Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

Laatste update: 19/11/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

Money Mastermind Review van Jelline Brands 2023: Is het de investering waard?

Heb je er ooit over nagedacht om met je laptop geld te verdienen? Het is zeker mogelijk als je kiest voor een van de vele online verdienmodellen. Het mooie van deze modellen is dat je vanuit het comfort van je eigen huis geld kunt verdienen, terwijl je geniet van de vrijheid en het plezier dat dit met zich meebrengt.

Als je benieuwd bent naar de verschillende online verdienmodellen, dan is de Money Mastermind van Jelline Brands en andere succesvolle ondernemers een goede plek om te beginnen.

In deze Money Mastermind review vertellen we je graag alles over deze uitgebreide training

Wat is het sterkste punt van Money Mastermind?

Deze uitgebreide training is eigenlijk iets unieks. Het is een verzameling blueprints gemaakt door experts die het kunstje al geflikt hebben: "Geld verdienen met je laptop".

Ben je nog steeds zoekende dan kun je alle blueprints doorlopen om te kijken welk verdienmodel ( of meerdere) er het beste bij je past. 

Tip: De Money Mastermind is momenteel sterk in prijs verlaagd. Check het via deze link

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

De makers van dergelijke cursussen en academies proberen hun product zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren door beloftes te doen en hun eigen resultaten te tonen. Een verkooppraatje zit vaak vol met uitnodigende woorden die mogelijk een verkeerd beeld kunnen geven van het uiteindelijke product.

Als recensent is het onze taak om dit product te kopen en te testen om te zien of de makers eerlijk zijn geweest op hun verkooppagina

Heel veel reviews die je vind op internet zijn gemaakt zonder dat de schrijver het product zelf heeft aangeschaft. Het zou verboden moeten worden!

Money mastermind review: Waarop baseren we onze mening?

Net zoals bij ieder product die we testen, oftewel beoordelen, hebben we bepaalde criteria vastgesteld om het product eerlijk te kunnen beoordelen op basis van wat het ons belooft.

Hoe heb ik de money mastermind getest?

Ik heb het product zelf aangeschaft en elke mini-cursus doorlopen. Ik heb alle lessen gevolgd, video's bekeken en vervolgens achtergrondinformatie opgezocht. Ook heb ik contact gehad met de medewerkers om te kijken hoe bekwaam en snel er werd gereageerd.

Hieronder vind je de criteria en punten met de nodige toelichtingen erbij, zodat er geen onduidelijkheid kan ontstaan. Hier hebben de de Money Mastermind op getest. 

 • Criterium 1: Relevantie

De cursus moet voldoende relevante informatie leveren en niet verouderd zijn.

 • Criterium 2: Prijs

Je betaalt een bedrag dat in verhouding staat tot wat de cursus te bieden heeft.

 • Criterium 3: Gebruiksvriendelijkheid

De cursusomgeving heeft een prettige interface en is makkelijk te gebruiken.

 • Criterium 4: Expertise

De makers hebben voldoende kennis in hun vakgebied.

 • Criterium 5: Kwaliteit video's

De video's zijn van voldoende kwaliteit op het gebied van geluid en beeld.

 • Bonuspunten: Ondersteuning

Wordt er snel en adequaat gereageerd op vragen?

Hoe onderscheidt het zich van de concurrentie?

De meeste traditionele cursussen over geld verdienen gaan over beleggen en investeren. Het is heel duidelijk dat de jongere generatie een nieuwe, frisse richting inslaat. In dit tijdperk zijn er nieuwe manieren om geld te verdienen. Dat is vrij duidelijk.

Als je nog niet weet hoe jij je geld wilt verdienen en niet weet wat er bij je past dan is dit de ideale manier om het te ontdekken! 

Voor wie is de cursus geschikt?

Money mastermind is geschikt voor creatieve ondernemde personen. Als je geïnteresseerd bent in het opzetten van verschillende inkomstenbronnen door middel van experimenteren en creatief bezig zijn, is dit pakket geschikt voor jou. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen als je nog niet precies weet wat er bij je past!

Wat moet je kunnen om gebruik te maken van het aanbod van money mastermind?

Je hebt een computer nodig en internet. Dat is alles. Het maakt niet uit waar je bent of wanneer je de cursus wilt volgen, want je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.

Geen tijdsdruk dus, en dat is wel prettig!

In het kort: Wat is de Money Mastermind?

De Money Mastermind is een uitgebreide online training waarin je kennismaakt met de beste online verdienmodellen van dit moment.

Het mooie van deze training is dat je informatie krijgt van verschillende succesvolle ondernemers. Zo leer je van Jacko Meijaard alles over affiliate marketing en van Jelline Brands alles over YouTube.

