Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met oppassen

Wat is oppassen?

Nu oppassen is niet de meest opwindende bijzaak (tenzij je van kinderen houdt), maar het kan mega goed verdienen. De uitsplitsing van oppassen is vrij eenvoudig de rol van een oppasser is ouderafhankelijk. 

Sommige ouders willen misschien dat je kookt, autorijd en helpt met huiswerk. andere ouders willen misschien dat je toezicht houdt op speelafspraken en of activiteiten binnenshuis maakt met de kinderen. Maar het allerbelangrijkste: de belangrijkste verantwoordelijkheid van een oppas is het welzijn en veiligheid van de kinderen. 

Hoe word ik een oppasser? 

De meeste oppasplekken zijn te vinden in jou lokale gemeenschap. Je kunt adverteren op prikborden bij uw plaatselijke gemeenschapscentra, maar jou eerste positie zal waarschijnlijk zijn verkregen via vrienden, klasgenoten en / of familieleden. 

Posities kunnen ook worden gevonden door online te zoeken. Er zijn een handvol sites die je kunnen helpen. Vind een geschikte lokale oppasplek. Voor enkele sites moet je mogelijk betalen, maar gratis sites zijn er ook. 

Welke route je ook kiest om een oppasser te worden. je moet eerste hulp te kunnen geven natuurlijk, voor het geval er zich een ongelukkig incident voordoet. Als je het gevoel hebt nog onervaren te zijn, neem dan ook enkele oppascursussen, want die kunnen je helpen bij het vinden van een oppasplaats. 

Hoe verdien je als oppasser geld?

Oppassers worden meestal betaald tegen uurtarieven. Meestal is de betaalmethode contant als ouder zijnde. Een paar manieren om je inkomsten te verhogen als oppasser zijn: 

• Aanbod om te overnachten en / of weekend 

• Werkvakanties en pauzes (voorjaarsvakantie, zomervakantie, etc.) 

• Vraag naar reiskosten ( als je met de auto of openbaar vervoer komt ) 

• Help kinderen met huiswerk! 

Tip: Als je geld wilt verdienen met appassen kun je heel gemakkelijk aan adressen komen als jij je aanmeld vop de website van oppasland.  

Oppasland geeft als online platform ouders de mogelijkheid om eenvoudig en snel een oppas of gastouder te vinden. Je kunt als ouder een advertentie aanmaken op Oppasland en aangeven wat voor oppas of gastouder jij zoekt, en voor wanneer. 

Ook als gastouder of oppas kun je een oproep plaatsen als je op zoek bent naar oppaswerk. Op deze manier zorgt Oppasland ervoor dat ouders en oppassers of gastouders makkelijk en snel met elkaar in contact kunnen komen.    

Bekijk de website van Oppasland op deze pagina en begin deze week nog met oppassen>>>            

Inhoudsopgave
>