Wie is Madelon Vos? Uitgebreide review met kortingslink

12/12/2021

minuten leestijd

Door:

In deze blog duiken we even in de wereld van crypto. Ik ga je vertellen wie Madelon Vos is. Niet voor niets heb ik haar al eerder benoemd in mijn lijstje met de drie beste crypto trainingen van 2021.

 • Zijn haar crypto cursussen de moeite waard?
 • Heeft ze echt zoveel kennis over crypto?
 • Wat is het verschil tussen Madelon en de andere crypto specialisten?

Ik ben er voor je ingedoken. En ik kan je nu alvast een tipje van de sluier geven..... Als je iets wilt leren over crypto en succesvol wilt worden hiermee, dan heb je aan Madelon Vos een hele goede mentor. Een uitgebreide Madelon Vos review dus!

Tip: Momenteel is er een korting met de crypto en trading cursus van Madelon Vos. Klik hier om je korting te claimen (kortingscode verdienwijzer10).

Waarom een Madelon Vos review?

Er zijn een aantal hele grote en bekende traders in Nederland die hun eigen succes delen met je. Dit doen ze aan de hand van hun eigen strategie te delen in een crypto en trading. Madelon Vos hoort hier ook bij. Ze is ontzettend succesvol met crypto en heeft de code gekraakt. 

Ik kan ook wel van een doorsnee cursus een review maken, maar ik weet zeker dart je daar niets aan zult hebben. Madelon is één van de grote toppers in de crypto en trading wereld in Nederland en België. 

Dat is dus de reden dat ik een Madelon Vos review voor jullie heb gemaakt. 

Succesvol worden met crypto?

Bespaar 10,- met kortingscode Verdienwijzer10

Wie is Madelon Vos?

Laten we gelijk maar even het hebben over Madelon Vos. Misschien heb je wel een keer van haar gehoord, of er komt ineens een ohja momentje bij je naar voren.

Madelon is vanaf 2013 bezig met crypto. Ze is geboren in Paterswolde (Groningen) en kwam eigenlijk al tijdens haar studie in aanraking met crypto. 

Madelon begon columns en blogs te schrijven  over cryptocurrencies en macro-economie voor Nederlandse beleggers- en cryptocurrency websites, waaronder IEX.nl, Investing.com, Business Insider en Bitcoinmagazine.nl. Dit deed ze destijds met veel passie en je kon toen eigenlijk al merken dat ze veel kennis van zaken had. 

wie is madelon vos

Uiteindelijk had ze zelfs een eigen talkshow op BNR radio wat al vanaf 2018 succesvol draait. 

In het begin toen ze begon met traden keek ze eerst de kunst af van anderen. Daarna is ze zich gaan verdiepen in de grafieken en de diepte van de crypto. 

Ze werd steeds succesvoller met traden in crypto en ze werd door haar kennelijke speciale aanpak dan ook automatisch vaker gevraagd door anderen hoe ze dit kunstje deed. Daarom heeft ze dit nu omgezet in haar succesvolle crypto cursussen

Een mooie uitspraak van Madelon vos:

"Ik lig niet wakker van de huidige dip in de markt. Het komt altijd wel weer goed. Zoals in elke markt gaat het met ups en downs. Bitcoin is voor mij een zekerheid, alts zijn om te speculeren. Met het handelen van altcoins probeer ik zoveel mogelijk bitcoin uit de markt te trekken. Niemand kan in de toekomst kijken, maar hoe je het ook wendt of keert, het komt goed.” (BRON)

Wat is het cursus aanbod van Madelon Vos?

Crypto heeft sinds 2017 een vogelvlucht gemaakt. Rond die tijd stegen de prijzen enorm en iedereen wou er destijds instappen. Madelon was al ver van te voren met crypto bezig en toen de meeste nog onervaren instapten was zij eigenlijk al een "bitcoin goeroe"

Ze heeft momenteel een drietal cursussen en een uitgebreide community waar je alles kunt leren over crypto en traden. Inmiddels hebben er al meer dan 15000 personen een cursus bij haar voltooid. Zelf vind ik dit een bizar groot aantal.  

.....Hoe zou dit kunnen? 

Laten we eens een diepe duik gaan nemen in alle cursussen die ze in de aanbieding heeft.