In de Money Mastermind worden in totaal 15 online verdienmodellen behandeld. Het is de verwachting dat dit aantal in de toekomst nog verder zal groeien. Kortom, de Money Mastermind is een interessante en uitgebreide cursus.

Wie heeft de Money Mastermind ontwikkeld?

De Money Mastermind is ontwikkeld door Jelline Brands. Zij is een ervaren specialist op het gebied van YouTube en verdient hiermee flink wat geld.

Ze doet dit met haar zogenaamde Cash Cow kanalen. Dit zijn kanalen waarop ze algemene content plaatst, zonder dat ze zelf in beeld komt. Deze video's zijn nu relevant en zullen dat over een paar jaar nog steeds zijn. Mede hierdoor trekt ze met deze video's honderdduizenden views.

Met haar Cash Cow Academy is ze hard aan de weg aan het timmeren. Ze helpt al veel mensen om ook succes te behalen met Cash Cow kanalen. Maar ze kreeg ook regelmatig vragen over andere verdienmodellen. Daarom besloot ze om alle verdienmodellen in één cursus te bundelen. En zo is de Money Mastermind ontstaan!

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Ja, zonder twijfel kun je Jelline Brands vertrouwen. Ze is een professional, heeft haar zaken goed op orde en is erg transparant. Dit blijkt ook duidelijk uit haar Instagram pagina. Hier laat ze niet alleen alles zien over haar bedrijf, maar ook over haar privéleven. Zo liet ze net na de zomer van 2022 zien dat ze samen met haar vriend een echte McLaren heeft gekocht.

Er zijn geen misstanden bekend over Jelline Brands. Als dat wel het geval was, zouden we niet met haar samenwerken. De Money Mastermind is ook een onderdeel van de Internet Succes Gids. In deze cursus bespreken we affiliate marketing en de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is het doel van de Money Mastermind?

Jelline Brands is de Money Mastermind gestart om verschillende redenen:

 • Ze wil graag dat meer mensen met een online verdienmodel aan de slag gaan. De reden hiervoor is duidelijk: je kunt hier veel geld mee verdienen en het is veel leuker dan voor een baas werken.
 • Ze wil dat iedereen zich kan verdiepen in de online verdienmodellen. Als je je nu in een online verdienmodel wilt verdiepen, kun je je voor een cursus aanmelden. Maar dan leer je alleen over één online verdienmodel. Door je aan te melden voor de Money Mastermind, leer je over verschillende online verdienmodellen.
 • Ze wil je goedkoop kennis laten maken met online verdienmodellen. Voor sommige cursussen die in de Money Mastermind worden behandeld, moet je meer dan 1000 euro betalen. Dat is volgens Jelline veel geld, en daarom wilde ze een goedkopere cursus aanbieden. En we kunnen zeggen dat ze daarin is geslaagd.
Money Mastermind Review van Jelline Brands 2023: Is het de investering waard?

Voor wie is de Money Mastermind geschikt?

De Money Mastermind is geschikt voor veel mensen, maar niet voor iedereen. Als je niet bereid bent om nieuwe dingen te leren, risico's te nemen of hard te werken, dan is de Money Mastermind niets voor jou.

Ondanks dat de Money Mastermind erg uitgebreid is, biedt het geen garantie op succes. Om de gewenste successen te behalen, moet je zelf hard werken.

Heb je een bepaald doel voor ogen? Ben je gemotiveerd en wil je graag naar vrijheid toewerken? Dan sluit de Money Mastermind perfect aan bij jouw wensen.

Opbouw van de Money Mastermind

In deze review van de Money Mastermind hebben we al aangegeven dat deze cursus zeer uitgebreid is. Je krijgt in deze cursus uitleg van diverse specialisten over verschillende onderwerpen:

 • Jelline Brands leert je alles over YouTube
 • Jacko Meijaard leert je alles over affiliate marketing
 • Lisanne Drost leert je alles over NFT’s
 • Joshua Kaats leert je alles over dropshipping
 • Sophia Meijer leert je alles over TikTok
 • Ilse Kwant leert je alles over Instagram
 • Tijn Strikker leert je alles over Amazon
 • Bryan & Vincent leren je alles over Bol.com
 • Thomas Mulder leert je alles over Pinterest
 • Corné Marchand leert je alles over Crypto
 • Martijn van den Berg leert je alles over geld verdienen met vastgoed
 • Maxine Stevens leert je geld verdienen met online producten in Canva
 • Nancy Mia leert je hoe je een eigen webshop kunt bouwen

Het is duidelijk: de Money Mastermind is echt uitgebreid. Om je een nog beter beeld te geven, stellen we je graag voor aan vijf verdienmodellen. Bovenstaande personen zijn de echte experts en zij verdienen nu al tonnen en zelfs miljoenen met online geld verdienen.

