Werken, Waar en wanneer je maar wilt!

Start nu met Affiliate marketing

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd

Het is het meest simpele verdiensysteem wat er bestaat. En weet je wat het leuke is? Iedereen kan dit!

Wil je ook een zakcentje bijverdienen en van je laptop een geldautomaat maken?

Start nu met de beste training over affiliate marketing die je in Nederland en België kunt vinden!

Hoe maak je van je computer of telefoon een geldautomaat?

De Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is een formule die je stap voor stap leert hoe je een goedlopende website kunt maken. Je begint bij de basis en kunt binnen enkele dagen je affiliate website al in de lucht hebben.

  • 100% vrij worden dankzij het internet. Jacko laat je zien hoe je een volledig vrij leven kunt bouwen dankzij het internet. 
  • Altijd je eigen dag indelen. Een passief inkomen op bouwen. Geld verdienen terwijl je slaapt of als je offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.
  • Je inkomen elke maand laten groeien. Omdat  je  iedere maand nieuwe assets opbouwt, en bestaande laat groeien, groeit je inkomen iedere maand.
  • Je kunt een bron van inspiratie worden voor vrienden en familie!


Je volgende stap: Op weg naar 10k per maand!

Jacko Meijaard

Affiliate marketing revolutie

"Ik Leer Je Hoe Ik Met 1-2 uur 'werk' per dag minimaal 10K per maand verdien"

Het leuke is dat ik nu op een level zit dat ik anderen mijn succesformule kan leren.  Iedere dag merk ik dat er steeds meer mensen succesvol worden


Mensen die in zich zelf investeren halen de beste resultaten

Wat kun je allemaal verwachten met de affiliate marketing revolutie?

Stap voor stap training met meer dan 70 videolessen

  • De training kun je helemaal in je eigen tempo volgen. Er zijn meer dan 70 uitgebreide video lessen.
  • In het besloten affiliate marketing forum met +10.000 leden kun je terecht  met al je vragen. Ook is het bijzonder inspirerend om de topic succesverhalen af en toe door te lezen.
  • een groot voordeel is dat de video’s verdeeld zijn onder de verschillende modules en instructieblokken zodat er gemakkelijk overzicht ontstaat bij welke video je bent gebleven of welke video’s je nog te wachten staan.
  • Het fijne van de affiliate marketing cursus is dat je géén technische vaardigheden of een specifieke opleiding ervoor nodig hebt. 
  • Heb je vragen? Op het forum kun je terecht met al je vragen waar ook Jacko dagelijks te vinden is. 
  • Naast de zeven modules kom je ook meer te weten over e-mailmarketing en hoe je deze toepast, zodat je op den duur veel meer verkopen genereert. Vaak is het zo dat als een bezoeker je website heeft bezocht dat deze niet zo snel of zelfs nooit meer terug komt. Daarom is e-mailmarketing ontzettend belangrijk.

Wat staat je allemaal te wachten?

In de 1e module leer je wat affiliate marketing is en hoe je hier geld mee kunt verdienen.
In module 2 wordt je geleerd hoe je je website kunt inrichten. Hierbij komt alles aan bod van het maken van een menu, websitepagina's, het schrijven van goede titels en subtitels en ook hoe je een logo toe kunt voegen.
In module 3 leer om met je website hoog in google te kunnen scoren. Dit doe je door middel van SEO oftewel Search Engine Optimisation.
Module 4 is vrij kort maar zeker niet onbelangrijk. Na de eerste 3 modules is je website klaar voor het grote publiek. Je zult de website live moeten zetten zodat deze voor je
Na de livegang is het goed om alles goed bij te houden om te weten wat werkt en wat niet. Dit wordt je geleerd in module 5.

Tijdelijke Korting!

De affiliate marketing revolutie heeft een waarde van 247,-. Je kunt nu voor  de belachelijke lage prijs van 47,- starten! Blijkt het toch niet iets voor je te zijn? Jacko  heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Dit betekent dat als je om wat voor reden niet tevreden bent je binnen 30 dagen je geld kunt terug vragen. Je loopt dan ook geen enkele risico op een miskoop.

Gratis affiliate marketing E-book

Download nu het e-book van Jacko Meijaard waarin hij uitlegt hoe  je op een simpele manier een eigen affiliate marketing business kunt opbouwen.  
50%
Onderneem NU actie!
Ebook jacko

Heb je de review al gelezen over de AMR?

Gelijk starten met de affiliate marketing revolutie?

arrow_drop_up arrow_drop_down