Accu revisie programma review. Nooit geen batterijen en accu’s meer kopen!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Accu revisie programma review. Nooit geen batterijen en accu’s meer kopen!

Laatste update: 26/11/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

Accu revisie programma review

Stel je eens voor; dat je nooit meer batterijen en accu’s hoeft aan te schaffen. Hoeveel geld zou je dan kunnen besparen?  Ik denk haat wel dat je dan op een bedrag uitkomt van enkele duizenden euro’s!

Sinds kort is er een methode ontwikkeld die oude accu’s en batterijen weer tot leven brengt zodat je ze kunt her gebruiken: Het accu revisie programma! Ik ben er voor je ingedoken en heb een uitgebreide en kritische review over het accu revisie programma voor je gemaakt.

Het accu revisie programma brengt oude accu’s weer tot leven

Joop Koot van het accu revisieteam heeft een handboek gemaakt waarin je leert hoe je iedere accu of batterij weer springlevend kunt maken. Het komt er dus op neer dat je na aanschaf van dit handboek nooit meer een accu of batterij hoeft te kopen in de winkel.

Ik denk dat je zelf best wel schrikt als je alle uitgaven van batterijen en accu’s op telt. Met dit handboek ga je dus flink veel geld besparen, en het is ook nog eens belachelijk goedkoop. Het complete programma kost je maar 47,-!

Batterijen en accu’s, hoe vaak koop je die nu eigenlijk?

Tegenwoordig zitten overal batterijen in. Je smartphone, afstandsbediening, je zaklantaarn maar wat denk je van  de accu in je elektrische fiets en uiteraard in je auto?

We zijn er nog niet: klokjes, fototoestellen en al die kaarsjes die tegenwoordig op een ledlampje branden? en dan de accu in je boormachine!

En je laptop of tablet. Een nieuwe accu is schrikbarend duur als je die gaat vervangen!

Een nieuwe accu voor een fiets loopt al snel in de honderden euro’s en een accu voor je auto is ook niet bepaald goedkoop. En wat doe je als de accu van je smartphone minder wordt? Heel erg vaak koop je dan maar een nieuwe telefoon, terwijl je het in een handomdraai kunt reviseren.

Het Accu revisie programma

Met het accu revisie programma kun je dus je oude accu of batterijen reviseren. Oftewel nieuw leven inblazen. Het lijkt moeilijk maar het is simpeler dan je denkt. In het handboek van het accu revisie programma staat alles tiptop duidelijk beschreven.

Reviseren van een accu  is eigenlijk niets anders dan de  binnenkant van de accu te vernieuwen. Vaak worden de accu cellen in de accu vervangen met de nieuwe cellen en in sommige gevallen wordt de elektra van de accu vervangen. De buitenkant van de accu blijft volledig intact.

Het maakt niet uit als je A-technisch bent of niets weet over accu’s… Deze cursus is ongelofelijk gemakkelijk te volgen, Iedereen kan ermee van start!

Welke accu’s en batterijen kun je allemaal reviseren?

Het accu revisie programma is niet zomaar iets voor iedere accu of batterij is er een handleiding te vinden met heldere uitleg. Onderstaande accu’s kun je allemaal weer springlevend maken:

 • Auto accu’s
 • Laptop accu’s
 • Telefoon accu’s
 • E-bike accu’s
 • Loodzuur accu’s
 • Lithium-ion (Li-ion) accu’s
 • Nikkel-cadmium-accu’s (NiCd)
 • AA-batterijen
 • AAA-batterijen
 • Golfkar accu’s
 • Heftruck accu’s
 • Nikkel-metaalhydride-accu (NiMH)
 • AGM accu’s (Absorbent Glass Mat)
 • 24V batterijen
 • 12V batterijen
 • 9V batterijen
 • 6V batterijen
 • Oplaadbare batterijen
 • …en meer, veel meer zelfs!

Iedere accu of batterij is weer anders, dus je gaat ook zeer veel handleidingen ontvangen als je het accu revisie programma gaat aanschaffen. Je ontvangt in het totaal 14 E-books met handleidingen.

Accu revisie programma review

Wat ontvang je allemaal bij het accu revisie programma?

Zoals ik net al zei ontvang je in het totaal 14 E-books waar je uitgebreide en duidelijke handleidingen instaan. Dit zijn de E-books die je ontvangt nadat je het accu revisie programma hebt aangeschaft:

 1. Lood zuur accu revisie handleiding
 2. Hoe reviseer je vorklift accu’s
 3. Hoe reviseer je AGM & SLA accu’s
 4. Hoe reviseer je Nickel Cadmium (NiCd) accu’s
 5. Hoe reviseer je Lithium-Ion (Li-ion) accu’s
 6. Hoe reviseer je oude laptop accu’s
 7. Hoe reviseer je golfkar accu’s
 8. Hoe Reviseer je Nikkel-Metaalhydride (NiMh) accu’s
 9. Hoe Reviseer je alkaline accu’s (C, AA, AAA, N, en 9V)
 10. BONUS: Hoe stel je een  accu opslagsysteem samen dat perfect aan je verwachtingen voldoet
 11. BONUS: Hoe kan je een NiCd Revisie toestel samenstellen
 12. BONUS: Hoe kan je de levensduur van een 9 volt batterij verlengen
 13. BONUS: Hoe breng se een dode accu telefoon weer tot leven
 14. BONUS: Hoe start je een accu business vanuit huis

Als je ziet dat het complete programma maar € 47,- kost betaal je per E-book maar € 3,35!

