BitbrokerTrade review. Op autopilot traden zonder verlies!
19 februari 2021 
12 min. leestijd

BitbrokerTrade review. Op autopilot traden zonder verlies!

Wil je graag iets met crypto doen maar door het gebrek aan kennis durf je de stap niet te wagen? Dan is BitbrokerTrade misschien wel iets voor jou!

Ik ben hier sinds kort mee begonnen en ben meer dan tevreden met de resultaten tot dusver!

Tijd voor een BitbrokerTrade review dus, zodat je na het lezen van deze review zelf kan bepalen of je ermee aan de slag gaat

Wat is BitbrokerTrade?

BitbrokerTrade is een 100% Nederlands bedrijf die Trader software heeft ontwikkeld. Deze software gaat voor jou handelen in het koersverschil van crypto en euro’s.

De software is 24 uur per dag aan het werk en 7 dagen in de week actief via je eigen crypto rekening.

Het bedrijf bestaat sinds 2017, en als je kijkt naar de statistieken heeft de software alleen nog maar een positief resultaat behaald.

Wanneer je gebruik wilt gaan maken van de trader software heb je een rekening oftewel een account nodig bij een exchange (zoals Bitvavo). Als je dit voor elkaar hebt en je hebt en er een bedrag in euro’s is gestort kun jij je rekening koppelen met BitbrokerTrade.

Via een beveilige API code kan BitbrokerTrade met jouw inleg gaan traden. Bij verlies gebeurt er niets,  als er op een trade winst wordt gemaakt dan is het geld (nadat de kosten eraf zijn gehaald) voor jou.

Supersimpel, veilig geld verdienen dus!

bitbroktertrade review banner

Is BitbrokerTrade een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn ongelofelijk veel scams in de wereld. Ik ben daar zelf in het verleden zelf ook vaak genoeg ingetrapt. In het verleden heb ik hiermee veel geld verloren, maar dit heeft me alleen maar sterker gemaakt om scams te herkennen. Ik trap er dus niet meer in!

Ook naar BitbrokerTrade heb ik eerst uitvoerig onderzoek naar gedaan om te kijken of dit wel een betrouwbaar bedrijf is. In ieder geval is het een Nederlands bedrijf en gelukkig is de regelgeving in Nederland behoorlijk streng als het gaat om crypto en traden.

Een zoekopdracht bij de AFM (autoriteit financiële markten) levert in ieder geval geen negatieve ervaringen op. De vergunningen zijn allemaal in orde en de website zier er betrouwbaar uit.

De oprichter van BitBrokerTrade is Mark Snijders. Mark doet er nog iets bij. Hij is de beheerder van www.cryptoplichters.nl.  Hij zal dus nooit zelf een scam oprichten.

Zuivere koffie dus bij BitBrokerTrade!

Hoe werkt BitBrokerTrade?

BitbrokerTrade is een platform waar je een klein beetje tegoed betaald, enkel en alleen als er een positieve trade wordt gemaakt. Het kan uiteraard ook gebeuren dat er een trade in de min staat. Dan betaal je uiteraard ook niets.

Je kunt eventueel die trade zelf handmatig sluiten. Doe dit niet nooit want dan draai je verlies en daarvoor heb jij je toch ook niet aangesloten bij BitbrokerTrade?

Iedere trade van BitbrokerTrade moet je altijd laten staan. Je kunt dan in je backoffice zien dat deze na verloop van tijd bij je trades weg wordt gehaald als er geen winst mee wordt gemaakt.

Het kan maar zo zijn dat het na 6 maand toch nog een positieve trade maakt. Het kan ook zo zijn dat hij na een tijdje verdwijnt als het negatief blijft. Niks aan de hand dus!

Samengevat:

 • bij een stijgende koers wordt de trade afgesloten en zijn de verdiensten voor jou. Bij een negatieve koers is er niets aan de hand. Dit kost je dan absoluut niets!

Zo simpel is BitbrokerTrade

Het werkt allemaal heel erg simpel om te starten met BitbrokerTrade. Niet moeilijk en de uitleg op hun website is zeer uitgebreid en duidelijk.

