IMU+ review en ervaringen. Ben je klaar om nog meer te groeien?

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • IMU+ review en ervaringen. Ben je klaar om nog meer te groeien?

Laatste update: 24/06/2022   gemiddelde leestijd:  minuten 

IMU+ review en ervaringen

Welkom bij mijn uitgebreide en kritische review over IMU+.  Een review waar je ook mijn eigen ervaringen kunt lezen, dit omdat ik al een jaar bij deze club zit en weet waar ik over spreek.

Dit is een review voor mensen die nog steeds lopen te struggelen met tegenvallende resultaten op marketing gebied. IMU+ kan dan weleens voor de ommekeer gaan zorgen!

Martijn en Tonny van de Internet Marketing Universiteit hebben IMU premium omgedoopt in IMU+ wat als gevolg heeft dat het nu nog waardevoller is dan IMU premium.

Ik was met IMU premium al zielsgelukkig, er staat me dus nog heel veel te wachten!

Waarom een IMU+ review?

Als jij je business nu een cijfer gaat geven en een ander cijfer waar je naar toe wilt. Op welke twee cijfers kom je dan uit? Ben je tevreden? Wil je nog veel meer uit je business halen?

Aangezien ik en jij waarschijnlijk niet de kennis hebben over alles wat te maken heeft met  (internet) marketing kun je dit bij IMU+ leren. Ik laat je alvast een tipje van de sluier zien van IMU+.

Vandaar deze review en je weet straks ook wat mijn eigen ervaringen zijn.

Wat is de IMU ook alweer?

We gaan even terug in de tijd. In 2010 heeft Tonny Loorbach de internet marketing universiteit opgericht met als doel om andere (internet) ondernemers te helpen met hun marketing activiteiten.

Tonny is bekend geworden door zijn E-book “Winnen in Google”

Met dit boek heeft Tonny ervoor gezorgd dat heel veel mensen een beter resultaat hebben in Google.

Tonny heeft destijds de klappen van de zweep geleerd van Eelco de Boer, één van de grootste internetgoeroe’s van de wereld.

Na enige tijd kwam Martijn van Tongeren om de hoek kijken. Eerst als klant, maar is later doorgegroeid als mede eigenaar.

inmiddels heeft de IMU een miljoenenomzet en ze hebben meer dan 25 werknemers. Ze groeien zo hard dat ze binnenkort naar een nieuw pand gaan omdat hun huidige pand te klein is geworden.

Waar bestaat de IMU allemaal uit?

De IMU bestaat uit verschillende bedrijven:

 • Phoenix BV
 • Huddle BV
 • Plug&Pay BV

Phoenix; het websitesysteem waar je mee kunt winnen!

In 2020, vlak voor de zomer, heb ik mijn huidige websites overgezet naar het Phoenix website systeem. In het begin was ik huiverig. Na een aantal telefoongesprekken heb ik toch de overstap aangedurfd. Ik wil groeien (net als andere ondernemers) en ik was ervan overtuigd dat dit een goede stap was naar de toekomst.

Ik ben begonnen om deze website over te zetten. In het begin was het een hele klus, maar met hulp van support is het dan toch uiteindelijk gelukt. Mijn bezoekersaantallen waren in het begin iets minder, wat logisch is omdat er een grote verandering plaatsvind voor Google.

Phoenix gratis testen? Klik hier voor je testperiode

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en mijn bezoekers aantallen zijn verdubbeld!

Ook één van mijn andere websites, www.24taste.nl heb ik inmiddels overgezet en daar gebeurd ook iets magisch mee. Meer bezoekers en meer conversies!

Het heeft me inmiddels heel veel werk uit handen genomen. Ik hoef nooit geen plugins meer te installeren en mijn websites zijn clean en razendsnel.

–> Lees hier mijn review en ervaring over het Phoenix websitesysteem

Huddle; Je eigen E-learning en community omgeving

Wil jij je  eigen e-learning omgeving opzetten met digitale programma’s én online community? Dan is Huddle het juiste software pakket. Inmiddels zijn er al meer dan 1100+ Huddle omgevingen gerealiseerd.

imu+ review en ervaringen

Ik heb al verschillende Huddle omgevingen gezien, omdat ik geregeld weer start met een nieuwe training of cursus. Ik moet je zeggen dat het er allemaal super gelikt uitziet!