Daar ga jij het dus van leren als jij je aanmeld via deze link

Jelline Brands leert je alles over YouTube

Jelline Brands is een van de specialisten op het gebied van YouTube. Ze weet als geen ander hoe je een YouTube-kanaal opzet, uitbreidt en er veel geld mee verdient.

In de blueprint van de Money Mastermind leert ze je alles over de basis van Cash Cow Channels. Ze legt uit wat de kenmerken van zo'n kanaal zijn, hoe je er geld mee verdient en waar je rekening mee moet houden. Opvallend is dat deze blueprint van Jelline Brands zeer uitgebreid is:

 • Module 1 – Introductie
 • Module 2 – Persoonlijke voorbereiding
 • Module 3 – Algemene voorbereiding
 • Module 4 – Nichemarkt kiezen
 • Module 5 – YouTube-kanaal opzetten
 • Module 6 – Belangrijkste factoren voor een succesvol YouTube-kanaal
 • Module 7 – YouTube automatisatie
 • Module 8 – Zelf content maken
 • Module 9 – YouTube-video’s posten
 • Module 10 – Geld verdienen met YouTube
 • Module 11 – Auteursrechtschendingen
 • Module 12 – Verder kijken?

Met deze 12 modules leer je alles over het verdienen van geld met YouTube. Wil je dat ook? Dan is het een goed idee om je direct aan te melden voor de Money Mastermind.

Jacko Meijaard leert je alles over affiliate marketing

Jacko Meijaard heeft ook een bijdrage mogen leveren aan de Money Mastermind. Met deze blueprint laten we je graag kennismaken met affiliate marketing, de voordelen van dit online verdienmodel en onze Affiliate Marketing Revolutie.

wie is jacko meijaard

Ik samen met Jacko tijdens onze 10k borrel

Net als Jelline Brands heeft Jacko gekozen voor een uitgebreide opzet van onze blueprint:

 • Affiliate Marketing introductie
 • Wat is affiliate marketing?
 • Voordelen affiliate marketing
 • Hoe start je met affiliate marketing?
 • Affiliate marketing met websites
 • Affiliate marketing met Instagram
 • Affiliate marketing met TikTok
 • Afsluiting

Wil je starten met affiliate marketing? Dan is het aanmelden voor de Money Mastermind een uitstekende eerste stap. Met deze blueprint maak je kennis met deze cursus, maar ook met andere online verdienmodellen. Je ontdekt al snel genoeg dat affiliate marketing het beste online verdienmodel is

Lisanne Drost leert je alles over NFT's

NFT's zijn niet zo lang geleden een prominente rol gaan spelen in onze samenleving. Ze waren regelmatig in het nieuws en veel mensen hebben er al flink geld mee verdiend. Heb je ook die ambitie? Dan kan je veel leren van Lisanne Drost. Zij weet als geen ander hoe je geld kan verdienen met NFT's.

Om je bekend te maken met dit concept, heeft Lisanne Drost een uitgebreid stappenplan gemaakt:

 1. Introductie
 2. NFT... Wat?!
 3. We zijn zo vroeg...
 4. Show me the money!
 5. In 6 klikken een digitale portefeuille
 6. Grandtour van OpenSea
 7. Mijn geheime wapen!

Het leuke is dat dit online verdienmodel heel anders is dan andere verdienmodellen. Bij het handelen in NFT's moet je echt je investeringen en risico's afwegen, maar uiteindelijk ook een beetje geluk hebben. Hoe dan ook, met de Money Mastermind leer je de basis van het geld verdienen met NFT's.

Joshua Kaats leert je alles over dropshipping

Producten verkopen zonder deze zelf op voorraad te hebben? Dat is mogelijk met dropshipping. Bij dit online verdienmodel ben je verantwoordelijk voor de verkoop van je producten. De verzending, retournering en opslag van de producten wordt echter door een dropshippartner gedaan. Dit is een online verdienmodel waarbij je niet aan een locatie gebonden bent.

high ticket dropshipping joshua kaats

Wil je graag alles leren over dropshipping? Dan ben je bij Joshua Kaats aan het juiste adres. Hij wordt gezien als de dropshipkoning van ons land en heeft al veel successen behaald. Met zijn stappenplan in de Money Mastermind laat hij je op een leuke manier kennismaken met dit online verdienmodel:

 1. Module 1 – Introductie
 2. Module 2 – Mindset
 3. Module 3 – Product- en nichemarkt onderzoek
 4. Module 4 – Online Marketing 101
 5. Module 5 – Onweerstaanbaar Aanbod
 6. Module 6 – Winstgevende Webshop
 7. Module 7 – Systemen en Automatisering

Sophia Meijer leert je alles over TikTok

In de afgelopen jaren is TikTok uitgegroeid tot één van de populairste social media kanalen. Miljoenen Nederlanders gebruiken dit social media kanaal, waardoor je hier veel geld mee kan verdienen. Hoe je dat doet? Daar kan Sophia Meijer je alles over vertellen. Zij is een ervaren specialist op het gebied van TikTok en verdient hier zelf ook flink geld mee.

geld verdienen met TikTok

In de Money Mastermind heeft zij ook een stappenplan van haar cursus toegevoegd. Deze is ook behoorlijk uitgebreid:

 1. Module 1 – Introductie
 2. Module 2 – Persoonlijke voorbereiding
 3. Module 3 – Verschillende soorten content
 4. Module 4 – Nichemarkt kiezen
 5. Module 5 – Algemene voorbereiding
 6. Module 6 – TikTok Algoritme uitgelegd
 7. Module 7 – Dit moet je vooral NIET doen
 8. Module 8 – €10K+ per maand verdienen met TikTok

Bonussen bij de Money Mastermind

Heb je deze review van de Money Mastermind tot nu toe gelezen? Dan heb je gemerkt dat deze cursus ontzettend uitgebreid is. Met deze cursus maak je kennis met veel online verdienmodellen én krijg je ook nog toegang tot meerdere bonussen:

 • Toegang tot de Money Mastermind Discord Community. Hiermee kan je in contact komen met andere mensen die geld willen verdienen met online verdienmodellen. Maar, je kan in deze community ook in contact komen met experts. Aan hen kan je in de Discord Community je vragen stellen en zo nog meer kennis opdoen. Een belangrijk voordeel is dat deze community echt actief is.
 • Groepscoaching van succesvolle ondernemers. Je kan je ook aanmelden voor sessies waarin succesvolle ondernemers hun inzichten delen. Je kan hierbij je vragen stellen, maar ook inspiratie opdoen. Deze groepscoaching is een prima aanvulling op de Money Mastermind.

Ervaringen met de Money Mastermind

Op dit moment kunnen we nog niet veel ervaringen met de Money Mastermind delen. Dit komt doordat deze online cursus van Jelline Brands nog vrij nieuw is.

We hebben wel contact gehad met verschillende deelnemers van de Money Mastermind. Zij gaven aan dat ze erg tevreden zijn over deze cursus. Dat heeft te maken met de volgende punten:

 • De cursus is uitgebreid. Veel deelnemers vinden het fijn dat de cursus zo uitgebreid is.
 • Fijn om te volgen. Jelline Brands weet als geen ander hoe ze een online cursus moet opzetten. Dat blijkt duidelijk uit de leeromgeving van de Money Mastermind.
 • Betaalbaar. Veel deelnemers vinden de Money Mastermind betaalbaar, zeker in vergelijking met andere cursussen.

Wat zijn de kosten van de Money Mastermind?

Ben je geïnteresseerd om je aan te melden voor de Money Mastermind? Dan is het handig om te weten dat je verschillende abonnementsopties hebt:

 • Maandelijks: 19.99 euro.
 • Per kwartaal: 49.99 euro.
 • Jaarlijks:149.99 euro.

De meest voordelige keuze is natuurlijk het jaarabonnement. De maandelijkse kosten zijn bij dit abonnement het laagst, maar je hebt dan niet de flexibiliteit die je misschien wenst.

Wil je je abonnement maandelijks kunnen opzeggen? Of wil je de Money Mastermind voor één maand uitproberen? Dan is het maandabonnement de beste keuze voor jou.

Voor -en nadelen van Money Mastermind

Ik heb mijn persoonlijke voor -en nadelen even op een rijtje gezet. Dit is hoe ik erover denk, anderen hebben waarschijnlijk weer andere meningen. 

voordelen

 • Aandacht voor mindset en manifesteren. Doe je dit goed dan sta je al met 1-0 voor!
 • Veel lessen en experts aanwezig. Je krijgt momenteel toegang tot meer dan 222 lessen, deze worden allemaal gegeven door experts die al jaren actief zijn in hun verdienmodellen en je krijgt dus enorm veel waarde
 • Je wordt automatisch aangezet tot actie!
 • Een totaal andere kijk op verdienen (simpel uitgelegd en praktisch)

Nadelen

 • Abonnement vorm. Je gaat een abonnement aan bij Money Mastermind. Wel heb je de keuze tussen een maand, kwartaal of jaar en kan je ook gemakkelijk opzeggen naar keuze.