 1. Je maakt een account aan bij een Exchange. Ik raad je aan om met Bitvavo te werken vanwege de lage transactiekosten die Bitvavo hanteert. Bekijk hier hoe je  een account moet aanmaken bij Bitvavo.
 2. Meld je aan bij BitbrokerTrade
 3. Wanneer je bent aangemeld bij BitbrokerTrade moet je een tegoed storten. Begin met een tegoed van 10,- (of meer)  Hier wordt de fee automatisch vanaf gehaald als BitbrokerTrade een succesvolle trade voor je heeft gemaakt. Het bedrag wat betaald moet worden na een succesvolle trade hangt volledig af van de grootte van je order. Zorg er altijd voor dat er voldoende tegoed op staat. Is het tegoed op? Dan kunnen er ook geen trades voor je gemaakt worden.
 4. Nadat je geld hebt gestort op Bitvavo (vanaf 40,-) en je tegoed is gestort moet je ervoor zorgen dat er een koppeling komt tussen BitbrokerTrade en Bitvavo. Dit doe je door een API koppeling te maken. Hier ga ik niet te diep op in. Het is niet moeilijk en is echt binnen 5 minuten gerealiseerd. Je wordt met dit proces super begeleid met een handleiding die je vindt op BitbrokerTrade.
 5. Zodra de koppeling met Bitvavo is gerealiseerd en de trader ook geactiveerd is, gaat BitBrokerTrade handelsdata verzamelen. Nadat een positieve trend is vastgesteld geeft de trader een aankooporder.
 6. Een trader activeren is niet moeilijk. Dit staat ook allemaal erg duidelijk in de handleiding op de website.
 7. Als alles is gelukt ga je merken dat binnen enkele uren de software voor je het werk gaat. Alles is zeer overzichtelijk in te zien in de backoffice.

Hoe ziet de backoffice eruit van BitbrokerTrade?

Wat ik zelf geweldig vindt aan BitbrokerTrade dat alles zeer overzichtelijk is en in het Nederlands. De backoffice is zonder poespas ingericht en binnen enkele minuten weet je eigenlijk alles al te vinden.

bitbrokertrade review

Alles is in één overzicht in te zien:

 • Het geïnvesteerde bedrag ( Als je bent gestart zie je de waarde van je bedrag x 30. BitbrokerTrade mag 30 keer meer gebruiken dan het bedrag wat jij hebt ingelegd.
 • Je winst per transactie
 • Je tegoed ( het bedrag waar de fee’s van betaald worden)
 • Maandelijkse winst
 • De recente activiteiten

Aan de rechterkant van je dashboard kun  je de aankooptransacties en verkooptransacties vinden en kun je de trades instellen.

Hoe maakt BitbrokerTrade winstgevende trades?

De trading software maakt gebruik van een aantal algoritmes. In die algoritmes worde dagelijks nieuwe bijgezet. Alle actualiteiten wat er momenteel in de wereld gaande is wordt ook meegenomen in de software. Dat Elon Musk bijvoorbeeld voor heel veel geld Bitcoin (1,5 miljard) heeft gekocht staat er waarschijnlijk ook bij.

Slimme software dus. Alle verkooptransacties gaan automatisch. Je moet het één keer goed instellen en verder hoef je niets te doen. Hier kun je in het begin mee gaan spelen net zolang dat de juiste strategie is bepaald.

Tip: Oriënteer je eens op YouTube. Daar zijn een aantal voorbeelden te vinden met strategieën.

Kan BitbrokerTrade er met mijn geld vandoor gaan die op Bitvavo gaat?

Je geeft BitbrokerTrade dus toestemming om met je inleg te gaan traden die je op Bitvavo hebt staan. Door de API wat je hebt ingesteld kunnen ze niet met je geld er vandoor gaan. Ze mogen alleen met je inleg gaan traden.

Je kunt hier een hele duidelijke uitleg vinden hoe dit allemaal in zijn werk gaat

Alle kosten op een rijtje

Wanneer er een succesvolle transactie plaatsvind betaal je 20% traderkosten. Deze heb je in je account toegevoegd en BitbrokerTrade haalt het hier dan automatisch vanaf.

Ook betaal je een klein beetje transactiekosten bij Bitvavo. Eén ding scheelt, Bitvavo heeft de laagste transactiekosten van alle exchanges. Eigenlijk best logisch dat je een kleine fee moet betalen. BitbrokerTrade en Bitvavo moeten ook bestaan toch?

Zorg er altijd voor dat je voldoende credits hebt staan in je account. Staat er niets meer op dan kan het bedrijf ook niets aan je uitkeren. Je ontvngt keurig netjes een e-mail als je credits bijna op zijn.

Met hoeveel geld kun je starten bij BitbrokerTrade?

Om de trader te laten werken kun je vanaf € 50,- beginnen. De trader kan met dit budget 1 of 2 transacties aankopen (afhankelijk van welke munt je kiest) en daarmee strategische posities innemen. De transacties zijn altijd 18% van het openstaande euro saldo.

De kleinste transactiegrootte die er wordt gehanteerd is € 25,-. Dit is per munt verschillend (de exchanges hebben verschillende regels per munt).

Wat zijn de ervaringen van andere BitbrokerTrade gebruikers?

Wanneer je ergens mee gaat beginnen dan zijn de ervaringen van anderen natuurlijk heel erg belangrijk. een bedrijf met slechte beoordelingen wil je natuurlijk niet mee in zee. Er staan bij Google reviews nog niet veel ervaringen van gebruikers (7).

