is om echt rijk te worden. 

Als het gaat om het maken (en vasthouden aan) een financieel plan, zouden deze basisstappen u op weg moeten helpen op het pad naar rijkdom op de lange termijn:

Maak een begroting

Met een budget kan jij je uitgaven bijhouden, alleen kopen wat u zich kunt veroorloven en spaargeld opbouwen.

Financiële vrijheid?

Laat je dromen uitkomen met de visie en werkwijze van Jorik Vermeulen

Bouw een noodspaarfonds op

Noodsituaties kunnen op elk moment gebeuren en ze kunnen je financieel ruïneren. Als je een noodspaarfonds hebt om onverwachte uitgaven te dekken, hoef je geen toevlucht te nemen tot dure methoden zoals creditcards of onsmakelijke geldschieters om je noodgevallen te betalen.

Dit helpt bij het opbouwen van je vermogen en het beschermen van uw toekomst.

Betaal je schuld af

 Of het nu gaat om creditcardschulden, studieleningen of andere schulden, als je snel rijk wilt worden, is het afbetalen van je schuld een noodzakelijke stap.

Maak van het afbetalen van je schuld een prioriteit als je rijk wilt worden. Hoewel het een tijdje kan duren, als jij je eraan houdt, ben je goed op weg om rijk te worden.

snel rijk worden

Hoe kun je rijk blijven?

Wat het betekent om 'rijk' te zijn, is voor iedereen anders. Voor sommigen betekent het misschien dat ze niet aan geld hoeven te denken.

Voor anderen betekent het misschien dat ze genoeg geld hebben om een erfenis na te laten voor hun kleinkinderen.

Wat 'rijk' ook voor je betekent, als je eenmaal dat niveau van rijkdom hebt bereikt, moet je nog steeds werken om het te behouden.

Ik heb enkele manieren voor je  om rijk te blijven (en je rijkdom te vergroten), omdat niemand al die jaren wil werken om rijk te worden en het vervolgens te verliezen:

1. Leef beneden je stand

Laat je niet verleiden om extravagant uit te geven als jij je financiële doelen eenmaal heeft bereikt. Er wordt vaak gezegd dat mensen rijk worden door geld te verdienen en rijk blijven door minder uit te geven dan ze verdienen. 

Streef ernaar om onder uw inkomen uit te geven en vermijd levensstijlinflatie waar mogelijk.

2. Investeer

Beleggen is een van de gemakkelijkste manieren om je geld te laten groeien. Beleggen kan in het begin intimiderend zijn , vooral voor degenen die risicomijdend zijn of nog nooit eerder hebben geïnvesteerd, maar het is het echt waard.

Er zijn eenvoudige manieren om te beginnen met beleggen. Beleggen is een lange termijn spel en zeker niet de manier om snel rijk te worden, maar het is een manier om je geld te laten groeien en nog rijker te worden. 

Bekijk deze handleiding voor tips om aan de slag te gaan.

3. Diversifieer je inkomstenstromen

Ten slotte hebben degenen die rijk blijven de neiging om hun inkomstenstromen te diversifiëren. Naast het beleggen in aandelen en obligaties en het aanhouden van een robuust noodspaarfonds, hebben rijke mensen meestal meerdere inkomstenstromen. 

Overweeg om vastgoedbeleggingen of andere vormen van passief inkomen aan je portefeuille toe te voegen .

Langzaam en gestaag wint de race naar rijkdom

Je kunt snel rijk worden, maar het is niet iets om op te rekenen. Voor de meesten van ons is het pad naar rijkdom gevuld met jaren van hard werken, geduld en slimme financiële planning.

snel rijk worden

Als je dat allemaal doet, hoef je er niet op te rekenen dat je de loterij wint om je financiële doelen te bereiken.

En als je nu morgen de loterij wint?

Dan kun je deze tips gaan gebruiken om het geld niet meer te verliezen! 

Op deze manier kun je financiële vrijheid bereiken

Heb jij de droom om voor eeuwig financieel vrij te zijn? Dan heb ik waarschijnlijk nog een gouden tip voor je. Jorik Vermeulen is de expert die jou kan begeleiden naar jouw droom. 

Bekijk zijn visie en idee maar eens op zijn website>>>>

Financiële vrijheid?

Laat je dromen uitkomen met de visie en werkwijze van Jorik Vermeulen

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>