Madelon Vos kortingscode

Wil je 10,- korting als je gaat starten? Ik heb van Madelon een unieke kortingscode ontvangen. Je bespaard 10,- korting als je de code verdienwijzer10 gaat gebruiken in je winkelmandje. 

Dat is dan weer gemakkelijk verdiend toch?

Crypto en Trading Academy

In de Crypto en Trading Academy cursus die Madelon Vos gemaakt heeft, leer je de basis zoals ook in de basiscursus aan bod komt, maar deze cursus gaat verder. In deze videocursus leer je Technische analyse zoals professionele traders dit ook gebruiken. Hiermee kun je aan de hand van de koers de prijsstijging of daling voorspellen en hierop inspelen.

Dit is ook geschikt voor mensen die hier nog totaal geen ervaring mee hebben, het is vrij eenvoudig te leren. Ook als je al wel enige kennis op het gebied van Technische Analyse hebt, en je wil deze kennis uitbreiden is het aan te raden om deze cursus aan te schaffen.

Op basis van de Technische Analyse kun je koersdoelen berekenen, de juiste instap en uitstapmomenten berekenen om zo je winst te maximaliseren.

Ook krijg je 60 dagen GRATIS  toegang tot de MoneyTalks Community waar je je eigen technische analyses kunt laten beoordelen door de echte experts uit het team van Madelon. Hier blijf je ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van Crypto, aandelen en economie.

Maandelijks is er ook een Q&A met Madelon en haar team waar je met al je vragen over Bitcoin terecht kunt.

 • Leer technische analyse en grafieken lezen
 • Bepaal instap- en uitstapmomenten om je winst te maximaliseren
 • Één complete totaaloplossing om alles te leren over Bitcoin, crypto's & traden
 • Inclusief beide cursussen & 60 dagen gratis MoneyTalks Community
 • Leer alle basics van Bitcoin en crypto's
 • Leer Bitcoin en crypto veilig aanschaffen, verkopen & versturen
 • Leer manieren om geld te verdienen met Bitcoin en crypto's
 • Leer starten met handelen in crypto's & grafieken lezen

Gelijk starten met de crypto en trading academy?  of wil je eerst wat meer informatie>>>>

Vergeet niet je kortingscode 'verdienwijzer10 te gaan gebruiken

Money Talks community

Als jij de basis weet van crypto en trading door de cursus van Madelon dan kun jij je uiteindelijk ook aansluiten bij de Money Talks community. 

 • Met andere crypto experts brainstormen over bepaalde tactieken en analyses. 
 • Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
 • De laatste updates van zogenaamde winners en lossers in de cryptowereld.
 • Een kennisbank voor al je vragen, inspiratie en je kunt de successen delen van jezelf en die van anderen lezen
 • Dagelijkse technische analyses van Madelon Vos "herself" en het team van experts. 
 • Wekelijkse livestreams en video's van crypto experts
 • Je eigen technische analyses laten beoordelen
 • Toegang tot de "geheime"must follow lijst van Madelon
 • En meer. .....Veel meer zelfs 

Ontdek via deze link meer informatie over de Money Talks Community

Gratis cursussen van Madelon Vos

Twijfel je nog om te starten met een avontuur in de crypto wereld? Dat kan ik me heel erg goed voorstellen. Gelukkig zijn er een aantal cursussen en e-books van Madelon waar je gratis mee van start kunt. 

Op deze manier kun je alvast een beetje proeven van haar aanpak en is de kans kleiner dat je later spijt krijgt van je overwegingen. 

wie is madelon vos

Je kunt een kijkje nemen voor maar €1.- in de community. Ben je echt een newby, dan heeft Madelon ook nog een gratis cursus bitcoin Basics en Crypto.

Met de gratis cursus Technische analyse leer je:

 • kennismaking met de handel in crypto currency
 • De basis van technische analyse
 • Grafieken leren lezen en uiteraard ermee leren werken.

De cursus technische analyse moet je eigenlijk zien als een soort preview van het grote werk in de volledige cursus. 

En dan is er ook nog het E-book: Bescherm uw vermogen. We gaan er van uit dat je straks veel geld gaat verdienen met crypto. Dat is de bedoeling toch? 