De reacties die erbij staan zijn in ieder geval zeer goed. Het bedrijf heeft in ieder geval 5 sterren gekregen van de gebruikers

review bitbrokertrade

bitbrokertrade review

Waarom moet je starten bij BitbrokerTrade?

Als je tegenwoordig geld op de bank zet dan ontvang je bijna geen rente meer. Er komt nog een keer een tijd dat je voor je spaargeld moet gaan betalen. In mij  geval heb ik een gedeelte van mijn spaargeld in BitbrokerTrade gezet om toch nog wat rente te ontvangen.

Gewoon veilig geparkeerd om toch nog wat rente te pakken

Eén ding moet ik je nog wel even vertellen. BitbrokerTrade is geen “Get quick rich” methode. Je moet tevreden zijn met kleine winsten per dag met kleine bedragen.

Voordat ik ben gestart heb ik wel van meerder gebruikers gehoord dat hun inleg na een jaar traden met 300% is gestegen.

Dit hangt echt helemaal af van wat de crypto doet. We zijn niet helderziend en weten niet wat ons in de toekomst staat te wachten. Als je de experts moet geloven is de toekomst van crypto zeer rooskleurig.

bitbrokertrade voordelen

Nog meer verdienen met BitbrokerTrade?

Als je straks een account hebt en net zo enthousiast bent als ik over BitbrokerTrade kun je het ook gaan promoten. Maak jij je familie, vrienden en kennissen ook enthousiast dat ze mee gaan doen? Dan ontvang je daar een leuke commissie voor van BitbrokerTrade.

Voor iedereen die je doorverwijst (niveau 1), ontvang je 15,00 % van de commissie van BitBrokerTrade. En het leuke is: Als je vrienden iemand verwijzen (niveau 2), ontvang je 5,00 % van de commissie van BitBrokerTrade.

Mocht je willen starten, Schrijf je dan in via deze link. Zo word ik een klein beetje beloond voor het schrijven van deze review om jou op weg te helpen. Inschrijven via mijn link kost je niets extra’s in ieder geval.

aanmelden bij bitbrokertrade

aanmelden bij bitvavo

Disclaimer: Ik ben geen beleggingsadviseur en deel alleen mijn eigen ervaringen. Het beleggen in crypto kan risicovol zijn. Ga alleen investeren in crypto met geld dat je kunt veroorloven om te verliezen. Daarnaast is het belangrijk dat je kennis opdoet voordat u aan de slag gaat.

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!See you at the top!
KEVIN
Door

KEVIN

op 27 Mar 2021

IK ben er een maand geleden mee gestart en echt tevreden van de bot/trader. Heel toegangelijk en je hebt echt nog controle over wat de trader doet. Een zeer tevreden klant en raad dit zeker aan iedereen aan.

Geert-Louters
Door

Geert-Louters

op 17 Apr 2021

Superblij om te horen Kevin. Het is bij mij ook boven verwachting!

Chris
Door

Chris

op 14 Apr 2021

Ik overweeg ook om te gaan starten. Mijn vraag/twijfel is dat ik me afvraag of ik ook mijn inleg kan verliezen?

Geert-Louters
Door

Geert-Louters

op 17 Apr 2021

Hi Chris,Wanneer je start met BitbrokerTrade worden er alleen maar winstgevende transacties uitgekeerd. Een Trade kan dus geen verlies opleveren. Je geeft BitBrokerTrade opdracht om met jouw geld te gaan traden. Ze kunnen het door de beveiligde API het niet van bitvavo afhalen. De bank geeft geen rente, Ik zit nu gemiddeld op 4% rendement ( in drie maanden tijd)Je inleg kun je nooit verliezen. Twijfel je nog? Stuur anders je vraag naar support@bitbrokertrade.nlGeert

Piet
Door

Piet

op 18 Aug 2021

Natuurlijk kun jij je inleg wel verliezen. Als de crypto waarin geinvesteerd is nooit meer terugkeert naar de waarde waarbij je ingestapt bent, of zelfs naar 0 gaat (wat bij veel alts het geval is) ben je toch echt (een deel van) je geld kwijt.

Geert Louters
Door

Geert Louters

op 19 Aug 2021

Hoi Piet, Als een trade in de min staat dan wordt het niet verkocht. Ik heb zelfs al een paar keer mee gemaakt dat de trades worden ontkoppeld. Dat bedoel ik met traden zonder verlies.

Harry
Door

Harry

op 28 Oct 2021

ja de trade wordt ontkoppeld maar je inleg kan zoals Piet zegt wel verdampt zijn omdat de crypto niks meer waard is geworden, dus je kan wel degelijk verlies lijden, maar ja je hoeft dan niks te betalen voor de bot...

Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!