Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met dropshipping

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een van de populairste online bijzaken waarmee je vandaag kunt beginnen. Dropshipping is simpelweg het verbinden van een bedrijf / app van een derde partij (Oberlo, print on demand, etc.) met uw e-commercesite en het verkopen van een aangepast en / of kant-en-klaar product op uw website. 

Wanneer een klant uw website bezoekt en het product koopt, verzendt de leverancier (extern bedrijf / app) het artikel vanuit zijn groothandelsmagazijn ( aliexpress ) naar de koper. 

U betaalt de leverancier ( aliexpress ) het bulktarief en brengt de klant een hogere prijs in rekening (wat u een mooie winst oplevert). 

Dus simpel weg, je maakt een website met een winstgevend product aan, vervolgens als de klant het product bij jou koopt word er automatisch een seintje naar aliexpress gestuurd en word het product vanuit daar naar de klant verzonden.  

Het verschil is dat jij hem voor bijv €15 verkoopt terwijl het product jou €7 kost op aliexpress, dus een mooie €8 winst per product, en jij bent alleen maar het tussenpersoon uiteindelijk! 

Hoe start je met dropshipping?

Als het gaat om dropshipping, is het van vitaal belang dat je eerst jou niche uitzoekt en op welk platform je wilt gaan verkopen. 

Shopify is een van de meest populaire en gebruiksvriendelijke platforms voor dropshipping. Wij hebben ervaring met Shopify en raden het zeker aan.

 Bij het kiezen van een dropshipping-bedrijf / product, wil je kijken naar beoordelingen en levertijd. Ik heb ontdekt dat de beste items om te verkopen de items zijn waar veel vraag naar is en goede recensies hebben. 

Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het product. Verzendtijden en verpakking zijn ook cruciaal, want niemand wil iets kopen waar ze 4 weken op wachten. 

Hoe verdien je geld met dropshipping?

Er zijn duizenden ondernemers die online winkels beginnen zonder enige fysieke voorraad, wat duizenden per maand verdient. 

Jouw inkomsten zijn afhankelijk van de hostingprijs, leveranciers, je prijs en je marketingbudget. 

Wanneer je producten van andere leveranciers toevoegt, hebben ze een prijs waarvan ze het product aan jou verkopen, en je kunt dan een paar dollar verdubbelen, verdrievoudigen of een paar dollar toevoegen om winst te maken. 

Marketing is meestal het duurste onderdeel van je bedrijf (daarom is het creëren van een fanbase altijd een geweldige eerste bijzaak, het laatste idee op deze lijst). 

Marketing voor je winkel bestaat meestal uit twee dingen: het uitvoeren van Facebook / Google-advertenties en het uitvoeren van promoties van influencers van sociale media (prijs kan variëren). jou hostingkosten zijn veel lager in vergelijking met je marketingkosten. Het zijn echter nog steeds kosten. 

Deze hostingkosten zijn je maandelijkse / jaarlijkse abonnementskosten van Shopify en of de jaarlijkse hostingkosten van je website. 

Wil je meer weten over dropshipping? Er staan een groot aantal artikelen in onze kennisbank

De training van Joshua Kaats kan je op pad elpen met dropshipping!

Inhoudsopgave
>