Uiteraard is de IMU+ omgeving ook een Huddle omgeving.

Meer informatie over Huddle? Bezoek de pagina over Huddle

Plug&Pay; Je ultieme conversieverhogende betaalomgeving

Met Plug&Pay maak je in een handomdraai een effectieve betaalpagina voor je website, zowel voor eenmalige transacties als abonnementen. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met upsells en meer.

Vooral het upsell gedeelte kan voor je business wel eens interessant zijn. Stel je voor dat je Espresso machines verkoopt. Hoe groot is de kans dat wanneer je als leuke koffiekopje of koffiebonen alks upseel in je betaalpagina zet dat mensen dit gaan kopen?

Ik denk dat 40 tot 50% van alle klanten dit gaat doen!

Meer informatie over Plug&Pay

IMU premium is IMU+ geworden!

Zoals ik dus al zei heeft IMU ook een community en trainingsgedeelte die eerst IMU premium was en nu is omgedoopt tot IMU+. Je zult nu zeker wel graag willen weten wat het verschil is.

In de loop der jaren hebben Tonny en Martijn ontzettend veel trainingen en cursussen uitgebracht die los werden verkocht. Ook was er een speciaal VIP membership waar je een lidmaatschap voor kon krijgen.

Het roer om in 2021! In 2021 zijn alle trainingen en waardevolle cursussen in één pakket gezet: IMU+! Het leuke is ook nog eens dat je dit kunt gaan volgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Wat kun je met IMU+ allemaal verwachten?

Ga er maar eens goed voorzitten want er gaat een gigantische lijst met waardevolle trainingen en ander materiaal voor je komen.

Uiteraard ontvang je alle IMU cursussen die tot dusver zijn gemaakt. Dit heeft een totale waarde van €1179.-!

Ebooks en downloads

Met alle Ebooks en downloads kun  je het avontuur starten! Hier ben je de eerste tijd wel even mee bezig.

imu+ review en ervaringen

21 E-books,  templates en blauwdrukken die ontzettend nuttig zijn om toe te passen in je business. Alleen het Ebook ‘Winnen in Google’ bevat al 39 pagina’s met nuttige informatie.

Wedden dat je beter gaat ranken met het ‘Winnen in Google’ E-Book?

Tools en resources

In deze module (20 lessen) gaan Tonny en Martijn dieper in op landingspagina’s, E-mail marketing, adverteren op Facebook, webinars en nog meer SEO. Ook leer je hoe je met Bonjorno persoonlijke video’s kunt gaan maken.

Tornado Masterclass

De Tornado masterclass mag uiteraard niet ontbreken. Alles wat Tonny en Martijn in hun boek hebben gezet wordt hier dieper op ingegaan. Ik heb zelf het fysieke boek al meerdere keren uitgelezen en ontdek iedere keer weer nieuwe inzichten die me beter maken.

 • Strategie
 • Content marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Conversieoptimalisatie
 • Betaalprocessen
 • E-mail marketing
 • Adverteren
 • sales
 • Affiliate marketing
 • Memberships
 • Community building
 • Tornado Challenge

Totaal 74 lessen! Ik zit er nog middenin!

IMU Premium

imu+ review en ervaringen

Hier is het in het begin allemaal mee begonnen. 12 video’s en 7 bijlagen.

IMU Live!

imu+ review live opnames

Je krijgt ook toegang tot de opnames van IMU Live. Dit is voor de laatste keer gehouden in 2019 in een volgeladen AFAS Circustheater.

Om hier destijds live bij te zijn moest je enkele duizenden euro’s betalen. Nu zit het bij IMU+ inbegrepen. Inspirerende video’s van topsprekers en uiteraard van Tonny en Martijn zelf.

 • 11 video’s en 5 bijlagen!

