Review: Online geld verdienen in 10 stappen

22/08/2020

minuten leestijd

Door:

Er is een geweldig mooi en waardevol E-Book uitgekomen. Online geld verdienen in 10 stappen. Tijd voor een review dus. Ik ben er alvast voor je ingedoken!

Op 23 augustus 1991, vond Tim Berners-Lee het internet uit. Een uitvinding die ons leven gigantisch zou veranderen, al had niemand dat toen meteen door.

Maar kunnen we eigenlijk nog wel zonder internet? Laten we eens gaan terugkijken wat er allemaal veranderd is.

 • Wie vandaag iets wil weten klapt zijn laptop open of pakt zijn smartphone om het op te zoeken. Vroeger had je daar de encyclopedie voor.
 • Op zoek naar een partner? Swipe maar even op Tinder en je komt de ware tegen.
 • Wie schrijft er nog brieven? Tegenwoordig stuur je een appje of een e-mail.
 • Muziek vindt je op Youtube, Spotify of Deezer. Films bekijk je via Netflix in plaats van een DVD te kopen.
 • Digitaal onderwijs wordt steeds populairder.
 • Bankzaken gaan tegenwoordig via internet. in plaats van een overschrijfformulier.
 • Spelletje spelen? Op je smartphone of laptop.
 • Solliciteren? Er staan duizenden vacatures op internet.
 • De volgende trend wat nu booming is: Online geld verdienen via het internet. Dit is dus echt voor iedereen haalbaar!

Hoe kun je online geld verdienen?

Er zijn verschillende manieren om online geld te gaan verdienen. Je kunt online geld verdienen door middel van Affiliate marketing. Een ander voorbeeld is Dropshipping. Pak je dit goed aan dan is er een passief inkomen zeker haalbaar.

In deze blog ga ik niet alle modellen bij langs die gaan over online geld verdienen. Ik beperk met tot één product. Het Ebook : “Online geld verdienen in 10 stappen

E-book Online geld verdienen in 10 stappen – Wat is het precies?

online geld verdienen in 10 stappen review

Dit boek is geschreven door Edward Hendriks. Edward is een freelance copywriter met bijna 20 jaar ervaring in marketing- en communicatie.  Hij schrijft dus webteksten en doet veel met SEO.

Sinds kort heeft hij dus ook een eigen product, en dat is dit E-book waar ik het met je over ga hebben. Ik heb het aangeschaft omdat ik nieuwsgierig was naar de inhoud, en omdat ik er een review over wou schrijven. Ik verdien ook gedeeltelijk mijn geld online Ik ben nooit uitgeleerd en daarom blijf ik bezig om mezelf te ontwikkelen.

Ook in dit E-book heb ik weer vele waardevolle tips uit kunnen halen.

Ik kan je nu gelijk al vertellen dat ik best wel onder de indruk was. Een mooie heldere schrijftaal en een indrukwekkende inhoud.

Wie en wat  is Edward Hendriks precies?

Via een zoektocht op internet kwam ik erachter dat Edward niet alleen marketing expert is maar ook in het verleden een aantal boeken heeft geschreven. Edward heeft verschillende thrillers geschreven.

Wanneer je zijn naam in Google intypt kom je alleen maar positieve berichten tegen. Dus dat zit goed. Daarom vindt ik Google een prima graadmeter voor wanneer je een review gaat schrijven.

Online geld verdienen in 10 stappen E-book, Wat kun je ermee bereiken?

Heb jij al een plan B? Waarschijnlijk werk je nog gewoon voor een baas. (ik nog wel, maar dat duurt niet lang meer) Je kunt er heel erg gemakkelijk een online business bij gaan doen, en daar hoef je maar een paar uur extra in de week in te steken.

Een online business kan uiteindelijk een passieve inkomensstroom voor je gaan opleveren. Zo wordt het leven voor je een stuk gemakkelijker

Geld verdienen tijdens je slaap

Hoe zou je het vinden als je ‘s  morgens wakker wordt, je e-mail opent en je ziet dat je tijdens je slaap meerdere commissies hebt ontvangen? Ik maak het nu al eens mee. Ik wil je vertellen dat dit een heel erg fijn gevoel geeft.