Mijn eerste indruk van het accu revisie programma

Ik moet eerlijk zijn, De verkooppagina maakt bij mij niet echt veel indruk. Het staat wel boordevol (duidelijke) informatie, maar ik heb betere verkooppagina’s gezien. Dit zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van het product.

Nadat je betaald hebt krijg je toegang tot een bepaald gedeelte van de website. Hier kun je alle E-books downloaden als PDF formaat. Was het alleen een fysiek boek geweest dan had je honderden euro’s betaald.

Alles is duidelijk te vinden en je kunt gelijk aan de slag.

Ik merk wel dat Joop Koot (de bedenker van het accu revisie programma)  hier ontzettend  veel werk aan heeft gehad. Alles staat duidelijk en helder geschreven in de handleidingen. Het kan dan ook haast niet fout gaan wanneer je aan de slag gaat met je accu of batterijen.

Alle content in de  E-books wordt geregeld vernieuwd en aangepast. Aangezien je levenslang toegang hebt kun je altijd profiteren van alle updates.

–>> Gratis download: 50 tips om nog meer geld te besparen!

Ontdek de actuele korting

Hoe start je een accu business vanuit huis?

Wanneer je het accu revisie programma hebt aangeschaft ben JIJ straks de expert in de buurt die batterijen en accu’s weer tot leven kunt gaan brengen. Stel je voor dat je dit vol enthousiasme aan je vrienden of collega’s gaat vertellen.

Je wekt hun nieuwsgierigheid en vragen of ze jouw accu’s en batterijen ook wilt gaan reviseren.

Dit kan wel eens de start zijn van je eigen accu business! Er zijn maar heel erg weinig mensen die dit trucje beheersen. En jij kunt daarmee dan uiteindelijk het verschil gaan maken. Je eigen accu business vanuit huis!

Ik heb alvast een klein onderzoekje gedaan op internet en ben tot de conclusie gekomen dat er maar weinig mensen zijn die in deze business zitten.

De markt ligt nog helemaal open voor een accu en batterijen business!

Joop Koot heeft in het accu revisie programma een uitgebreide module gemaakt hoe je een accu business moet opstarten. Samen met de kennis die je hebt opgedaan in alle uitgebreide E-Books en module 14 kun je op zeer korte termijn een business starten.

Dit artikel kwam ik tegen van iemand die een bloeiende accu business heeft

Enkele tips voor je accu business vanuit huis

Enkele tips die ik je alvast kan geven die niet in het E-book staan:

 • Open een facebookpagina over je accubedrijfje  en nodig al je vrienden uit. Deel deze facebookgroep in zoveel mogelijk groepen zoals promoot je pagina en promoot mijn bedrijf.
 • Adverteer gratis op Facebook marketplace.
 • Maak een deel en like actie op je facebookpagina in ruil voor een gratis accu revisie.
 • Probeer zoveel mogelijk testimonials te verzamelen.
 • Maak een website en ga bloggen over accu reviseren en batterijen tot leven brengen. Er zijn genoeg zoekwoorden te vinden in Google. Stuur me een berichtje en ik help je met een groot aantal zoekwoorden.
 • Gebruik marktplaats.
 • Maak visitekaartjes en deel deze zoveel mogelijk uit. Leg ze in de wachtkamer bij de tandarts huisarts of laat eentje per ongeluk liggen in je winkelwagentje.
 • Leg flyers achter de ruitenwissers van geparkeerde auto’s. Bij een parkeer garage is het wel nobel om eerst even toestemming te vragen.
 • Vraag of de lokale kranten of je een persbericht mag plaatsen.
Accu revisie programma review

Ik ben er van overtuigd dat je hier een bloeiende business mee kunt opstarten. Tegenwoordig moet alles duurzaam zijn en het reviseren van accu’s en batterijen past daar uitstekend bij!

Haal oude accu’s op bij de sloperij en ga ze reviseren om ze weer te verkopen tegen een zacht prijsje!

Maar wat je ook kunt doen:

 • Bouwbedrijven hebben heel veel apparatuur die op een accu werken. Denk aan boormachines en accuboormachines. Een aannemer betaald ieder jaar gigantisch veel geld aan apparatuur. Schrijf ze aan en vertel ze dat je tegen een leuke prijs al zijn accu’s kunt reviseren. Wedden dat je succes gaat hebben?
 • Tijdens de schoolvakantie alle laptopaccu’s van de school reviseren!
 • …. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

Wat claimt het accu revisie programma nog meer?

Joop Koot is super enthousiast over het accu revisie programma en wil dolgraag dat jij een tevreden klant bent. Wanneer je het programma aanschaft krijg je in ieder geval levenslang toegang.

