Matched betting fast track cursus review. Nieuw in Nederland!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Matched betting fast track cursus review. Nieuw in Nederland!

Laatste update: 04/07/2022   gemiddelde leestijd:  minuten 

Het internet staat vol met aanbiedingen, die beloven dat je snel veel geld kunt verdienen. Maar als je eenmaal ontdekt wat je ervoor moet doen, dan blijkt het in de praktijk vaak een onmogelijke opgave te zijn, die praktisch niemand uit kan voeren. Of er zitten een of meerdere addertjes onder het gras.

Toen we op een Nederlandstalige website terecht kwamen, die ons beloofde dat je door middel van  risicoloos gokken maandelijks vele honderden euro’s kunt verdienen, waren we eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch.

Toch besloten we de proef op de som te nemen. Het resultaat van onze bevindingen vind je in de onderstaande matched betting fast track cursus review.

Arme student zoekt lucratieve bijverdienste

De website, waarop de methode van risicoloos gokken aan je wordt gepresenteerd, is gemaakt door Rick. Rick is een student werktuigbouwkunde, die aan de Technische Universiteit in Eindhoven blijkt te studeren.

Hij vertelt over zijn bestaan als arme student en de manieren hoe hij daar verandering in aan probeerde te brengen. Al snel werd het hem tijdens zijn zoektocht duidelijk dat studenten weliswaar op tal van plekken geld kunnen verdienen, maar daarvoor heel veel van hun vrije tijd in moeten leveren.

Daar had Rick weinig trek in. Hij wilde liever een bijbaan met hoog salaris, zodat hij in een betrekkelijk korte tijd veel geld kon verdienen en hij voor de rest ook echt van zijn studentenleven kon blijven genieten.

De doorbraak kwam uiteindelijk, toen een van de huisgenoten in zijn studentenwoning hem een specifieke methode liet zien waarmee makkelijk en snel op een legale manier geld kon worden verdiend.  Die methode bleek matched betting te heten.

Wat is matched betting?

Op tal van goksites kun je naast het spelen van verschillende casinospellen ook weddenschappen op allerlei sportevenementen plaatsen. Is je voorspelling goed, dan win je de weddenschap.

Heb je de uitkomst van een wedstrijd echter fout voorspeld, dan verlies je je geld aan de uitbaters van de goksite. Maar wat nu als het mogelijk zou zijn om op elke mogelijke uitslag in te zetten, zodat je altijd wint, ongeacht het eindresultaat van een wedstrijd.

Die laatstgenoemde mogelijkheid wordt ook wel match betting genoemd. Om succesvol van dit trucje te kunnen profiteren moet je echter wel van 2 (of soms zelfs meer) verschillende goksites gebruikmaken.

Op die manier kun je namelijk op website 1 aangeven dat een team wint, terwijl je op website 2 juist inzet dat hetzelfde team verliest. Kortom, gegarandeerd risicoloos gokken.

Leestip: Odds matcher. Sneller en beter resultaat met legaal gokken

Geld met geld maken

In de basis klinkt matched betting weliswaar erg eenvoudig, maar er zijn wel een aantal erg belangrijke factoren waar je serieus rekening mee moet houden voordat je deze methode toe gaat passen. De belangrijkste: je moet in ieder geval enkele honderden euro’s achter de hand hebben, die je zonder problemen kunt gebruiken om succesvol van deze verdienmethode te kunnen profiteren.

Het is sowieso heel erg onverstandig om geld voor dit soort activiteiten te gebruiken dat je dringend nodig hebt voor je dagelijkse levensbehoeften, zoals het betalen van de huur, je vaste lasten of de wekelijkse boodschappen. De methode kent namelijk een leercurve, waarbij de kans bestaat dat je vanwege onzorgvuldig handelen een of meerdere fouten maakt en daardoor in eerste instantie toch geld verliest.

Deze verdienmethode is trouwens überhaupt niet geschikt voor mensen die niet nauwkeurig kunnen werken.

De kracht van bonussen

Wie na het lezen van het bovenstaande nu denkt dat de complete methode bestaat uit het plaatsen van, laten we zeggen 100 euro op zowel het winnen als verliezen van een team tijdens een sportwedstrijd heeft het mis. Er komt namelijk veel meer bij kijken.

Gokken met winst gaat alleen maar succesvol voor je uitpakken, als je daarvoor op een slimme manier de bonussen benut die gokwebsites je aanbieden.

Dit soort bonussen krijg je in eerste instantie op het moment dat je een account op een goksite opent en je een eerste storting doet. In de wereld van de online kansspelen heerst een moordende concurrentie, waardoor de aanbieders van goksites vaak bereid zijn om diep in de buidel te tasten, in de hoop dat ze daarmee nieuwe klanten kunnen werven.

Concreet betekent dit, dat er regelmatig welkomstbonussen van 100 euro of meer worden uitgedeeld.

Daarnaast willen de goksites natuurlijk maar wat graag dat je zo lang mogelijk bij hen blijft gokken. Om dat te stimuleren, worden ook na je aanmelding regelmatig interessante bonussen aan je verstrekt.

Die vrijgevigheid van de goksites komt prima van pas als je aan matched betting doet, want het is juist het bonusgeld dat je middels deze methode vrijspeelt en ervoor zorgt dat dit de best betaalde bijbaan is, die je ooit zult hebben.

Specifieke rekenmethodes en voorwaarden

Om het maximale uit matched betting te kunnen halen, moet je ook gebruik maken van specifieke rekenmethodes. Dat zou je eventueel handmatig kunnen doen, maar dat is wel een erg ingewikkeld en tijdrovend proces.