Conclusie:

Met de Money Mastermind heeft Jelline Brands uitstekend werk geleverd. De cursus biedt toegankelijke kennis over online verdienmodellen en is zeer betaalbaar dankzij diverse abonnementsopties. De diversiteit aan online verdienmodellen maakt de cursus boeiend, en Jelline Brands, als expert, creëert een prettige leeromgeving en wordt als 100% betrouwbaar ervaren. 


Het is dus een slimme keuze om je aan te melden voor de Money Mastermind. Meld je nu aan, volg de verschillende blueprints en leer alles over populaire online verdienmodellen. Veel plezier en succes!

Blijf consistent in je leerproces en je zult merken dat je kennis en vaardigheden op het gebied van online verdienmodellen zich gestaag zullen ontwikkelen. Deze cursus is ontworpen om je bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van online inkomsten. Dus waar wacht je nog op? Maak de stap en begin vandaag nog met het vergroten van je bewustzijn en kennis.


Money mastermind FAQ

Wat is de Money Mastermind cursus precies?

De Money Mastermind is een online cursus opgebouwd door Jelline Brands, de oprichtster van de Cash Cow Academy.

Hoe is de Money Mastermind opgebouwd?

De cursus bevat diverse blueprints, waaronder die van Jelline Brands zelf, en behandelt 15 online verdienmodellen.

Wat zijn de voordelen van de Money Mastermind?

De cursus biedt toegang tot een uitgebreide leeromgeving, met bonussen zoals groepscoaching, voor slechts 29.95 euro per maand.

Zijn er nadelen verbonden aan de Money Mastermind?

Een eindconclusie over de nadelen wordt in de review gegeven, maar sommige populaire reviews wijzen op de lage drempel om de cursus aan te schaffen.

Hoeveel kost de Money Mastermind?

De cursus kost 29.95 euro per maand, maar er zijn ook kwartaal- en jaarabonnementen beschikbaar.

Welke bonussen biedt de Money Mastermind?

Bonussen bij de cursus zijn onder andere toegang tot de Discord Community en groepscoaching van succesvolle ondernemers.

Wat is de ultimate mastermind in de Money Mastermind?

De ultimate mastermind is niet specifiek benoemd, maar de cursus biedt diverse blueprints en expertbijdragen.

Hoe meld ik me aan voor de Money Mastermind?

Je kunt je aanmelden via de bijgevoegde link in de review en zo toegang krijgen tot de Money Mastermind

Wat leer je in de blueprint in de Money Mastermind?

Elke expert leert specifieke onderdelen, bijvoorbeeld Jelline Brands over YouTube en Jacko Meijaard over affiliate marketing.

Wie is Jelline Brands, de oprichtster van de Money Mastermind?

Jelline Brands is een ervaren specialist op het gebied van online geld verdienen en de oprichtster van de Cash Cow Academy.

Voor wie is de Money Mastermind geschikt?

De cursus is geschikt voor creatieve ondernemers die online geld willen verdienen, volgens Jelline Brands zelf.

Wat is het doel van de Money Mastermind?

Het doel is om meer mensen laagdrempelig kennis te laten maken met diverse online verdienmodellen.

Hoe geeft Jelline Brands haar ervaringen weer in de Money Mastermind?

Jelline Brands deelt haar ervaringen en kennis over YouTube en andere online verdienmodellen in de cursus.

Voor wie is de Money Mastermind geschikt?

Voor iedereen die nog niet precies weet hoe je online geld kunt verdienen, maar ook voor diegene die meerdere inkomensstromen willen aanboren

Wat kun je verwachten aan het einde van deze Money Mastermind?

Je weet giga veel over online geld verdienen. De euro's kunnen binnenstromen!

Hoe kun je beginnen met de Money Mastermind?

Je kunt beginnen door je aan te melden via de link in de review en toegang te krijgen tot de uitgebreide leeromgeving.

Wat zijn ervaringen van leden van de Money Mastermind?

Op dit moment zijn er weinig specifieke ervaringen gedeeld, maar deelnemers waarderen de uitgebreidheid en betaalbaarheid van de cursus.

Wat maakt de Money Mastermind anders dan andere online cursussen van Jelline Brands?

De Money Mastermind bundelt diverse expertbijdragen en blueprints in één cursus, in tegenstelling tot specifieke cursussen over bijvoorbeeld YouTube of affiliate marketing.

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>