Onderstaand screenshot is van PayPro. Op PayPro kun je digitale producten promoten waar je een commissie voor kunt krijgen.

online geld verdienen review

Dat is dus je plan B! Het is gewoon heerlijk om wat extra geld te hebben. En online is er gewoon heel veel mogelijk. Wanneer je dit wilt, bereid je dan goed voor om met dit avontuur geld te gaan verdienen.

De inhoud van ‘Online geld verdienen in 10 stappen’

Laten we het maar snel gaan hebben over het EBook van Edward Hendriks. Het boek heeft 138 pagina’s die verdeeld zijn in 10 hoofdstukken. Edward neemt je mee in een duidelijk stappenplan waar uiteindelijk alle puzzelstukjes bij elkaar komen. De puzzelstukjes in de juiste volgorden hoe jij straks online geld kunt verdienen.

De hoofdstukken:

 • Inleiding
 • Wat is passief inkomen?
 • Mijn verhaal over passief inkomen
 • Waarom zou je online geld gaan verdienen?
 • Online geld verdienen; de snelle route
 • Online geld verdienen; de gestage route
 • Zo blijf je gemotiveerd
 • Over afbeeldingen
 • Ten slotte; waar je ook aan moet denken
 • Verder lezen? Deze boeken en blogs raad ik aan

Naast alle hoofdstukken vind je ook nog een begrippenlijst, een uitgebreid overzicht met handige online tools, een handige checklist voor de aankoop van een website en een mini training voor het schrijven van SEO teksten (dit is echt een must voor als je online wilt knallen).

Al met al een zeer uitgebreid E-book. Ieder hoofdstuk bevat ook nog eens subhoofdstukken met waardevolle informatie

Het is niet alleen tips wat Edward deelt met je, Er wordt je ook geleerd hoe je de juiste minset voor jezelf moet opbouwen. Een goede mindset is ontzettend belangrijk als je succesvol wilt worden.

Nieuwsgierig geworden naar het E-Book ‘Online geld verdienen in 10 stappen?’ Bekijk  het hier

Wat zijn de kosten van ‘Online geld verdienen in 10 stappen?’

Door de kracht van internet ben je uitgekomen op deze review. Je hoeft maar online geld verdienen in 10 stappen in te typen en je komt op deze blog uit. Hoe je dit voor elkaar kunt krijgen als je zelf online geld wilt verdienen wordt je geleerd in het E-book.

Het E-Book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ kost 49,-. Normaal gesproken kost dit boek 69.-. Gelijk een mooie korting dus. Ik denk wel  dat dit boek binnenkort in prijs wordt verhoogd trouwens.

Je wordt naar een keurige betaalpagina geleid dus het is allemaal prima in orde.

Geen risico – 30 dagen niet goed geld terug garantie

Wanneer je na een tijdje toch niet helemaal tevreden bent kun je binnen 30 dagen gewoon je geld terugkrijgen. Stuur een e-mail naar Edward en je krijgt zonder problemen je geld terug.

Conclusie van deze review.

Het is een no nonsens E-book. Veel tekst, weinig afbeeldingen. Door de vormgeving is het niet storend dat er weinig afbeeldingen in staan. Aangezien het een gloednieuw programma is zijn er nog weinig ervaringen van andere gebruikers.

Ik heb er wel nuttige tips uit kunnen halen voor mijn eigen online business. En trouwens, als je het boek aanschaft en er komt in de toekomst een update dan krijg je deze automatisch opgestuurd.

 Edwin:” Vrijwel iedereen slaagt erin om binnen 12 maanden een inkomen uit zijn of haar online project te halen”.

Met de nodige inzet, mindset en de nuttige tips uit dit boek ben ik er van overtuigd dat ook jij succesvol gaat worden met online geld verdienen.

Bekijk hier het boek Online geld verdienen in 10 stappen

 Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

In deze blog ga ik het met je hebben over high ticket

High ticket dropshipping: Online bizar veel geld verdienen?

Welkom bij de AI Marketing casestudy. In deze blog laat ik jullie

Ai marketing casestudy: Van $100 inleg naar meer dan $1000 per maand!

.....Het klinkt best wel gek eigenlijk.  Maar wist je wel dat het

25 ideeën om iedere maand (VEEL) geld te besparen

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>