Deze cursus bevat daarvoor een veel makkelijkere methode: een speciale calculator, die je in minder dan een second vertelt welke bedragen je waar in moet zetten om gokken met winst zo optimaal mogelijk voor je te kunnen maken.

Daarnaast wordt in de cursus uitgebreid stilgestaan bij de specifieke voorwaarden, die goksites aan het plaatsen van weddenschappen en het uitbetalen van winsten stellen. Als je niet goed op de hoogte bent van dat soort regels, dan is de kans groot dat je uiteindelijk tóch verlies maakt of dat je zelfs het risico loopt dat je account wordt afgesloten en je naar je gewonnen euro’s kunt fluiten.

Is matched betting legaal?

Mag dat zomaar, op deze manier geld verdienen? Het antwoord is volmondig ja. Sinds 1 juli 2020 is het in Nederland officieel toegestaan om online te gokken en dus behoort ook matched betting tot de legitieme mogelijkheden. De uitbaters van goksites kunnen je ook niets maken.

Tenminste, zolang je het stappenplan van de cursus nauwkeurig blijft volgen. Voor hen zal het lijken alsof je een reguliere klant bent, die ze daarom maar wat graag op allerlei extra bonussen willen trakteren, omdat daaruit blijkt dat je bij hen blijft spelen.

Dat het in jouw optiek om een bijbaan met hoog salaris te doen is, zullen ze echter nooit te weten komen.

Hoeveel kun je verdienen?

De eerste maand dat je je met matched betting bezig gaat houden zal waarschijnlijk ook meteen je meest winstgevende maand worden, omdat de welkomstbonussen in de regel een stuk hoger zijn dan de bonussen die je daarna ontvangt. Als je volop van alle beschikbare welkomstbonussen profiteert, dan is het niet ongebruikelijk om daarmee zo’n 1.000 euro te verdienen.

In de daaropvolgende maanden gaat het telkens om ongeveer 400 a 500 euro per maand. Dat is nog steeds niet verkeerd, als je je bedenkt dat je aan matched betting hooguit 2 uurtjes per week kwijt bent en je de rest van je vrije tijd op een andere manier kunt besteden.

No-brainer: een inkomen van 50 euro of meer per uur is ronduit de best betaalde bijbaan die je ooit zult hebben.

Wat krijg ik als ik me voor de cursus aanmeld?

Rick heeft er echt veel tijd ingestoken om cursisten tot in detail uit te leggen hoe de methode werkt. In meer dan 30 video’s behandelt hij alle verschillende onderdelen die hij succesvol matched betting aan de orde komen.

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot een speciaal forum, waar je al je vragen kunt stellen, als blijkt dat je iets toch nog niet helemaal begrijpt.

Ook handig: het cursistengedeelte bevat een complete lijst met goksites, plus de bonussen die ze verstrekken. Daarnaast houdt Rick je regelmatig op de hoogte van alle nieuwe bonussen die in de loop der tijd bij de verschillende goksites beschikbaar komen.

Wanneer je je voor deze cursus aanmeldt krijg je ook nog eens 3 maanden gratis toegang tot de Odds Matcher. Dit is een externe website, die 14 goksites en 2 betting exchanges continue in de gaten houdt en je verder kan helpen bij het maximaliseren van je winst.

Wat kost de cursus?

De volledige cursus, zoals hierboven omschreven, kost je eenmalig 179 euro óf 3 maandelijkse termijnen van 67 euro. In dat laatstgenoemde geval betaal je dus in totaal 22 euro meer. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een behoorlijk pittige prijs, maar vergeet niet dat je met deze methode in je eerste maand al zo’n 1.000 euro winst kunt maken en je in de daarop volgende maanden telkens heel gemakkelijk 400 a 500 euro belastingvrij in je zak kunt stoppen.

Rick is er zo sterk van overtuigd dat je met deze methode winst gaat maken, dan hij het aandurft om cursisten een tevredenheidsgarantie te bieden. Ben je niet happy met de cursus, dan kun je tot 30 dagen na aankoop gewoon je geld terugvragen.

matched betting fast start cursus review

Conclusie

Nadat we het cursusmateriaal hebben gezien en zelf ook de door Rick uitgelegde matched betting methodes hebben uitgeprobeerd, kunnen we volmondig zeggen dat alles werkt zoals beschreven wordt.

Het is in het begin weliswaar een kwestie van even goed opletten wat je doet, om te voorkomen dat je uiteindelijk toch verlies maakt, maar werk je nauwkeurig en volgens de regels van de goksites, dan is dit een prima én makkelijke manier om maandelijks een paar honderd euro bij elkaar te sprokkelen.

Matched betting is overduidelijk geen manier om snel heel erg rijk te worden, maar vooral een methode om elke maand weer over wat extra geld te kunnen beschikken, dat je dan bijvoorbeeld aan uitgaan, reisjes of cadeautjes voor jezelf of anderen kunt besteden.

De video’s waarin Rick de methode uitlegt zijn aangenaam uitgebreid, zodat je ook echt alle details van matched betting te weten komt. Daarnaast is het geboden forum een handig hulpmiddel voor de gevallen dat er toch nog iets niet helemaal duidelijk is.

Het is ook meteen een leuke plek om kennis en ervaringen met andere cursisten uit te wisselen. Kortom, we zijn positief verrast over de kwaliteit en mogelijkheden die Rick je met zijn matched betting cursusmateriaal biedt en bevelen dit product dan ook van harte aan.

—>Bekijk eens de pagina van de Matched betting fast start cursus en verdien een leuk zakcentje met een paar uur werk per week!

 

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>