IMU Silver sessies

De IMU silversessies zijn bijna alle sessies die een select mastermind clubje in het verleden heeft gevolgd. De Silver mastermind club is nu opgeheven omdat dit een onderdeel is geworden van IMU+

 • 13 lessen en 5 bijlagen

IMU Event opnames

In het verleden zijn er heel veel seminars en events georganiseerd door de IMU. Deze zijn gelukkig allemaal opgenomen en zijn nu een onderdeel geworden van IMU+

 • 76 lessen en 19 bijlagen

IMU webinar opnames

Alle webinar opnames ( er komen er nog steeds meer bij) zijn ook een onderdeel van IMU+. Ook de live Q & A sessies die maandelijks worden gehouden met de leden staan hierbij.

 • 41 lessen en 2 bijlagen

Content marketing

Vergroot je zichtbaarheid online met deze cursus SEO & Content Marketing. Een heel belangrijk marketing onderdeel. Dit is wel je basis. Doe je dit goed? Dan sta je al met 2-0 voor op je concurrenten.

 • 9 video’s en 6 bijlagen

Meester in SEO

Het paradepaardje van de meester in SEO himself: ‘Tonny Loorbach’. Werkelijk alle onderdelen die met SEO te maken hebben worden hierin behandeld.

 • imu+ review en ervaringen meester in seo– 69 lessen en 2 bijlagen

Conversie optimalisatie

In deze module wordt heel erg diep op web psychologie ingegaan. Oftewel, hoe verleid je de klant tot een aankoop. Er wordt niet alleen in gegaan op webdesign maar ook wordt er aandacht gegeven aan de juiste teksten voor je e-mail marketing.

Super waardevol (sorry, …alweer 🙂 )

 • 12 video’s en 11 bijlagen

banner imu+ review

Facebook marketing

Weet jij hoe je een goede facebookstrategie moet toepassen? Ik wist het niet, maar na het volgen van deze 7 video’s weet ik het inmiddels wel! Ook wordt er aandacht geschonken aan het werken met facebook bots.

 • 7 video’s en 5 bijlagen

Memberships en community

In het onderdeel memberships en community leer je hoe je een band met je bezoekers en leden kunt opbouwen. Hoe kies je de doepgroep? Hoe hou je interactie met je leden van je community? in 11 duidelijke video’s leer je hoe je dit moet doen!

 • 11 video’s en 13 bijlagen

Productlanceringen

hehe… De laatste van alle trainingen. Maar er komt nog veel meer moois aan! Dit is ook een zeer belangrijke module voor al je online marketing activiteiten.  Je leer in deze module:

 • De lanceerfase van je product
 • Hoe kun je meer sales halen
 • een stuk of 10 casestudy’s met uiteraard alles wat goed ging en wat er fout ging.

– 20 lessen en 7 bijlagen

… WACHT! Er zit nog veel meer bij!

Dit waren alleen nog maar de trainingen die allemaal bij het IMU+ pakket zitten. Je bent er nog niet? Net wat ik eerder al zei is het IMU+ pakket nog uitgebreider dan IMU Premium. Alle bovenstaande trainingen zaten dus in IMU premium.

12x per jaar LIVE IMU sessies (t.w.v. 2997,-)

Iedere maand gaat Tonny, Martijn of samen een live expertsessie geven met hun beste inzichten van de afgelopen periode, specifieke challenges of concrete online marketing trainingen.

Bij deze sessies is altijd gelegenheid tot het stellen van vragen. De opnames worden ook toegevoegd aan het lidmaatschap voor wanneer iemand er niet bij kan zijn.

banner imu+ review

12x per jaar LIVE Gastexpert sessies (t.w.v. 2997,-)

Elke maand zal er naast Tonny en Martijn ook een sessie zijn van een gastexpert over onderwerpen waar hun minder in thuis zijn, maar wat wel belangrijk is voor online ondernemers. Denk aan onderwerpen als:

 • Facebook ads
 • copywriting,
 • linkedin
 • pinterest
 • instagram
 • google ads
 • specifieke SEO sprekers,
 • etc.

12x LIVE website review marathons (t.w.v. 1997,-)

Dit is één van mijn favorieten. In een ander webinar heeft Marijn ook mijn website eens onder de loep genomen.

…Tjonge, er moest een hoop verandert worden. Gelukkig had ik ook genoeg dingen goed staan.