Dit wordt uitgebreid uitgelegd in dit E-book.

Ga gelijk naar alle gratis trainingen en E-books>>>

Niet onbelangrijk: Wat zijn de kosten van de Trainingen van Madelon Vos?

Je gaat waarschijnlijk denken dat alles van Madelon Vos ontzettend duur is. Dit denken heel veel mensen ook omdat ze z'on grote speler is in de crypto wereld. 

Ik ga je vertellen dat dit 100% mee valt. 

Crypto en trading academy

Wanneer je gaat starten met deze cursus ben je automatisch 60 dagen lid van de money talks academy. Dat is dus mooi meegenomen.

Je betaald eenmalig 499.96 en daarna een maandabonnement van 39.95 

Je ontvang 36 lessen ( meer dan 6 uur aan video materiaal) die je in je eigen tempo kunt uitvoeren. 

Bekijk hier de actuele prijs van de Crypto en trading academy>>>

Money Talks Academy

Als je denkt dat je de basis onder de knie hebt van crypto kun je eigenlijk gelijk doorstromen naar de Money Talks Academy. Er zijn verschillende vormen om mee van start de gaan. Zie de afbeelding hieronder. 

wie is madelon vos

Ontdek via deze link meer informatie over de actuele prijs>>>

Madelon Vos in de media

Toen 1 bitcoin nog de waarde had van $100,- was Madelon al actief in de media. Ze heeft een zeer  groot YouTube kanaal met maar liefs 79.3K leden. 

Op het YouTube kanaal deelt ze wekelijks actuele video’s over de gang van zaken als het gaat over macro-economie, investeren, technische analyse én bitcoin. 

Meet dit kanaal is haar missie om Nederland financieel slimmer, sterker en onafhankelijk te maken en hun geld voor hen aan het werk te zetten.

Madelon is zelfs ook nog eens leraar, dit omdat ze van mening is dat de jeugd veel te weinig leert over financiën!


Alles op een rijtje:

Verder kun je ontzettend veel interviews van haar vinden: Hier Hier - en Hier

De populariteit van Madelon is groeiende en groeiende. Zal dit komen omdat ze gewoon een topper is op crypto gebied? Of heb je een andere reden!

Wat vinden anderen van Madelon Vos?

Zoals je net al hebt kunnen lezen is ze op social media ontzettend populair. Je leest deze review waarschijnlijk omdat je interesse hebt in haar crypto cursus. Niet voor niets heeft ze een enorme grote schare aan fans. 

Al deze 'fans' doen dat niet voor niets. Kennelijk waarderen deze mensen haar kennis en kunde over de cryptowereld. Als je trustpilot bezoekt staan er weinig reviews over Madelon. Maar als je de Google reviews bekijkt zijn er enorm veel. 

Dit zegt helemaal niks natuurlijk. De reviews op haar website liegen er ook niet om! 

wie is madelon vos

Conclusie van deze Madelon Vos Review

Ik denk dat ik het meeste nu wel verteld heb over Madelon Vos. Mocht je besluiten om in te stappen in de cryptowereld dan kan ik je haar trainingen van harte aanbevelen. 

wie is madelon vos
 • De ervaringen van anderen die je zijn voorgegaan zijn veelbelovend. 
 • Je gaat de crypto geheimen leren van iemand die al vanaf 2013 actief is in deze wereld. 
 • Een compleet team van experts staat voor je klaar om je 24/7 te ondersteunen. 
 • Het is vrij goedkoop, gezien de waarde wat je ervoor terug krijgt.

Ik sta 100% achter deze cursussen. Ik kan ze je van harte aanbevelen dus!

Succesvol worden met crypto?

Bespaar 10,- met kortingscode Verdienwijzer10
Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Wil je beginnen met affiliate marketing? Ik heb een hele mooie checklist

Beginnen met affiliate marketing? Bekijk hier de affiliate marketing checklist.

De Tornado Masterclass is breaking news op internet! Ze zijn bij de IMU

Tornado Masterclass Review – Flabbergasted toptraining!

Met de robot van AI marketing verdien ik een heel mooi zakcentje. Maar wist

Nog meer verdienen met AI.marketing? Ga een team bouwen!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>