Omdat de techniek continu wordt verandert ontvang je ook alle updates. Het schijnt zelfs dat het accu revisie programma binnenkort wordt uitgebreid. Of het dan nog tegen de belachelijke lage introductie prijs van  47,– is durf ik niet te zeggen.

Je krijgt dus toegang tot 14 accu revisie handleidingen, waarbij je stap voor stap leert om van 14 verschillende producten een accu te reviseren. Per product is er zoals eerder vermeld een eigen handleiding opgesteld, zodat dit duidelijk en overzichtelijk blijft.

En dan nog natuurlijk de handleiding om je eigen accu business op te starten. Zelf vindt ik dit geweldig. Zo maakt iedereen (die gemotiveerd is) de kans om uit de financiële zorgen te komen.

Joop is transparant, je kunt voor al je vragen bij hem terecht.

Ontdek de actuele korting

Wat gebeurd er nu als je toch nog ontevreden bent?

Accu revisie programma review

Joop Koot hanteert een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit zie je niet vaak. Bij digitale programma is het in 9 van de 10 gevallen een 30 dagen-niet-goed-geld-terug-garantie!

Je hebt uiteindelijk niets te verliezen met het accu revisie programma

Wat zijn alle voordelen van het accu revisie programma?

We zijn bijna aan het eind van deze review over het accu revisie programma. Je hebt nu al een hoop voordelen gelezen en ik heb ook een paar nadelen benoemd.

Voordat ik alle voordelen ga benoemen wil ik je nog wel even bedanken. Ik vind het super tof dat je de moeite hebt genomen om deze review te lezen.

Waarschijnlijk was je dus op zoek naar informatie over het reviseren van je accu of batterijen. Waarschijnlijk wil je dus echt iets met dit programma gaan doen. Alle voordelen heb ik voor je op een rijtje gezet. Uiteraard komen er straks ook nog wat nadelen:

 • Je bespaart veel kosten, een nieuwe accu is namelijk erg duur.
 • Je draagt bij aan recycling.
 • Je leert alles stap voor stap, in je eigen tempo.
 • Je kunt dankzij dit programma zelfs een eigen business gaan opzetten en op deze manier ga je zelfs geld verdienen, in plaats van besparen. ( dit is ook het motto van verdienwijzer. Geld verdienen door geld te besparen)
 • Je krijgt inzicht in de kosten van een accu.
 • Je hebt het programma overal bij de hand.
 • Je levert een positieve bijdrage aan het milieu.
 • Je draagt bij aan het klimaat.
 • Je zult merken dat je veel accu’s kunt reviseren en dat je eigenlijk alles hergebruikt.
 • Het is een belachelijk goedkoop aanbod (47,-)
 • Een beveiligde betaalpagina, dus dat zit wel goed!

Zijn er dan echt geen nadelen aan het accu revisie programma?

Nou… Hier komen alle nadelen. Ik heb er gelukkig niet zoveel:) :

 • Toen ik de verkooppagina opende kwam er iedere keer zo’n irritante pop-up naar voren. Normaal klik ik die altijd weg, maar toen ik het wat beter bekeek zag ik dat dit een korting was van 10,-! Dus eigenlijk kost het maar 37,- ipv 47,- Zo irritant is het dus ook weer niet!
 • Wanneer je gaat zoeken op Google naar de naam Joop Koot kom je niks tegen over accu’s Waarschijnlijk wordt er gebruik gemaakt van een pseudoniem. Op zich niet erg, maar ik ben zelf wel erg nieuwsgierig wie hier nu echt achter zit.
 • Je moet echter nog wel wat apparatuur aanschaffen. Dit ligt ook aan het type accu of batterij wat je gaat reviseren. Je hebt bij een aantal producten bijvoorbeeld een voltmeter nodig. Op bol.com kost een voltmeter niet meer dan een paar tientjes. Dit valt echt 100% mee toch?
 • (wanneer ik nog meer vind ga ik het hier zeker aan toevoegen)

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Tijdens mijn zoektocht naar ervaringen van andere gebruikers ben ik nog geen negatieve ervaringen tegengekomen. Onderstaande testimonials kwam ik tegen op de website van Joop Koot.

Accu revisie programma review

Het accu revisie programma aanschaffen? Zo moet je dat doen!

Zoals ik al eerder zei heb je niets te verliezen met de 60 dagen niet goed geld terug garantie.

Het kost geen 1.000 euro, geen 500 euro en zelfs geen 200 euro.

Je betaald normaal gesproken 123,95 voor het programma (wat ik een hele goede prijs vind)Momenteel kun je het nog krijgen voor de actieprijs van 47,-

Ik weet haast wel zeker dat de prijs binnenkort omhoog zal gaan, dit ook omdat dit veel te goedkoop is voor zo’n uitgebreid programma.

Je kunt het programma aanschaffen via deze link. Daarna hoef je dus nooit geen nieuwe batterijen en accu’s aan te schaffen.

Heb je het aangeschaft? Laat me dan even weten wat je ervan vindt!

Ben je een dief van je eigen portemonnee?

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>