LIVE website reviews is één van de onderwerpen waar online ondernemers veel behoefte aan hebben om scherp te blijven op hun website. Daarom zullen experts uit het IMU team 1x per maand een review marathon doen waarbij ze live met iedereen die online is,  websites gaan reviewen.

Extra bonus sessies

Iedere week is er een optie voor ondernemers om een toffe bonus sessie bij te wonen. Met extra slots voor Q&A’s, actualiteit sessies en eventuele nog meer extra gastsprekers!

banner imu+ review

IMU Community

En dan is er ook nog de IMU community. Ik moet zeggen dat het nu nog niet heel erg actief is, maar ik weet zeker dat het in 2021 er heel anders uit gaat zien. Dit ook omdat er duizenden nieuwe leden bijkomen.

Iedereen die lid is krijgt dus toegang tot de IMU Community en kan daar successen delen, vragen stellen, brainstormen en in contact komen met andere gelijkgestemden.

IMU Challenges

De challenges zijn een onderdeel van de community. Je kunt meedoen met een opdracht om in korte tijd een opdracht voor je business uit te gaan voeren.  Eén van de onderdelen in het verleden was het maken van je content kanon, oftewel je kennisbank.

Ik heb ook meegedaan aan de IMU Challenge en heb in twee week tijd meer dan 50 artikelen voor mijn kennisbank geschreven.

Had ik hier niet aan meegedaan dan ws het er waarschijnlijk nooit van gekomen. Veel ondernemers komen hierbij samen in beweging en zorgen daarom voor meer momentum in hun business.

Mijn eigen ervaring met IMU+ en IMU Premium

Tja, Het zijn zoveel trainingen die je kunt volgen. Ik ben al een paar maand bezig. Wanneer je gaat starten met alle trainingen doe dit dan in een volgorde die je zelf het beste past.

Ik heb zelf bijvoorbeeld eerst alle SEO trainingen gevolgd. Ik doe het dus in willekeurige volgorde. Wil je echt alles volgen dan ben je zeker een tijdje zoet. Het heeft mij in ieder geval een paar level hoger gebracht in mijn business, en ik ben er nog lang niet.

Kun je een keer niet bij de live webinars aanwezig zijn? Don’t worry, alles wordt opgenomen en kun je later terugkijken.

Aangezien ik ook mijn websites bij IMU heb (Phoenix) ben ik dus al gewend aan het hele gebeuren en is de IMU helemaal ingegoten in mijn business. Ik probeer zoveel mogelijk van hun tips, hacks en toepassingen te introduceren omdat de IMU heeft aangetoond dat het werkt.

IMU+ Wat gaat je dat kosten?

Je hebt gezien hoeveel videomateriaal, Ebooks en bijlagen je ontvangt. Ik heb ze allemaal even voor je opgeteld ( Er kan een foutje inzitten, sorry daarvoor):

 • +275 lessen
 • +70 video’s
 • +80 E-books en bijlagen
 • Alle wekelijkse IMU sessies wat nog gaat komen
 • Toegang tot de community voor al je vragen met je medestrijders.

De totale waarde van dit allemaal zit op + €13000.-

*** IMU+ kost je € 394.+ per jaar of 49.- per maand  ***

imu+ review en ervaringen kostenIk weet niet of dit een tijdelijke introductieprijs  is. Waarschijnlijk gaat de prijs binnenkort omhoog.

En als je niet tevreden bent met je aanschaf dan is er altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen een refund te krijgen.

Niets te verliezen dus 🙂

Bekijk hier de ervaringen van deelnemers die je al zijn voorgegaan. 

Conclusie van deze IMU+ review

Ik kan je IMU+ zeker aanraden als ervaringsdeskundige. Tonny en Martijn weten waar ze het over hebben. Ze geven de trainingen in Jip en Janneke taal zodat iedereen weet waar het over gaat.

IMU+ kan jouw business naar een hoger level brengen. Daar ben ik 200% zeker van. Het maakt niet uit in wat voor business je zit. Er zitten houtbewerkers, hoveniers, fysiotherapeuten en wat wel niet in de community.

Iedereen heeft baat bij IMU+! Zelfs jij…

banner imu+ review

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>